Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Po meni treba zaklopit cijeli stadion onako kako je sjever uradjen... jes da ce trebat para, al u konacnici jedan takav izgled bi bio zadovoljavajuci za medjunarodna natjecanja...tenk je napisao/la:super je ovo za jug, al iskreno bih mozda cak i vise volio da se napravi istok, pa da imamo sve tribine, e onda da nadogradjujemo, al eto, vazno je da se nesta radi![]()
jeli ovo temperama obojeno?nedaTM87 je napisao/la:Najava: ŽELJEZNIČAR - Leotar
http://themaniacs.org/tm87/vijesti/45-n ... eotar.html
Biće Dolina puna večerasnedaTM87 je napisao/la:Osim: „Trebamo navijače!“
...„Ne shvatam zašto navijači nakon nekoliko poraza okrenu glavu od nas. Mi nismo poput zagrebačkog Dinama, kojem zbog velikog proračuna nije bitno koliko gledalaca ima na tribinama. Nama su potrebni navijači i dobra posjećenost tokom cijele sezone ako želimo ispuniti ciljeve, zato pozivam navijače da večeras dođu u što većem broju da nas bodre, rekao je Amar Osim...
Veceras svi u Dolinu![]()
![]()
ma kao prvo ovako nebi trebalo da izgleda jer ako sastave i ne bude prolaza u sredini, morat ce se prolazi napraviti ko na sjeveru za ulazak na tribinu, sto znaci iza ce se suma sjeci da bi neki prolaz bio. Mislim da para za to bas i nema jer bi se haman sve rusilo i pravila nova tribina pa dole na dnu ili vrhu ce biti prolazi iz kojih mozes ulaziti na tribinu. Zato vjerovatno ima i price da se premjesti semafor da se gore taj prolaz do kraja juga napravi. A onda bi i na dnu dole trebao.AzuR SlasH je napisao/la:Omar500 je napisao/la:
I ja sam razmišljao o tome,i najlogičnije bi mi bilo da se ostavi mali prolaz na dnu juga,a isto tako i na vrhu,što bi opet bilo isto kao i sada,samo puno ljepše.Dove87 je napisao/la:ma kao prvo ovako nebi trebalo da izgleda jer ako sastave i ne bude prolaza u sredini, morat ce se prolazi napraviti ko na sjeveru za ulazak na tribinu, sto znaci iza ce se suma sjeci da bi neki prolaz bio. Mislim da para za to bas i nema jer bi se haman sve rusilo i pravila nova tribina pa dole na dnu ili vrhu ce biti prolazi iz kojih mozes ulaziti na tribinu. Zato vjerovatno ima i price da se premjesti semafor da se gore taj prolaz do kraja juga napravi. A onda bi i na dnu dole trebao.AzuR SlasH je napisao/la:Omar500 je napisao/la:
Sam sebi si kontradiktoran...ChWilla je napisao/la:eh ovako.
prošle sezone je jug bio pun (sve stolice pune) na sljedećim utakmicama: široki, zrinjski, sarajevo, čelik, zvijezda, travnik, borac i laktaši (proslava titule). na većini ovih utakmica je bilo i više ljudi nego što ima stolica (stepenice, dio ispod, dio prema istoku) blizu je bilo i protiv olimpika u proljetnom dijelu, ali eto, to nećemo računati. znači - više od pola. pametnom dovoljnosve slike postoje i ovo je vrlo lako provjeriti.
jug od 5.500 mjesta bi bio pun jednom ili dvaput u toku sezone, u lošijim sezonama vjerovatno i nijednom, ali za evropske utakmice ako ih želimo igrati na grbavici je neophodanuostalom, kome je to uvijek puna navijačka tribina ko ima iole veći stadion? gotovo nikome, ako ne računamo engleze, real i barcelonu
na običnim utakmicama će se raja sigurno koncentrisati na gornji dio zbog vidljivosti i mirna bosna.