FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 12 jan 2012, 22:55

Skoro sto nisi Maksumica poveo sa sobom, ipak je on kvalitet kako ti kazes. Smradu jedan kako te nije stid 5100 km si trebao imati platu i kazes kako te neko htio iskoristiti.

Jos ne mogu da vjerujem da sada nekome smeta i Lescon, koji je jedini poslije rata priustao da oblaci sve u FKS, a i dresovi su kvalitetni ali sta je tu je, hocemo nike.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jan 2012, 22:56

cikac je napisao/la:MOLIO BIH one koji se ovdje predstavljaju da znaju nešto lijepo što se iza brda valja da to podijele i sa nama. ili barem neka nam potvrde da ima nešto, da se malo smirimo.

ono što ja vidim je da igrači odlaze, gubimo pola ekipe, a niko novi ne dolazi. i dalje igrači kukaju kako nisu plaćeni, sponzore su nam najavljivali, od sanele jenkins do hastora, i otjerasmo ljude iz telekoma i pošte da za njih otvorimo mjesto. sad se ni to više ne spominje. nosili smo NIKE kad je bilo najgore stanje, sad smo sa nekim kinezima. i ove sezone daj bože da izborimo evropu, o tituli se više i ne govori, a sarajevu samo dupla kruna mora biti cilj. samo pričate kako je ovo super i treba gurati u istom pravcu, a ja ne vidim taj napredak.

dajte malo optimizma nam ulijte vi koji znate neke insajderske informacije. ja više ne znam šta bih drugo rekao.
Nema tu optimizma dok se sve gofnjivom palijom ne istjera.Ovakvom politikom ni dokle se stici nece.Jedni u klin drugi u plocu a ovi iz uprave svaki mjesec u djep ....ni zasta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 jan 2012, 22:57

idem na tekme redovno i dalje cu ici al fakat ova previranja oko kluba pa dokle to ide . pa kako se ne umore vise zadnjih 5-6 godina stalno su neka sranja oko kluba.pitam se imali izlaza iz ovog.pa vrijeme je da nas malo i obraduju

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 12 jan 2012, 22:58

cikac je napisao/la:MOLIO BIH one koji se ovdje predstavljaju da znaju nešto lijepo što se iza brda valja da to podijele i sa nama. ili barem neka nam potvrde da ima nešto, da se malo smirimo.

ono što ja vidim je da igrači odlaze, gubimo pola ekipe, a niko novi ne dolazi. i dalje igrači kukaju kako nisu plaćeni, sponzore su nam najavljivali, od sanele jenkins do hastora, i otjerasmo ljude iz telekoma i pošte da za njih otvorimo mjesto. sad se ni to više ne spominje. nosili smo NIKE kad je bilo najgore stanje, sad smo sa nekim kinezima. i ove sezone daj bože da izborimo evropu, o tituli se više i ne govori, a sarajevu samo dupla kruna mora biti cilj. samo pričate kako je ovo super i treba gurati u istom pravcu, a ja ne vidim taj napredak.

dajte malo optimizma nam ulijte vi koji znate neke insajderske informacije. ja više ne znam šta bih drugo rekao.
Evo ja ću ti reći, NE NADAJ se ničemu sa ovim ljudima u klubu. Kako god to grozno zvučali i tebi i meni ali tako je.
Danima ovdje pišem šta se dešavalo sa Hadžijom i da je praktično igrao pola godine NA CRNO tj bez ugovora koji su mu obećavali i na kraju mu slagali, a onda dodju neka djecurlija pa valjaju svoje gluposti iz napunjenih glava idilom i blagostanjem.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 jan 2012, 22:59

Kakve veze ima sto je bez ugovora, evo ja cu igrati do kraja zivota bez ugovora samo da mi je onu Hadzijinu platu imati.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jan 2012, 23:03

sve si sam tacno rekao...para nema,igraci odlaze ,a novi ne dolaze jer se ne zna koji ce i otici i koje to igrace zelio Dragan Jovic..
ovi sto su otpusteni su otpusteni jer uzimaju ogromne plate za nase uslove a nikako ne igraju niti mogu igrati..tj ne vrijede nam samo su klub na grbaci...e sad osim pixija koji ce najvjerovatnije otici tu je i Comor za kojeg se iskreno nadam da ce otici..a Dzafic i Haskic su na probama i to je to..ja ne znam o kakvom vi ljudi osipanju igraca pricate...a nijedan nam igrac koji je iole ista znacio i odigrao u prosloj polusezoni nije otisao..eto Torlak ostaje...Dzafic nije ni igrao nesto,tako da njegov odlazak nece biti neki udarac kao ni Haskicev ..jos ako se na njima uzme koja fina pinkica odlicno...to sigurno nisu igraci za kojima cemo plakat...znaci jedino od prvog tima je moguce da odu 2 igraca i to Haskic i Kojasevic(nadamo se da ce otici samo zbog visine njegove plate)...
a nakon toga slijedi lista zelja trenera i dovodzenje igraca...kakav bi Jovic bio trener kada bi nakon sto je 3 dana na klupi Sarajeva,nije covjek vidjeo ni cim raspolaze vec dovodio neke igrace..e tek bi tad bilo sumnjivo i tek bi se tad pricalo da to nisu igraci koje Jovic zeli zar ne.. :?
sta vise kukate bezveze vise a nijedan nam igrac nije zvanicno otisao u druguklub,samo su otpusteni igraci koji nisu vise nsita mogli dati klubu i koji su bili na grbaci kluba.. ;) ;)
BEZ KUKANJA VISE,STA VAM JE !!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 12 jan 2012, 23:04

