Utakmice klubova iz BiH na TV-u

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 nov 2013, 00:02

Jest da je off ali imas 5 min da napises gdje je naselje pijesak u mostaru. Stopam. Hajde zrinjo mostarac
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 nov 2013, 00:02

zrinja05 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Nema potrebe da odgovarate na takve stvari uopšte.

Zašto ne Zizu, ovo je samo dobra zajebancija kako vi kažete ništa osobno a i nisam došao na vašu temu , ja tamo ne idem,ne godi mi hava ;).Uostalom vidim svi se ložite na "duhovite" komentare pa eto i ja da se priključim mada vjerovatno ja neću biti tako duhovit kao vi jer šale na račun podvelešaca nisu interesantne kao o majoriziranim itd.
upravo,malo sale nikome ne skodi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 00:03

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jest da je off ali imas 5 min da napises gdje je naselje pijesak u mostaru. Stopam. Hajde zrinjo mostarac
Zini da ti kažem :lol: :lol: :lol: :lol:
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 nov 2013, 00:08

zrinja05 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jest da je off ali imas 5 min da napises gdje je naselje pijesak u mostaru. Stopam. Hajde zrinjo mostarac
Kod 1 osnovne seljacicu. To je staro mostarsko naselje koje je tu bilo mnogo prije 83-ce kad ti je soko caci poklonio stan na aveniji i izvukao ti familiju iz krsa. Haj drago mi je sto je jos jedan matan skeniran :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 nov 2013, 00:18

zrinja05 je napisao/la:Zašto ne Zizu, ovo je samo dobra zajebancija kako vi kažete ništa osobno a i nisam došao na vašu temu , ja tamo ne idem,ne godi mi hava ;).Uostalom vidim svi se ložite na "duhovite" komentare pa eto i ja da se priključim mada vjerovatno ja neću biti tako duhovit kao vi jer šale na račun podvelešaca nisu interesantne kao o majoriziranim itd.
Generalizacija, istakao sam svoje mišljenje. Na takve postove se ja ne palim, tako da je to još jedna generalizacija. Meni je apsolutno svejedno šta ćeš da napišeš i kakvo mišljenje imaš.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 00:19

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
Kod 1 osnovne seljacicu. To je staro mostarsko naselje koje je tu bilo mnogo prije 83-ce kad ti je soko caci poklonio stan na aveniji i izvukao ti familiju iz krsa. Haj drago mi je sto je jos jedan matan skeniran :lol: :lol:

Pa sta misliš da si ti murjak ili profesor pa da ispituješ ovdje.Ne pada mi napamet da tebi odgovaram inače ovo nije moj nivo i način konverzacije ali htio sam da vam pokažem da niste bač neki šaneri kako ste umislili.Šta misliš koliko će tvojih podveležaca znati neka pitanja koja im ja postavim.Pusti naselja to zna svak tko se doselio prije 10 godina u Mostar.Recimo gdje je bila i šta je Dobrila,tko je bio Oma Batlak,Sule runje ,gdje je igrao Garo Kovačević .Pusti šuplju pastrmka ;)
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 00:23

zizu1991 je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:Zašto ne Zizu, ovo je samo dobra zajebancija kako vi kažete ništa osobno a i nisam došao na vašu temu , ja tamo ne idem,ne godi mi hava ;).Uostalom vidim svi se ložite na "duhovite" komentare pa eto i ja da se priključim mada vjerovatno ja neću biti tako duhovit kao vi jer šale na račun podvelešaca nisu interesantne kao o majoriziranim itd.
Generalizacija, istakao sam svoje mišljenje. Na takve postove se ja ne palim, tako da je to još jedna generalizacija. Meni je apsolutno svejedno šta ćeš da napišeš i kakvo mišljenje imaš.
Pa baš zato što što su većina postova na ovom forumu nekakve provokacije i gluposti sam večeras i reagovao.Ubi me ova kiša pa ne znam šta sa sobom zato večeras ovoliko pišem inače mi se ne da odgovarati na gluposti.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 nov 2013, 00:27

Nisi odgovarao nego si prvi poceo provocirat na ovoj temi bez ikakvog razloga. Na temu zrinjskog niko od nas nije dosao. Nemoj srat pa onda jest svoja ****
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 00:38

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nisi odgovarao nego si prvi poceo provocirat na ovoj temi bez ikakvog razloga. Na temu zrinjskog niko od nas nije dosao. Nemoj srat pa onda jest svoja ****

Nisam ni ja na provocirao na vašoj temi nikada niti ću, ali ti malo pročitaj svoja sr.anja, provociranja i omalovažavanja na ostalim temama.Ovo je samo bio odgovor i objasnio sam zašto. Ponavljam nije ovo moj nivo i način komunikacije ali sam već napisao zašto sam to uradio.Kasno je, ne moje se nervirati pred spavanje , nije zdravo.Pozz.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 nov 2013, 00:44

zrinja05 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nisi odgovarao nego si prvi poceo provocirat na ovoj temi bez ikakvog razloga. Na temu zrinjskog niko od nas nije dosao. Nemoj srat pa onda jest svoja ****

Nisam ni ja na provocirao na vašoj temi nikada niti ću, ali ti malo pročitaj svoja sr.anja, provociranja i omalovažavanja na ostalim temama.Ovo je samo bio odgovor i objasnio sam zašto. Ponavljam nije ovo moj nivo i način komunikacije ali sam već napisao zašto sam to uradio.Kasno je, ne moje se nervirati pred spavanje , nije zdravo.Pozz.
Stacu se bola nervirat pa js se s vama svaku noc ismijem da mi vilica utrne :lol: :lol: haj zrinjo lakunoc :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 00:49

