deni_23 je napisao/la:pratimo i mi trendove u svijetu dobro je pa makar u tome postajemo dio svijetaadom je napisao/la:Ako ces da te usrecim onda vec sad u ovom trenutku (posto sam blizu) ima dosta raje, sigurno oko 100 do 200. tu su stolice, dekeszlaja je napisao/la:Jbt ja jednom malcu tamo rekao da porani ujutro u red da mi uzme ulaznice. Haman nista od toga... Opet valja se svadjat sa onim hebenim šugavim tapkarošima.![]()
Postajemo ko ameri i japanci kad navru u shopping na nova snizenja.![]()
![]()
![]()
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Ljudi, raja, momci, djevojke.... iz Tuzle sam, mi smo se skupili da krenemo u 5 sati put zenice.. sta mislite ocemo li uspjeti naci karte za zapad 6 nam trebaju?
jeli obavezno kopija licne?
Gledam ove slike, ljudi vec stoje i nije mi svejedno...
Pozzz
Pozzz

vjeruj mi ne znam sta bih ti rekopapu je napisao/la:Ljudi, raja, momci, djevojke.... iz Tuzle sam, mi smo se skupili da krenemo u 5 sati put zenice.. sta mislite ocemo li uspjeti naci karte za zapad 6 nam trebaju?
Pozzz

znam samo da ce sutra carsija bit prava ludnica, pred bajram narod ce kupovat sta mu treba, bankovni automati okretat pare ko ludi, toliko da na kraju i pregore

Ne znam, ja vam zelim srecu da ih nabavite koliko hocete, ali nacekat cete se

pa dobro druze, ocekujemo da cemo se nacekati.. ali doci cemo u zenicu oko pola 8 ujutro... ako stvarno ne dodjemo do karti tako, onda necu ni ici ni traziti vise karte, nit cu ici na utakmicu dok ne sloze se da je i Tuzla veliki grad, Tuzlanski kanton najmnogoljudniji u BiH i opet ne pustaju u prodaju u Tuzli...adom je napisao/la:vjeruj mi ne znam sta bih ti rekopapu je napisao/la:Ljudi, raja, momci, djevojke.... iz Tuzle sam, mi smo se skupili da krenemo u 5 sati put zenice.. sta mislite ocemo li uspjeti naci karte za zapad 6 nam trebaju?
Pozzz![]()
znam samo da ce sutra carsija bit prava ludnica, pred bajram narod ce kupovat sta mu treba, bankovni automati okretat pare ko ludi, toliko da na kraju i pregore, a prodaja karata i visemetarska kolona sve ce to lijepo uljepsat.
Sta si rekao za kopiju licne jeli obavezno?
http://www.kupikartu.ba/v2/karte/zona/887/1111" onclick="window.open(this.href);return false;szlaja je napisao/la:Bemti drzavu, daju samo Zenicanima i Sarajlijama ulaznice... Pa valjda repka nije samo njihova. Svugdje u svijetu se ulaznice prodaju na netu, samo mi propaliteti... Odem u Francusku odgledam bez problema tekmu (kupil ulaznicu kod kuce) a u BiH ne mogu nista normalno. Ovo samo mi mozemo
pa trebale bi biti tu karte.
provjeravajte stalno, mozda budu
...
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Dolazim u Zenicu oko 12 sati.Imam li kakve sanse za dobijanje skromnih 6 ulaznica
?

Chelsea F.C.
imas naravno, al kod sverceraBlue_He4rt je napisao/la:Dolazim u Zenicu oko 12 sati.Imam li kakve sanse za dobijanje skromnih 6 ulaznica?

