TheIvicnjak je napisao/la: ↑22 feb 2020, 15:19Ima jos puno do bjeljine. Sad se treba skoncentrisati na Kosevo i guzla siti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kad procitam da neko hvali i svrstava u prvih 11 Gavrica , Velkoskog , Dupovca ,Handzica pa i Ahmetovica izaspem se . Svoj petorici krajni domet je klupa i da na treningu mladji nesto dobro poprime od njih . Kakva su perspektiva ova petorica . Hajd nek ih neko proda za 20 kKM . Zbir plata ove petorice su dovoljna da se dovedu 2 Brazilca , Argentinca , Ganca , Arapa i koje ces prodati za 300 kE . Dat ce ovi pokoji gol ili asistenciju (pogotovo Handzic - Radnik ,Velez i penal Zvijezda 09 )u zadnjih 30 min. Moji Pitari dok Vas god budu vodile pateticne emocije nista od grupa EL .
Nama treba Tim Menadzer koji ce uz Titulu afirmisati igrace tipa Rahmanovic , Tatar , Jukic , TSS i iste godinu prije isteka ugovora prodati za mill.Eura.
Nama treba Tim Menadzer koji ce uz Titulu afirmisati igrace tipa Rahmanovic , Tatar , Jukic , TSS i iste godinu prije isteka ugovora prodati za mill.Eura.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
**** te ludaTheIvicnjak je napisao/la: ↑22 feb 2020, 15:19Ima jos puno do bjeljine. Sad se treba skoncentrisati na Kosevo i guzla siti
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zamoliću da ako bude stream da postavite ovdje ili šibnete u PP. Van zemlje sam, ali trebao bih stići pogledati. Valjda bude kakav dobar..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Brate registruj se na BH telecomu,uplatis 2 marke i uzivasAlfredNobel je napisao/la: ↑22 feb 2020, 15:47Zamoliću da ako bude stream da postavite ovdje ili šibnete u PP. Van zemlje sam, ali trebao bih stići pogledati. Valjda bude kakav dobar..
- AlfredNobel
- Kontakt:
E čuj izaspe se kad vidi da neko hvali i stavlja u postavu Ahmetovića, Gavrića, Velkoskog, Dupovca i Handžića. 
Ne mogu da vjerujem da neko ovako razmišlja, ograničeno k'o balkonac. Taj isti Ahmet je majstor veliki, profesionalac veliki, odličan čovjek i primjer jednog sportise. Čovjek je došao na mala vrata i postao ljubimac svih navijača, ne znam ima li iko da njega ne voli. Koliko je važnih golova dao, asistirao, koliko puta se izborio i koliko znači za ekipu. Ljudske osobine ne bih ni komentarisao, svi znamo kakav je.
Velkoski isto znači, Gavrić je tu tek šest mjeseci. Dupovac odličan za backup, kao i Hare.
I onda dođe i napiše neku ovakvu glupost i šprdnju, na koju neki maksum ne bi ni pomislio, a kamoli napisao. Nekakve cifre i gluposti.. Kakvo fudbalsko neznanje i nezahvalnost.
Ne mogu da vjerujem da neko ovako razmišlja, ograničeno k'o balkonac. Taj isti Ahmet je majstor veliki, profesionalac veliki, odličan čovjek i primjer jednog sportise. Čovjek je došao na mala vrata i postao ljubimac svih navijača, ne znam ima li iko da njega ne voli. Koliko je važnih golova dao, asistirao, koliko puta se izborio i koliko znači za ekipu. Ljudske osobine ne bih ni komentarisao, svi znamo kakav je.
Velkoski isto znači, Gavrić je tu tek šest mjeseci. Dupovac odličan za backup, kao i Hare.
I onda dođe i napiše neku ovakvu glupost i šprdnju, na koju neki maksum ne bi ni pomislio, a kamoli napisao. Nekakve cifre i gluposti.. Kakvo fudbalsko neznanje i nezahvalnost.
Steta za ovog Đurića iz Radnika što je u godinama. Odličan igrač.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Najbolje vrijeme za utakmicu na Kosevu.
SISAJ GA, ŽELJO!
SISAJ GA, ŽELJO!
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Ja bi milicevic stoper mjesto dupovca,a ubacio djokanovica,a tatar lijevo krste klupa,i jukica desno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako bi nam legao X zelje..
Bitno je da mi pobjedjujemo,a svaki povoljan rezultat da se odvojimo na tabeli je pozeljan
Bitno je da mi pobjedjujemo,a svaki povoljan rezultat da se odvojimo na tabeli je pozeljan
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobro si druže, samo karticu da nađem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2020, 15:49Brate registruj se na BH telecomu,uplatis 2 marke i uzivasAlfredNobel je napisao/la: ↑22 feb 2020, 15:47Zamoliću da ako bude stream da postavite ovdje ili šibnete u PP. Van zemlje sam, ali trebao bih stići pogledati. Valjda bude kakav dobar..
Hvala što si me podsjetio.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nema na cemuAlfredNobel je napisao/la: ↑22 feb 2020, 16:04Dobro si druže, samo karticu da nađem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2020, 15:49Brate registruj se na BH telecomu,uplatis 2 marke i uzivasAlfredNobel je napisao/la: ↑22 feb 2020, 15:47Zamoliću da ako bude stream da postavite ovdje ili šibnete u PP. Van zemlje sam, ali trebao bih stići pogledati. Valjda bude kakav dobar..![]()
Hvala što si me podsjetio.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
**** Fanima,meni je Brandaao odlican igrac!
Kakve momak lopte dijeli,perverzija!
Ovaj Radovac fino igra zna li neko vise o momku?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prije ove utakmice, ima samo jedna dilema "Duge gače, da ili ne".
Sve ostalo se zna, ćak i ko će biti prvak(normalno to neće biti neki " birvaktile republički jojšampiJoni"
Sve ostalo se zna, ćak i ko će biti prvak(normalno to neće biti neki " birvaktile republički jojšampiJoni"
- robertkosar
- Kontakt:
Eno fanimo peca ribe na vogoscanskoj petljiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2020, 16:07**** Fanima,meni je Brandaao odlican igrac!
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nema onih od pocetka januara na forumu
Da nam kazu kako je sramota da nikoga nismo doveli,a i to sto ganjamo je lose kao:Peco,Beganovic
@robertkosar
Da nam kazu kako je sramota da nikoga nismo doveli,a i to sto ganjamo je lose kao:Peco,Beganovic
@robertkosar
-
Historicar
- Kontakt:
Ovaj Željo je živi očaj, ja ne znam kako je retardiranom Kešoljubu uspjelo, da od njih fasuje dvije katastrofe ?
Imaju sada ozbiljnijeg posla, treba naći stream koji ne trza
-
johntravolta123
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.