FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inkognito
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inkognito » 13 jan 2012, 00:32

Imal titula, nema. Hoće li biti titule ove godine. Neće. Jel stabilna situacija u klubu. Ni blizu. Musemić nije doveden. Hadžija otvoreno pljuje preko portala a vi mu parole posvećivali, Škoro kojem ste pjevali isto radi, igrači vam idu na probe u Azerbejdžan itd. Meni se ovo čini kao žešći raspad sitema pa vi kako hoćete.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jan 2012, 00:33

samosarajvo je napisao/la:11 placa je isplaceno u 2011 godini...

I Skoro i Hadzija su mi pali u ocima...Prvi pogotovo.
Jes Maksumic provjeren igrac, odigro 5 dobrih utakmica, prodo se a onda kad god se vraco nije meda mogo, al bas meda. Pehlic i Hadzija idealni za Vrbanjusu, tamo ne treba puno trke svakako.
I cuj Skoro nam kao igrac nije trebao, ma jok sto ce nam napadac kao Skoro...e ne vjerujem.
normalno da bi nam trebaao..al koga nema bez njega se mora..sta ces covjek nece pritisak ..draza mu 3 liga od Sarajeva.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 13 jan 2012, 00:40

Inkognito je napisao/la:Imal titula, nema. Hoće li biti titule ove godine. Neće. Jel stabilna situacija u klubu. Ni blizu. Musemić nije doveden. Hadžija otvoreno pljuje preko portala a vi mu parole posvećivali, Škoro kojem ste pjevali isto radi, igrači vam idu na probe u Azerbejdžan itd. Meni se ovo čini kao žešći raspad sitema pa vi kako hoćete.
I sta ti imas sa tim ???

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 13 jan 2012, 00:45

Ništa, svjedok vremena :mrgreen:

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 13 jan 2012, 00:46

Hadziji vjerujem,dosta je puta "demonstriro",da voli SA,toliko godina je u klubu,prosao je sve zivo,sad koliko ima istine u ova dva clanka(Skoro) neznam al`bi volio znati...

Sto se tice igraca bilo bi dobro prodati Kojasevica i Comora uz pristojno obestecenje,mada sam siguran,da je mogao Damir vishe pokazati jer ima kvalitet zato...
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 jan 2012, 01:17

Ne vjerujem da jos neko moze uzeti ozbiljno ove "narucene" vijesti. Zar treba objasniti razlog ko stoji iza ovoga i ko daje medijima pare i ovakve vijesti samo da ocrni FKS.

Vidite da vas i moderator ovdje potpaljuje( covjek koji navija za Zeljeznicar odjednom je postao potparol FKS), to valjda dovoljno govori zele da nas zavade i da nam se u klub vrate oni koji su ga i doveli na ovaj nivo gdje je sada.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 13 jan 2012, 01:26

