FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

vlado lesinar
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 21:49

Kao sto je neko rekao PARA VRTI GDJE BURGIJA NEĆE

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 14 jan 2010, 22:00

vlado lesinar je napisao/la:Kao sto je neko rekao PARA VRTI GDJE BURGIJA NEĆE
parama mozes kupiti sve politicare novinare sudije al upamti frajeru da ti pare nemogu kupit raju iskrenu
zabranjeno pusenje-dobri jarani :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 22:01

borac_sampion je napisao/la:
vlado lesinar je napisao/la:Kao sto je neko rekao PARA VRTI GDJE BURGIJA NEĆE
parama mozes kupiti sve politicare novinare sudije al upamti frajeru da ti pare nemogu kupit raju iskrenu
zabranjeno pusenje-dobri jarani :mrgreen:
POTPISUJEM BRATE

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 14 jan 2010, 22:01

Vukelja je dao jedan gol iz slobodnjaka zadnji put kad je bio...povrede ga sjebale,al valjda ce sad biti bolji.
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 jan 2010, 22:46

Ma slušaj brate, Vukelja je rasni golgeter, ali ako je zdrav, da zabio je gol iz slobodnjaka, mislim da je u pitanju bila utakmica kupa Republike Srpske na gradskom, odigrao je 45 minuta, a taj slobodnjak je tražio loptu i onda je majstorski sa nekih 25 metara zakucao u rašlje, ali to su bile jedine minute koje je proveo u crveno plavom dresu, samo da ga zdravlje posluži...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 jan 2010, 23:05

Jedino sto je izvjesno je da one proklamovane price o stvaranju ekipe na duze staze koja bi bila uigrana,povratku banjalucke djece u Borac koji ce se i srcem boriti za grb,a ne samo za ratu ugovora nema nista.Definitivno postajemo autobuska stanica koja ce sluziti povredjenim igracima ili onim zaboravljenim da odigraju 6 mjeseci u Borcu,rastale se s nekim za lovu i pokusavaju otici dalje.... Bilo kakav plasman u Evropu ove godine bi za mene bio veliko iznenadjenje,a do prije desetak dana sam bio uvjeren da cemo biti ubjedljivo prvaci....bio sam naivan...

Cak sta vise,imam i jedan predlog,ja cu ga se sigurno pridrzavati odsad jer se osjecam kao idiot,koliko sam napisao postova o igracima koji nece ni primirisati gradski stadion....da ne dozvolimo da nas prave budalama i da totalno ignorisemo najave o "postignutom dogovoru","obostranoj zainteresovanosti Borca i igraca" i slicno.te da samo komentarisemo one koji potpisu ugovor ili napuste Borac,a ne da nas papci levate i da stotine stranica i razmisljanja kucamo o Jovanovicu,Ogiju,Avdukicu,Stajicu,Bogunovicu,Vukelji,Vukobraticu,Vuletu i jos desetinama pomenutih imena iz Svedske cetvrte lige i sl....Da li neko zna je li Puzigaca potpisao i na koliko godina,cisto da znam da li pisem o njemu ili ne?

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 15 jan 2010, 02:24

eto,bas me interesuje..da li neko iz te upave, iz tog rukovodstava uopste prati neke forume,stranice... da li ih uopste zanima neki stav navijaca.... eto,ponekad se to zapitam... :) :lol:
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 jan 2010, 09:39

radebl je napisao/la:eto,bas me interesuje..da li neko iz te upave, iz tog rukovodstava uopste prati neke forume,stranice... da li ih uopste zanima neki stav navijaca.... eto,ponekad se to zapitam... :) :lol:
Ma i ma njih po forumima,ne boj se ti... ;) Spijuni su medju nama! :mrgreen:
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 jan 2010, 11:04

Pa da čitaju onda bi znali kako se vodi klub, ja sam se ponadao prije neki dan, kada sam čuo info oko Vranje, al brate onda su me skroz demantovali, ali eto imaju još vremena da se poprave, a onda će imati i moje duboko izvinjenje... :oops:
"TREĆI PUT ČASTIMO"

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 15 jan 2010, 11:17

VB 1987 je napisao/la:Pa da čitaju onda bi znali kako se vodi klub, ja sam se ponadao prije neki dan, kada sam čuo info oko Vranje, al brate onda su me skroz demantovali, ali eto imaju još vremena da se poprave, a onda će imati i moje duboko izvinjenje... :oops:
Ako govoris o Ogiju Vranjesu on je definitivno u Napretku a Stojan 50 % ide u PANDURI

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 jan 2010, 11:21

vlado lesinar je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Pa da čitaju onda bi znali kako se vodi klub, ja sam se ponadao prije neki dan, kada sam čuo info oko Vranje, al brate onda su me skroz demantovali, ali eto imaju još vremena da se poprave, a onda će imati i moje duboko izvinjenje... :oops:
Ako govoris o Ogiju Vranjesu on je definitivno u Napretku a Stojan 50 % ide u PANDURI
Neeeeeeeeee, ne govorim o tome, prije pqar dana sam pisao o tome... Znam da je mali pozajmljen na drugu adresu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 jan 2010, 12:05

VB 1987 je napisao/la: Neeeeeeeeee, ne govorim o tome, prije pqar dana sam pisao o tome... Znam da je mali pozajmljen na drugu adresu...
Ako nas mozes podsjetiti o cemu je rijec,ne mogu se sjetiti?

