FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- hule_barca
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sami ste sebe pobijedili večeras. Prva dva gola "niđe veze", četvrti također. Gledajući ko nije igrao, maltene 5 standardnih prvotimaca, teško je bilo za očekivati nešto spektakularno večeras. Pa Jupp se jedva nosio sa Dortmundom sa kompletnim timom. Ne želim da branim Pepa, njemu je ovo tek početak, ima tu dobrih stvari, da je ona Mullerova ušla za 3:3 ko zna šta bi bilo, ali on ne može popraviti prva dva gola nikako. Nije ni Bayern toliko jak da bez toliko prvotimaca može olako da savlada Dortmund na Signal Iduna Parku. BVB nije nadigrao Bayerna, nego je samo odlično iskoristio ono što mu je Bayern ponudio za "rođendanski poklon".
Mes Que Un Club
U pravu je BigBang
Pep i Thiago odlazite
to jest, vratite se svom jatu
Pep i Thiago odlazite

to jest, vratite se svom jatu

Rezultat nije toliko bitan koliko je ova igra bila loša.hule_barca je napisao/la:Sami ste sebe pobijedili večeras. Prva dva gola "niđe veze", četvrti također. Gledajući ko nije igrao, maltene 5 standardnih prvotimaca, teško je bilo za očekivati nešto spektakularno večeras. Pa Jupp se jedva nosio sa Dortmundom sa kompletnim timom. Ne želim da branim Pepa, njemu je ovo tek početak, ima tu dobrih stvari, da je ona Mullerova ušla za 3:3 ko zna šta bi bilo, ali on ne može popraviti prva dva gola nikako. Nije ni Bayern toliko jak da bez toliko prvotimaca može olako da savlada Dortmund na Signal Iduna Parku. BVB nije nadigrao Bayerna, nego je samo odlično iskoristio ono što mu je Bayern ponudio za "rođendanski poklon".
Na stranu i neigranje igrača (Martinez, Dante i Bastian nisu igrali njegovom voljom), ovi što su igrali umjesto njih su bar toliko kvalitetni da odigraju jednu tekmu kako treba.
Previše eksperimentiranja, premalo rezultata istog.
Bilo je i dobrih stvari na pripremama, slažem se. Neke stvari su bolje izgledale, ali danas ništa.
Što se golova tiče, da je kod prva dva gola odigrano u odbrani kako treba, do njih ne bi došlo.
Prvi je posljedica greške golmana, ali drugi je posljedica toga da je Alaba otišao predaleko, Thiagu koji je bio na zadnjem veznom bio nije na pamet palo da izađe na Gundogana. Da ga nije da Buyten dao bi ga Lewandowski.
Ova ekipa može igrati puno bolje i može dobiti BvB, prošle godine je dokazano.
Ali početak je, vrijeme će pokazati. Nadam se najboljem.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- hule_barca
- Kontakt:
Pa ako ćemo realno, mislim da ste previše potcijenili Dortmund. Ko može ikad garantirati pobjedu protiv Dortmunda u gostima i ko kaže da bi sa Juppom donijeli pobjedu. Nećemo o rezultatu. Što se tiče igre i ja kažem da je to moralo puno bolje. Ne znam šta je zamislio sa Mandžukićem. Nešto je po lijevoj strani u prvom poluvremenu, pa se ubaci u sredinu. Šteta što mu ne uđoše "škare". Presinga nije bilo, mada nije ni bilo puno potrebe za istim. Ali, ipak za neku utjehu vidilo se nekih stvari koje će ići samo na bolje.ceze je napisao/la: Rezultat nije toliko bitan koliko je ova igra bila loša.
Na stranu i neigranje igrača (Martinez, Dante i Bastian nisu igrali njegovom voljom), ovi što su igrali umjesto njih su bar toliko kvalitetni da odigraju jednu tekmu kako treba.
Previše eksperimentiranja, premalo rezultata istog.
Bilo je i dobrih stvari na pripremama, slažem se. Neke stvari su bolje izgledale, ali danas ništa.
Što se golova tiče, da je kod prva dva gola odigrano u odbrani kako treba, do njih ne bi došlo.
