nije upitno, jer nećeteronaldo99 je napisao/la:Zar je to uopste upitno?Chinaglia je napisao/la:.. i onda kažete da ćete završit' ispred Lazija
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
sto je mutav, covjek vam pomogo da ne primite golAgentttB je napisao/la: Essien je sve i jedan pas pogrešno odigrao.A vala i sudija je mutav, ono što je faul ne sudi a ono što nije on dosudi,još pokaza Alexu žuti jer ga je čovjek napucao sa 4 metra u ruku.

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Uzalud se nadaš,znaš gdje vam je mjesto, negdje između 5-e i 8-e pozicije.Chinaglia je napisao/la:.. i onda kažete da ćete završit' ispred Lazija

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
dobro je to, vi ste u rangu Sassuola, što se evo vidi i danas, podjednake ekipe, dakle 12-17 mjestoAgentttB je napisao/la:Uzalud se nadaš,znaš gdje vam je mjesto, negdje između 5-e i 8-e pozicije.Chinaglia je napisao/la:.. i onda kažete da ćete završit' ispred Lazija

3:1Chinaglia je napisao/la:dobro je to, vi ste u rangu Sassuola, što se evo vidi i danas, podjednake ekipe, dakle 12-17 mjestoAgentttB je napisao/la:Uzalud se nadaš,znaš gdje vam je mjesto, negdje između 5-e i 8-e pozicije.Chinaglia je napisao/la:.. i onda kažete da ćete završit' ispred Lazija

@francobaresi
-
- Kontakt:
Essien i sudija ne smiju živi napustiti teren. Za polija sačekati kraj utakmice, mu jedan pljesak zbog gola i onda ga ubiti. Za guranje Essiena, Polija i ostale gamadi krivim jedino Pippa. Bolje je da igramo bez jednog igrača nego da je Essien na terenu.
mi smo barem razbili Sassuolo 3-2 

koliki je grob ovaj Essien majku mu yebem, pa sve je upropastio, cak je i kod gola on najvise odgovoran, gubi lopte ko ruskinja nevinost, daj i muntaria samo da ovog ebolasa ne gledam yebem mu mater crnu, jos se samo smije nece ni da potrci, joooooooooj da mi je te nabit lopatom u tu facu da ti opis promijenim konju jedan majmunski.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
I dalje imamo AllegriEfekat,jer već par sezona u Milanu je postalo pod moranjem imati defanzivno orjentisanu sredinu terena. Znači dva bezmozga udarača i jedanog kao playmakera,s tim da Montolivo nije pravi play.
@francobaresi
milanist, koliko rasizma u jednon postu 

-
- Kontakt:
Ima li na ovom sajtu ikakvih moderatora? Ovaj navijač Lazia non stop nešto brblja i to mu se stalno dopušta. Ako hoće nešto reći o nekom drugom timu tu mu je pod forum o Seria A i tamo neka priča koliko hoće.
Dobar išaret imaš, taj rezultat će i danas biti.Chinaglia je napisao/la:mi smo barem razbili Sassuolo 3-2

Celikmilan, ne brini se dobar je brat Chinaglia.

@francobaresi
ma jok to, to ja samo essienu tako baChinaglia je napisao/la:milanist, koliko rasizma u jednon postu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Oko 60.-e Essien out Cerci in i Bonaventuru vratit na centar ili na trequeristu.
Takodjer i Abate treba u igru vidi se da Rami ne zna na beku.
Takodjer i Abate treba u igru vidi se da Rami ne zna na beku.
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 06 jan 2015, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma to se mi i cinaglija iz ljubavi zadirkujemo, ne dirajte ga.
fino otvorili prvih 20 minuta i onda pad... sredina je katastrofalna, napad odsjecen totalno, treba ovdje ubaciti cercija sto prije pa igrati 422 sa saravijem i menezom kao napadacima.
trgnite se momci, svejedno ocekujem 3 boda na kraju.

fino otvorili prvih 20 minuta i onda pad... sredina je katastrofalna, napad odsjecen totalno, treba ovdje ubaciti cercija sto prije pa igrati 422 sa saravijem i menezom kao napadacima.
trgnite se momci, svejedno ocekujem 3 boda na kraju.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Drugo da ti igrači znaju igrati defanzivno ali oni nemaju pojma o pojmu. Oko Essiena 3 igrača Milana on dodaje igraču Sassuola ravno u noge i onda se ponaša isto kao da vode 5 razlige a i onda mu se to ne bi trebalo tolerisati. Sami počatak utakmice je sve pokazao oko Essiena. Prima loptu na sredini terena, ispred njega na 20 metara nema nigdje nikoga on daje loptu nazad stoperima.AgentttB je napisao/la:I dalje imamo AllegriEfekat,jer već par sezona u Milanu je postalo pod moranjem imati defanzivno orjentisanu sredinu terena. Znači dva bezmozga udarača i jedanog kao playmakera,s tim da Montolivo nije pravi play.
-
- Kontakt:
Celikmilan, ne brini se dobar je brat Chinaglia.
[/quote]
Vodi ga kući onda ako ti je dobar. Yebu me igrači, yebe me Pippo, yebe me sudija i još onda opet njega čitam.

Vodi ga kući onda ako ti je dobar. Yebu me igrači, yebe me Pippo, yebe me sudija i još onda opet njega čitam.
jadna cinaglija, pa svugdje je nepozeljna

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ja ne kontam da pro igrači mogu ovako psihički pasti. Prvih ajmo reći 20min veliki presing, bukvalno su tukli igrače Sassula, igralo se fino i taj gol zatim odjednom pali ko da balerine igraju. Ozbiljna ekipa Sassulo dobiva 3 razlike ovako daj bože i 3 boda da budu.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
celikmilan
pa ti si druže pravo izjeban
pa ti si druže pravo izjeban

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.