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:

Stacu se bola nervirat pa js se s vama svaku noc ismijem da mi vilica utrne :lol: :lol: haj zrinjo lakunoc :lol: :lol:
Dobro je se smijati :lol: :lol: .Laku noć , pastrmka! :D :D

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 nov 2013, 09:54

Velež,ni prvi ni zadnji koji ima stadion van grada.
Ali to nije tema današnje emisije.Tema adanašnje emisije u 13 časova je sudar između Leotara i Veleža :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 nov 2013, 11:46

Nije da je jedan lik vrijedan neke rasprave niti da imam nesto protiv Zrinskog kao kluba,naprotiv. Ali primijetim da veliki broj nazovi navijaca Zrinjskog pokusava omalovazit Velez kao KLUB koji uopste nije iz Mostara nego "iz sela" pored Mostara pa bi tako trebalo nekog da ubijede kako je taj klub ustvari seoski, nizi od njihovog, reinkarniranog 92. franjinim pokroviteljstvom. Pokusavat ponizit drugog koji je u svakom pogledu veci od tebe je znak ozbiljnog kompleksa. Mislim, oteli mu stadion. OTELI!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 12:19

neroazzuro je napisao/la:Nije da je jedan lik vrijedan neke rasprave niti da imam nesto protiv Zrinskog kao kluba,naprotiv. Ali primijetim da veliki broj nazovi navijaca Zrinjskog pokusava omalovazit Velez kao KLUB koji uopste nije iz Mostara nego "iz sela" pored Mostara pa bi tako trebalo nekog da ubijede kako je taj klub ustvari seoski, nizi od njihovog, reinkarniranog 92. franjinim pokroviteljstvom. Pokusavat ponizit drugog koji je u svakom pogledu veci od tebe je znak ozbiljnog kompleksa. Mislim, oteli mu stadion. OTELI!!!
Fino da si to primjetio ali nije mi jasno kako nisi primjetio da su upravo navijači kluba iz vrapčića to počeli na raznim temama.Ali nazivati nekoga majoriziranim,bjeločarapašima ,manjinom,matanima itd. to je in , duhovito i to je "samo" zajebancija.E ali kada ja na to odgovorim istim jezikom i manirima to je onda kompleks, seljakluk,necivilzirano itd.Tko ima kompleks od koga ja znam vrlo dobro a i ti.Pogledaj međusobni skor,titule itd.Ebote pa ljudi slave bod protiv nas ko da su dobili Manchester.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 nov 2013, 12:40

Pustite se historije koju svako prepričava na svoj način. Nadajmo se da ćemo u ogledu između 2 hercegovačka stara rivala na BHT imati šta da pogledamo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 23 nov 2013, 13:00

Izgleda da necemo nista pogledati, raspjevala se ova zukovicka i ne pomislja stati hah

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 nov 2013, 13:16

od slike, tona i svega, ova tekma izgleda kao da se igra u kambodzi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 nov 2013, 13:16

zrinja05 je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Nije da je jedan lik vrijedan neke rasprave niti da imam nesto protiv Zrinskog kao kluba,naprotiv. Ali primijetim da veliki broj nazovi navijaca Zrinjskog pokusava omalovazit Velez kao KLUB koji uopste nije iz Mostara nego "iz sela" pored Mostara pa bi tako trebalo nekog da ubijede kako je taj klub ustvari seoski, nizi od njihovog, reinkarniranog 92. franjinim pokroviteljstvom. Pokusavat ponizit drugog koji je u svakom pogledu veci od tebe je znak ozbiljnog kompleksa. Mislim, oteli mu stadion. OTELI!!!
Fino da si to primjetio ali nije mi jasno kako nisi primjetio da su upravo navijači kluba iz vrapčića to počeli na raznim temama.Ali nazivati nekoga majoriziranim,bjeločarapašima ,manjinom,matanima itd. to je in , duhovito i to je "samo" zajebancija.E ali kada ja na to odgovorim istim jezikom i manirima to je onda kompleks, seljakluk,necivilzirano itd.Tko ima kompleks od koga ja znam vrlo dobro a i ti.Pogledaj međusobni skor,titule itd.Ebote pa ljudi slave bod protiv nas ko da su dobili Manchester.
Stvarno se glupo osjecam diskutujuci s osobom kao sto si ti ali eto, spominjes titule Zrinjskog (ponavljam,simpatican mi je klub) postavljajuci mi pitanje pa red je da odgovorim.
Iako je najveci problem Veleza sigurno njihovo korumpirano, lopovsko rukovodstvo, spominjati titule Zrinjskog kao argument velicine tog kluba i superiornosti nad seoskim Velezom je urnebesno. Stvarno jeste. Drze firme poput Aluminija,EPHZHB kojima finansiraju politicki simbol dominacije u Mostaru, a protivnika otjeraju u selo i onda se dicis kako je taj klub "krema" naspram "seljaka". A svi znamo sta je Velez.
Lijep pozdrav.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 nov 2013, 13:18

kisobran :lol:
1946

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 nov 2013, 13:18

Head je napisao/la:kisobran :lol:
ovo samo kod nas ima