Znaci nesto gluplje jos nisam procitao,ovo je isto kao da mjenjas konja a magarca...LenBias je napisao/la:kakva je ovo razmjena nani, de gea + 73 miliona eura za ronalda, ima li vise neke koristi od nanija kada bi se to desilo ili se sa sigurnoscu moze reci da je taj igrac propao
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jest bali - beg, upravu si 100 % 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
hehehehezizu1991 je napisao/la:Jest bali - beg, upravu si 100 %

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Tako je
Ma ja sam ohladio od ovoga topica, i ne javljam se nikako, nisam ima sigurno mjesec dana ništa postao, samo uđem da pročitam šta se piše.

ma i ja ponekad navratim,nmg da se patim citajuci ove kataloncee,vladaju ovim topicomzizu1991 je napisao/la:Tako jeMa ja sam ohladio od ovoga topica, i ne javljam se nikako, nisam ima sigurno mjesec dana ništa postao, samo uđem da pročitam šta se piše.
Usput sretna nova sve najbolje....
Hvala također 

- JohnLennon
- Kontakt:
Samo da se upisem, sretna nova godina svim madridistama.
Bit ce bolje valjda u 2013. Liga je gotova, ali osvajanjem Lige prvaka i eventualno Kupa, imamo sezonu iz snova.
Bit ce bolje valjda u 2013. Liga je gotova, ali osvajanjem Lige prvaka i eventualno Kupa, imamo sezonu iz snova.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Deco je u izjavi za portugalsku televiziju istakao kako je Mou bez sumnje najbolji trener, ali je također izjavio da Guardiola nije na nivou Mourinha, jer je trenirao samo Barcelonu.
"Mourinho je najbolji trener na svijetu jer je svugdje osvajao trofeje, a to je dosta teško napraviti. Guardiola je bio dobar trener u Barceloni, ali on još uvijek nije ništa napravio van Barcelone. Morat ćemo ga vidjeti u nekom drugom klubu, da bi ga uopšte upoređivali sa Mourinhom", rekao je Deco.
Grande Deco o narkomanu.
"Mourinho je najbolji trener na svijetu jer je svugdje osvajao trofeje, a to je dosta teško napraviti. Guardiola je bio dobar trener u Barceloni, ali on još uvijek nije ništa napravio van Barcelone. Morat ćemo ga vidjeti u nekom drugom klubu, da bi ga uopšte upoređivali sa Mourinhom", rekao je Deco.
Grande Deco o narkomanu.
naprijed rejal
- JohnLennon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Pepe facing a month out
Pepe has been operated on his right ankle by Dr.Van Dijk and the team at Clinica Espregueira Mendes in Porto. They performed an ankle arthroscopy on the player and the Portuguese facing a month out. Pepe, who will miss next Sunday’s league encounter with Real Sociedad through suspension after receiving yet another yellow card - trained yesterday in the gym whilst the rest of his teammates underwent their first bout of training for 2013.
On the other hand, Real Madrid squad had their regular medical checks following the Christmas break. The football players were examined at Sanitas-Real Madrid Medical Services.
Pepe has been operated on his right ankle by Dr.Van Dijk and the team at Clinica Espregueira Mendes in Porto. They performed an ankle arthroscopy on the player and the Portuguese facing a month out. Pepe, who will miss next Sunday’s league encounter with Real Sociedad through suspension after receiving yet another yellow card - trained yesterday in the gym whilst the rest of his teammates underwent their first bout of training for 2013.
On the other hand, Real Madrid squad had their regular medical checks following the Christmas break. The football players were examined at Sanitas-Real Madrid Medical Services.
Pepe odsutan do mjesec dana.
danas je, navodno, real madrid poceo pregovore oko radamela tj kontaktirao njegovog menadzera
nadajmo se

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Od toga nema nista.LenBias je napisao/la:danas je, navodno, real madrid poceo pregovore oko radamela tj kontaktirao njegovog menadzeranadajmo se
Nije Falcao pizda od covjeka da tako izda Atletico.
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 02 jan 2013, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Osvojit cete mal ne reko sta s ovakvom formom.. Ako pod hitno ne motivisete i ne dignete formu igracima u narednih mjesec dana, Manchester ima da vas odere, a da ne pricam sta bi vam Barcelona u trenutnoj formi uradila ako im dodjete ovakvi kakvi ste sada.JohnLennon je napisao/la:Samo da se upisem, sretna nova godina svim madridistama.
PS
Nije provokacija, ovo je realno.
gluplji post odavno ne pročitah.MrShadow je napisao/la: Osvojit cete mal ne reko sta s ovakvom formom.. Ako pod hitno ne motivisete i ne dignete formu igracima u narednih mjesec dana, Manchester ima da vas odere, a da ne pricam sta bi vam Barcelona u trenutnoj formi uradila ako im dodjete ovakvi kakvi ste sada.
PS
naprijed rejal
Nemoj tako trudio seSveti je napisao/la:gluplji post odavno ne pročitah.MrShadow je napisao/la: Osvojit cete mal ne reko sta s ovakvom formom.. Ako pod hitno ne motivisete i ne dignete formu igracima u narednih mjesec dana, Manchester ima da vas odere, a da ne pricam sta bi vam Barcelona u trenutnoj formi uradila ako im dodjete ovakvi kakvi ste sada.
PS

Ovo s povredama je postalo dosadno,sad i Pepe najmanje mjesec out,treba mijenjat hećima u Madridu pod hitno.
Inače cijelom madridizmu želim sretnu i uspješnu(na svim planovima) novu 2013-tu i naravno najviše zdravlja,ostalo će doći..
Inače cijelom madridizmu želim sretnu i uspješnu(na svim planovima) novu 2013-tu i naravno najviše zdravlja,ostalo će doći..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.