Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

don_burza
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la don_burza » 27 okt 2011, 21:51

stvarno zalosno

sinoc me obori real madrid u fudbalu 4+ a sad evo cekam samo kosarkase i gube 8 razlike
Thomas Müller - Fußballgott

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 27 okt 2011, 23:01

Sta bolan zabranjeno psovat.Pa padam na jednom vec 4 dana zaredom **** ga dan .

slika

i jedan od. ..

slika
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 27 okt 2011, 23:08

Kako da ne psujem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
slika
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 27 okt 2011, 23:09

Kelneru i ostali sta mislite za sutra?

Lajovic, Melzer i Tsonga na nekih 10 KM ?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 27 okt 2011, 23:14

od subote nisam dobio :(
katastrofa,tri noci fulam po tri :D

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 27 okt 2011, 23:22

ja nisam dobio od maja znaci stalno razocarenja jbt,da mi je dobit pa makar iensto sitno samo da krene opet jbt

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 okt 2011, 23:27

Pa nisam pisao wingingškim. :mrgreen:
Gdje sam ja napisao da ne treba postavljati tikete, hvaliti se pogađanjem ili nešto slično? Govorim o gnusnim psovkama i o chatu koji nema veze sa klađenjem. Eh, to su spam i trollanje. Ako toga niste svjesni, onda...

@Kelner,
Tema je zatvorena jer je pokretač iste banovan (a valjda si u stanju pročitati uvod te teme, tako da...). Da l' je to potrebna POSEBNA tema na kojoj ćete ostavljati parove? Zašto ne bi ostavlj'o na ovoj? Živo me zanima, moram ti to priznati. :D

A, žalosno je to što se ova tema pretvorila u leglo spama. Kakva je bila prije 1-1.5 godinu! :shock: Od dvometarskih analiza i smijanja (onaj dobri spam) se pretvorila u yebatanje i prosjačenje. Eh, pa ako to želite, onda stvarno ne znam. :roll:

Ne brinite, obrisaću ovaj post. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 27 okt 2011, 23:49

Monolog je napisao/la: @Kelner,
Tema je zatvorena jer je pokretač iste banovan (a valjda si u stanju pročitati uvod te teme, tako da...). Da l' je to potrebna POSEBNA tema na kojoj ćete ostavljati parove? Zašto ne bi ostavlj'o na ovoj? Živo me zanima, moram ti to priznati. :D

A, žalosno je to što se ova tema pretvorila u leglo spama. Kakva je bila prije 1-1.5 godinu!:
Procitao sam da je banovan,i neka je,ali tema je mogla ostati,jer je bila zanimljiva bas,jedan vid natjecanja,prvi ja,pa i svi ostali su se trudili da tu analize budu opsirne,bez gresaka,da se par dobro prostudira prije nego se postavi,a ovako evo od mene prijedlog za sutra,bez analize,bez pogleda na kvote(BOGOMOLOV-LAJOVIC 2)ali eto,vi ste tako odlucili,JA TO POSTUJEM!

Jos jedna,vrlo vazna stvar,jel stvarno mislis da od tog vaseg bana ima koristi,evo primjer,ti mene banujes sad,mislim ne ti nego ko je zaduzen za to,ja do ponoci da napravim novi profil,i pocnem ponovo valjati gluposti,spamati,vrijedjati,psovati,provocirati...
Pa taj ARMAAAAA je bio banovan 20 puta,barem sto ja znam profila,i da se kladimo da ce se opet pojaviti?
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 28 okt 2011, 00:02

u kojoj se kladionici moze jos odigrat tko ce bit prvak drzave?? znam da nece bit, al stavit cu koju marku na taj Levante :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 okt 2011, 01:38

da se ja pitam ja bi napravio jedan topic gdje bi se pisale analize, tj objasnjenja zasto se neshto igra

a svaki dan bi otvarao poseban live topic za pracenje rez, kuknjavu, postavljanje samo parova, psovanje, slike dobitnih/gub listica za taj dan, hvalisanje i tako te stvari

nakon dan dva bi se ta live tema brisala za prosle dane, nove bi se otvarale i sve tako, a ona za analize bi postojala u kontinuitetu i tu bi se samo analize pisale
nema potpisa

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 okt 2011, 01:47

gospodin Seljakovic je napisao/la:u kojoj se kladionici moze jos odigrat tko ce bit prvak drzave?? znam da nece bit, al stavit cu koju marku na taj Levante :mrgreen:

hehehehehehehehehehe prejako hahahaha ja mislim da je kvota jedno 50000
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 okt 2011, 01:50

blueman-TM87 je napisao/la:Kako da ne psujem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
slika
[youtube][/youtube]

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 28 okt 2011, 11:25

OTNYS_YNWA je napisao/la:
blueman-TM87 je napisao/la:Kako da ne psujem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
slika
[youtube][/youtube]
Steta - pogotovo sto su 3 cetvrtine dominirali. :(

Ja kad igram puno parova (vise od 3), uvijek odigram sistem X / X-1, u ovom slucaju bi to bilo 11 od 12.
Sad bi recimo ipak bio dobar nekih 30 markica.

