Fakat su trebali potegnuti za ovim igračem, upratio sam ga i prije, nevjerovatna fizička gromada

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Odustao je Gaal, Bayern tada nije ni bio u prici. Oni su kasnije uskocili i samo zavrsili posao.Arnelv52 je napisao/la:Nakon što sam ga večeras gledao ja sumnjam i da ste odustali.
A Pogba je meta isto tako, Mino će pokušati pogurati to, pošto je on agent i ove dvojice, pa bi dobio neki ogroman bonus od nas ako bi to sve završio, 25 mil samo njemuMkhitaryan and Ibrahimović are joining #mufc [di marzio]
Nemoj molim te Gomesa,sta vide u njemu nije mi jasnorio_Ferdy88 je napisao/la:Ibra i Miki gotovi![]()
A Pogba je meta isto tako, Mino će pokušati pogurati to, pošto je on agent i ove dvojice, pa bi dobio neki ogroman bonus od nas ako bi to sve završio, 25 mil samo njemuMkhitaryan and Ibrahimović are joining #mufc [di marzio]
Real je u igri isto, tako da teško odabere nas, ali eto Jozo izgleda gotivi njega pa će se pokušati, nemamo šta izgubiti, vjerovatno onda ide Gomes kao plan B
Ama brate pratio sam ga i u valenciji,nista posebno lik nije,dosta je bio na udaru navijaca i cesto su ga izvizdali jer je bio los,stvarno ne znam sta ce nam ti polovnjacitheboss_RD07 je napisao/la:Gomes je nula na ovom EURU. Posebno sam njega pratio, totalno razocarenje.
Pa jesi li napisao da je glupost, što implicira da misliš da Jozo griješi što je samo po sebi kritika njegove transfer politike, meni je barem to zvučalo takoRooney88 je napisao/la:U izboru ta dva igraca uvijek bih prije uzeo Manea, zato to i pisem. Ne znam gdje stoji kako sam Moua nazvao ovakvim ili onakvim? :S
Za Ibrahimovića sam već pisao šta mislim, za Mikija sam 100% za. Doduše, Jose sigurno zna šta radi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ibra i Miki gotovi![]()
Real je u igri isto, tako da teško odabere nas, ali eto Jozo izgleda gotivi njega pa će se pokušati, nemamo šta izgubiti, vjerovatno onda ide Gomes kao plan B
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.