Odlična utakmica.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:22Skinuli gaće protiv ćelavca, a ovdje ko nadrogirani, pitanje života ili smrti, mada smo i mi loši danas 70 minuta
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:31Ramsdale![]()
Realan rezultat nema sta, uz topnike do kraja za titulu![]()
Kako ce bit bolje poluvijeme od onog gdje su utrpali 6 komada Unitedu?bodi123 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:30Ovo poluvrijeme Liverpoola je bio prajm ekipe, daleko najbolje ove sezone, nerealno na kojem nivou su odigrali. Nunez i Salah promašili boga oca, sad Konate ovo s metar, Arsenal je hladno bio zreo za 5 komada.
Firmino doktor nauka, kako uđe lik postadoše opasniji 20 puta.![]()
Fina Lesterovska sezona nema sta, za uzivanja.soxx je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:33rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:31Ramsdale![]()
Sve osin realan
Pa opet od mrskotinje ima neke vajde
Hvala puno.
Unitedu su dali 7 komada na XG od 3.4 cini mi se.soxx je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:33rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:31Ramsdale![]()
Sve osin realan
Sad ja kazem, to i jest vas problem. Bez motivacije ste mrtva ekipa sto se vidjelo u prvom poluvremenu
Jel shvataš da je Liverpool odigrao kao u najboljim danima ovo drugo poluvrijeme, kući na terenu gdje su skoro 2-3 godine bez poraza bili?armando je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:36Pa opet od mrskotinje ima neke vajde
Šta je sa alkantare, mislil preći na mali fudbal![]()
Strašan tempo Liverpula, zaslužili su pobjedu. Ovamo na drugoj strani se osjeti da ekipu vodi Španac. Valjanje, glumatanje i sve što ide uz to. Odvratno do zla boga, ali ne znaju drukčije.
Ne može ovo biti šampionska ekipa, sramotno drugo poluvrijeme.
Obzirom na opšte stanje lige i njihovih velikana, možda će kruna svega biti da oni i osvoje. Da zaokruže cirkus.
Ma sa Unitedom vam je ušlo sve što ste opucali, al ovo što ste odigrali ovih 45 minuta je po meni kvalitetnije. Presing, energija, podsjetili su me na onaj peak Liverpool koji je djelovao da igra sa 13 igrača vazda, sabili ste lidera prvenstva u 20 metara od golmanagaston je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:35Kako ce bit bolje poluvijeme od onog gdje su utrpali 6 komada Unitedu?bodi123 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:30Ovo poluvrijeme Liverpoola je bio prajm ekipe, daleko najbolje ove sezone, nerealno na kojem nivou su odigrali. Nunez i Salah promašili boga oca, sad Konate ovo s metar, Arsenal je hladno bio zreo za 5 komada.
Firmino doktor nauka, kako uđe lik postadoše opasniji 20 puta.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Celtic, delinjo, delko, feniksptica, Invincibles14, LenyYoro15, richa, VolimBiH96 i 31 gost.