@Nobel rekli su da si majmun, žali se kantonalnom sudu, sve ovo je na rasnoj osnovi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad ce siroki to okrenuti il bar x izvuci
Sa ovakvom igrom su bliže da dožive katastrofu na domaćem terenu, i dalje Borac napada.
Čeka nas Mujić, k'o da gledam.SedrenikHz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 17:51Cist penal za listicu ne svira.
Kako ce se gurati Borac niste svjesni, Vico ce vam sad biti gl u savezu, mogu misliti sts nas ceka dole. Samo da je hladne glave uci u tekmu i zavaliti ga u prvih 15 min
Dovoljno je što je prva postava, nama se Oremuš vraća.SedrenikHz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 17:56Jovanović žuti dobio.
Rece komentator nema ga protiv nas, to je sigurno dobra vijest, strasan mi se cini ovaj stoper
Možda i najbolji stoper u ligi.Svojevremeno bio odličan u Partizanu, za koji je odigrao 6 utakmica u grupnoj fazi Lige prvaka 2010 godine.Odlična vijest.SedrenikHz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 17:56Jovanović žuti dobio.
Rece komentator nema ga protiv nas, to je sigurno dobra vijest, strasan mi se cini ovaj stoper
jos kada bi cosic dobio zuti top bi bilo
+ Zakarić i Vranješ crvene kartone.RajaBa1983 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:30jos kada bi cosic dobio zuti top bi bilo![]()
Nista vi necete napravitiHordanjezla1987 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 17:06Imas isto razmisljanje kao dino selimovic i elvir kantardzic pa na kraju bgm u wc reatorana se krili od tih cakijasa.fanatikk je napisao/la: ↑23 feb 2020, 17:05Ma ne prijete oni nikako haha e cuj ako misle nastaviti normalan zivot u seheru :omg: Mene stid, Allaha mi !!! Sine, devede's druge agresor sa full naoruzanjem nije mogao nekoga otjerati iz sehera, pa nece ni skupina balavaca od 16 godina sa dva boksera i cakijom kupljenom na autopijaci... Ne mastaj bezze.
Evo prvi ti znas i sam da tu nisi samo ni seanestogodisnjaci niti cakijasi niti narkomani svaka tribina to sve ima ,a haj da se kladimo u milju da ti ni jednom to ne bi rekao uzivo nego samo glumis mangupa skriven na forumu gdje svaka gnjida moze se popisati po momcima koji su ginuli robijali za klub i to ce opet ponoviti.
Ja ovo sto na forumu govorim svakom po na osob na ulici cu ponoviti bez problema ko god hoce da ne bude da sa isti cyber huligan i provokator kao vi .
Može
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.