Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Al koja šteta da mid table ekipa kao mi nosimo ovakve dresove 
Zaha’s position - urging Crystal Palace to let him join Arsenal - will be a boost to Unai Emery, who wants Arsenal hierarchy to dig deep & find the money to fund a move for Zaha. [Mail] #afc
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kaže neki brat sa Twittera, za onu 25% sell-on clause od Junajteda -
" Loan him for years - give C.P. 15 mil. per seasons - avoid the clause "
Ne znam, djeluje nemoguće, mislim ako Zaha baš bude htio da ide, a mi nekoga prodamo ili damo u zamjenu (Mikitarijan - samo što neće CP njegovu platu da plaća), ili ne znam prodamo im Ajvobaru ili Chambersa i dodamo još 30 miliona
Uglavnom, bio bi dobar transfer, kad ne možemo bolje ni privući ybg.
" Loan him for years - give C.P. 15 mil. per seasons - avoid the clause "
Ne znam, djeluje nemoguće, mislim ako Zaha baš bude htio da ide, a mi nekoga prodamo ili damo u zamjenu (Mikitarijan - samo što neće CP njegovu platu da plaća), ili ne znam prodamo im Ajvobaru ili Chambersa i dodamo još 30 miliona
Uglavnom, bio bi dobar transfer, kad ne možemo bolje ni privući ybg.
100m dovesti richarlisona i zahu
Prodat kitarijana,chambersa,jenka i ekipu roknut nekog veznog.
Prodat kitarijana,chambersa,jenka i ekipu roknut nekog veznog.
Ja nisam za Richarlisona, napuhan kao i svaki brazilac, nije da i Zaha nije.. ali opet, ne mogu nešto ovih fejk brazilaca, bezveze fudbaleri.
Mi se **** sa Celticom za 20mil a da damo za Zahu 80 koji ne vrijedi ni blizu tih para.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
zaha jedno 40 mil u vrh glave da vrijedi
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Ma sve je jasno kad Spursi kupuju Ndombelea a mi se yebemo za milion više/manje.
Ne dovoditi nikoga, baci Nelsona, ESRa, AMNa, Willocka, Holdinga i odigraj sezonu cijelu, yebat mu mater više iskreno.
Kad se ne ulaže u klub, mora se početi iznova, pa ako koji prosere prosere, Nelson će biti hit nadam se ove sezone, dobro bi nam došao da zamijeni botaru Iwobija
Ne dovoditi nikoga, baci Nelsona, ESRa, AMNa, Willocka, Holdinga i odigraj sezonu cijelu, yebat mu mater više iskreno.
Kad se ne ulaže u klub, mora se početi iznova, pa ako koji prosere prosere, Nelson će biti hit nadam se ove sezone, dobro bi nam došao da zamijeni botaru Iwobija
Navdno CP traži 100 miliona za Zahu. Mater im yebem dabogda im cijela infrastruktura oko stadiona i stadion izgorili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
As per Scottish outlet, Sunday post, Arsenal are set to succeed in their third bid to sign Kieran Tierney. £20m base + £5m in add ons. This will meet Celtic's £25m valuation of the player. Arsenal already had 2 bids rejected earlier as reported by multiple outlets. #afc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Dat im Jenkinsona i Elnenya gratis.anell je napisao/la:As per Scottish outlet, Sunday post, Arsenal are set to succeed in their third bid to sign Kieran Tierney. £20m base + £5m in add ons. This will meet Celtic's £25m valuation of the player. Arsenal already had 2 bids rejected earlier as reported by multiple outlets. #afc
Dosad prilično sumoran rok, nit ko dolazi nit ko odlazi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
fazon je sto sami igraci nece da idu npr elneny ce vjerovatno radije grijati klupu i nikako ne igrati a fino zaradjivati nego se mlatiti po skotskim livadama za manje pare
Neće niko ni otići, ljudi kad vide plate u ovih naših indalida odmah odustanu.Marsal je napisao/la:Dat im Jenkinsona i Elnenya gratis.anell je napisao/la:As per Scottish outlet, Sunday post, Arsenal are set to succeed in their third bid to sign Kieran Tierney. £20m base + £5m in add ons. This will meet Celtic's £25m valuation of the player. Arsenal already had 2 bids rejected earlier as reported by multiple outlets. #afc
Dosad prilično sumoran rok, nit ko dolazi nit ko odlazi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kakvog mi smeća imamo da ni klubovi iz nižih liga ne žele da ih dovedu
Nije da ne zele nego ne mogu da ih placaju.
Imamo cijelu grupu uhljeba koji su dobili plate koje prevazilaze sve njihove mogucnosti. Ozil, Miki, Mustafi, El Neny, Jenkinson... tako da fudbal im sad sluzi cisto radi rekreacije
Imamo cijelu grupu uhljeba koji su dobili plate koje prevazilaze sve njihove mogucnosti. Ozil, Miki, Mustafi, El Neny, Jenkinson... tako da fudbal im sad sluzi cisto radi rekreacije
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pitanje za nove dresove, kako ga je najisplativije nabaviti ?
ma uzeti na pijaci i cao 

Arsenal make £40m bid for Crystal Palace winger Wilfried Zaha. Zaha wants to move to Arsenal
dosta
dosta
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0