Prvi je posljedica greške golmana, ali drugi je posljedica toga da je Alaba otišao predaleko, Thiagu koji je bio na zadnjem veznom bio nije na pamet palo da izađe na Gundogana. Da ga nije da Buyten dao bi ga Lewandowski.
Ova ekipa može igrati puno bolje i može dobiti BvB, prošle godine je dokazano.
Ali početak je, vrijeme će pokazati. Nadam se najboljem.
Mes Que Un Club
Sa Juppom možda ne bi dobili, ali ne bi primili 4 gola i ne bi izgledali kao neka prosječna ekipa.
Presinga nema, tranzicija spora.
Ono što je krasilo igru Bayerna večeras nije postojalo.
Igrači na neprirodnim pozicijama.
Loše, valjda će biti bolje..
Presinga nema, tranzicija spora.
Ono što je krasilo igru Bayerna večeras nije postojalo.
Igrači na neprirodnim pozicijama.
Loše, valjda će biti bolje..
- schweinsteiger
- Kontakt:
Iskreno,krivo mi je zbog poraza,ali vise mi je bilo krivo,dok sam gledao kako nam se cijela ekipa gubi,od napada do odbrane.
Mandzukic,Shaqiri i Muller totalno razbijeni i smuseni nekim Pepovim zamislima.
Robben se vidio nije prvo poluvrijeme.
Thiago i Kroos ne mogu zajedno igrati.
Alaba previse ofanzivan,ne znam ko je bio zaduzen da krpi tu lijevu stranu kad on ode na izlet u napad,ali se nadam da je tom nekom' Pep ocitao lekciju kasnije.
Buyten i Boateng smijesan stoperski par.Razvlacili su ih Lewandowski,Gundogan i Reus k'o tijesto za pitu po terenu.
Starke je kiksao odmah na pocetku,kasnije je skinuo cisti gol i branio sto se moglo odbraniti.
Offside pri cetvrtom golu,ali sta bi bilo kad bi bilo.
Schweinsteiger je prve minute ove sezone odigrao protiv Barcelone i ne mozes ocekivati od igraca koji se tek oporavio od povrede kako treba da ga ubacis u ono grotlo i da briljira.Gustavo,Dante i Martinez nisu igrali,jer jednostavno nisu jos uvijek u formi zbog produzenog godisnjeg.
Bilal umjesto na utakmici,bio na iftaru.
I igrali smo protiv ekipe koja je cijele pripreme na okupu i sigurno da su bili vise motivirani da poraze Bayern,ali derbi je derbi i nasi su se trudili koliko su mogli.
Mozda nam je veceras trebao napadac...neko kao Gomez
Ostaje zal za ovim porazom,ali bice to bolje sigurno,makar nisu peljali loptu oko svog sesnaesterca veceras
Nadam se da samo nece mijenjati trenutno najpotpuniji duo na sredini terena:Schweinsteigera i Martineza.
Mandzukic,Shaqiri i Muller totalno razbijeni i smuseni nekim Pepovim zamislima.
Robben se vidio nije prvo poluvrijeme.
Thiago i Kroos ne mogu zajedno igrati.
Alaba previse ofanzivan,ne znam ko je bio zaduzen da krpi tu lijevu stranu kad on ode na izlet u napad,ali se nadam da je tom nekom' Pep ocitao lekciju kasnije.
Buyten i Boateng smijesan stoperski par.Razvlacili su ih Lewandowski,Gundogan i Reus k'o tijesto za pitu po terenu.
Starke je kiksao odmah na pocetku,kasnije je skinuo cisti gol i branio sto se moglo odbraniti.
Offside pri cetvrtom golu,ali sta bi bilo kad bi bilo.
Schweinsteiger je prve minute ove sezone odigrao protiv Barcelone i ne mozes ocekivati od igraca koji se tek oporavio od povrede kako treba da ga ubacis u ono grotlo i da briljira.Gustavo,Dante i Martinez nisu igrali,jer jednostavno nisu jos uvijek u formi zbog produzenog godisnjeg.
Bilal umjesto na utakmici,bio na iftaru.
I igrali smo protiv ekipe koja je cijele pripreme na okupu i sigurno da su bili vise motivirani da poraze Bayern,ali derbi je derbi i nasi su se trudili koliko su mogli.
Mozda nam je veceras trebao napadac...neko kao Gomez

Ostaje zal za ovim porazom,ali bice to bolje sigurno,makar nisu peljali loptu oko svog sesnaesterca veceras

