Nek mi se samo javi na pp da se doogovorimo kadBenz je napisao/la:Hypnose i EBSCO sutra do 20 h biste trebali odigrati ovu utakmicu. EBSCO je ušao umjesto Otela pošto se ranije javio
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
EBSCO evo link od lige http://www.haxball.gr/league/view/100817" onclick="window.open(this.href);return false; dakle ti nastupas pod nickom Otelo ove sezone, 5 min se igra, prvih 8 ide u 1. ligu slj. sezone a od 9. - 16. mjesta idu u 2. ligu. Sve jasnoEBSCO je napisao/la:Nek mi se samo javi na pp da se doogovorimo kadBenz je napisao/la:Hypnose i EBSCO sutra do 20 h biste trebali odigrati ovu utakmicu. EBSCO je ušao umjesto Otela pošto se ranije javio
SAMO ČELIK !
Ako hypnose ostane neaktivan, evo ja se javljam da ga zamijenim, ako vec nije neko uletio
Ukoliko hypnose nastavi ovako odugovlaciti, ili neko odustane, ti si prvi na listikavaz_ je napisao/la:Ako hypnose ostane neaktivan, evo ja se javljam da ga zamijenim, ako vec nije neko uletio
SAMO ČELIK !
Nije mi se još javio Hypnose da se dogovorimo za termin utakmice, možda je čovjek zauzet 
Baksuzi, jesam li vam vec napisao da mogu sutra od 2-3 pa na vise jer nemam obaveza....
Inace tesko je citati...
Inace tesko je citati...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
pa mozete promijeniti ime,imate pored change club name i umjesto Otelo ukucate EBSCO i promijeni se svugdje automatskiViper je napisao/la:EBSCO evo link od lige http://www.haxball.gr/league/view/100817" onclick="window.open(this.href);return false; dakle ti nastupas pod nickom Otelo ove sezone, 5 min se igra, prvih 8 ide u 1. ligu slj. sezone a od 9. - 16. mjesta idu u 2. ligu. Sve jasnoEBSCO je napisao/la:Nek mi se samo javi na pp da se doogovorimo kadBenz je napisao/la:Hypnose i EBSCO sutra do 20 h biste trebali odigrati ovu utakmicu. EBSCO je ušao umjesto Otela pošto se ranije javio
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Neka neko i umjesto mene igra, sad ce skola, ima ovaj AO i nemam vremena da igram a i onako ne znam ovo igrat. 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
koji sam ja peh, svi botovi odustanu kad treba igrat' protiv mene
kad je liga tek počela, i @ Narin se raspitiv'o da uđe u istu, pa ili nek' uđe ili ga stavite na listu čekanja (ako ovo potvrdi
)
kad je liga tek počela, i @ Narin se raspitiv'o da uđe u istu, pa ili nek' uđe ili ga stavite na listu čekanja (ako ovo potvrdi
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
anonimni je napisao/la:koji sam ja peh, svi botovi odustanu kad treba igrat' protiv mene![]()
kad je liga tek počela, i @ Narin se raspitiv'o da uđe u istu, pa ili nek' uđe ili ga stavite na listu čekanja (ako ovo potvrdi)
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
upravo

@ EBSCO
pravi sobu i šalji link na PP ako si tu
@ EBSCO
pravi sobu i šalji link na PP ako si tu
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
@ evolution..Imal te braticu da odigramo peto kolo..
- Evolution87
- Kontakt:
evo tu sam. Pravi sobu i salji na ppchily-rz je napisao/la:@ evolution..Imal te braticu da odigramo peto kolo..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evo tu sam EBCSO a bicu i kasnije tu...... Pa ako hoces da igramo 2. kolo....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ajde pravi roomHypnose je napisao/la:Evo tu sam EBCSO a bicu i kasnije tu...... Pa ako hoces da igramo 2. kolo....
chily-rz - Evolution87 16-0
- Evolution87
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:chily-rz - Evolution87 16-0
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
E pozz svima, ja sam novi , mogu li igrati ligu ?
3. kolo: EBSCO 3-5 anonimni
nema ss-a
i čisto dobronamjeran savjet @ EBSCU: sljedeći put pravi sobu s passom da ne ulaze ovi likovi
nema ss-a
i čisto dobronamjeran savjet @ EBSCU: sljedeći put pravi sobu s passom da ne ulaze ovi likovi
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam slučajno zaboravio slikatanonimni je napisao/la:3. kolo: EBSCO 3-5 anonimni
nema ss-a![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.