BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Bravo Mirza! Odlično je što će, bez obzira na krajni ishod na ovom turniru, ipak imati dobru formu pred Olimpijske igre. Jest da se ne razumijem pretjerano u tenis, ali koliko znam challenger turniri su turniri druge kategorije, pa mi je i interesantno otkud uopšte Almagro među njima.
uz dosta srece pobjeda Mirze.Ubio ga Almagro sa servom na bekend stranu najmanje 20 as servisa na toj strani ali eto posrecilo se u TB.Mora popravit branjenje servis na toj strani.Sutra Vani mislim da ga je do sada Mirza pobjedjivo.
Ja stvarno ne mogu vjerovat šta se sve ovdje piše
Mirza dobio što je bio od ozbiljniji, pa sve do tog da je dobio na sreću. 

A Nico odservirao 31 asremA1 je napisao/la:Ja stvarno ne mogu vjerovat šta se sve ovdje pišeMirza dobio što je bio od ozbiljniji, pa sve do tog da je dobio na sreću.

Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 29 jul 2016, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I Almagro je već poodavno igrač druge kategorijeDragonGirl je napisao/la:Bravo Mirza! Odlično je što će, bez obzira na krajni ishod na ovom turniru, ipak imati dobru formu pred Olimpijske igre. Jest da se ne razumijem pretjerano u tenis, ali koliko znam challenger turniri su turniri druge kategorije, pa mi je i interesantno otkud uopšte Almagro među njima.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Djaba mu i 131 as kad je na reternu glumio drvo, baš kao i Mirza xD
kad bi samo nekim čudom Mirza mogao biti kvalitetan na forhendu kao što je bio u TBovima...
kad bi samo nekim čudom Mirza mogao biti kvalitetan na forhendu kao što je bio u TBovima...
Mirza
Dođem iz grada, brzo pregledam snimak, sad se mogu trijezniti na miru

Dođem iz grada, brzo pregledam snimak, sad se mogu trijezniti na miru

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- DragonGirl
- Kontakt:
Može biti, kažem ne pratim tenis pretjerano, ali sam ipak prilično upoznata sa mnogim zvučnijim imenima i on mi je nekako spadao u tu kategoriju.Unofficialpage je napisao/la:I Almagro je već poodavno igrač druge kategorijeDragonGirl je napisao/la:Bravo Mirza! Odlično je što će, bez obzira na krajni ishod na ovom turniru, ipak imati dobru formu pred Olimpijske igre. Jest da se ne razumijem pretjerano u tenis, ali koliko znam challenger turniri su turniri druge kategorije, pa mi je i interesantno otkud uopšte Almagro među njima.

Dodju s vremena na vrijeme zvučnija imena na challengere da upišu koju pobjedu, kada na ATPu ne ide dobro...pobjede donose samopouzdanje, bez obzira na kojem nivou takmičenja
Došao je ovdje da se oporavi od Damketa, a neletio na Mirzonija, tužna sudbina nekada velikog Almagra xD
Došao je ovdje da se oporavi od Damketa, a neletio na Mirzonija, tužna sudbina nekada velikog Almagra xD
Stojim iza toga da je Mirza dobio sto je ozbiljnije usao u mec. Almagro je mislio da mu je samo dobar servis dovoljan za pobjedu protiv "tamo nekog 160-og igraca" i tako se i ponasao cijeli mec. To mu se na kraju osvetilo.remA1 je napisao/la:Ja stvarno ne mogu vjerovat šta se sve ovdje pišeMirza dobio što je bio od ozbiljniji, pa sve do tog da je dobio na sreću.
Svaka cast za Mirzu nisam se nadao ni malo. Samo da ovo sad ne ponisti porazom, jer sit sam ovako kad nasi izbace imena neka pa ispadnu od ovih zabarskih ili spanskih saban igraca. Sad mora do kraja!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Čudilo bi me baš da je neko bio realan i napisao da je servis bio jedina stvar koja je Almagra držala u meču. Jer čovjek ni u jednom drugom segmentu nije mogao parirati Mirzi
Ni bekendom, ni forhendom... Mirza ga ba ubio
Da nije tako dobro servirao ne bi on bolje prošao od Coxa i Konecnya(?). 

-
- Kontakt:
Al ne znam jel ikad vise aseva napravio almagro 

ti kao strucno lice sa ostrim okom sigurno mnogo toga mozes da zapazis, no meni se cini da Mirzi po mom nekom laickom gledanju fali par stvari da bi zagazio u top 100, pa mozda i u top 50.shminka je napisao/la:Djaba mu i 131 as kad je na reternu glumio drvo, baš kao i Mirza xD
Ima odlican servis, ima snagu u udarcima, forehand kada slusa je bombasticno dobar, no fali mu cini mi se konstantnosti (za to je mozda kriv manjak treninga i mozda nedovoljna fizicka pripremljenost), ne vidim da ima neki gameplan ako mogu to tako reci (a to je sigurno i uslovljeno nedostatkom ovog prvog), i ima ocajnu igru na mrezi sto je velika steta, jer bi mogao na brzim podlogama dobrom igrom na mrezi da bude mnogo sigurniji na svom servisu. Meni je jucer u razmjenama bio solidan, s obzirom da je igrao protiv top 50 igraca, meni se cinio osjetno boljim od spanca.
Ulazi vec polako u neke zrelije godine, nije vise klinac, pa tako da ako ne uspije dignuti nivo u ovim segmentima, mislim da ce biti jedan od niza tenisera koji nisu iskoristili svoj potencijal.
Da su Damiru Mirzine kvalitete i obratno, bio bi to top 10 igrac po mom misljenju.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Mirzini rezultati su fantastični kada pogledamo generalnu sliku oko njega, posvećenost tenisu, ulaganje i sam rad koji je sve su prilike na najnižem mogućem nivou. On i ovakav bljesne s vremena na vrijeme, a ima toliko prostora za napredak, prije svega taj forhend koji je nepravilan od početka do kraja i toliko se pati sa njim, a na papiru mu je to najbolji udarac.
Stiče se dojam da se kod njega sve svodi na voljni momenat i uvijek ćemo misliti da je mogao više, ali to se može reći za većinu tenisera.
Stiče se dojam da se kod njega sve svodi na voljni momenat i uvijek ćemo misliti da je mogao više, ali to se može reći za većinu tenisera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova dvojica zavrsila, ako danas dobije protiv Ilije Marchenka u finalu
Idemo majstore po jos jedno finale

Idemo majstore po jos jedno finale

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Sretno Mirza. 

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
E hebo te Mirza dan kad ti ovakve zabarske sklemezine prave probleme, Vanni nikakav igrac, ovo je kod Mirze klasicni mentalitet Bosnje, dobio favorita i nemoze meda s levatom. Haman se zadovoljio s 1/2 finalom.
Coronados de gloria vivamos,
Okrece on ovoEffenberg je napisao/la:E hebo te Mirza dan kad ti ovakve zabarske sklemezine prave probleme, Vanni nikakav igrac, ovo je kod Mirze klasicni mentalitet Bosnje, dobio favorita i nemoze meda s levatom. Haman se zadovoljio s 1/2 finalom.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nikad jači vrisak nisam čuo od strane Mirze do sad, hajde valjda se probudiii
FK Sarajevo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.