Vozdra dobri narode nemam vremena zbog posla da se javim,ali kad god stignem udjem i pogledam neke nove informacije i tako to,sad bas citam ovo od hadzica skore i maksumica od neki dan takodjer od pehlica,samo mogu reci da su mi se svi ama bas svi oni zgadili pravo,sve nesta oni vole klub i tako to,ja mogu reci da nije njima bilo Sarajeva nikad niko cuo nebi za ove nazovimo "zvijezde".Nek se niko ne ljuti ovo iznosim svoje misljenje,taj prvi hadjic je dosao iz nekog sela i koliko je on dao Sarajevu ,Sarajvo je triput vise njemu ,citam ali nekazem da je istina fol on odbijao strane ponude,a kunem vam se djecom svojom da sam tacno bio tu u tom momentu kad je on individualno trenirao kod popularnog brke prije par godina tamo na atletskom nesto se spremo on i njegov haver maksumic i raja ga pitaju sta je hadjija svi se prodaju samo ti nista,ma kaze nemam pojma nece me niko i fakat je to tako,nikad niko nije poslo ponudu za njega,ja ga iskreno nikad nisam ni nesto specjalno gotivio frajr na treningu od sto centarsuta 90 prebaci kosevo,itako dalje nije sad samo da njega blatim,pozitivno kod njega je da je bio borben i to ali samo da se zna da je njega prvi doveo u Sarajevo Kemal Alispahic,a kad je Husref preuzeo klub otjero ga Boga mi ziva istina ,tad je Mirza Varesanovic bio sportski direktor i on je licno isao po njega tamo kuci ,i tako da je po mom misljenu sto se njega tice i previse igrao za Sarajevo jer poslje povrede se trebao fino zahvaliti i vozdra,evo davali su mu priliku u ovim utakmicama kad udje sjene se svoje bojao ali to je logicno strah od povrede i tako ali je nefer sad da on ispada neka zrtva,sto se skore tice taj bi mamu svoju prodo za pare i toliko o njemu i nek nije dosao,i nijedan nam se nevratio koji ode i hoce nazad kad nema gdje pa se vraca u Sarajevo ko da je to granap Bog te vidio,i iz tih razloga djeca nam idu evo pogledaj te hrelja itd itd jer nemogu bas zbog ovih ili ovakvih da dobiju priliku,a djeca nasa evo citamo stalno juniori prvi kadeti prvi ,i kad treba za prvi tim fol nisu zadovoljili,pa **** zar bas ni jedan nevalja to mi nikad nije bilo jasno,ali sad kontam da je to sve radi ovih kao sto su gore navedeni.I sto je najveca tragedija ti koji se vracaju stalno oni ba nas oderu ko golubove ba najvece plate imaju skoro repuh i tako ti a ovoj djeci jadnoj nedaju boni nebili ni za djeparca da imaju jer dok ove zvjezde ispalte djeci nista neostane. Izvini te na romanu ovom ali volio bi da ga procitate jer fakat mi je krivo vise ovo sto se desava u nasem klubu radi pojedinaca,dosta nam je vise hadjica skora ferhatovica cast LEGENDARNOM HASETU ,ihtijarevica pehlica ,nek idu sretno im bilo daj ti nama nase djece pa vijdeces kako rezultati idu gore. I samo ovo jos da kazem i tim cu zavrsiti pa svi smo vidjeli kako veliki Murinjo to radi otjero je NAJVECE LEGENDE KLUBA POPUT RAULA GUTIJA, a svi znamo sta su oni znacili za klub otjero ih frajko ko da su najvece smece takvu jednu legendu poput raula koji je zabijo golova ko sto vise nikad niko u realu nece,ali ko ga sisa sad Real ide dalje,e pa tako cemo AKB sa novim mladim snagama u nove pobjede,a ovi gore nek se ne vracaju netrebaju nam!!!!!!! pozzz

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 13 jan 2012, 01:28

Dirk je napisao/la:Ne vjerujem da jos neko moze uzeti ozbiljno ove "narucene" vijesti. Zar treba objasniti razlog ko stoji iza ovoga i ko daje medijima pare i ovakve vijesti samo da ocrni FKS.

Vidite da vas i moderator ovdje potpaljuje( covjek koji navija za Zeljeznicar odjednom je postao potparol FKS), to valjda dovoljno govori zele da nas zavade i da nam se u klub vrate oni koji su ga i doveli na ovaj nivo gdje je sada.
Druze tako je bilo i prosle godine,svi smo dizali u zvijezde Blekica i com. sve med i mlijeko kad jednog dana se probudis iz sna...Kazem samo,da treba biti oprezan,jednom smo se vec opekli sa Blekicem nebi zelio vishe..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 13 jan 2012, 01:30

Dirk je napisao/la:Ne vjerujem da jos neko moze uzeti ozbiljno ove "narucene" vijesti. Zar treba objasniti razlog ko stoji iza ovoga i ko daje medijima pare i ovakve vijesti samo da ocrni FKS.

Znači, naručeni su intervjui Hadžića i Škore. Škore koji je bio poslijeratna legenda kluba, koji je više puta odlazio i vraćao se ali nikada ovakve stvari nije govorio. Sad je neko naručio od njega da ovo priča ? :lol:

Posebna je priča o Hadžiću, evo šta se dešavalo prije 10-ak mjeseci
Najvatreniji navijači FK Sarajevo burno su reagovali nakon što se prije nekoliko dana pojavila informacija da je Damir Hadžić napustio trening bordo tima, jer mu Upravni odbor na čelu sa Amirom Rizvanović nije ponudio novi ugovor. Uvijek korektni Damir Hadžić je za naš portal demontovao informaciju da je trening napustio zbog nepostizanja dogovora sa Upravom.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110307084" onclick="window.open(this.href);return false;

A šta se dešava sada
Poznato je da Damir Hadžić neće više nositi bordo dres. Iz kluba su rekli, tačnije Dino Selimović, da je Hadžić želio dvogodišnji ugovor, te da mu je ponuđeno da radi kao skaut. Međutim, iskusni veznjak ističe da mu ništa nije nuđeno, već obećavano.

