FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ŠtaIma
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ŠtaIma » 28 avg 2010, 16:37

nedaTM87 je napisao/la:Zbog tebe rodjen i s tobom cu da umrem i moje srce tebi pripada, ja za uvijek sa tobom cu da budem jer bez tebe ne mogu nikada.
Kad svi vide da nama tesko je i kada Željo ti redas poraze, nasa pjesma s juga cut ce se i nosit ce te sve do pobjede, nasa pjesma sa juga cut ce se i nosit ce te sve do pobjede..

Ja samo jednu ljubav imam,
Ona se zove imenom tvojim,
Ja volim samo Željeničar,
I uvijek na jugu uz njega stojim.

Sa tobom ja niceg se ne bojim,
Samo tebi sada pjevam ja,
Hajde svi u napad sada,
Hajde samo samo zabij ga.

Ole ole oooo leo leo oleoooo,
Ole ole oooo leo leo leeeee,
Na na naaaa na na na na na,
Hajde samo samo zabij ga.
Jel' ovo neka nova pjesma :) hoce li se pjevati veceras?
Lijepo je biti Manijak!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 avg 2010, 17:15

Nisam ni ja za pjesmu čuo ranije

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 28 avg 2010, 17:20

elSaik je napisao/la:Imaš prolaz preko čitave tribine gore onim dijelom gdje je semafor, imaš prolaz gdje je sad ograda po sredini tribine i imaš još prolaz dole između ograde i prvog reda novih stolica... 3 prolaza koja se protežu po čitavoj tribini. Pored toga imaš i 5 redova ovih žutih stepenica odozgo prema dole. Sasvim dovoljno za neometani ulazak na tribinu. Pogotovo što se sad, zahvaljujući ovim bar kodovima na kartama, uopšte ne stvaraju gužve pri ulasku pa je sve mnogo brže.
nema gore duz citavog juga prolaz, ima do semafora tu negdje i onda nema prostora za proci kad se napuni jug i svi sjednu. gore treba bolji put i veci napravit da se lakse prodje. Dole ako se sastavi, po sredini trbine gdje je ograda, ne vjerujem da ce biti i prolaz i ograda pa to otpada. dole ne znam. Ako bi se to pravilo, napravio bi se sigurno i fin prolaz ili tuneli. Vjerovatno to imaju u vidu ljudi al ja samo kazem da bi se moralo to prosiriti i napraviti veliki prilazi da se na kraju tekme ili ako bude belaja lakse izlazi. To po nekim standardima bi isto trebalo i mora biti...
Moras imat fin prilaz i lako dostupan svakom sektoru tribine

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 avg 2010, 17:45

Ljudi, bez uvrede, ali da vi te tehnicke detalje oko tribine prepustite ljudima koji ce biti placeni za to.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 28 avg 2010, 18:17

Ma da, od jula do septembra, kao i svake godine od 1996, redovno "pravimo" STADION. Ovo nam je 14-i stadion po redu, a nekad ga pravimo i dva puta godišnje, npr. pred proljetni dio prvenstva, mada rjeđe. Ja bih da ga ostavimo kakvim smo ga "napravili" lani, nismo mi Slavija da svake godine nešto čačkamo i hop nikne tribina! A Osim je vidim dobio i novu ulogu, nosi u džepovima karte i hvata sumnjivce po ulici, lijevom prodaje a desnom prijeti "nemoj da ne bi doš'o večeras, nismo mi Dinamo".

A tablu "Zabranjen ulaz na gradilište neovlaštenim licima" ću negdje skinuti pa donijeti, pa da se ložimo zaoprave, a ako treba i onu drugu "obavezna upotreba zaštitne opreme", pa da svi dođemo sa žutim šljemovima na tekmu, eno ih ima kupit u Peniju po 5,5KM :mrgreen:

Pobijedimo mi večeras Leotar i puna šaka, da se ima šta čestitati Osimu (stipu se bolan karata i navijača.)

