FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 11 jan 2012, 22:49

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 22:50

mma_hz je napisao/la: ajde reci sta je u pitanju ,iako si vec sam sebe pobio u daljnjem tjeku svog posta

u pitanju je da su mu ponudili nešto za šta su znali da neće prihvatiti da bi on otišao, a oni mogli reći "šta hoćeš, imao si ponudu".

ponavljam da ne znam kakva je situacija i da je to možda i dobar poslovni potez uprave. nekad moral, moraš podrediti poslovnim odlukama, kojim se nećeš kasnije ponositi. ali da je reakcija koju je dobio od publike, fuj.
Zadnja izmjena: cikac, dana/u 11 jan 2012, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 jan 2012, 22:52

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma bas me briga, svi ovdje sto misle da znaju nesto kladim se da je sve to rekla-kazala ;)
pa ovdje sve na mahali pocinje i na mahali se zavrsava .. :D
napokon dosli dresovi ,a ja kad sam isao tamo nekad 26 (cini mi se) i kupio one magicne solje :mrgreen: rekli su da ce doci prije nove hahahah
@dirk ohani jarane ..svi smo na istoj strani nema potrebe da pocinjes kad se sve smirio malo... :!:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 22:53

Dirk je napisao/la:Pitanje je sad kome idu pare od dresova, da vidimo zna li to mahala ???

Nego imal klub namjeru da prodaje te nekakve pitarske titule da i ja sebi kupim koju :mrgreen:
ajde mali, s tim pubertetskim fazonima ne možeš ni u tramvaju biti interesantan.

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 11 jan 2012, 22:56

Onaj ko se ne boji istine, ma kakva god ona bila, može slobodno da se malo raspita i provjeri koliko igrača od dolaska Irfana R. ima profesionalne ugovore, a koliko amaterske i kolika su fiksna obestećenja klubu u slučaju njihovog odlaska.
Samo znajte jedno, rad Dragana Jovića vrlo dobro poznajem i poštujem ga kao trenera koji je po mom mišljenju itekako dobar, ali isto tako on je u svakom klubu u kojem je do sada radio imao procenat od klupskog budžeta i šta je ostalo nepotrošeno njemu je direktno išlo u djep tako da on nije nimalo naivan. To nije problem uopšte ako se bude radilo transparentno, dobro i kvalitetno i ako taj rad bude dao rezultate. U suprotnom neće biti dobro.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 23:01

prigoda je napisao/la:Joj jeste levati. Što vas zavadiše par štrumfova i ovaj mali potrčko, iskompleksirani moderator, e svašta.
ajd, nemoj mi imputirati da me zavadio nekakav štrumf i moderator.

nisam ja blesan pa da me neko zavadio. čitam šta nekolicina maloljetnih pametnjakovića ovdje truje već danima i trpim. nije meni niko podvalio pa da ja Dirku napišem ovo što pišem. Ja se svjesno stidim što on navija za isti klub kao ja.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 23:15

druže, ja mislim svojom glavom, ne treba mi niko govoriti šta je ispravno ili me napucavati da naružim balavurdiju koja ne zna šta je svetinja.

sa pola stvari koje je aco rekao se slažem, pa da je sto puta štrumf. Jel to nije istina da na svakom forumu ima par likova koji će te poklopiti ako dovedeš u pitanje bilo kakav potez BP? Lično sam ovdje poklopljen prije dva dana, a na drugom mjestu ranije banovan zato što sam pitao jel dobro da nam klubom upravljaju ljudi iz sjene koji nemaju zvaničnu funkciju u klubu i ne odgovaraju za neuspjehe, a nose zasluge za uspjehe.

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 11 jan 2012, 23:19

cikac je napisao/la:
prigoda je napisao/la:Joj jeste levati. Što vas zavadiše par štrumfova i ovaj mali potrčko, iskompleksirani moderator, e svašta.
ajd, nemoj mi imputirati da me zavadio nekakav štrumf i moderator.

nisam ja blesan pa da me neko zavadio. čitam šta nekolicina maloljetnih pametnjakovića ovdje truje već danima i trpim. nije meni niko podvalio pa da ja Dirku napišem ovo što pišem. Ja se svjesno stidim što on navija za isti klub kao ja.
daj cikac i ti malo popusti sviju ti , u svakom postu navodis "ti stariji ha hu" nidje veze jarane , nikog ovdje ne zanimaju necije godine..

