Evo batva 035 ti je gore postavio link za dodatak na Mozzilu. Znaci moras ukljuciti Mozzilu, skines ovaj addone. Kada to zavrsis pokrenes utakmicu i u desnom cosku ti se pojavi:ulaznica je napisao/la:Kako da skidnem utakmicu ne kontam?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Evo batva 035 ti je gore postavio link za dodatak na Mozzilu. Znaci moras ukljuciti Mozzilu, skines ovaj addone. Kada to zavrsis pokrenes utakmicu i u desnom cosku ti se pojavi:ulaznica je napisao/la:Kako da skidnem utakmicu ne kontam?
Hrvat iz Istre/Rijeke pretpostavljam jer vidim da je igr´o za RijekuChinaglia je napisao/la:ko je ovaj Enco Zadel? talijan, a?
Hvala na odgovoru. Sve sam ja to odradio. Ali gdje da pokrenem utakmicu?krmpotich je napisao/la:Evo batva 035 ti je gore postavio link za dodatak na Mozzilu. Znaci moras ukljuciti Mozzilu, skines ovaj addone. Kada to zavrsis pokrenes utakmicu i u desnom cosku ti se pojavi:ulaznica je napisao/la:Kako da skidnem utakmicu ne kontam?kliknes na ovu malu strelicu i picis download. Sretno opaopa
Jarane a zamisli j ovo sve sebi skino I pustam u autu ufati me neka luda care skacem navijam nisam normalan..mislim to grmi do daske pojacano garant me ljudi cuju I vise I govore ko je ova budalaProbisvjet je napisao/la:Al' rukne kad padne gol! zvijezde
[youtube][/youtube]
Vjerovatno gdje ti je snimljena, mozda u Downloads, il u Video's ( My documents ) salutulaznica je napisao/la:Hvala na odgovoru. Sve sam ja to odradio. Ali gdje da pokrenem utakmicu?krmpotich je napisao/la:Evo batva 035 ti je gore postavio link za dodatak na Mozzilu. Znaci moras ukljuciti Mozzilu, skines ovaj addone. Kada to zavrsis pokrenes utakmicu i u desnom cosku ti se pojavi:ulaznica je napisao/la:Kako da skidnem utakmicu ne kontam?kliknes na ovu malu strelicu i picis download. Sretno opaopa
ma odes 2h ranije i moras naci kartu .Chinaglia je napisao/la:sad je uopšte pitanje da l' ići u Gračanicu, da ne odem džaba, a karte nema
il' ako ima ovih Gračanlija s foruma voljnih da kupe par kartizla2 je napisao/la:ma odes 2h ranije i moras naci kartu .Chinaglia je napisao/la:sad je uopšte pitanje da l' ići u Gračanicu, da ne odem džaba, a karte nema
Dodjes sat vremena prije utakmice, uđeš ko i sav normalan narod i sjedeš na tribine,Chinaglia je napisao/la:sad je uopšte pitanje da l' ići u Gračanicu, da ne odem džaba, a karte nema
staragarda je napisao/la:De recite da se salite za gostujući box....sta je problem...zašto neće biti pušten
Moguće je, izgleda da smo i mi finu kaznu dobili što smo dali obavještenje prije utakmice gdje će biti smješteni gostujući navijači i koliko za njih ulaznica ima na raspolaganju, savez je valjda naredio tako ovim iz Gračanice tako da ljudi neće kazne da plaćaju, šteta za vas jer jedno sigurno 400 mjesta manje na stadionu, ali eto gurajte se tamo onda s njima zajednostaragarda je napisao/la:De recite da se salite za gostujući box....sta je problem...zašto neće biti pušten
Kazna ne može biti finija, zapravo sigurno nije ni približna zaradi koju ste imali od prodaje ulaznica nama. Isto tako bi bilo i ovim iz Gračanice.samolukavac je napisao/la:Moguće je, izgleda da smo i mi finu kaznu dobili što smo dali obavještenje prije utakmice gdje će biti smješteni gostujući navijači i koliko za njih ulaznica ima na raspolaganju, savez je valjda naredio tako ovim iz Gračanice tako da ljudi neće kazne da plaćaju, šteta za vas jer jedno sigurno 400 mjesta manje na stadionu, ali eto gurajte se tamo onda s njima zajednostaragarda je napisao/la:De recite da se salite za gostujući box....sta je problem...zašto neće biti pušten
Pa to se bolan precutno odradi....kakva crna obavještenja...znamo mi sami uc na gostujuću tribinu u gračanici...nije marakana u pitanju...tu ste se vi zeznuli sa tim obavjestenjem zvaničnim...ovako samo lagano pustoš karte u prodaju i ljudi ce sami skontat....nista savez me može kad nema zvaničnog oglašavanja ispred uprave kluba...nije to raketna nauka ba...samolukavac je napisao/la:Moguće je, izgleda da smo i mi finu kaznu dobili što smo dali obavještenje prije utakmice gdje će biti smješteni gostujući navijači i koliko za njih ulaznica ima na raspolaganju, savez je valjda naredio tako ovim iz Gračanice tako da ljudi neće kazne da plaćaju, šteta za vas jer jedno sigurno 400 mjesta manje na stadionu, ali eto gurajte se tamo onda s njima zajednostaragarda je napisao/la:De recite da se salite za gostujući box....sta je problem...zašto neće biti pušten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.