@Nobel rekli su da si majmun, žali se kantonalnom sudu, sve ovo je na rasnoj osnovi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Borac satra Lišticu jbt.
@Nobel rekli su da si majmun, žali se kantonalnom sudu, sve ovo je na rasnoj osnovi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Borac zasad igra brutalno. Samo da mi budemo na nivou u subotu, x mjera.
Sad ce siroki to okrenuti il bar x izvuci
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa ovakvom igrom su bliže da dožive katastrofu na domaćem terenu, i dalje Borac napada.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SedrenikHz
- Kontakt:
Cist penal za listicu ne svira.
Kako ce se gurati Borac niste svjesni, Vico ce vam sad biti gl u savezu, mogu misliti sts nas ceka dole. Samo da je hladne glave uci u tekmu i zavaliti ga u prvih 15 min
Kako ce se gurati Borac niste svjesni, Vico ce vam sad biti gl u savezu, mogu misliti sts nas ceka dole. Samo da je hladne glave uci u tekmu i zavaliti ga u prvih 15 min
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Čeka nas Mujić, k'o da gledam.SedrenikHz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 17:51Cist penal za listicu ne svira.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Možda mu se nije svidio onaj model maksica, haj znaj..
Gledaj obrisa mi morto post, valjalo je slike naći i postaviti bem ti
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SedrenikHz
- Kontakt:
Jovanović žuti dobio.
Rece komentator nema ga protiv nas, to je sigurno dobra vijest, strasan mi se cini ovaj stoper
Rece komentator nema ga protiv nas, to je sigurno dobra vijest, strasan mi se cini ovaj stoper
železničar RS !!!
Odlicno...najbolji stoper Borca Jovanovic igrac izuzetno dobar, volio bih ga vidjeti kod nas u paru sa Besimom ne igra protiv nas. Dobi sad 3 zuti karton.
Jedino sto ne valja sto vodi Borac, nalozit ce se opasno na nas.
Jedino sto ne valja sto vodi Borac, nalozit ce se opasno na nas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dovoljno je što je prva postava, nama se Oremuš vraća.SedrenikHz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 17:56Jovanović žuti dobio.
- RajaBa1983
- Kontakt:
evo i sinisa dujakovic nece igrati
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- SedrenikHz
- Kontakt:
-
Historicar
- Kontakt:
Možda i najbolji stoper u ligi.Svojevremeno bio odličan u Partizanu, za koji je odigrao 6 utakmica u grupnoj fazi Lige prvaka 2010 godine.Odlična vijest.SedrenikHz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 17:56Jovanović žuti dobio.
Još da Ćosić ili Danilović dobiju karton 
Borac ako izbaci Želju iz kupa, možemo se nadat da neće moć na dva fronta. Al ako ih kone izbace, biće guravo do kraja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- RajaBa1983
- Kontakt:
jos kada bi cosic dobio zuti top bi bilo
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
+ Zakarić i Vranješ crvene kartone.RajaBa1983 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:30jos kada bi cosic dobio zuti top bi bilo![]()
Nista vi necete napravitiHordanjezla1987 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 17:06Imas isto razmisljanje kao dino selimovic i elvir kantardzic pa na kraju bgm u wc reatorana se krili od tih cakijasa.fanatikk je napisao/la: ↑23 feb 2020, 17:05Ma ne prijete oni nikako haha e cuj ako misle nastaviti normalan zivot u seheru :omg: Mene stid, Allaha mi !!! Sine, devede's druge agresor sa full naoruzanjem nije mogao nekoga otjerati iz sehera, pa nece ni skupina balavaca od 16 godina sa dva boksera i cakijom kupljenom na autopijaci... Ne mastaj bezze.
Evo prvi ti znas i sam da tu nisi samo ni seanestogodisnjaci niti cakijasi niti narkomani svaka tribina to sve ima ,a haj da se kladimo u milju da ti ni jednom to ne bi rekao uzivo nego samo glumis mangupa skriven na forumu gdje svaka gnjida moze se popisati po momcima koji su ginuli robijali za klub i to ce opet ponoviti.
Ja ovo sto na forumu govorim svakom po na osob na ulici cu ponoviti bez problema ko god hoce da ne bude da sa isti cyber huligan i provokator kao vi .
Zato i pises ovde i prijetis
Psi koji laju ne ujedaju
Pisat pa spavat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
Može
Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 23 gosta.