Time se osiguram za ovakve slucajeve.

Pitanje je samo mozes li igrati sisteme sa malim ulogom po kombinaciji - u ovom slucaju bi to bilo 8 feninga po kombinaciji.

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 28 okt 2011, 11:27

Manuel je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:u kojoj se kladionici moze jos odigrat tko ce bit prvak drzave?? znam da nece bit, al stavit cu koju marku na taj Levante :mrgreen:

hehehehehehehehehehe prejako hahahaha ja mislim da je kvota jedno 50000
Ni blizu...prije sezone je bila 1000, sada je na nekim online kladionicama vec spala na 100-200.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 28 okt 2011, 12:01

Hansa(L8) 1 2.55
Bari daje gol 1.30
Engleska/17 2 1.30
Zwolle 2 2.05
Freiburg oba daju gol 1.60
Porto 1 1.15
CSKA M. 1 1.25
Plzen 1 1.25

na 1.00 = 25.50 ;)
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 28 okt 2011, 12:05

Uhh dobro je da nisam stigo odigrat Lajovica 2 :roll:

Cilic - Seppi 1 @ 1.30
Kvitova - Radwanska 1 @ 1.45
Tsonga - Malisse 1 @ 1.25

na cenera 23 KM aBd..

Melzer - Anderson 1 @ 1.80
Stosur - Na Li 2 @ 2.75

Na 6, 30 KM aBd ..

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 28 okt 2011, 12:34

Fyrstenberg/Matkovski-Bopana/Qureshi 2 1.9
schmecker je napisao/la:

Cilic - Seppi 1 @ 1.30

Ja bih danas izbjegao u sirokom luku taj par CILIC-SEPPI,ako talijan bude igrao na visokom nivou,ovo bi moglo zavrsiti kao npr prosle godine kada je pomeo Cilica u Sangaju.Hrvat mi djeluje nekako nezainteresovano,jucer se cupao protiv Devvarmana,u prvom kolu nije impresionirao protiv tatinog sina Bubke,u Aziji odusevio u Pekingu,da bi kasnije zemljasu Vinolasu uzeo samo 7 gemova.Kraj je sezone i Cilic igra po sistemu toplo hladno.
Ja bi volio da prodjes i zbog tebe i zbog Cilica koji mi je veoma drag teniser :mrgreen:
Melzer Anderson,ja sam probao tu 2 na singlu,i to zbog kvote ,nije Melzer neka klasa,a nije bogami ni Anderson :mrgreen:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 28 okt 2011, 13:12

kelner je napisao/la:Fyrstenberg/Matkovski-Bopana/Qureshi 2 1.9
schmecker je napisao/la:

Cilic - Seppi 1 @ 1.30

Ja bih danas izbjegao u sirokom luku taj par CILIC-SEPPI,ako talijan bude igrao na visokom nivou,ovo bi moglo zavrsiti kao npr prosle godine kada je pomeo Cilica u Sangaju.Hrvat mi djeluje nekako nezainteresovano,jucer se cupao protiv Devvarmana,u prvom kolu nije impresionirao protiv tatinog sina Bubke,u Aziji odusevio u Pekingu,da bi kasnije zemljasu Vinolasu uzeo samo 7 gemova.Kraj je sezone i Cilic igra po sistemu toplo hladno.
Ja bi volio da prodjes i zbog tebe i zbog Cilica koji mi je veoma drag teniser :mrgreen:
Melzer Anderson,ja sam probao tu 2 na singlu,i to zbog kvote ,nije Melzer neka klasa,a nije bogami ni Anderson :mrgreen:
Ma vec sam ga odigro pa sta bude, istina da se mucio sa onim indijcem, al kad je Davvarmanu servis pao razbio ga je, a kod seppija servis i nije Bog zna sta..A Melzera sam juce gledao protiv spanca onog i fino je odigrao, a imajuci u vidu da je taj spanac pregazio blake-a,mezler jos igra pred svojom publikom ipak vise sansi dajem njemu :) A sta mislis Stosur - Na Li, imam li kakvih sansi sa 2 :D

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 28 okt 2011, 13:33

Mogla bi Na Li lako da otrese Stosur. Gledao sam juče Azarenku i Na Li, bio je odličan meč. Rezultat može da zavara ko nije gledao. Kineskinja je i pored ubjedljivog poraza pružila odličnu igru. Cijelo vrijeme obje teniserke su bacale loptu dosta blizu osnovne linije. Azarenka je igrala nevjerovatno dobro i prvi je favorit turnira. A Stosur ima loš bekend, često odigra mlak slajs i onda uglavnom gubi poen. U najmanju ruku čini mi se da Na Li ima bar 50% šansi.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 okt 2011, 14:09

Rubin-Rostov 1
Freiburg-Leverkusen ps1
Wolfsburg-Nurnberg 1
FC Eindhoven-Oss 1
FC Porto-Ferreira zX2
Lugano-Davos 2
Plzen-Brno 1
Wetzlar-R.N.Lowen (-3,5) h2

Moguca isplata: 56,42 KM

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.