Nadam se da samo nece mijenjati trenutno najpotpuniji duo na sredini terena:Schweinsteigera i Martineza.
#miasanmia
Eh ovako, prvo da vas pozdravim sve, ne pisem cesto ali vas redovno citam.
Nisam gledao utakmicu, **** Celiku je bila bitnija utakmica
Ono sto je mene razocaralo od vas simpatizera Bayerna je pljuvanje po igracima i Guardioli (nije da je meni bas drag, ali mu treba dati sansu) nakon prve utakmice koja nije bas u rangu po vaznosti sa utakmicama Bundeslige i Lige prvaka. Najvise me nervira pljuvanje po Mulleru, cak me pomalo i vrijedja, jer ne znam kako mozete da piseste nesto lose o momku koji za Bayern svaku utakmicu daje 200%, koji je proslu sezonu izdominirao (ne mislim na ove koji pisu o ovoj utakmici, nego na one koji kazu da je to los igrac, ogranicen ovo ono).
Ono sto sam primijetio u pripremnim utakmicama, mislim da sam ih sve odgledao je da Guardiola jos uvijek eksperimentise i da trazi neki plan b,c,d svejedno a da ce dok sezona pocne da se vrati onome sto je Bayern igrao prosle sezone, moguce da se i varam, ali tako nekako gledam na to i nadam se da je tako.
Ne znam sta mislite kako bi najjaca Barca iz 2009. il 2010. odigrala protiv ovakvog Dortmunda bez Messia, Xavia i Buskeca i sa Pintom na golu, jer je to ono sto je danas falilo Bayernu (Ribery, Schweini, Martinez i Neuer).
Pozdrav za prave simpatizere Bayerna, koji ne cekaju prvu losu utakmicu da seru po nekom. Do pisanja
Nisam gledao utakmicu, **** Celiku je bila bitnija utakmica

Ono sto sam primijetio u pripremnim utakmicama, mislim da sam ih sve odgledao je da Guardiola jos uvijek eksperimentise i da trazi neki plan b,c,d svejedno a da ce dok sezona pocne da se vrati onome sto je Bayern igrao prosle sezone, moguce da se i varam, ali tako nekako gledam na to i nadam se da je tako.
Ne znam sta mislite kako bi najjaca Barca iz 2009. il 2010. odigrala protiv ovakvog Dortmunda bez Messia, Xavia i Buskeca i sa Pintom na golu, jer je to ono sto je danas falilo Bayernu (Ribery, Schweini, Martinez i Neuer).
Pozdrav za prave simpatizere Bayerna, koji ne cekaju prvu losu utakmicu da seru po nekom. Do pisanja

- brzitesanj
- Kontakt:
Izgubili smo pa šta život, ide dalje.
Vidjelo se da ovo nije pravi Bayern bez Neuera, Švajnija, Riberya, Martineza ovo nije pravi Bayern koji ćemo nadamse gledat u nastavku sezone Sada smo nadamse uvidjeli kako nam ide sa jačim momčadima u ovom sistemu igre, isada treba Pop popraviti ono šta danas nije vljala. Njlošiju izvedbu u večerašnjoj pretstvi imali su: Mandžukić Muller i Buyten nebi a ovu trojicu proglasim krivcima za poraz, ali realno ova trojica su dradila najlošije svoj dio posla.Muller će ići u sredinu, te će mislim sa Švajnijem činiti par u sredini, Gotze u vrh umjesto Hrvata.
------------Neuer--------------
Alaba-Dante- Boateng-Lham
---------Javi/Thiago---------
Ribery-Švajni-Muller-Robben
------------Gotze--------------
Ova postava izgleda puno jača i bolja u ovoj 4-1-4-1 postavci, ako budemo igrali u 4-1-4-1 postavci ona će sigurno to izgledati kao ovo gore.
Vidjelo se da ovo nije pravi Bayern bez Neuera, Švajnija, Riberya, Martineza ovo nije pravi Bayern koji ćemo nadamse gledat u nastavku sezone Sada smo nadamse uvidjeli kako nam ide sa jačim momčadima u ovom sistemu igre, isada treba Pop popraviti ono šta danas nije vljala. Njlošiju izvedbu u večerašnjoj pretstvi imali su: Mandžukić Muller i Buyten nebi a ovu trojicu proglasim krivcima za poraz, ali realno ova trojica su dradila najlošije svoj dio posla.Muller će ići u sredinu, te će mislim sa Švajnijem činiti par u sredini, Gotze u vrh umjesto Hrvata.
------------Neuer--------------
Alaba-Dante- Boateng-Lham
---------Javi/Thiago---------
Ribery-Švajni-Muller-Robben
------------Gotze--------------
Ova postava izgleda puno jača i bolja u ovoj 4-1-4-1 postavci, ako budemo igrali u 4-1-4-1 postavci ona će sigurno to izgledati kao ovo gore.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Nema potrebe da napadate nase gore list.Pep je dobar strucnjak i to ce dokazati u sezoni koja slijedi.Fino je da ce od Bajerna napraviti duplikat Barcelone i da ce moci u miru raditi jer u Barci ocito nije imao taj mir zbog nekog sukoba sa rukovodstvom a i zasicenja ekipe.Barcelona je nakon 5 sezona izgubila taj zar za trofejima i mora se tika taka sistem prebaciti u neki drugi klub gladan uspjeha a to je najbolje u Bajernu koji ima jaku financijsku zaledjinu sto je i sam Pep uvidjeo.Osim toga mu je i konkurencija puno slabija u Njemackoj nego u Engleskoj.
Ne sikirajte se Bavarci,svi navijaci Barcelone su ponosni na vas jer ce nas sistem tika taka zaziviti u jos jednom klubu i necemo morati cekati da igra Barca da bi gledali lijep fudbal
Poslije Barce,vi postajete pioniri ovog sistema i mislim da je vrijeme da osim Bekenbauera i ostalih legendi,medju iste dodate i tvorca Croyfa

