FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Gigant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Gigant » 28 avg 2010, 10:06

Zaista ne znam zasto ste se toliko nalozili na ovo, citam raznorazne postove, i pitam se po kojoj logici bi trebalo doci vise raje, kada ni ovaj trenutni jug ne mozete napuniti, pa cak ni kada je derby...ovako bi samo jos vise mjesta zjapilo prazno...a pogotovo su smijesne neke cifre od 10 000 na jugu :) hahaha...al eto, ak oce imalo ljepse izgledati, i ja sam za da se to pravi, jos samo onaj sumaak gore srediti, jer je fkt smijesan...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 28 avg 2010, 10:34

Gigant je napisao/la:Zaista ne znam zasto ste se toliko nalozili na ovo, citam raznorazne postove, i pitam se po kojoj logici bi trebalo doci vise raje, kada ni ovaj trenutni jug ne mozete napuniti, pa cak ni kada je derby...ovako bi samo jos vise mjesta zjapilo prazno...a pogotovo su smijesne neke cifre od 10 000 na jugu :) hahaha...al eto, ak oce imalo ljepse izgledati, i ja sam za da se to pravi, jos samo onaj sumaak gore srediti, jer je fkt smijesan...
Kakav je god - nas je... i sa sumarkom, i bez sumarka .. nas je. I mi ga zato toliko volimo... Drzite se vi one gradske korida-livade i po potrebi je demolirajte svaka dva kola....To i radite zato sto nije vasa...

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 avg 2010, 10:44

slavko njegus je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Zaista ne znam zasto ste se toliko nalozili na ovo, citam raznorazne postove, i pitam se po kojoj logici bi trebalo doci vise raje, kada ni ovaj trenutni jug ne mozete napuniti, pa cak ni kada je derby...ovako bi samo jos vise mjesta zjapilo prazno...a pogotovo su smijesne neke cifre od 10 000 na jugu :) hahaha...al eto, ak oce imalo ljepse izgledati, i ja sam za da se to pravi, jos samo onaj sumaak gore srediti, jer je fkt smijesan...
Kakav je god - nas je... i sa sumarkom, i bez sumarka .. nas je. I mi ga zato toliko volimo... Drzite se vi one gradske korida-livade i po potrebi je demolirajte svaka dva kola....To i radite zato sto nije vasa...
Pasa moj, nisam ovo napisao da nekoga uvrijedim, a vi ocito ne znate normalno pricati da se ne nadjete uvrijedjeni ili da odmah pocnete vrijedjati, ili nesto prebacivati...i treba da ga volite, samo govorim sta je realnost...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 avg 2010, 10:53

Koji bolan jug zjapi ? Na svakoj utakmici je jug pun (sjedeća mjesta) . I zato kad bi se proširio dolazilo bi još više raje(ono, jeftinija karta nego na sjeveru, proširena tribina), a da ne kažem kakvu bi paklenu atmosferu pravili. A tek kakve bi koreografije bile... A još da ne spominjem da Amar polako, sistemski, pravi ekipu za Europe.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 28 avg 2010, 10:56

Pa ja to i nisam shvatio kao uvredu.. a kao odgovor sam ti naveo cinjenice.... Mi volimo tu nasu dolinu kakva god da je...

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 28 avg 2010, 11:32

Omar500 je napisao/la:Joj, po ovim grubim Sejinim nacrtima jug izgleda extra. Samo da naprave, zamislite samo koreografije koliko bi bolje bile :) . A ogradu naravno maknut, jedino da naprave providne ograde :)
Plz buraz ako moze informacija gdje si nasao sliku novog juga plz daj link jedva cekam da vidim :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 avg 2010, 11:35

Ma, to je naš Sejo malo improvizovao, evo pogledaj, budi maštu, to je sigurno :D
slika

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 avg 2010, 12:06

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 avg 2010, 12:22

Evo i za one koje vole pravopis na forumu :D
slika[/
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 28 avg 2010, 12:29

Omar500 je napisao/la:Ma, to je naš Sejo malo improvizovao, evo pogledaj, budi maštu, to je sigurno :D
slika
dobar pokusaj ali znaj brate jug ce mnogo ljepse da izgleda aBd