Hadžić kaže kako su mu mnoge stvari obećavane, no s obzirom da dosta toga ranije već nije ispoštovano, nije želio sebi prirediti nova razočarenja. U razgovru za naš portal istakao je da želi da se zna prava istina, te da više ne želi ništa objašnjavati, kako bi mogao nastaviti svoj život u miru.

"Želim da se zna prava istina. Ne želim više nikome pojedinačno objašnjavati. Želim da svi razgraniče klub i ljude u njemu. Čast pojedincima. Žao mi je što je došlo do ovoga da se na ovakav način oprostim od Sarajeva, kluba kojem sam dao i sebe i porodicu. Ne žalim nimalo za tih sedam i pol godina koliko sam proveo u najvećem klubu na ovim prostorima", rekao je Hadžić na početku razgovora za SportSport.ba.

"Naravno, najviše sam zahvalan navijačima koji su me sve ove godine trpili, podržavali i u dobru i u zlu, više nego što sam zaslužio. Želio sam se oprostiti na terenu u dresu od njih, ali nije tako ispalo. Za sve to su kriva tri čovjeka, pogotovo Irfan Redžepagić, koji tu na nesreću kluba i ljudi koji ga vole, vedre i oblače", dodao je miljenik navijača tima sa Koševa.

"Želim da me ostave na miru i da ne pričaju laži"

"Dotičnim osobama želio bih poručiti da me puste na miru i ne pričaju laži, kao to da nisam htio ugovor na šest mjeseci, već na dvije godine, te da sam odbio posao u klubu. Svi koji prate i vole Sarajevo sjećaju se da mi je samo dan nakon povrede, javno, obećan dvogodišnji ugovor i uslovi istog, što je su svi pozdravili".

"Međutim, do potpisa nikada nije došlo. Nakon što je otišla ta Uprava, koja je bila tada, došli su novi i nastavili sa obećanjima, isto kao i njihovi prethodnici. Rekli su mi da to zaslužujem i da je to korektno završeno. Obećali su mi istu platu i godišnju ratu, istu kao što sam imao prije povrede. Na to sam im rekao da nije realno i da to treba biti manje, jer zavisi da li ću moći igrati".

"Pred početak sezone alfa i omega kluba, Irfan Redžepagić, rekao mi je da računaju na mene"

"Pred početak ljetnih priprema razgovarao sam sa alfom i omegom kluba, Irfanom Redžepagićem, koji mi je rekao da računaju na mene i da sam im prioritet, ali da ne mogu dobiti te uslove koje su mi obećali, nego po novom pravilniku, koji važi za sve igrače. Međutim, nije istina, jer većina igrača koje je on doveo imaju veće ugovore, odnosno godišnja primanja. Ne bih želio da me neko krivo shvati, ja nemam ništa protiv toga, jer svako za sebe pregovara i u svlačionici to nije tajna. Ja sam sa svojom platom po tom pravilniku bio zadovoljan".

"Pristao sam odmah na taj ugovor, jer mi je bilo bitno samo da taj ugovor potpišem, pa makar to bilo samo za stanarinu. Želio sam da budem siguran u Sarajevu i da na miru dobijem pravu šansu da se vratim u formu nakon teške povrede. Naravno, do tog potpisa nikada nije došlo. Dobijao sam informacije od mnogih ljudi da dotični žele od samog početka da me se riješe i ne daju mi adekvatnu šansu, te da je to najlakši put do nepotpisivanja ugovora".