Ne sikirajte se Bavarci,svi navijaci Barcelone su ponosni na vas jer ce nas sistem tika taka zaziviti u jos jednom klubu i necemo morati cekati da igra Barca da bi gledali lijep fudbal

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Salve kritika na račun mlađahnog Pepa. Da li će to njegova slabašna pleća izdržati?
Večerašnja igra i ne zaslužuje ništa osim kritika. Falilo je dosta igrača, ali pod Juppom ni izmijenjena postava nije primala ovolike golove. Ma kakvi.
Sad, možda i previše očekujemo. Svi su najavljivali da bi na početku sezone moglo biti problema, jer se uigrava novi sistem. Prva utakmica - poraz i odmah kritike. Velika je razlika između filozofija Juppa i Pepa.
Brine me to što bi moglo biti forsiranja stvari koje jednostavno u Bayernu ne mogu funckionisati.
Prije svega, toliko visoko postavljanje odbrane nije dobro, a ni potrebno. Nije dobro jer sa stoperima kakve imamo, velika je opasnost od kontre i polukontre. Presporo se oni postavljaju ukoliko su izašli do centra. Pogotovo protiv ekipa kakva je BvB, koja ima tako brzu traziciju i čija se igra zasniva upravo na tome.
Ma samoubistvo.
Stvar koja toliko mrzim kod trenera je forsiranje ljubimaca. Nešto i nisam siguran da li će Javi imati prednost u odnosu na Thiaga, a morao bi je imati. Još ako Schweini ne bude igrao svoju prirodnu poziciju samo da bi Thiago mogao tu igrati, ma nek idu obojica u... Barcu.
Kroos posebno nevidljiv. Uopšte ne shvatam koja je bila njegova funkcija na terenu večeras. Kraj njega i Thiaga na sredini terena propuh, a Boga mi i promaha.
A onda i Manđa.
Toliko puta kasni za pola koraka, korak. Ne mogu da vjerujem da se to napadaču koji igra na takvom nivou to dešava. Ponavljam: NAPADAČU. Pa gdje je taj instinkt? Ne mogu se oteti dojmu da bi Gomez večeras dao dva komada, a pričalo bi se da je dao na prazan gol. Eh da bar 'rhvat to uradi...
Guardiola u svakom slučaju ima moju podršku i vjerujem da će sve sjesti na svoje mjesto. Samo da ne bude tvrdoglavljenja i Gaalovog sindroma
.

Večerašnja igra i ne zaslužuje ništa osim kritika. Falilo je dosta igrača, ali pod Juppom ni izmijenjena postava nije primala ovolike golove. Ma kakvi.
Sad, možda i previše očekujemo. Svi su najavljivali da bi na početku sezone moglo biti problema, jer se uigrava novi sistem. Prva utakmica - poraz i odmah kritike. Velika je razlika između filozofija Juppa i Pepa.
Brine me to što bi moglo biti forsiranja stvari koje jednostavno u Bayernu ne mogu funckionisati.
Prije svega, toliko visoko postavljanje odbrane nije dobro, a ni potrebno. Nije dobro jer sa stoperima kakve imamo, velika je opasnost od kontre i polukontre. Presporo se oni postavljaju ukoliko su izašli do centra. Pogotovo protiv ekipa kakva je BvB, koja ima tako brzu traziciju i čija se igra zasniva upravo na tome.
Ma samoubistvo.
Stvar koja toliko mrzim kod trenera je forsiranje ljubimaca. Nešto i nisam siguran da li će Javi imati prednost u odnosu na Thiaga, a morao bi je imati. Još ako Schweini ne bude igrao svoju prirodnu poziciju samo da bi Thiago mogao tu igrati, ma nek idu obojica u... Barcu.

