La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Mandrak
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Mandrak » 17 avg 2011, 02:33

reds je napisao/la:Jedno pitanje za ove što bolje prate Sevillu.

Kad su osvojili Kup Uefa tamo negdje 2005,ko su bili glavi igrač te ekipe ?

I otprilike ako neko zna startnih 11 kroz tu sezonu. :D
Kanoute, Fabiano, Navas, Maresca, Alves i Adriano (sad obojica igraci Barce), ludi Palop na golu....Middlesbrough bio pregažen i ponižen.

A 2007 protiv Espanyola se otišlo skroz do penala, gdje je Palop branio sve živo :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 avg 2011, 10:04

Carlos Vela na posudbi u Sociedadu,bgm biti ce i oni nezgodni ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 avg 2011, 11:23

Mandrak je napisao/la:
reds je napisao/la:Jedno pitanje za ove što bolje prate Sevillu.

Kad su osvojili Kup Uefa tamo negdje 2005,ko su bili glavi igrač te ekipe ?

I otprilike ako neko zna startnih 11 kroz tu sezonu. :D
Kanoute, Fabiano, Navas, Maresca, Alves i Adriano (sad obojica igraci Barce), ludi Palop na golu....Middlesbrough bio pregažen i ponižen.

A 2007 protiv Espanyola se otišlo skroz do penala, gdje je Palop branio sve živo :mrgreen:
Hvala. :)

Uzvratni susret: Realovci su u strahu od suca, a ne od Barce

Uzvrat španjolskog superkupa Barcelona i Real igraju na Nou Campu i to u 23 sata, tako da će se protegnuti i na sljedeći dan. Prva utakmica u Madridu završila je 2-2.

Bez obzira na remi (2-2), koji im ne ostavlja baš previše izgleda uoči uzvrata, prvih 90 minuta velikog obračuna Reala i Barcelone pokazalo je da razlika između “svemiraca” i “galacticosa” više nije tolio velika.

Madriđani su pucali na gol 20 puta, Katalonci samo četiri i sasvim je jasno da bi Jose Mourinho ove godine mogao napraviti puno. Real djeluje moćno, pitanje je hoće li do najvećih međusobnih obračuna biti pravi. Večerašnji uzvrat superkupa ionako je nebitan. Barem je tako Portugalac rekao uoči prvog dvoboja.

U međuvremenu je odlučio do daljnjega ne govoriti o Barceloni, a navodno uoči večerašnjeg dvoboja više strahuje od sudaca nego od Messija, Xavija i Inieste.

Dvoboj na Nou Campu počinje u 23 sata, što znači da ćemo pobjednika superkupa saznati sljedeći dan. :mrgreen:

U 23 sata ? :x Ima li gdje prijenos na TV-u ?
FK Pjetlovi

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 17 avg 2011, 11:29

Ima na sportklubu.
E cuj strah od sudaca :lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 avg 2011, 11:30

prijenos ti je na Sport Klubu i na Sport 1 koji je bivsi DSF ili tako nesto
uglavnom ako imas HS negine ti stream... :D

a teksta glupog, odakle je samo da mi je znati...
covjek pise o sudcu, a nigdje njegovo ime...
ko sudi?? pa Real toliko strahuje od njih...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 avg 2011, 12:14

Adi_Zepce je napisao/la:Carlos Vela na posudbi u Sociedadu,bgm biti ce i oni nezgodni ;)
Fantasticno drago mi je zbog Reala ,mislim da ove sezone nece strahovati za opstanak .

Betis navodno dogovorio transfer Guize .

Pored ovih najjacih klubova i ovi ''manji'' rade dosta dobre transfere sto je izuzetno dobro za samu ligu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 avg 2011, 12:33

Mislim da je sad Primera definitivno ispred Premiershipa.. Arsenal je sad pao u prosjek,Tottenham ce ostat bez Modrida..
Real Sosiedad sastavlja finu ekipicu,ipak ja mislim da ce iznenadjenje sezone biti Zaragosa,takodjer i Getafe fino kupovao..
Dok je Osasuna koja je izgubila veci dio svoje okosnice..

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 avg 2011, 12:47

Pa naravno da je Primera jaca, o tome trubim vec godinu dana.
Premiership je izvikana liga u kojoj cijenim gigante Man.Utd, Liverpool, pa i Chelsea u zadnjih 10- tak godina.
Pa sinoc smo vidjeli šta jedan Udinese radi Arsenalu u sred Londona, ali džabe kad su se oni nafurali da su fudbalska NBA i slicne samo-obmane.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 avg 2011, 12:54

Mandrak je napisao/la:Pa naravno da je Primera jaca, o tome trubim vec godinu dana.
Premiership je izvikana liga u kojoj cijenim gigante Man.Utd, Liverpool, pa i Chelsea u zadnjih 10- tak godina.
Pa sinoc smo vidjeli šta jedan Udinese radi Arsenalu u sred Londona, ali džabe kad su se oni nafurali da su fudbalska NBA i slicne samo-obmane.
ja sta im uradise,toliko su bolji bili da su izgubili :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 avg 2011, 13:00

