Haris Redžepiapach1986 je napisao/la:Znam da sam čitao kako je Ćiro sa njim riješio problem u veznom redu i da je on igrač koji će stvarati šanse za puno golova :STzBulevar87 je napisao/la:Griješiš i to golemo griješišapach1986 je napisao/la:Ja koliko znam, Šaćiri je došao kao najveće pojačanje ? Ispravite me ako griješim :s
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
075
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Jaha i Oma ne igraju? Ne mogu vjerovati da se tako poklopilo gluho bilo
Jaha protiv Jedinstva bio medju najboljima,ginuo i steta prava.
Husic i Music ce morati u vatru nema im izbora,a mozda i neko treci od 'zlatnih rezervi',a ima ih bogami za ovu rolu spremnih,Sef ce to znati 100% iskombinovati.
Jednog smo Gracanliju skoro skinuli u Tuzli,sad valja tamo po drugog,tako nam raspored pao

Jaha protiv Jedinstva bio medju najboljima,ginuo i steta prava.
Husic i Music ce morati u vatru nema im izbora,a mozda i neko treci od 'zlatnih rezervi',a ima ih bogami za ovu rolu spremnih,Sef ce to znati 100% iskombinovati.
Jednog smo Gracanliju skoro skinuli u Tuzli,sad valja tamo po drugog,tako nam raspored pao
Ćiro ti tvoj kaže..imam taktiku,uvalit ćemo im zgoditak 
Pobjeda je bolja od orgazma!
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mozda bi i Migi mogao da kompenzira trkacki to..ne znam kako bi se on snasao na sredini terena..Efendic se vraca desno, Halilovic nije los bio protiv Jedinstva lijevo, vjerujem da bi i u Gracanici korektan bio..
Husic kao zadnji vezni, a ispred njega lijevo Redzepi desno Mehanovic..bojim se ako budu Music i Husic tu da smo premekani za ovakve tekme..Saciri ne vjerujem da je u opciji
Husic kao zadnji vezni, a ispred njega lijevo Redzepi desno Mehanovic..bojim se ako budu Music i Husic tu da smo premekani za ovakve tekme..Saciri ne vjerujem da je u opciji
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Svaka cast za Fukareeee..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovim ste kupili mnoge navijacee a i mene ,sve pohvale
.LP
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovim ste kupili mnoge navijacee a i mene ,sve pohvale
SN96
Makar se Efendic vraca
.
Uopće se ne sikiram...bojao sam se bez Efendije kako će biti protiv Jedinstva.
Efendić je tu i bit će to ok.
Efendić je tu i bit će to ok.
tuzlanska Sloboda
mislim da bi Efendić mogao odgovoriti u veznom redu, pa kad je počeo u Slobodi, bio je napadač 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nije vam drago bilo kad ste čuli da vam se Jaha vraća iz Radničkog, a sigurno je među boljima kod vas trenutno, bar po zadnjim utakmicama kako čitam ovdje na forumu. Iskreno mi je drago za momka, i dok je bio u Radničkom, ginuo je u svakoj utakmici. 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Jahin talenat kao igraca nikad nije bio sporan..svako ko se sjeca kad smo bili 3. u PL i igrali ona finala kupa koliko je Jaha bio znacajan i kvalitetan..nije mogao zaboraviti igrati lopte...upitna je bila fizicka sprema i volja..Ciro ga je zajebavao prvi trening kad je Jaha crko kako ima 5 kila viska, ali ga je istrpio, ubacivao po 90 minuta u prijateljskim..jbt Jaha ne moze da dise poslije tekme
..ali ga je doveo koliko-toliko u red jos mu je pronasao i motiv da igra, a fizicki uredan i motivisan Jaha je za ovu ligu klasa...