Kroos posebno nevidljiv. Uopšte ne shvatam koja je bila njegova funkcija na terenu večeras. Kraj njega i Thiaga na sredini terena propuh, a Boga mi i promaha.

A onda i Manđa.
Toliko puta kasni za pola koraka, korak. Ne mogu da vjerujem da se to napadaču koji igra na takvom nivou to dešava. Ponavljam: NAPADAČU. Pa gdje je taj instinkt? Ne mogu se oteti dojmu da bi Gomez večeras dao dva komada, a pričalo bi se da je dao na prazan gol. Eh da bar 'rhvat to uradi...

Guardiola u svakom slučaju ima moju podršku i vjerujem da će sve sjesti na svoje mjesto. Samo da ne bude tvrdoglavljenja i Gaalovog sindroma

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Malo se je Pep zanio, k'o da vodi ekipu na Menageru, a ne Bayerna. Nadam se iskreno da se zaje*aba sa tim izmjenama tipa Kroos-Dante (nisam gledao zadnjih 20ak minuta tako da nisam ni znao da je to uradio dok ne procitah od vas...), jer drugo objasnjenje ne postoji. Ako u prvom kolu bundeslige, na teren ne istrce Schweini i Martinez, spremite se za "veselu" sezonu. Mandzo treba bit napadac, il' sjedit na klupi. Nikakve pizdarije po ljevoj strani. Zato i jeste svaki put bio "kratak"...
Dobra je stvar sto smo zijanili. Ne moze se reci da je ovo obicna pripremna utakmica, ipak ima neku "tezinu", igraci ce se malo spustiti, a Pep iskreno se nadam iskoristiti preostalo vrijeme da konacno oformi makar kostur od tih prvih 11. Valjda ne planira u prvom kolu izvest ekipu koja nije nijednu pripremnu zajedno odigrala (a i to mi se cini vrlo mogucim).
Dobra je stvar sto smo zijanili. Ne moze se reci da je ovo obicna pripremna utakmica, ipak ima neku "tezinu", igraci ce se malo spustiti, a Pep iskreno se nadam iskoristiti preostalo vrijeme da konacno oformi makar kostur od tih prvih 11. Valjda ne planira u prvom kolu izvest ekipu koja nije nijednu pripremnu zajedno odigrala (a i to mi se cini vrlo mogucim).
- Consigliere
- Kontakt:
kakva linija!phily je napisao/la:
![]()
![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- gerdmuller
- Kontakt:
Ako niste primijetili Dante kad je usao umjesto Kroosa je odmah otisao u napad i tu je igrao do kraja tekme.Plan je bio da se ide na nabacivanja,eli eto minutu nakon sto je usao primili smo gol pa je sve palo u vodu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- EdenHazard
- Kontakt:
Hoce li biti snima gdje
hvala

hvala

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Nema potrebe za dizanjem tenzija i kukanjem izgubili od g.ovana pa sta 
Bayernu treba vremena da se privikne na novog trenera novu formaciju nove igrace...
Moje misljenje da uopste nismo lose odigrali veceras,ali ono sto je jasno odbrana bez Dantea izgleda presmijesno,o nedostatku Billala ne treba ni pricati on nema zamjene.
Previse kljucnih igraca je falilio veceras i to je po meni glavni razlog poraza.

Bayernu treba vremena da se privikne na novog trenera novu formaciju nove igrace...
Moje misljenje da uopste nismo lose odigrali veceras,ali ono sto je jasno odbrana bez Dantea izgleda presmijesno,o nedostatku Billala ne treba ni pricati on nema zamjene.
Previse kljucnih igraca je falilio veceras i to je po meni glavni razlog poraza.
Sirok Roster nam zamazuje oci od cinjenice da bez Schweinsteigera i Martineza u sredini mi u bitnijim utakmicama protiv velikih ekipa izgledamo daleko od Najbolje ekipe Evrope i osvajaca Treblea.
Opet ponavljam da smo razmazeni i da smo navikli samo na najbolje, za poraz dugo ne znamo, kad pobijedimo vise ne slavimo nego se samo osjecamo kao da smo odradili neki poslic koji se podrazumijevao.
Thiago sve vise djeluje kao neki dribler na terminima sa odlicnim fintama i velikom tehnikom/talentom, ali bez neke ostrine i brzine na sredini da to izgleda kao Gundogan kad pocne vuci loptu.