Dirk je napisao/la:Kakve veze ima sto je bez ugovora, evo ja cu igrati do kraja zivota bez ugovora samo da mi je onu Hadzijinu platu imati.
I sta ako se povrijedis???

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jan 2012, 23:04

anti_zli je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Kakve veze ima sto je bez ugovora, evo ja cu igrati do kraja zivota bez ugovora samo da mi je onu Hadzijinu platu imati.
:lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 jan 2012, 23:05

anti_zli je napisao/la:
Nista nastavit cu kao doticni da primam istu platu koja je za nase uslove i vise nego solidna 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jan 2012, 23:08

Dirk je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:
Nista nastavit cu kao doticni da primam istu platu koja je za nase uslove i vise nego solidna 8-)
Tottonja pa zar ti vec nemas odredjeno radno mjesto u FKS.Koliko upravu branis a nogirane hraces,cova bi rekao da si makar u obezbjedjenju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 jan 2012, 23:10

Jarane potrudi se da napises nesto iz svog ugla ne mora ti svaki post biti replika na druge.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 12 jan 2012, 23:11

Svi napadaju škoru ,hađžića,muharemović sve sami šupci i musemić je pravi šupak čuj tražio frajer da mu plate što je zaradio prije 3-4 godine kako ga nije stid.škoro puno tražio ,pehlić povrijeđen ,hadžić povrijeđen svi noga ali zato nema ispisnica šmigaloviću koji nije zdrav odigrao 15 minuta,panteliću koji je čuda pravio na golu itd ...Ne prodaje irfan igrače što sarajevu trebaju pare nego da vrati svoje što je dao kad su torlak i kojašević produžili ugovore..

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 12 jan 2012, 23:12

Dirk je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:
evo ja ti dajem 5000KM mjesečno, samo da malo šutiš. primaćeš je redovno, vjeruj mi na riječ, pošto ti ugovor ne treba.

tinejdžer nas ovdje uči ekonomiji, a pare vidi samo kad instalira Football Manager.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jan 2012, 23:14

nidi je napisao/la:Svi napadaju škoru ,hađžića,muharemović sve sami šupci i musemić je pravi šupak čuj tražio frajer da mu plate što je zaradio prije 3-4 godine kako ga nije stid.škoro puno tražio ,pehlić povrijeđen ,hadžić povrijeđen svi noga ali zato nema ispisnica šmigaloviću koji nije zdrav odigrao 15 minuta,panteliću koji je čuda pravio na golu itd ...Ne prodaje irfan igrače što sarajevu trebaju pare nego da vrati svoje što je dao kad su torlak i kojašević produžili ugovore..
zaboravio si djakovca... :P :P
FK SARAJEVO.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jan 2012, 23:18

Dirk je napisao/la:Jarane potrudi se da napises nesto iz svog ugla ne mora ti svaki post biti replika na druge.
Napisao sam ali ti opet po svom.Imas ti ljubavi prema klubu,jos da upalis i te vijuge u glavi bolje bi funkcioniralo.Ovako da bog sacuvaj.
Pa ti se covjece pokenja po sve i jednom bivsem i sadasnjem igracu ako i ruzno pogleda koga iz uprave.Ostali klubovi dovode nova pojacanja,a ovi i ono malo teke u klubu syebase o pojacanju je iluzorno i pricati.
Uprava vec mjesecima nista dobrog nije donijela,i sta je tu nejasno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 jan 2012, 23:25

I KADA TESKO JE KAD REDAS PORAZE PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE I KAD TI BUDU SVI LEDJA OKRENULI UVJEK CE SJEVER TVOJ ZA TEBE GINUTI SARAJEVO JEDNO JE UMRO BI ZBOG TEBE U ZIVOTU SI MI SVE TEBE VOLIM NAJVISE

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 jan 2012, 23:33

Navali narode posjetite temu Sarajeva i pruzit cemo vam smijanje do suza jer se kod nas ne zna ko pije,a ko placa svi nam valjaju,a niko nam ne valja.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 13 jan 2012, 00:17

Alen Škoro je napisao/la:Prije svega,moram priznati da me je sada stid koji nick posjedujem. :oops:
Bila je to 2009. godina,kada smo zelju dobili na krmetnjaku i tada se i napravio acc.. al' haj sad to je nebitno.

Prije svega, zamolio bih moderatore/administratore da obrate paznju na male plave,jer je ocigledno da zele nekim svojim komentarima unijeti na neki nacin nemir,ako nista na forumu,a masa raje to cita.