"Ništa mi nije nuđeno, već samo obećavano"

"To me naravno sve vrijeme sputavalo. Na kraju ove polusezone pozvali su me na razgovor. Tada su mi ponovo rekli da ostajem još šest mjeseci za istu platu, ako ništa da pomalo igram i da se na kraju sezone protiv Borca oprostim kako i zaslužujem. To mi je rekao generalni direktor, Dino Selimović. Rekli su mi da će me usput edukovati za skauta. Prihvatio sam to".

"Onda sam ih pitao da li je to 100% sigurno da ne tražim ništa drugo i da mogu na miru otići na pauzu. Tada su mi rekli da se ne obazirem na priče, da mogu biti siguran. Međutim, nekoliko dana prije prozivke nazvao me Selimović i rekao mi je da od mene nemaju ništa, da nemaju razloga držati me u klubu, jer ne mogu ništa zaraditi. Izvinio mi se i rekao da je to od njih pomalo nekorektno, jer mi nisu odmah rekli".

"Rekao mi je da će u narednom periodu vidjeti da li će biti mjesta da radim kao skaut. Nisam mogao raditi kao trener u mlađim kategorijama, jer nisam imao licencu. Što se tiče skautinga, samo je obećano da će se vidjeti u narednom periodu. Međutim, već ranije sam izgubio povjerenje u njih i nisam želio živjeti u neizvjesnosti. Nakon posljednje prevare, nisam želio imati posla s njima".

"Nadam se da će mi isplati dugovanja, ne bih želio da ih tužim"

"Nekoliko dana nakon toga ponovo me nazvao Selimović, kao i Redžepagić. Rečeno mi je da ne očekujem platu za oktobar kada bude, jer već nekoliko dana nisam član Sarajeva, te da ću to dobiti tek onda kada se dogovorimo po pitanju dugovanja prema meni, a to je tri plate za posljednje mjesece, plus pet plata od prošle godine i šest kirija. Volio bih da hoće platiti tu stanarinu, jer čovjek kod kojeg sam podstanar je bio veoma korektan prema meni. Isto duguju svim ostalim igračima".

"Na kulturan način u narednim danima zamolit ću ih da mi to u narednom periodu počnu isplaćivati u ratama, jer ne bih volio da ih moram tužiti, a to je samo zbog kluba, koji mi je dao sve. Nadam se da će doći bolja vremena i da se ovakve stvari više neće dešavati"

"Da sam bio pohlepan, ne bih odbio brojne inostrane ponude"

"Kružile su i priče da sam želio najveću platu. Da sam bio tako pohlepan prihvatio bih jednu od brojnih inostranih ponuda. Imao sam ponudu Teplica nekoliko mjeseci prije povrede. Tada me u Češku želio odvesti Irfan Redžepagić, to on može potvrditi. Nudio mi je odlične uslove, ali sam odbio zbog Sarajeva. To je samo jedna u moru ostalih inostranih ponuda, ali želio sam ostati samo u Sarajevu".

"Trenutno imam neke kontakte, jer ima još ljudi koji vjeruju u mene. U narednih 20-ak dana ću dobro razmisliti. Iako ne nađem klub, nije mi problem. Imam neke alternative. Mogu raditi druge poslove, koji su nevezani za fudbal. Ne bih samo želio da ovo izgleda kao kukanje. Jednostavno, morao sam reći pravu istinu, želim da to svi znaju", rekao je Hadžić na kraju razgovora za naš portal.
Alen Škoro, koji je bio velika želja navijača Sarajeva, u razgovoru za naš portal rekao je razlog zbog čega se nije vratio u svoj voljeni klub, te je potpisao za austrijskog trećeligaša, Klagenfurt.

Škoro je rekao da Upravi Sarajeva nije bio potreban kao igrač, već kako bi oni njegovim dovođenjem prikrili neke stvari, tj. smirili nezadovoljne navijače, koji već duže vrijeme čekaju titulu.

"Dužan sam da se oglasim samo zbog istinskih navijača Sarajeva. Nisam došao u najdraži klub, jer kada sam vidio kako se radi i kako klub funkcioniše, nisam bio spreman na to", rekao je Škoro za SportSport.ba.

"Sadašnjoj Upravi ja nisam bio potreban kao igrač, već da samo time smire nezadovoljne navijače, te kada se situacija smiri da se poslije loptica prebaci na mene", dodao je iskusni napadač.