svi smo to znali, samo smo se bojali da nece htjet da trci i da radi da se dovede u red
svi smo to znali, samo smo se bojali da nece htjet da trci i da radi da se dovede u red
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
neroazzuro
- Kontakt:
To ovi nasi dogovorili da se malo pokusa iskoristit ovaj pozitivni publicitet oko Slobode da se skupi novac za kupovinu sjedalica na Slavenovom stadionu. Trebala bi bit fina atmosfera,valjda i vrijeme posluzi.staragarda je napisao/la:Ja skroz zaboravio ovu prijateljsku,jbt....u kolko je sati to sutra...trebalo bi ispoštovat zivinicanegeorgiev je napisao/la:ima li kakvih novosti, hoce li dolaziti sta naroda sutra u zivinice na ''prijateljsku''
3KM je valjda ulaz.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- betting1902
- Kontakt:
Kakav prilog na aljazeeri svaka cast
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Komentar za ovo boldirano, kod dotičnog volja, po nekom mom mišljenju nije nikad bila upitna. Davao je uvijek koliko je mogao, znači maksimum kad je bio u Radničkom, što jako cijenim kod igrača.ultrasstyle_tz je napisao/la:svi smo to znali, samo smo se bojali da nece htjet da trci i da radi da se dovede u red
A to da li će htjeti ili ne, samo budala može misliti. Kao prvo, čovjek kako ja znam fudbalom prehranjuje porodicu, čuo sam ga na Jošiku jednom prilikom kada je rekao, citiram: "Nije meni problem igrati ni za kadete jer ja prehranjujem dijete od lopte."
Napustio vas je kad niste imali feninga, što je i normalno kada čuješ odnosno pročitaš to što je rekao.
A iskreno, nema tog igrača koji "neće htjet" dati sve od sebe kada vidiš ko vam vodi ekipu.
Jaha možda nije najbolje fizički pripremljen, al iskreno, njegovo iskustvo je dovoljno u ovoj ligi da to prekrije dok istu ne sredi. I drago mi je što se uklopio u ekipu i što igra sve češće.
Pozdrav.
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Lijepa gesta od Slobode nema sta,a mislim da je odlicno koristiti ovaj publicitet u te svrhe.neroazzuro je napisao/la:To ovi nasi dogovorili da se malo pokusa iskoristit ovaj pozitivni publicitet oko Slobode da se skupi novac za kupovinu sjedalica na Slavenovom stadionu. Trebala bi bit fina atmosfera,valjda i vrijeme posluzi.staragarda je napisao/la:Ja skroz zaboravio ovu prijateljsku,jbt....u kolko je sati to sutra...trebalo bi ispoštovat zivinicanegeorgiev je napisao/la:ima li kakvih novosti, hoce li dolaziti sta naroda sutra u zivinice na ''prijateljsku''
3KM je valjda ulaz.
Zivinice su davale u proslosti jako dobrih igraca,a neki na zalost nisu nastavili kod nas(Rahimic,Zivkovic..)sto nebi smjelo u buducnosti dozvoliti.
Svaka čast stvarno. Zna se ko će pomoći Živiničanima, neće sigurno oni u koje se većina tih Živiničana kune.neroazzuro je napisao/la: To ovi nasi dogovorili da se malo pokusa iskoristit ovaj pozitivni publicitet oko Slobode da se skupi novac za kupovinu sjedalica na Slavenovom stadionu. Trebala bi bit fina atmosfera,valjda i vrijeme posluzi.
3KM je valjda ulaz.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Evo ko nije pogledao sportski prilog sa ALJAZEERA , od 7 minute ide o Slobodi. :ban:
http://balkans.aljazeera.net/video/spor ... n-31032014" onclick="window.open(this.href);return false;
http://balkans.aljazeera.net/video/spor ... n-31032014" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
1.april :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:NKMramor je napisao/la:Ćiro napušta Slobodu: Ponudu iz Kuvajta nije mogao odbiti
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
NjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaNKMramor je napisao/la:Ćiro napušta Slobodu: Ponudu iz Kuvajta nije mogao odbiti
01. april njaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 22 gosta.