Biće Željo opet šampion!!!
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 28 avg 2010, 18:32

Evo, Travnik - Široki 4:0, a ljudi nemaju Lazu - kako to?! :o

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 28 avg 2010, 18:33

elSaik je napisao/la:Evo, Travnik - Široki 4:0, a ljudi nemaju Lazu - kako to?! :o
ispade travnik ekipa haha
VOLIM TE ŽELJO

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 avg 2010, 18:34

široki ispada :mrgreen:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 avg 2010, 18:37

elSaik je napisao/la:Evo, Travnik - Široki 4:0, a ljudi nemaju Lazu - kako to?! :o
Mozes misliti i to najorganizovani klub u BH...zanimljivo :lol:
1921-2011

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 avg 2010, 18:38

Samo se vi sprdajte, eno njanjajvo vodi, haman oni nemaju problema s livadama... :?
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 28 avg 2010, 18:39

Isnar je napisao/la:Samo se vi sprdajte, eno njanjajvo vodi, haman oni nemaju problema s livadama... :?
pa to je bilo i realno za ocekivati.
VOLIM TE ŽELJO

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 avg 2010, 18:43

jordan 23 je napisao/la:
Isnar je napisao/la:Samo se vi sprdajte, eno njanjajvo vodi, haman oni nemaju problema s livadama... :?
ako je bilo realno ocekivati pojedu sarajeva u banovicima, realno je bilo ocekivati nasu pobjedu u travniku
Za zivot cijeli!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 avg 2010, 18:43

Na zalost veceras nece bit vise od 4 milje.Ovo za juznu tribinu nije potrebno jer ja mislim da bi bilo bolje napravit istok dic jedno 2-3 reda i puknut stolice ovako jug visoko a istoka maltene i nema.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 28 avg 2010, 18:46

Kažem ja, ne možeš ti nama ugoditi nema tih para.

Drugi način
Kontakt:

Post Postao/la Drugi način » 28 avg 2010, 18:47

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
jordan 23 je napisao/la:
ako je bilo realno ocekivati pojedu sarajeva u banovicima, realno je bilo ocekivati nasu pobjedu u travniku
Realno, niko u Travniku ne moze ocekivati pobjedu. A Buducnost je krenulo vrlo lose sezonu, tako da su gostovanja u Banovicima i Zvorniku izgleda jedina na kojima se moze ici s viskim optimizmom i po pobjedu...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 avg 2010, 18:48

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
jordan 23 je napisao/la:
Realno, niko u Travniku ne moze ocekivati pobjedu. A Buducnost je krenulo vrlo lose sezonu, tako da su gostovanja u Banovicima i Zvorniku izgleda jedina na kojima se moze ici s viskim optimizmom i po pobjedu...[/quote]
zivi bili pa vidjeli, a sad pravac u dolinu :D
Za zivot cijeli!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 avg 2010, 18:50

Halo smijali smo se njihovim pojacanjima iz Crne Gore.Za sad izgleda da je ovaj Kojasevic najbolji igrac lige.Nema se tu sta prigovorit.Ljudi 1 na tabeli i to je to.

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 28 avg 2010, 18:51

pustite se travnika, večeras deremo leotara.

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 28 avg 2010, 18:51

Alipasino je napisao/la:Halo smijali smo se njihovim pojacanjima iz Crne Gore.Za sad izgleda da je ovaj Kojasevic najbolji igrac lige.Nema se tu sta prigovorit.Ljudi 1 na tabeli i to je to.
fulio si temu :roll:
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 28 avg 2010, 18:53

Alipasino je napisao/la:Na zalost veceras nece bit vise od 4 milje.Ovo za juznu tribinu nije potrebno jer ja mislim da bi bilo bolje napravit istok dic jedno 2-3 reda i puknut stolice ovako jug visoko a istoka maltene i nema.
e buraz ides mi na neku stvar vec neko vrijeme :!: :!: prvo se lizes sa njanjama, eno na usta ces im izac kolko si se zavuko u paksu, a onda dajes neke komentare nije trebalo pravit jug i ti nesto sudis sta je trebalo a sta nije, ovo sto ce pravit jug je odlicno, i samo tako treba, ja nezz da napravimo stadion od 50.000 ljudi nasli bi se neki kriticari da govore da je to bzvz i da nam ne treba, a kad imamo stadion od 10.000 opet dodju idoli da govore kako bi trebalo nesto radit na stadionu, ja nezz kako ugodit ovim nasim kvazi "navijacima"
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Brkooo, Hamagara, Hrasno15, Levin, Samba71, Taree i 116 gostiju.