"Svi znamo koliko im je vremena trebalo da izaberu novog trenera. Tu se spominjalo i moje ime, kao da nisam bio za određene trenere, a to me najviše pogodilo. Kada sam vidio s kim imam posla, odlučio sam potražiti novi klub", rekao je novi član austrijskog Klagenfurta.

"Tjeraju provjerene igrače, Pehlić, Maksumić i Hadžić, koji su dali klubu više nego svi oni zajedno. Hadžić je klubu svojim golovima i nastupima donio najmanje milion. Otišao sam u treću ligu Austrije, jer hoću mir, a ne pritisak koji je Uprava nametnula", dodao je Škoro za kraj razgovora.
Zanimljivi preokreti ;) Blekić valja, Blekić ne valja. Škoro legenda, Škoro smrad. Hadžiću parola, Hadžiću mrš rago. Kod vas je baš zanimljivo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 jan 2012, 01:32

Giallorossi je napisao/la:

Druze tako je bilo i prosle godine,svi smo dizali u zvijezde Blekica i com. sve med i mlijeko kad jednog dana se probudis iz sna...Kazem samo,da treba biti oprezan,jednom smo se vec opekli sa Blekicem nebi zelio vishe..
Blekica smo dizali, ali ove sada ne dizemo, ljudi ne obecavaju rade svoj posao, igraci su uredno placeni sta hocemo vise, tj sta hoce pojedinci vise titulu odmah klub je htjeli to priznat ili ne stao na noge koliko toliko. Zar nam treba opet blamaza sa strujom i virslama, kao prosle godine sa nacim cuvenim Mirzom, zadnju godinu toga nema jer se ljudima plati i gotovo.

@rimaa

Cestitke na postu, iako je to tesko objasniti, mnogi ne shvataju sta znaci rijec LEGENDA, a FKS ih ima ali oni su vec u davnoj penziji ili nisu medju nama, sve ovo poslije rata nije vrijedno spomene.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 jan 2012, 03:22

Raja, situacija kod nas je jos uvjek teska.Bolja nego prosle godine u ovo doba ali jos to nije to.Ima dusmana na sve strane, sto onih opcepoznatih sto ovih nekih kojima se ne svidja sistem rada tipa Hadzije,Skoro isl...
Ima gresaka ali ima i dobrih stvari sto se radi.Trebamo dati podrsku kolko mozemo, ne pljuvati za svaku sitnicu, ne dizati u nebesa za sve sto je dobro.Kazete dres skup, a znate li da dres klub sa svim porezima,postarinama isl kosta preko 60 maraka...

Sto se tice prodaje igraca.Kazu neki prodacemo sve pa cemo se opet borit za Europu ha hu..
Shvatate li vi da za 250.000 km (nek to bude cjena transfera jednog igraca tj 125.000 eura) mozemo dovest tri igraca i da ostane 150.000km za plate?
Kako?
Pa jednostavno.Dovedes trojicu extra kvalitetnijih igraca za nase uslove sa slobodnim papirima,neko ce reci nema takvih sa slobodnim papirima.Ima ih ali to su igraci koji su za nase lige extra(evenutalno Kazastan,Azerbejdzan itd).Igraci poput Vuleta,Baneta,Dzakmica i slicnih. Znaci jednom takvom igracu 50.000 na ruke i solidnu platu i potpisace ugovor na 2 godine siguran sam.Jest da od takvih igraca mozda ne mozes zaradit puno u buducnosti jer su u kasnim godinama (nisu stari jos uvjek) vec su to one godine od 26-29 kad ih inostranstvo nece a oni u najboljim godinama i nasu ligu rasturaju.
Ja da se pitam prodo bi 5 iz prvih jedanaest.Njih 5 zamjenio sa 7 jos kvalitetnijih i ostalo bi para za plate.Polako uvodit omladince u ekipu i jacaat ih sa ovim iskusnijim i tako radit jedno vrijeme dok se ne ojaca finansijski.

Samo lakapo.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 13 jan 2012, 03:44

Laz je da je 11 plata isplaceno. Ja licno znam 3 igraca koji nisu kirije platili od Avgusta mijeseca. Nisu to ni velike kirije ali ne mogu citati da ovdje dva covjeka lazu cijelo vrijeme. Za Redzepagica ne zelim nista govoriti svoje misljenje o njemu sam iznio kada je tek dosao u upravu i dalje stoji.