Sto se tice sadasnje garniture uprave,u potpunosti ih podrzavam,kao i svaki pravi navijac FKS. ;)
Mnogo se dugova i lakrdija prethodne uprave napravile,tako da ce trebati odredjeni period da sve dodje na svoje,pa se zato i prodaju 2-3 igraca.

Kao sto znate,akcenat je na MLADIM igracima i na tome ce se vjerovatno u buducnosti samo i raditi,jer titule ne dolaze preko noci - treba to sve sistematski raditi,da i poslije svega postoji nesto.
Priznajem, zeljo je u sezoni 09/10 bukvalno "preko noci" osvojio titulu, al' zato zeljo i dan danas zavisi sve od Amara,a mi ne zelimo na taj nacin da funkcionisemo,poslujemo i sl.

Dalje, sto se tice "legendi" naseg kluba tipa Hadzije, molim Vas ko je rekao da je Hadzija legenda kluba ???
Decko je imao ogromnu podrsku navijaca nakon promasaja u Cluju i nista vise...

Sto se tice Alena Škore, mogao je postati velika legenda kluba, mislim da je ta prica u ova 2-3 dana vise puta prepricana,tako da za njega vrijedi parola - Mi zivimo za Sarajevo,vi zivite od Sarajeva!

Strpljenja ljudi, znam da je tesko, i meni je, nema pehara jos od 2007. godine, al' polako, mogu komotno reci da smo 70 % posla uradili, glavno je bilo otjerati zlonamjernike kluba - koji su samo uzimali od Sarajeva,a nista nisu davali.

Biti srcem vezan, u tome lezi snaga !
Voda do guše, a ? Pljuju bivši igrači, isplaćuju se plate od Oktobra, kasni se sa stanarinama a vama uprava dobra. Možda i završite u onome za šta nas prozivaš, ko zna.

Ponavlja se ona "gasi majstore", opet. Zbog likova kao što si ti nije mi žao ni sekunde.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 jan 2012, 00:26

11 placa je isplaceno u 2011 godini...

I Skoro i Hadzija su mi pali u ocima...Prvi pogotovo.
Jes Maksumic provjeren igrac, odigro 5 dobrih utakmica, prodo se a onda kad god se vraco nije meda mogo, al bas meda. Pehlic i Hadzija idealni za Vrbanjusu, tamo ne treba puno trke svakako.
I cuj Skoro nam kao igrac nije trebao, ma jok sto ce nam napadac kao Skoro...e ne vjerujem.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jan 2012, 00:28

Inkognito je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Prije svega,moram priznati da me je sada stid koji nick posjedujem. :oops:
Bila je to 2009. godina,kada smo zelju dobili na krmetnjaku i tada se i napravio acc.. al' haj sad to je nebitno.

Prije svega, zamolio bih moderatore/administratore da obrate paznju na male plave,jer je ocigledno da zele nekim svojim komentarima unijeti na neki nacin nemir,ako nista na forumu,a masa raje to cita.

Sto se tice sadasnje garniture uprave,u potpunosti ih podrzavam,kao i svaki pravi navijac FKS. ;)
Mnogo se dugova i lakrdija prethodne uprave napravile,tako da ce trebati odredjeni period da sve dodje na svoje,pa se zato i prodaju 2-3 igraca.

Kao sto znate,akcenat je na MLADIM igracima i na tome ce se vjerovatno u buducnosti samo i raditi,jer titule ne dolaze preko noci - treba to sve sistematski raditi,da i poslije svega postoji nesto.
Priznajem, zeljo je u sezoni 09/10 bukvalno "preko noci" osvojio titulu, al' zato zeljo i dan danas zavisi sve od Amara,a mi ne zelimo na taj nacin da funkcionisemo,poslujemo i sl.

Dalje, sto se tice "legendi" naseg kluba tipa Hadzije, molim Vas ko je rekao da je Hadzija legenda kluba ???
Decko je imao ogromnu podrsku navijaca nakon promasaja u Cluju i nista vise...

Sto se tice Alena Škore, mogao je postati velika legenda kluba, mislim da je ta prica u ova 2-3 dana vise puta prepricana,tako da za njega vrijedi parola - Mi zivimo za Sarajevo,vi zivite od Sarajeva!

Strpljenja ljudi, znam da je tesko, i meni je, nema pehara jos od 2007. godine, al' polako, mogu komotno reci da smo 70 % posla uradili, glavno je bilo otjerati zlonamjernike kluba - koji su samo uzimali od Sarajeva,a nista nisu davali.

Biti srcem vezan, u tome lezi snaga !
Voda do guše, a ? Pljuju bivši igrači, isplaćuju se plate od Oktobra, kasni se sa stanarinama a vama uprava dobra. Možda i završite u onome za šta nas prozivaš, ko zna.

Ponavlja se ona "gasi majstore", opet. Zbog likova kao što si ti nije mi žao ni sekunde.
svake godine vi nama ponavljate "gasi majstore",a mi svake godine s vama rame uz rame u evropi hehe :D :D
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.