Bolje to Thiago majku ti...
PEP OVO JE MASINERIJA :
..............NEUER........
LAHM...BOA...DANTE...ALABA..
.....JAVI.....SVINJA.......
ROBBEN...GOTZE/KROOS...RIBERY..
...........MANDZO...............................
Javi da razbijaa, Svajni da kreiraaa, Bayern da osvajaaaa ooooooooo
.
Opet ponavljam da smo razmazeni i da smo navikli samo na najbolje, za poraz dugo ne znamo, kad pobijedimo vise ne slavimo nego se samo osjecamo kao da smo odradili neki poslic koji se podrazumijevao.
Thiago sve vise djeluje kao neki dribler na terminima sa odlicnim fintama i velikom tehnikom/talentom, ali bez neke ostrine i brzine na sredini da to izgleda kao Gundogan kad pocne vuci loptu.

Bolje to Thiago majku ti...
PEP OVO JE MASINERIJA :
..............NEUER........
LAHM...BOA...DANTE...ALABA..
.....JAVI.....SVINJA.......
ROBBEN...GOTZE/KROOS...RIBERY..
...........MANDZO...............................
Javi da razbijaa, Svajni da kreiraaa, Bayern da osvajaaaa ooooooooo

Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 28 jul 2013, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Upravu si.gerdmuller je napisao/la:Ako niste primijetili Dante kad je usao umjesto Kroosa je odmah otisao u napad i tu je igrao do kraja tekme.Plan je bio da se ide na nabacivanja,eli eto minutu nakon sto je usao primili smo gol pa je sve palo u vodu.
I ja sam to primjetio, ali sam zaboravio napisati jer vidim da mu se ovdje to uzima za zlo.
Nešto slično je jednom uradio Van Gal kad je ubacio Buytena pred kraj, Bayern gubio, i ovaj dao gol.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ovaj je dobar za nacrtne geometrije.Vidi se da ima slifa za pogled u prostoru.Consigliere je napisao/la:kakva linija!phily je napisao/la:
![]()
![]()
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 28 jul 2013, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Svako to gleda sa nekog drugog aspekta. Meni je ovo izmišljanje neke abnormalne taktike čista glupost. Nadam se da neće Pep početi kao Jurgen sa svojim glupostima. Imaš sjajno uigranu ekipu, imaš možda i najbolji tim na svijetu i ti stavljaš igrača koji je odigrao 400 utakmica u karijeri na beku, seriously
Pretrpan nam vezni red a on stavlja beka na poziciju zadnjeg veznog. Naravno da sam ljut kao navijač ovog tima. Niko ne osporava trenerske kvalitete čovjeka koji je uzeo za par godina 15 trofeja, no Bayern je gigant i sa njegovom reputacijom se ne smiješ igrati. Eksperimente neka čuva za neke prijateljske utakmice, a takmičarske neka igra kako treba. Izbor igrača je bio katastrofalan.

Pretrpan nam vezni red a on stavlja beka na poziciju zadnjeg veznog. Naravno da sam ljut kao navijač ovog tima. Niko ne osporava trenerske kvalitete čovjeka koji je uzeo za par godina 15 trofeja, no Bayern je gigant i sa njegovom reputacijom se ne smiješ igrati. Eksperimente neka čuva za neke prijateljske utakmice, a takmičarske neka igra kako treba. Izbor igrača je bio katastrofalan.
- schweinsteiger
- Kontakt:
To je bilo nesto kao sto je Piquea gurao u sesnaesterac kada se ganjao rezultat.Mozda je bolja opcija bila da je Dantea na stopera stavio,a kečera,jer je ocigledno veceras bio raspolozen da daje golove.ribery je napisao/la: Nadam se iskreno da se zaje*aba sa tim izmjenama tipa Kroos-Dante (nisam gledao zadnjih 20ak minuta tako da nisam ni znao da je to uradio dok ne procitah od vas...), jer drugo objasnjenje ne postoji
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.