Faraon iz Visokog je napisao/la:Mandrak je napisao/la:Pa naravno da je Primera jaca, o tome trubim vec godinu dana.
Premiership je izvikana liga u kojoj cijenim gigante Man.Utd, Liverpool, pa i Chelsea u zadnjih 10- tak godina.
Pa sinoc smo vidjeli šta jedan Udinese radi Arsenalu u sred Londona, ali džabe kad su se oni nafurali da su fudbalska NBA i slicne samo-obmane.
ja sta im uradise,toliko su bolji bili da su izgubili

pa ako se ponosis sa onim sinoc onda OK..
pa ono protiv Uniteda bi bilo 5 komada...
a definitivno EPL je sad losiji...
Liverpool se skoro digo iz mrtvih, trenutno je jos u fazi reanimacije, u utakmici protiv Sunderlanda su onako bili, prvo poluvrijeme nisulosi uopste bili, kasnije onako...Chelsea los, Arsenal isto tako, Tottenham ce vjerovatn izgubiti Modrica, ne znam u vezi njih, mozda budu bolje stajali na tabeli zbog pada ovih losijih ekipa, Manchester City igra ragbi...ne znam , ako United ove sezone ne uzme titulu onda ne znam , oni mi jedini izgledaju kao jak tim u EPL..
dok u Spaniji Barca vrhunska kao i obicno, Real se poboljso, Sevilla dovela odlicna pojacanja, ostali klubovi nisu uopste losi..
ne znam da li je Spanska liga bolja, al EPl je definitivno opao,
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club