Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
1 : 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROBINHO !!!amell je napisao/la:aahahahahaahh jb vas van bomel ahahah ja igracine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odličan debi u seriji a, čak je poluvrijeme izdržao dok nije crveni dobio, gol 90% ibrin, bomba iz slobodnog, robinjo natrčao i 0-1tony-mortale je napisao/la:kako loše prvo pol.
najbolja šansa odma u 26 sekundi, naravno robinjo ga nije zabio.
merkel loš noćas, trebao bi emanuelsona ubaciti, a možda i pata, slabo je ovo ovako.
bomel jedan mesarski start đonom u stajnu nogunije mu puno trebalo, catania ništa specijalno takođe
http://atdhe.net/33421/watch-catania-vs-ac-milan NAJBOLJIOTNYS_YNWA je napisao/la:Dajte mi link, bas me zanima ova utakmica tj. da li ce Milan izdrzati sa igracem manje.
ja na bet365 gledamOTNYS_YNWA je napisao/la:Dajte mi link, bas me zanima ova utakmica tj. da li ce Milan izdrzati sa igracem manje.
senad_flamin je napisao/la:Marco Amelia, Ignazio Abate, Kevin-Prince Boateng, Mathieu Flamini, Rino Gattuso, Filippo Inzaghi, Nesta, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf, Rodney Strasser and Gianluca Zambrotta su nedostupni zbog ozljeda.
GORI SMO OD JUVENTUSA!!
sam bio na drugoj, al jbg dobar je šut bio, al ko će igrati u veznom redu u utorak protiv lazia??drpitar je napisao/la:Jao sta nam je klub ovako izlupan svi se pokvarili...onaj iz ajaxa mogo je dodati robinhu za cist pogodak steta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.