Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 maj 2013, 13:27

Ma ljudi, vidite da je ovdje stvar jasna..ako ni danas ne bude igrao, transfer je zavrsen..fakticki su sigurni na drugom mjestu, nmg ni gore ni dole i ako bi kad dzeko trebao igrati, to je sada, a vidite da ne igra nikako..ja licno mislim da je dzeko odbrojao svoje u city-u i da 99,99% ide na ljeto ako Bog da..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 04 maj 2013, 13:30

zgembo89 je napisao/la:JA da sam Džeko uopšte ne bi razmišljao o NApoliju jer inače ITalijanska liga za mene nema neke ljepote u fudbalu zadnju godinu jedino je Juventus malo odskočio ali opet ga je BAjern dokrajčio..MIslim da vsim silama treba ići u BvB jer to je jedan mladi klub sa odličnom nogometnom filozofijom poput nekadašnjeg Arsenala kada su igrali PIres,Henry,Viera,BErkamp..
Pare više nisu bitne i plata on treba da gleda gdje će mu biti bolje za njegov nogomenti razvoj jedino ako ne misli da je vrijeme da privodi kraju karijeru..
kako inteligentan post, juve rasturi čelzi (jednu od 3 najbolje engleske ekipe, sa bajernom odigra onako, jednu od najlosijih tekmi u zadnje 2 godine, dok isti bajern ubije titu u barsi, i cijeloj njemackoj ligi) i sad je to kao dokaz slabosti talijanske lige ? ako cemo tako gledati onda je engleska liga ispod talijanske a spansa DALEKO iza njemacke a poređenje ti je lose... jako lose ... ono sto ne pratis nemoj komentarisati :)
a sto se tice edina... bvb il juve su jedine ekipe koje se smatraju NAPRETKOM ... ostalo je sve nazadovanje
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 13:32

Papastathopoulos je napisao/la:Ma ljudi, vidite da je ovdje stvar jasna..ako ni danas ne bude igrao, transfer je zavrsen..fakticki su sigurni na drugom mjestu, nmg ni gore ni dole i ako bi kad dzeko trebao igrati, to je sada, a vidite da ne igra nikako..ja licno mislim da je dzeko odbrojao svoje u city-u i da 99,99% ide na ljeto ako Bog da..
ja imam osjecaj da je transfer vec dogovoren a zasto nema nista o tome je jer cekaju dok se igra bajern i dortmund u ligu prvaka mario gomez ide u real madrid a bajern kupuje dzeku

bajern ili dortmund, to je to. jedini su bosanci i njemci svjesni koliko je stvarno dobar dzeko i zato nece ga niko kupit van njemacke
Zadnja izmjena: KOLASINAC, dana/u 04 maj 2013, 13:35, ukupno mijenjano 3 puta.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 maj 2013, 13:33

htcxone je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:JA da sam Džeko uopšte ne bi razmišljao o NApoliju jer inače ITalijanska liga za mene nema neke ljepote u fudbalu zadnju godinu jedino je Juventus malo odskočio ali opet ga je BAjern dokrajčio..MIslim da vsim silama treba ići u BvB jer to je jedan mladi klub sa odličnom nogometnom filozofijom poput nekadašnjeg Arsenala kada su igrali PIres,Henry,Viera,BErkamp..
Pare više nisu bitne i plata on treba da gleda gdje će mu biti bolje za njegov nogomenti razvoj jedino ako ne misli da je vrijeme da privodi kraju karijeru..
kako inteligentan post, juve rasturi čelzi (jednu od 3 najbolje engleske ekipe, sa bajernom odigra onako, jednu od najlosijih tekmi u zadnje 2 godine, dok isti bajern ubije titu u barsi, i cijeloj njemackoj ligi) i sad je to kao dokaz slabosti talijanske lige ? ako cemo tako gledati onda je engleska liga ispod talijanske a spansa DALEKO iza njemacke a poređenje ti je lose... jako lose ... ono sto ne pratis nemoj komentarisati :)
a sto se tice edina... bvb il juve su jedine ekipe koje se smatraju NAPRETKOM ... ostalo je sve nazadovanje
Bajern ubije Barcu, a Juve je et' tek onako im'o loš dan, pardon dva :roll:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 maj 2013, 13:36

Ljudi često loše shvataju pojam "jakost" lige . Ne možete vi reći da je neka liga slaba ako je "dosadna" . To što u Engleskoj ligi svako može pobijediti svakoga ne znači da je liga jaka. To samo znači da je raznovrsnija , time i zanimljivija ljudima za gledanje . Onakav Bayern može pobijediti svakoga - nemojte izmišljati zato priče kako je Juventus slab . Juventus se bolje odupirao Bayernu nego Barcelona , međutim ljudi opet govore da je Barcelona bolja ekipa . Nemojte podcjenjivati Napoli , oni ciljaju visoko sljedeće sezone , izborili su se za Ligu Prvaka . Međutim stvar je i u tome da i u Italiji uvijek imate više konkurenata za titulu ... Da , trenutno je Juventus malo iznad svih , ali umoriće se i oni . Napoli , Milan , Lazio , Fiorentina , Inter , sve su to vrlo jaki klubovi koji mogu uzburkati jedni druge .

