FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kazu iz fan shopa da karte slabo idu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Prvi dan prodaje ja popodne bio i pitam koliko je otišlo, kaže 300.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10 ... 6111931900
Trebali smo se bolje i mi organizovati, da je kako kupit kartu na ulazu na stadion, nemoj samo da mora pitar 3 dana ranije otići da kupi.
Trebali smo se bolje i mi organizovati, da je kako kupit kartu na ulazu na stadion, nemoj samo da mora pitar 3 dana ranije otići da kupi.
ovom debilu zelim najgoru bolest sto postojiPapirnaMarka je napisao/la: ↑16 maj 2022, 11:32https://www.facebook.com/photo/?fbid=10 ... 6111931900
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ali ovaj ko radi marketing na drustvenim mrezama je vec 7 puta zasluzio otkaz koliko nas bruka. Nevjerovatno, smiju nam se ljudi iz sedmice u sedmicu. Fuj sta rade od kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi kao navijači nikad nismo kupovali ulaznice prvi ili drugi dan. Ja kupim ranije ako ne mogu sa sezonskom ući, znači za finale kupa, europske ali mnogi to ne rade. Nije to problem, neka kupi raja kad god može jer dosta naših radi i jednostavno ne mogu čekati od 8h ujutro u redu ali ovaj dio ulaznica koji smo dobili treba pripasti nama.
Ovako ti dođe papak i kupi 14 ulaznica a po objavi mu je glavni cilj da bude što manje Sarajlija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato ne moze yebeni centrotrans prodavat karte za utakmicu sezone, to samo ima u ovom prknu od drzave. Cuj autoprevoznik prodaje karte za utakmicu?! Das klubovima karte i rijesis ovakve situacije...MortemHz je napisao/la: ↑16 maj 2022, 11:45Mi kao navijači nikad nismo kupovali ulaznice prvi ili drugi dan. Ja kupim ranije ako ne mogu sa sezonskom ući, znači za finale kupa, europske ali mnogi to ne rade. Nije to problem, neka kupi raja kad god može jer dosta naših radi i jednostavno ne mogu čekati od 8h ujutro u redu ali ovaj dio ulaznica koji smo dobili treba pripasti nama.
Ovako ti dođe papak i kupi 14 ulaznica a po objavi mu je glavni cilj da bude što manje Sarajlija.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Registrovano 3:0 za Široki kao što sam i pisao nažalost
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Znaci pogodis suparnickog igraca, ljudi ne izadju na teren zbog vlastite sigurnosti, dobijes mec. Pa top. Aaajmo istok
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Očekivano, nisam sekunde iznenađen.
Samo da podsjetim na gotovo istu situaciju koja se desila 2013. i utakmica je registrovana 0:3 za Borac. Sa tim da je ovdje jedna bitna razlika - igrači nisu bili napadnuti, niti su dovedeni u opasnost, za razliku od slučaja u Širokom. Samo nas deri saveze!
Samo da podsjetim na gotovo istu situaciju koja se desila 2013. i utakmica je registrovana 0:3 za Borac. Sa tim da je ovdje jedna bitna razlika - igrači nisu bili napadnuti, niti su dovedeni u opasnost, za razliku od slučaja u Širokom. Samo nas deri saveze!

Dvojicu, jedan u bolnici zavrsi.. cirkusAngelDiMaria je napisao/la: ↑16 maj 2022, 11:54Znaci pogodis suparnickog igraca, ljudi ne izadju na teren zbog vlastite sigurnosti, dobijes mec. Pa top. Aaajmo istok
Sve mi znamo.
Iducu svaku na Koševu kad povedemo 1:0 po kamen u ruku i gadjat igrace pa cemo se "čerat".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hvala pilavu, duricu, mujicu i ostalim prodatim bosnjama... dabogda izgorila zgrada saveza do temelja a u njoj svi papci u odijelima... mrtve vam yebem
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Jucer objavili i rekli da se ode na vrijeme. Pa jedino da odu za tebe kartu da kupe i donesu ti je kuci. Doduse ovdje ja krivim samo savez nikog vise.
Sve mi znamo.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Rasprodao se Zapad na stanici?
Po informacijama koje imam karte za zapadnu tribinu su rasprodate!!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan