Gruden glupost uradio za otkaza
A Gould kao da je namjerno isao na promasaje
Edit:
Dobre utakmice na SK nocas, Steelersi vs Coltsi u 7, Seattle vs LA u pola 11.
Dallas vs philla u pola 11. Za prestiz izgleda, prije nego za PO.
Ovaj snimak Raidera i Miamija koji sam gledao je nešto najdebilnije što sam pogledao da li sam dobro primjetio da lik nije htio da uđe u endzonu za tačdaun samo da bi skinuo jos 30 sekundi s sata da bi ovim ostala 21 sekunda za popišana 3 poena.
U kojem univerzumu život ti krvavi 'ebem nije bolje da im ostane minuta, al' da ti moraju postici tačdaun za pobjedu?
I upravo to se desilo najgora moguca stvar braate dabogda sad izdahnuo znaci gledam snimak i govorim doci ce sigurno do pozicije da šutaju ma nevjerovatno.
Što je najjače Jacobsa pokušali ugurati u endzone defanzivci Miamija na 1st ili 2nd downu kada je došao na 1 yard , da dobiju što prije loptu i krenu u svoj drive i po preokret. Ispalo je dobro na kraju , sreća baci Fitz onaj pas pod facemaskom.
Doduše kako su se malo slegli utisci i kako sam pogledao snimak jer nisam baš pratio kako treba ovo je bila dobra odluka realno minuta i 49 je dosta pogotovo kako su lagano dolazili do endzone i jedni i drugi..
Samo opet uvijek idi na tačdaun ovo je vala i potvrdilo to.
Bile su opcije da ostaviš Dolphinsima 19s i da im treba fg za koji bi morali preći nekih 35y za oko 15s ili da im ostaviš preko minute da pređu cijeli teren , a pri tome bi imali Dolphinsi i timeout koji su iskoristili tada nakon 3rd downa ja mislim. Očito su smatrali Raidersi da je bolja opcija bila ova da u 2 plays ne smiješ dozvoliti Dolphinsima da osvoje najmanje 35y za tih 15s nego ostaviti Fitzu preko minute da postigne TD. I po meni je bolja računica ova sa fg s obzirom kako je izgledala odbrana Raidersa na kraju.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
bil cowher je kad su ga jednom pitali nakon slične situacije protiv coltsa rekao: “TD se uvijek uzima prije nego FG i tačka”
gruden voli da izmišlja toplu vodu i da se pravi pametniji od cijelog svijeta. jednom je na totalnom pljusku protiv saintsa, minutu prije kraja imao 3rd and 3 na 15yd od endzone i 5 poena prednosti i zovnuo je pass play!
Po meni obje opcije su ok, i ova sa fg i td, koliko je dobra ova sa fg govori slucaj kad je onaj igrac majamija uguravao igraca rajdersa u ez. Za ovu sa fg u odbrani moraš biti discipinovan, i to nisu bili i prc. Veliku glupost je onaj napravio sa onim faulom bez obzira šta bilo prije.
Bearsi ako uzmu večeras, a hoće ove tankere, protiv Sireva odlučuju o sebi?
Mi ako budemo imali isti rekord kao Arizona idemo u WC .. ako oni Zijane od Arizone mi možemo izgubiti i od Packersa sto nam nije cilj svakako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
Vidi drugog scenarija -> ako Ramsi izgube večeras, onda igraju sa Cardsima gdje bi poraz Ramsa bio 1-1 međusobni i oba 9-7 omjer a Ramsi unutar divizije 2-4-0 a Cardsi 3-3-0. Šta se tu gleda onda?
Vidi drugog scenarija -> ako Ramsi izgube večeras, onda igraju sa Cardsima gdje bi poraz Ramsa bio 1-1 međusobni i oba 9-7 omjer a Ramsi unutar divizije 2-4-0 a Cardsi 3-3-0. Šta se tu gleda onda?