Plate nece biti isplacene ni u januaru. Igraci govore da im je receno da ce u februaru dobiti dvije plate ali da ce im tada opet biti duzni 3 plate a o kirijama ne znam. Samo znam da ovoj trojici momaka kirija nije placena. A o Kojasevicu ne zelim da pricam.

DANDY
Kontakt:

...?

Post Postao/la DANDY » 13 jan 2012, 07:50

Džaba Ti to Njima govoriš.Isto sam i ja napisao o te 3 plate prije više od mjesec dana.Još im i naveo ime igrača od koga sam čuo.ALI...MED I SLATKO GROŽĐE!

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 13 jan 2012, 08:11

samosarajvo je napisao/la:Raja, situacija kod nas je jos uvjek teska.Bolja nego prosle godine u ovo doba ali jos to nije to.Ima dusmana na sve strane, sto onih opcepoznatih sto ovih nekih kojima se ne svidja sistem rada tipa Hadzije,Skoro isl...
Ima gresaka ali ima i dobrih stvari sto se radi.Trebamo dati podrsku kolko mozemo, ne pljuvati za svaku sitnicu, ne dizati u nebesa za sve sto je dobro.Kazete dres skup, a znate li da dres klub sa svim porezima,postarinama isl kosta preko 60 maraka...

Sto se tice prodaje igraca.Kazu neki prodacemo sve pa cemo se opet borit za Europu ha hu..
Shvatate li vi da za 250.000 km (nek to bude cjena transfera jednog igraca tj 125.000 eura) mozemo dovest tri igraca i da ostane 150.000km za plate?
Kako?
Pa jednostavno.Dovedes trojicu extra kvalitetnijih igraca za nase uslove sa slobodnim papirima,neko ce reci nema takvih sa slobodnim papirima.Ima ih ali to su igraci koji su za nase lige extra(evenutalno Kazastan,Azerbejdzan itd).Igraci poput Vuleta,Baneta,Dzakmica i slicnih. Znaci jednom takvom igracu 50.000 na ruke i solidnu platu i potpisace ugovor na 2 godine siguran sam.Jest da od takvih igraca mozda ne mozes zaradit puno u buducnosti jer su u kasnim godinama (nisu stari jos uvjek) vec su to one godine od 26-29 kad ih inostranstvo nece a oni u najboljim godinama i nasu ligu rasturaju.
Ja da se pitam prodo bi 5 iz prvih jedanaest.Njih 5 zamjenio sa 7 jos kvalitetnijih i ostalo bi para za plate.Polako uvodit omladince u ekipu i jacaat ih sa ovim iskusnijim i tako radit jedno vrijeme dok se ne ojaca finansijski.

Samo lakapo.
Koje omladince uvodit u ekipu.....jel ove ?

"Adnan Hrelja i Anel Raščić dvojica, sada već bivših juniora Sarajeva, karijeru će nastaviti u Mađarskoj. Hrelja i Račić potpisali su jednoipogodišnje ugovore sa tamošnjim prvoligašem Pesci MFC"

alibi

Post Postao/la alibi » 13 jan 2012, 08:33

E moj skoro,e moj hadjija.Sram vas bilo klosari.Pa jel sarajevo sve ovo vrijeme bilo "rezervna" SIGURNA opcija svim tzv "zvjezdama".Kad nema ko gdje odoh u sarajevo tamo sam "legenda" tamo mogu kad hocu.E NECE TE VISE JADOVI.Ni vi ni niko vise.Jos uvijek ne znam sto vam ovo treba jadovi.Pogotovo skorino blacenje.Idi u 3 ligu i igraj bez pritiska klosaru.Svi preko noci zaboravljaju da su dolazili i odlazili kako hoce.A mi ih prihvatali jer su kao nasa djeca.E od sad se stvari mjenjaju,ne zbog njih vec klub okrece novu stranicu,i niko ne treba da bude veci od kluba i interesa FK SARAJEVA.Najlakse je ici u dubiozu i u gubitke e to se mora zaustaviti i poceti reorganizacijom u klubu i sistemskim,transparntnim radom da se poboljsa.Svaki rez je bolan ali u ovom trenutku jedini ispravan za klub.To ko ne vidi ili ne zeli da vidi ne misli dobro nasoj svetinji.

