NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Mirzoni89
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Mirzoni89 » 14 mar 2014, 20:37

Nas sef strucnog staba Ervin Smajilagic u periodu igracke karijere u Jedinstvu...

slika
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 14 mar 2014, 20:57

Crveno - bijeli gostuju u Livnu

"Nogometaši Jedinstva danas su otputovali u Livno, gdje će sutra u okviru 18.kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine igrati utakmicu protiv posljednjeplasirane ekipe Troglava. Ervin Smajilagić, šef stručnog štaba Jedinstva u ovom susretu neće moći računati na Dizarića, Čizmića i Bešića.

- Idemo odigrati utakmicu da vratimo samopouzdanje. Još jednom da se vratim sedam dana unazad. Veoma nam je žao zbog izgubljenih bodova protiv Igmana Pod borićima, ali u nogometu je tako, kad se najviše nadaš, gubiš bodove. Mi Troglav nećemo i nismo podcijenili iako su oni zadnji na tabeli. Idemo tamo kao da igramo s veoma jakim protivnikom. Cilj je da se u Bihać vratimo s tri boda - rekao je Smajilagić za nkj.com

Utakmica je na rasporedu sutra (subota) s početkom u 15 sati na stadionu Zgona u Livnu.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 mar 2014, 21:00

NKJ je napisao/la:HerLutwoII --- wienultras Jesi to ti? Isti si mi, registrovao si se na forum ima dva dana, i samo provociraš. Smiri se malo.
sta ima jesi dobar,kako je stanje vidim standardno...neboj se trenutno imam pametnija posla od pisanja po forumu jednog drugorazrednog kluba....sve najbolje u borbi za premjer ligu...sretno,trebace vam...lijep pozzzz
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 14 mar 2014, 22:59

wienultras je napisao/la:
NKJ je napisao/la:HerLutwoII --- wienultras Jesi to ti? Isti si mi, registrovao si se na forum ima dva dana, i samo provociraš. Smiri se malo.
sta ima jesi dobar,kako je stanje vidim standardno...neboj se trenutno imam pametnija posla od pisanja po forumu jednog drugorazrednog kluba....sve najbolje u borbi za premjer ligu...sretno,trebace vam...lijep pozzzz
Hahah drugorazrednog djete hajde u krevet spavati, pogledaj tabelu i vidi ko je "drugorazredni klub" :mrgreen:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 mar 2014, 23:03

Iceplayer je napisao/la:
wienultras je napisao/la:
Hahah drugorazrednog djete hajde u krevet spavati, pogledaj tabelu i vidi ko je "drugorazredni klub" :mrgreen:
prvi na tabeli je drugorazredni klub,druge bh,tj prve federalne inace jedne od zadnjih liga svjeta :roll:
ajde sad popij mlijeko i brini o svom klubu...samo sam mu odg na prozivku,necu se raspravljat

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 mar 2014, 23:15

Benjo imas ovdje jos dvojicu ajdeeee sad ili nikad :oops:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 14 mar 2014, 23:27

Ovaj Wienultras je HerLutwoII molim admine da provjere i da ga izbacite sa foruma, vidi se iz aviona da je on...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 mar 2014, 23:38

:) evo pozivam ih i ja, :) jeste smjesni,daj ba da pratimo svoje klubove,manite se gluposti :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 mar 2014, 23:42

wienultras je napisao/la::) evo pozivam ih i ja, :) jeste smjesni,daj ba da pratimo svoje klubove,manite se gluposti :D
Pa sto pricas o glupostima sto nisi uvijek tako pametan i nepises bez provokacija i gluposti

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 14 mar 2014, 23:42

wienultras je napisao/la::) evo pozivam ih i ja, :) jeste smjesni,daj ba da pratimo svoje klubove,manite se gluposti :D
Ko ovdje piše gluposti i tekstove koje nemaju veze s vezom,sasvim je vidljivo.Na pogrešnom si mjestu,takva kultura i tako ružan način izražavanja je možda normalan na temi "Fk Sloboda",al ovdje nije.Tako,bolje se zabavi malo s svojim klubom a to ko ce biti bolji na kraju..lopta će odlučiti.

