FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma i protiv radnickog bacise onu patku za gostovanje evo izgleda i sad......sve i da je istina sta me ba briga
vidimo se dole 
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
-
harambasa76
- Kontakt:
Kao neko iz stare ekipe imam prijedlog da se vise ne skače na "ko ne skače tuzlak nije" nego da se to promijeni u "ko ne skače mrzi Tuzlu" jer ima ljudi koji vole Slobodu ali nisu iz Tuzle pa normalno da neće ni skakati. Valjda se nad je neko ko ce to da promijeni, danas je sve marketing tako da ovo ne bi bilo lose da se ispravina vrijeme.
Kad ce vikend moze se svasta izdesavati do tad samo sabura i bice sve ok nego hoce li se ici vozom salutnusmir je napisao/la:Ma i protiv radnickog bacise onu patku za gostovanje evo izgleda i sad......sve i da je istina sta me ba brigavidimo se dole
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Subota sabahile oko 9-10 krenut za Gračanicu. police
Pobjeda je bolja od orgazma!
Pobijedite li u Subotu, zaželiću vam sreću, da u PL ostvarite ciljeve koje ste zacrtali. Jer danas sam čuo nešto što je sve razjasnilo, tako da, sretno vam.
Ako pristupimo kao što smo sa Radničkim i vama, tri boda sigurno imamo.NKJ je napisao/la:Pobijedite li u Subotu, zaželiću vam sreću, da u PL ostvarite ciljeve koje ste zacrtali. Jer danas sam čuo nešto što je sve razjasnilo, tako da, sretno vam.
Prosvijetli i nas, šta se razjasnilo ?
U Subotu naveče ću vam sve napisati ovdje. Neću još da vam ništa govorim.
NKJ je napisao/la: danas sam čuo nešto što je sve razjasnilo
-
mukitmovac
- Kontakt:
[quote="betting1902"]Ne znam samo kako domacinima nije u interesu , ebem i savez i ivicu osima, pa koliko su lukavcani zaradili od fukara jbg.. Ipak su pare vazne sto bi ciro rek'o
Jel te stid , nije ti osim zabranio medo
Jel te stid , nije ti osim zabranio medo
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
harambasa76
- Kontakt:
Moj komsija'pitacu gaNoPasaran je napisao/la:Momak sto je bio sa SN-om, brinuo oko organizacije je pogodjen kamenom, ako ne vjerujete pitajte ga.
Ta mi je ogavna još kad je čujem na utakmicama reprezentacije, ova se pjeva 100 godina i tu je, ne moraju skakat nije to ništa lošeharambasa76 je napisao/la:Kao neko iz stare ekipe imam prijedlog da se vise ne skače na "ko ne skače tuzlak nije" nego da se to promijeni u "ko ne skače mrzi Tuzlu" jer ima ljudi koji vole Slobodu ali nisu iz Tuzle pa normalno da neće ni skakati. Valjda se nad je neko ko ce to da promijeni, danas je sve marketing tako da ovo ne bi bilo lose da se ispravina vrijeme.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
5km ce biti ulaz, nece 3km kako sam ja reko.
Da ste u toku
Da ste u toku
Pa hoće li biti otvoren box ili ?GracanicaAA je napisao/la:5km ce biti ulaz, nece 3km kako sam ja reko.
Da ste u toku
ma ja,digne se cijena za 2 km kad Sloboda dolazi,a ne moze se obezbjedit box,boze sacuvajGracanicaAA je napisao/la:5km ce biti ulaz, nece 3km kako sam ja reko.
Da ste u toku
nije da se ne moze obezbjedit nego se ciljano nece pustitzla2 je napisao/la:ma ja,digne se cijena za 2 km kad Sloboda dolazi,a ne moze se obezbjedit box,boze sacuvajGracanicaAA je napisao/la:5km ce biti ulaz, nece 3km kako sam ja reko.
Da ste u toku
www.nkbratstvogracanica.com
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Neko trazio da manje navijaca Slobode bude kako bi domacin imao vise sanse da dobiju?
Ali pazi ovo ovaj ima nesto da nam kaze ali tek ako pobjedimo u Gracanici od odnosno ako..ali ako zijanimo onda to pada u vodu nepika se ta cula kazala
Ali pazi ovo ovaj ima nesto da nam kaze ali tek ako pobjedimo u Gracanici od odnosno ako..ali ako zijanimo onda to pada u vodu nepika se ta cula kazala
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nase je da nas dole ode NAJMANJE kao u Lukavac, a vjerujem da ce i vise biti..dakle dobro preko 1000 pa da vidim ko ce rec necete uci
sve su to jeftine igre koje se igraju citavu ovu polusezonu i dosta smo mi korektni ispadali a svi nas pokusavali na hinjaka uzet..dosta je toga, najbitnija tekma sezone ima da se nacrtamo dole a negdje i nekako cemo uci
sve su to jeftine igre koje se igraju citavu ovu polusezonu i dosta smo mi korektni ispadali a svi nas pokusavali na hinjaka uzet..dosta je toga, najbitnija tekma sezone ima da se nacrtamo dole a negdje i nekako cemo uci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
I ja sam to primjetio,kako sam skonto namješteno je ako pobjedimo,ako kiksamo onda nijeSaltCityAttack je napisao/la:Neko trazio da manje navijaca Slobode bude kako bi domacin imao vise sanse da dobiju?
Nad tobom sunce najljepše sja
Da je ovo situacija prije 2 godine kada smo bili u qurcu mozda bi nekako i sproveli ovu odluku...... Ovako ljudi moji mogu nas povuci za Q sve redom !!! samo iz gracanice ce 100 ljudi navijati za slobodu.....nemojte se dzaba raspravljati cekajte saopstenje uglavnom i ako to bude onda ce biti veselo.....sami su krivi ! NE MOZE VAMA NIKO ZABRANITI DA ODETE DOLE I UDJETE NA TRIBINU GDJE SU DOMACI.......E sad sto ce nas uci 1000 to je drugo pa nek se jebu svi redom
za sve ima rjesenje kad su manijaci usli u bijeljini pa mozemo i mi u gracanici ebo ga ja !!
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
A šta ako sad mi uletimo u teren i prekinemo tekmu? Ne mogu reć da su navijači Slobode prekinuli istu nego se mora navest da su domaći navijači to uradili, jer gosti nisu u ograđenom dijelu nit najavljuju dolazak nit šta.
Ne kažem da će bit prekid ili nešto slično ne bojte se gračanlije
Ne kažem da će bit prekid ili nešto slično ne bojte se gračanlije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.