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 13 jan 2012, 09:37

blavor je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Raja, situacija kod nas je jos uvjek teska.Bolja nego prosle godine u ovo doba ali jos to nije to.Ima dusmana na sve strane, sto onih opcepoznatih sto ovih nekih kojima se ne svidja sistem rada tipa Hadzije,Skoro isl...

Kako?

Samo lakapo.
Koje omladince uvodit u ekipu.....jel ove ?

"Adnan Hrelja i Anel Raščić dvojica, sada već bivših juniora Sarajeva, karijeru će nastaviti u Mađarskoj. Hrelja i Račić potpisali su jednoipogodišnje ugovore sa tamošnjim prvoligašem Pesci MFC"

Prijatelju, je li dres skup ili nije ja neću govoriti, ali ću ti dati zvaničnu ponudu Lescona za BiH. Ovo je izvod iz ponude koju je dobilo dosta klubova, ne samo premijer lige.

DRES GORNJI DIO K.RUKAV 121-5001 ARDİLES 28.90 KM
DRES GORNJI DIO D.RUKAV 121-5001 ARDİLES 30.90 KM

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 13 jan 2012, 09:44

Jos ne mogu da vjerujem da sada nekome smeta i Lescon, koji je jedini poslije rata priustao da oblaci sve u FKS, a i dresovi su kvalitetni ali sta je tu je, hocemo nike.
pa što su nam onda igrači u privatnoj opremi na prozivci ako Lescon oblači sve? Nemoj da se lažemo.

nije skup dres u fan šopu, ko hoće da pomogne klubu treba to da kupi. dres mora toliko da košta. ali isto nije tačno da nam je bolja situacija sa opremom nego prije 3 godine kad smo nosili Nike.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jan 2012, 10:06

alibi je napisao/la:E moj skoro,e moj hadjija.Sram vas bilo klosari.Pa jel sarajevo sve ovo vrijeme bilo "rezervna" SIGURNA opcija svim tzv "zvjezdama".Kad nema ko gdje odoh u sarajevo tamo sam "legenda" tamo mogu kad hocu.E NECE TE VISE JADOVI.Ni vi ni niko vise.Jos uvijek ne znam sto vam ovo treba jadovi.Pogotovo skorino blacenje.Idi u 3 ligu i igraj bez pritiska klosaru.Svi preko noci zaboravljaju da su dolazili i odlazili kako hoce.A mi ih prihvatali jer su kao nasa djeca.E od sad se stvari mjenjaju,ne zbog njih vec klub okrece novu stranicu,i niko ne treba da bude veci od kluba i interesa FK SARAJEVA.Najlakse je ici u dubiozu i u gubitke e to se mora zaustaviti i poceti reorganizacijom u klubu i sistemskim,transparntnim radom da se poboljsa.Svaki rez je bolan ali u ovom trenutku jedini ispravan za klub.To ko ne vidi ili ne zeli da vidi ne misli dobro nasoj svetinji.
Problem je sto bi ti takvi rezali na pogresnoj strani.Jedan igrac moze zenuti ali ovo je vec mnogo vise od jednog.Nema sanse da igraci godinama valjaju klubu,otkad ovi u upravu se uvalise odjednom ni obraza ni kvaliteta kod istih igarca.
Garant nije do igraca,vec do foteljasa(pola ih ne zna ni jeli lopta okrugla)Te klosare ganjajte,dok je vrijeme.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 jan 2012, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 jan 2012, 10:06

Pa je li dosta više! Ništa više eto ne valja, ni lescon ,ni uprava, odoše igrači , raspali smo se i je li sad OK? Pa dosta više hočete li nešto drugo sad pisati ili nastaviti sa pljuvanjem!
Sarajevo ljubavi moja!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 13 jan 2012, 10:14

FK Sarajevo je napisao/la:Sportsport.ba ne miruje,nastavlja se pljuvanje po FK Sarajevu.Sram vas bilo,gamad jedna :!: :!:
Jadniji komentar na ovoj temi nisam odavno vidio, svaka cast majstore. 8-)
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.