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 28 avg 2010, 12:29

pile87 je napisao/la:Evo i za one koje vole pravopis na forumu :D
slika[/
a znam to, no medjutim ima onih, koji neznaju citati ni kad su dobro poslozena slova, a kamo li jos tako... :mrgreen: :mrgreen:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 avg 2010, 12:56

Gigant je napisao/la:
slavko njegus je napisao/la:
Pasa moj, nisam ovo napisao da nekoga uvrijedim, a vi ocito ne znate normalno pricati da se ne nadjete uvrijedjeni ili da odmah pocnete vrijedjati, ili nesto prebacivati...i treba da ga volite, samo govorim sta je realnost...
Pa sto lazes da ni ovaj jug ne bude pun, sta onda ocekujes da ti neko kaze... ispeci pa reci :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 avg 2010, 12:58

Isnar je napisao/la: Pa sto lazes da ni ovaj jug ne bude pun, sta onda ocekujes da ti neko kaze... ispeci pa reci :!:
Pa haj mi ti reci da li lazem, ali iskreno???

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 28 avg 2010, 12:59

Gigant je napisao/la:
Isnar je napisao/la: Pa sto lazes da ni ovaj jug ne bude pun, sta onda ocekujes da ti neko kaze... ispeci pa reci :!:
ja cu ti reci, lazes ko pas :!: :!:
odani! THE MANIACS 1987

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 avg 2010, 13:01

Gigant je napisao/la:
Ne kazem da je uvijek pun, ali ti tvrdis da nikad nije... znas koje utakmice trebas pogledat od prosle sezone (da ne idemo dalje) da bi vidio pun cijeli stadion, a ne samo jug... osim toga, kad su 'orde napunile sjever... taktika vam je neka velika zastava i na rubovima ljudi drze, a ispod zastava niko i lafo puno raje, a cak ni tad ne izgleda pun... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 avg 2010, 13:05

nedaTM87 je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
hahahahahahhaha...djecace smijesan si...ne zelim vise raspravljati o tome, jer vidim da ovdje nema niko realno da odgovori...a za isnara jedna informacija, ustvari prvo pitanje, koliko prima jug na grbavici a koliko sjever na kosevu???? Mislim da ne trebam daljepricati, i sam vidis da ti je komentar supalj kao i jug ;)

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 28 avg 2010, 13:12

Gigant je napisao/la: hahahahahahhaha...djecace smijesan si...ne zelim vise raspravljati o tome, jer vidim da ovdje nema niko realno da odgovori...a za isnara jedna informacija, ustvari prvo pitanje, koliko prima jug na grbavici a koliko sjever na kosevu???? Mislim da ne trebam daljepricati, i sam vidis da ti je komentar supalj kao i jug ;)
Jug prima 3500 na Grbavici (dio sa stolicama) , a za kosevo me baš zaboli.... a sa ovim proširenjem primat ce aBd 5500 i ako ne mognemo napuniti, bar ce zjapiti praznine koliko i na "vašem" kosevu sjever.
Lijepo je biti Manijak!!!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 28 avg 2010, 13:14

Gigant je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:
Gigant je napisao/la: Pa haj mi ti reci da li lazem, ali iskreno???
hahahahahahhaha...djecace smijesan si...ne zelim vise raspravljati o tome, jer vidim da ovdje nema niko realno da odgovori...a za isnara jedna informacija, ustvari prvo pitanje, koliko prima jug na grbavici a koliko sjever na kosevu???? Mislim da ne trebam daljepricati, i sam vidis da ti je komentar supalj kao i jug ;)
djecace mali, odes pa malo pogledas kad je jug bio pun... travnik, olimpik, Borac ( 2 puta ), Siroki, Zvijezda, Zrinjski, Celik, Laktasi, i na svakoj ostaloj tekmi bio je vise od pola pun....
P.S. a i sad protiv Zvijezde je bio pun...
odani! THE MANIACS 1987

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 avg 2010, 13:16

Zamislite još da na ovaj novi jug dodamo malo proširenje sa strana, novi, moderni semafor i krov :D

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 28 avg 2010, 13:26

odani! THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, CentarsutNaClanak921, drzgemboadislic, Mana i 46 gostiju.