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 04 maj 2013, 13:37

jarane ti shvati da je ovo ekipi juventusa prva velika utakmica od 2006 godine u LP i da 90% ekipe nije nikad imalo ovaj pritisak, a bajern je tu vec sezonama oko finala... valjda kontas sta znaci pritisak, fudbal itd... uz neregularan gol bajerna za 2-0 nije se lahko bilo vratiti
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 04 maj 2013, 13:38

Nemojte ljudi postovat filmove sa Edinom iz Wolfsburga, suze mi dodju na oci kada vidim na sta je spao.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 04 maj 2013, 14:06

Skontao sam da kad igra, ako napravi frizuru dobro ce biti ako ne slab je. :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 maj 2013, 14:07

Džeko je sam sebi kriv. To ću uvijek ponavljati. City je instant klub i naravno da će konkurencija biti jaka. U ovom slučaju glavni krivac je Mancini. Ljudi mu igraju golfa i on kaže da ne računa na njih a evo ih opet u timu. Džeko je imao samo jednu grešku i to protiv Bayerna kada se ljutio radi izmjene. Zabije 4 gola protiv Tottenhama i onda na klupu 2 utakmica. Kakva je to bolesna rotacija.

Napoli je odličan klub, vi bi da igra u klubu koji može osvojiti LP a to su 5-6 kluba Real, Barca, Bayern, United, Juventus te eventualno BvB. Svi ostali zaostaju za tim ekipama i zaostajaće u sljedećim godinama.

Najvažnije je da ode iz ekipe u kojoj ga ne respektiraju. Momak podređen ekipi i kao takav je platio najveći ceh u toj ekipi. Balotelli je najpametniji bio, uvijek je govorio šta je mislio i sada trpa nemilice u Milanu.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 maj 2013, 14:27

I danas klupa.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 04 maj 2013, 16:36

Gospoda iz City-a bi Dzeku u trampu!Jesu oni pametni ljudi!Dzeko i velika suma miliona za Cavanija!E da je on sada pametan pa im uvali rinaka i odbije trampu!Nek trampaju Teveza!!!!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 04 maj 2013, 16:43

Centre forward je napisao/la:
htcxone je napisao/la:
Bajern ubije Barcu, a Juve je et' tek onako im'o loš dan, pardon dva :roll:
I Milan je dobio Barsu, a kasnije Messi njih, ovogodisnju Barsu bez Messia nije tesko bilo dobit, cak je ih Real pored Messia odrao 0 3 na Camp Nou do zadnje minute tako da, malo smiri dozivljaje.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 maj 2013, 16:59

EnzoFerrari je napisao/la: I Milan je dobio Barsu, a kasnije Messi njih, ovogodisnju Barsu bez Messia nije tesko bilo dobit, cak je ih Real pored Messia odrao 0 3 na Camp Nou do zadnje minute tako da, malo smiri dozivljaje.
U pravu si da je u Minhenu Messonja ''igrao'' razvalili bi Bajern,ovako bio neki njegov klon i otislo sve u Honduras.
Mozda ako Juve kupi Messonju budu tikatakticni i razvale Baju ko Barca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 04 maj 2013, 17:02

harishp je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la: I Milan je dobio Barsu, a kasnije Messi njih, ovogodisnju Barsu bez Messia nije tesko bilo dobit, cak je ih Real pored Messia odrao 0 3 na Camp Nou do zadnje minute tako da, malo smiri dozivljaje.
U pravu si da je u Minhenu Messonja ''igrao'' razvalili bi Bajern,ovako bio neki njegov klon.
Ne bi razvalili al bi teze islo, svima je jasno da je ovogodisnja Barselona ovisna o Messiu.I razvaljena je vise puta, nikakva nuklearna fizika nije bila potrebna da je se pobijedi.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 maj 2013, 17:03

Pustite Mesija, E'o Dzeke ;)

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 04 maj 2013, 17:04

neko link ?
Odlazi Safete.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 maj 2013, 17:07

Dzeko usao odma u drugom poluvremenu

http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 24500.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 maj 2013, 17:41

sta promasi crni dzeko :o :o :o
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 maj 2013, 17:41

E moj Dzeko :roll: . Kakav promasaj ..

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 maj 2013, 17:42

Džeko profulo prazan gol . Zabaleta jedva stigao ubaciti sa desne strane , lopta se odbila od nekog igrača Swansea , lopta Edinu došla na nogu , samo trebo gurnut u mrežu i profulo :shock:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.