FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ibra dragi, koji ti je vrag.
messi stativa.
messi stativa.
hah steta sto ovo messijevo nije uslo, zasluzili su prolazak dalje
bravooooo Puyooool
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Bog jednostavno,neznam kako je ovo uspio spasiti,koja igracina,bravo Puyol
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo Bojan i Pedro umjesto Ibre i Alvesa jos 6 min do kraja
Palope **** ti 100 ruku imas
Palope **** ti 100 ruku imas

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
joooooooooooooooooooooooooj Palope Palopeeeeee
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
jao majko...opet Palop skida Messiju...pa šta je ovo

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
fala ti BOZE 

Gotovo to bi bilo to u vezi kupa 

nek ste izgubili samo zbog pojedinih likva na forumu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
jbg netreba imati nikakvih zamjerki...nego vidjet pa kako ovog palopa kupiti 
btw: "tax" sto je najgore nismo izgubili

btw: "tax" sto je najgore nismo izgubili
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 14 jan 2010, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
jbg nije se dalo....al idemo dalje...sad cemo ih u prvenstvu raznjet.....ibraka nas je zeznuo i Palop naravno koji je čudo od golmana!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma dobro opet nisam nezadovoljan...sem linkom...bemti link, nevalja nista...gledas pola minute normalno i onda te zajebava...
al dobro...
a cuj ovog golmana, mi ispali od Seville oni od amatera i nesto pise na nasem forumu...mene bi bilo sramota zajebavati bolje...xD
al dobro...
a cuj ovog golmana, mi ispali od Seville oni od amatera i nesto pise na nasem forumu...mene bi bilo sramota zajebavati bolje...xD
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
sad kad realovci navale na nasu temu,ko ce to izdrzat
sad kad realovci navale na nasu temu,ko ce to izdrzat
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
jel ti to meniZELJO DO GROBA je napisao/la:ma dobro opet nisam nezadovoljan...sem linkom...bemti link, nevalja nista...gledas pola minute normalno i onda te zajebava...
al dobro...

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE<U PICK... materinu
JEdan trofej manje
JEdan trofej manje
MVP - Messi-Villa-Pedro
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jbg,bili smo bolji,dominantniji,fulali sve i svasta,odnosno Palop je branio.
Nema veze,idemo dalje.

Nema veze,idemo dalje.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma malo te zazezeam...nemoj se ljutiti drug...Casillas je napisao/la:jel ti to meniZELJO DO GROBA je napisao/la:ma dobro opet nisam nezadovoljan...sem linkom...bemti link, nevalja nista...gledas pola minute normalno i onda te zajebava...
al dobro...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ne mogu da verujem sta smo masili
onaj ibrahimovic nije ni za decji program

onaj ibrahimovic nije ni za decji program

MVP - Messi-Villa-Pedro
heh vidi ovih pacenika što sad slave pobjedu Seville a ni ne navijaju za nju cccc...ko miševi kad izađu iz rupa.
Sevilla je se pokazala ko firaunska ekipa,koja krade vrijeme,opstruira igru i brani se ko pic.ke na svom terenu bez ikakve igre naprijed...doduše za sve je kriv Čigra i Pep i prva utakmica i njegovi eksperimenti sa sastavom.
Žali Bože što ispadamo od 3 puta lošijeg tima...heroj utakmice definitivno Palop,svaku mu cast frajer je branio sve što je išlo u gol...onaj šut Xavija ni dva golmana nebi izvadila.
Sevilla je se pokazala ko firaunska ekipa,koja krade vrijeme,opstruira igru i brani se ko pic.ke na svom terenu bez ikakve igre naprijed...doduše za sve je kriv Čigra i Pep i prva utakmica i njegovi eksperimenti sa sastavom.
Žali Bože što ispadamo od 3 puta lošijeg tima...heroj utakmice definitivno Palop,svaku mu cast frajer je branio sve što je išlo u gol...onaj šut Xavija ni dva golmana nebi izvadila.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.