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jest potrebno je, a mislim da cete uspjet naci karte, dobar vam je tajmingpapu je napisao/la:pa dobro druze, ocekujemo da cemo se nacekati.. ali doci cemo u zenicu oko pola 8 ujutro... ako stvarno ne dodjemo do karti tako, onda necu ni ici ni traziti vise karte, nit cu ici na utakmicu dok ne sloze se da je i Tuzla veliki grad, Tuzlanski kanton najmnogoljudniji u BiH i opet ne pustaju u prodaju u Tuzli...adom je napisao/la:vjeruj mi ne znam sta bih ti rekopapu je napisao/la:Ljudi, raja, momci, djevojke.... iz Tuzle sam, mi smo se skupili da krenemo u 5 sati put zenice.. sta mislite ocemo li uspjeti naci karte za zapad 6 nam trebaju?
Pozzz![]()
znam samo da ce sutra carsija bit prava ludnica, pred bajram narod ce kupovat sta mu treba, bankovni automati okretat pare ko ludi, toliko da na kraju i pregore, a prodaja karata i visemetarska kolona sve ce to lijepo uljepsat.
Sta si rekao za kopiju licne jeli obavezno?

Možeš u ta doba jedino neku jeftinu hatmu od nekog hodže dobitiBlue_He4rt je napisao/la:Dolazim u Zenicu oko 12 sati.Imam li kakve sanse za dobijanje skromnih 6 ulaznica?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Možda čovjeku tetka radi u centrotransu pa se može nadati kartama u 12,.biče kod mene zapad stoja,nema sikirancijeaguero88_ je napisao/la:imas naravno, al kod sverceraBlue_He4rt je napisao/la: Dolazim u Zenicu oko 12 sati.Imam li kakve sanse za dobijanje skromnih 6 ulaznica?
![]()

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Pa koliko je ulaznica "otprilike" pusteno u prodaju u NicaZe ? 2000*p!p!t@* je napisao/la:Možeš u ta doba jedino neku jeftinu hatma dovu od nekog hodže dobitiBlue_He4rt je napisao/la:Dolazim u Zenicu oko 12 sati.Imam li kakve sanse za dobijanje skromnih 6 ulaznica?
![]()

@chily-rz
Sve bih dao da imam takvu tetku

Chelsea F.C.
Drug,ja kontam oko 4 dole pred centrotrans pa opet nisam siguran da cu ugrabit kartu,ti u 12 nemaš nikakve šanse,do tada je sve rasprodano,.Ako misliš doci do karte nemoj gubiti vrijeme i lagano put Zenice,imaš burek od mene 

- Citizen-X
- Kontakt:
şacekaj pocetak tekme bice i ispod cijene kad krene tekma 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Nista.Zahvaljujem ljudi,iako sam duboko razocaran cinjenicom,da mozda ne uspijem pridobiti vec zamisljene karte u rukama
Za svaki slucaj obici cemo Zenicko-dobojski kanton uzduz i poprijeko.

Chelsea F.C.
Blue_He4rt je napisao/la:Nista.Zahvaljujem ljudi,iako sam duboko razocaran cinjenicom,da mozda ne uspijem pridobiti vec zamisljene karte u rukama![]()
nada umire zadnja druze ne moj se predavati
eh ja sam se upravo vratio iz reda jer ono je smijesno.. budem gore pri vrhu, i kreteni iz policije dodju i postave onu ogradu na sred ulice.. Sad normalno covjek na covjeku, ne mozes sjesti nikako, guras se ko' nowitzki svake sekunde.. Nema sanse da se isplati cekati kartu u onakvim uslovima 12h da bi ona sutradan rekla ima samo jug.. prosli baraz sam cekao od 02:00 ali makar se moglo sjesti i cekati.. ovako predebilno
i od 1000 ljudi sto ceka 5 ce na tekmu 

Zadnja izmjena: Scof1eld, dana/u 05 nov 2011, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
ser del barça es el millor que hi ha !
Ovo je ono najtuznije. Kako ostalima vise stat u kraj? Nadam se da ce policija jednom pocet hapsit ove pred tekmu...Scof1eld je napisao/la:i od 1000 ljudi sto ceka 5 ce na tekmu
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.