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Pa naravno da je Primera jaca, o tome trubim vec godinu dana.
ja sta im uradise,toliko su bolji bili da su izgubili :mrgreen:
pa ako se ponosis sa onim sinoc onda OK..
pa ono protiv Uniteda bi bilo 5 komada...

a definitivno EPL je sad losiji...
Liverpool se skoro digo iz mrtvih, trenutno je jos u fazi reanimacije, u utakmici protiv Sunderlanda su onako bili, prvo poluvrijeme nisulosi uopste bili, kasnije onako...Chelsea los, Arsenal isto tako, Tottenham ce vjerovatn izgubiti Modrica, ne znam u vezi njih, mozda budu bolje stajali na tabeli zbog pada ovih losijih ekipa, Manchester City igra ragbi...ne znam , ako United ove sezone ne uzme titulu onda ne znam , oni mi jedini izgledaju kao jak tim u EPL..

dok u Spaniji Barca vrhunska kao i obicno, Real se poboljso, Sevilla dovela odlicna pojacanja, ostali klubovi nisu uopste losi..

ne znam da li je Spanska liga bolja, al EPl je definitivno opao,
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 avg 2011, 13:06

Eto Arsenal pao u prosjek,City doso na njihovo mjesto,Liverpool jaci nego prosle godine,kako onda liga moze biti slabija :)
Rođen s tobom da budem

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 avg 2011, 13:10

Faraon iz Visokog je napisao/la:Eto Arsenal pao u prosjek,City doso na njihovo mjesto,Liverpool jaci nego prosle godine,kako onda liga moze biti slabija :)
pa Liverpool prosle godine jedva da je bio prosjecna ekipa, sad se malo poboljsali sto ne znaci da je vrhunska..
Chelsea pao, Arsenal se skoro raspada, City puno kupuje, al opet igraju lose, pa ono nije fudbal, nego ragbi...
osto sam United koji je i dalje klasa...
znaci jedan odlican, naspram dva odlicna u Spaniji...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 avg 2011, 13:14

Po cemi su ti klubovi pali :?: a barca nije :?:
Rođen s tobom da budem

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 avg 2011, 13:19

Faraon iz Visokog je napisao/la:Po cemi su ti klubovi pali :?: a barca nije :?:
pa pali su po igri,
pa vidio si sam Arsenala sinoc, Chelsea katastrofa protiv Stoka, Manchester City vec sam ti reko katastrofa igra, jedino Unitedu kapa dolje, igraju ljudi odlican fudbal, poslije nas vjerovatno najljepsi...
dok u Spaniji imas nas koji igramo vrhnski fudbal, najljepsi na planeti, najbolji smo klub...i imas Real koji se popravio, igra lose, al igra bolje od prosle sezone i bolji jeklub trenutno i od Arsenala i od Chelsea i od Citya...

a evo ti jos jedan primjer, Spanski klubovi osvajju sve u Evropi, Barcelona LP, a At Madrid pretprosle godine osvojio LE...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 avg 2011, 13:27

i ti si sve to zakljucio iz jedne utakmice :mrgreen:
pa i barca je onda pala,pogledaj utakmicu s realom,tri pasa nisu mogli uvezat :roll: ,sta onda za njih rec
cekaj da prodje 10-15 kola pa onda sudi,a ne ovako spanska liga nije ni pocela,a vec jaca od engleske :lol:
Rođen s tobom da budem

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 avg 2011, 13:29

Španska liga je oduvijek bila jaca od engleske, nema to veze sa trenutnim stanjem....samo pogledati broj osvojenih trofeja španskih klubova na međunarodnoj sceni kroz historiju i sve ce biti jasno.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 avg 2011, 14:39

Faraon iz Visokog je napisao/la:i ti si sve to zakljucio iz jedne utakmice :mrgreen:
pa i barca je onda pala,pogledaj utakmicu s realom,tri pasa nisu mogli uvezat :roll: ,sta onda za njih rec
cekaj da prodje 10-15 kola pa onda sudi,a ne ovako spanska liga nije ni pocela,a vec jaca od engleske :lol:
Ja mislim da su Barca i Real priblizne kvalitete,dok vecina misli da je Arsenal za klasu jaci od Udinesa,a nije to smo mogli vidjeti sinoc.
Ovaj sadasnji Arsenal bi popio tricu od Malage :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 avg 2011, 15:33

Gdje dolaze Cesc,Ronaldo,Alonso i drugi?To su nekada bili glavni igrači svojih ekipa u EPL i ponajbolji igrači uopšte EPL-a.Gdje su oni sada?
Samo se toga prisjetite kad kažete da je Primera slabija liga 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 avg 2011, 16:11

Ne lupajte gluposti o tome kako je Primera bolja od Premiershipa, sve sama djeca na forumu pa ne znaju ni šta pišu. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 avg 2011, 16:17

Saurman je napisao/la:Ne lupajte gluposti o tome kako je Primera bolja od Premiershipa, sve sama djeca na forumu pa ne znaju ni šta pišu. :roll:
Bundesliga je najjaca a? :lol:

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.