Ma sto Schlager kaze,ove price oko pojacanja vise ne treba ni gledati ni vjerovati.Samo ko potpise ugovor i to zvanicno,onda se treba raspravljati i komentarisati.Nego,mali off kad pocinje proljetni dio,kojeg datuma?
Schlager je napisao/la:Bilo kakav plasman u Evropu ove godine bi za mene bio veliko iznenadjenje,a do prije desetak dana sam bio uvjeren da cemo biti ubjedljivo prvaci....bio sam naivan...
E ovaj mi se dio Schlageru nimalo ne svidja! :mrgreen: Salim se.Jbg.ljudi situacija je zesce zajebana,ali mozda smo mi ipak malo pesimisticni previse.Ako se sjetimo tima od prosle sezone,cini mi se da je bio puno slabiji,a opet smo odigrali proljetni dio perfektno,sezonu zavrsili na 5. mjestu,cak i izborili Evropu,ali nismo mogli odigrati iz vec poznatih razloga.Prema tome,ja mislim da smo u velikim ****,ali da Evropa uopste nije upitna!
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 15 jan 2010, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 jan 2010, 12:09

Ma to ne znaju ni u FS Bih,ali iz iskustva znam da je to ili zadnji vikend u februaru ili prvi u martu,često i vremenske prilike utiču koji od ta dva datuma će biti.

Niko ne zna za Puzigaću je li potpisao i na koliko?

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 jan 2010, 12:10

Ma da, vršen je pritisak na Vranju da produži ugovor, u slučaju da ga sada ne prodaju, zaprijećeno mu je klupom, jer će na ljeto otići bez obeštećenja, pa nećeš od njega moći platiti ni ono struje što je potrošio dok se tuširao... Poenta je bila da sam htjeo da kažem da se tako inače radi u dobro organizovanim klubovima...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 jan 2010, 12:14

VB 1987 je napisao/la:Ma da, vršen je pritisak na Vranju da produži ugovor, u slučaju da ga sada ne prodaju, zaprijećeno mu je klupom, jer će na ljeto otići bez obeštećenja, pa nećeš od njega moći platiti ni ono struje što je potrošio dok se tuširao... Poenta je bila da sam htjeo da kažem da se tako inače radi u dobro organizovanim klubovima...
Aha,da sjecam se toga.A boze moj,drugog nacina ni nema.Ne mogu igraci konstantno odlaziti bez obestecenja,sta me briga nek se i oni malo zrtvuju za dobrobit kluba u kojem su ponikli!
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 jan 2010, 12:15

Početak je vjerovatno zadnja subota februara, jer je ove godine svjetsko prvenstvo pa se prema tome moraju uskladiti kalendari svih saveza tj. sezona mora biti gotova najkasnije do 15/05/2010, jer se sedam dana kasnije igra finale lige šampiona u Madridu koje će prvi put biti odigrano subotom, ako se ja nisam nešto zahebo?! :(
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 jan 2010, 12:18

I ja mislim da će biti zadnja subota u februaru.Ali kao što rekoh,iz iskustva znam da se to može pomjeriti ako bude snijeg.Zadnji put se do dan prije utakmice nije znalo hoćemo li igrati sa Zrinjskim tu subotu ili sledeću,ali pošto se vrijeme ustabililo i snijeg otopio,odigrali smo i izgubili ovdje u Banjaluci.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 jan 2010, 12:22

Inace Puzigaca je potpisao cetvorogodisnji ugovor ja mislim...
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 jan 2010, 12:24

tatamata je napisao/la:Inace Puzigaca je potpisao cetvorogodisnji ugovor ja mislim...
Pa jel iko zna pouzdano dal je potpisao Vukelja i ima li obe noge?
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 jan 2010, 12:26

tatamata je napisao/la:Inace Puzigaca je potpisao cetvorogodisnji ugovor ja mislim...
Zanemarujući emocije prema njegovom ljetošnjem potezu,to je dobar potez uprave.Naravno,ako je tačno to što kažeš.Ipak je on za Žarića brzi voz,a i kad bude odlazio iz Borca biće obeštećenja.

Kako stvari stoje,još će nam on biti najveće pojačanje i pored svih bajki o nekim drugim potencijalnim pojačanjima kojih smo se naslušali.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.