Lijep pozdrav

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 mar 2014, 23:45

LloriS je napisao/la:
Pa sto pricas o glupostima sto nisi uvijek tako pametan i nepises bez provokacija i gluposti
:roll:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 14 mar 2014, 23:47

Ja se u potpunosti slazem sa tom konstatacijom.. Neka borba traje sto duze svima je zanimljivije i lopta svakako treba da odluci,a ne nesto drugo.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 mar 2014, 23:50

HerLutwoII je napisao/la:Ja se u potpunosti slazem sa tom konstatacijom.. Neka borba traje sto duze svima je zanimljivije i lopta svakako treba da odluci,a ne nesto drugo.
Mora da ovaj account koriste dvije osobe, starija ozbiljnija osoba i balavac od 10 godina, nevjerovatno nakon toliko vremena napisa covjek nesto pametno i realno :roll: :roll:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 14 mar 2014, 23:55

Nema to veze jedan s drugim vjeruj!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 mar 2014, 23:55

xinxee je napisao/la:
Ko ovdje piše gluposti i tekstove koje nemaju veze s vezom,sasvim je vidljivo.Na pogrešnom si mjestu,takva kultura i tako ružan način izražavanja je možda normalan na temi "Fk Sloboda",al ovdje nije.Tako,bolje se zabavi malo s svojim klubom a to ko ce biti bolji na kraju..lopta će odlučiti.

Lijep pozdrav
NKJ je napisao/la:
Skver je napisao/la:Gdje je sada Kecalovic, mislim da je on bio bolje rjesenje od sadasnjeg trenera, ipak se vi borite za ulazak u PL, a dali ste priliku ipak neiskusnom treneru.
Boli te k. za našim trenerom. I mi se ne borimo za Premier Ligu, nemamo sa kim.
@xinxee
Da li je ovo normalno izrazavanje vaseg forumasa na vasem forumu? Da li sam mu ja trebao odgovoriti na isti nacin, jer mu se nije svidjelo moje pitanje za vaseg bivseg trenera i moja konstatacija za vaseg sadasnjeg trenera?
🔴⚫️

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 mar 2014, 23:58

Nemojte evo molim vas u novi OT na ovoj temi. Dosta tih bezveznih rasprava i gluposti.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 mar 2014, 00:05

Bice glupost ako sutra vasi odu bezveze tamo ipak je to trosak, nadam se da ce se odigrati dole utakmica u Livnu jer ako zele da odustanu to trebaju na vrijeme da jave svima i onda posteno.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 15 mar 2014, 00:09

fukara87 je napisao/la:Bice glupost ako sutra vasi odu bezveze tamo ipak je to trosak, nadam se da ce se odigrati dole utakmica u Livnu jer ako zele da odustanu to trebaju na vrijeme da jave svima i onda posteno.
Bilo bi fer da se odigra ta utakmica u Livnu posto su igraci Jedinstva vis tamo i dosta navijaca Jedinstva, pa nek onda javno odustanu od lige...

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 15 mar 2014, 00:10

fukara87 je napisao/la:Bice glupost ako sutra vasi odu bezveze tamo ipak je to trosak, nadam se da ce se odigrati dole utakmica u Livnu jer ako zele da odustanu to trebaju na vrijeme da jave svima i onda posteno.
Slažem se.. što trošak klubu, što trošak nama što idemo za Livno sutra..

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 15 mar 2014, 00:13

Odigrat ce sigurno,pa ne idu na gostovanje da se nesto iskomplikuje,kod kuce su i to je za njih kao rekreacija bez imperativa rezultata jer su odavno ispali. Mislim da po propozicijama nakon sutrasnje utakmice i mogu odustati i prvenstvo tj rezultati dosadasnji bi bili priznati.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.