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 jan 2012, 23:47

Pa vas par ste gori od one nase ekipe na sjeveru,blize zapadu,cak su se i oni smirili :lol: :lol: :lol:

A od ovog dirka sam veci navijac sarajeva ja,kako je krenulo :lol: :lol: (sta rekoh pa me srce ne udari :mrgreen: )

ne zelim vam kvariti diskusiju,ali taj benjo je izvalio par gluposti po kojima ga ja pamtim,kao npr ona da je najveca utakmica sarajeva, zeljo-videoton ,napravio vam onu smjesnu himnu zbog koje vas i dan danas prozivaju i jedino sto je taj covjek u zivotu uradio je to da je sin safeta isovica. i neko da se dici s tim,stvarno zaista :lol: ;)

nego,ode vam pola ekipe,pare su konstantni problem,pa majka mu stara pomozite klubu da vas bude 10k na svakoj tekmi makar ako nista.podrzite tu djecu,dohvatite evropu,ne ocekujte nerealno i najvaznije,ne gurajte kola na dole

eto vam toliko od komsije i nije provokacija ni zabrinutost,a imam i pametnijeg posla,da odma odg na glupa pitanja :mrgreen:

p.s.-aco sad je jasno,ti si dobro kamuflirani pitar,povremeno infiltriran kod nas :lol: :lol: :lol: nhf

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 12 jan 2012, 00:14

SarajlijaTM je napisao/la:,napravio vam onu smjesnu himnu zbog koje vas i dan danas prozivaj
zaboli nas što nas prozivaju radi himne. ta himna se pjeva prije svake utakmice na hasetu, i pjevat će se.

[youtube][/youtube]

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 12 jan 2012, 00:23

Što se ne bi mogli lagano smiriti , pustiti ljude da urade svoje svakako če uraditi zivcirali se mi ili ne vidjeti na kraju sezone kako će se to posložiti . Titule nema , pa šta ? Nije je bilo ni ovih zadnjih godina pa smo opet isli iz sezone u sezonu i opet napravili jedan dobar uspjeh u Europi sem te blamaze od Sparte koja je bila vise sretno nego spretno al hajd davno je bilo nečemo o tome ;) Za titulu je vrijeme to svi znamo ali kad nešto ne štima onda se mora mijenjati a ljudi mjenjaju . Valjda če nešto upaliti pa čemo osvojiti i taj trofej . Ali ja bi opet volio više prolaz u grupnu fazu EL nego titulu ;) Jer bi to značio naajveči poslijeratni uspjeh nas kao kluba i jednog kluba iz BiH ali vidjet ćemo .

Zato smirite se štrumfove samo kulirajte oni svoje mi svoje . Ničija do zore nije sjala neće ni njihova :) Bit je u tome da je njihov klub u krizi igrao za sredinu tabele ponekad i bio blizi ispadanju nego gore , dok naš klub kao što kazu oni da je u krizi opet igra za Europu a mozda i za titulu ;) Nedaj bože šta če im činiti taj naš klub kad ne bude u krizi .

Pozdrav ! :)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 12 jan 2012, 02:44

Možete vi pričati šta god hoćete ali ova vaša uprava je taraba. Razlog je vrlo prost. Nisu upumpali pare u klub. BP su očito šupljak jer para NEMA. Uspješna uprava je ona koja donese novac u klub. Sad čitam da Torlak, Dupovac i Čomor idu na "probe" u Azerbejdžan ili Kazahstan. To je odron. Realno. Redžepagić se isto tako nije proslavio, koga je on to doveo u klub a da je dobar igrač za kojeg se mogu uzeti pare. Pod parama mislim na transfere preko 200.000-300.000 maraka. Ovo što oni rade mogao je bilo koji navijač uraditi, prodati u neku lijevu zemlju najboljeg odbrambenog igrača i tako donijeti nešto para u klub. Ne vidim tu neku nauku i dobar rad. Doduše, ako vama valjaju meni valjaju još više.

Ostali ste bez odbrane ako ovi odu, ne znam koliko je to pametno pred nastavak lige.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 jan 2012, 10:04

Kažu da u FK Sarajevu ima 35-40 igrača na platnom spisku. Mnogo bogatijim klubovima bi to predstavljalo ogroman balast, a kamoli nekom našem klubu.

Dragan Jović je dobio priliku, koja se dobija, možda, jednom u karijeri, a ona je da taj čovjek od tih 35-40 fudbalera svojim znanjem napravi tim sa 22 igrača + tri golmana. Da li će on od postojećeg kadra napraviti taj broj od 25 ili će u taj broj ući igrači koji će doći u klub MORA biti samo njegova volja. Po mom mišljenju, tada bi Sarajevo moglo krenuti naprijed bar u stabilizacijskom smislu, a i igrači koji bi bili odabrani, sigurno bi bili sretniji, jer bi im i primanja bila kudikamo stabilnija, da ne kažem redovnija i veća.

Ovo bi bio idealan scenarij. Međutim, ukoliko bi neko od "papaka" iz kluba pokušao nametati svoja rješenja za "igračku križaljku", to bi moglo imati samo negativne posljedice po klub općenito. Rekao sam "papaka" i iza toga stojim. Kako bih, inače, nazvao bilo kakvog čovjeka, koji bi se usudio petljati u rad trenera kome je to struka, posao i obaveza. Za Vaše dobro, nadam se da takvih "papaka" u klubu po imenu FK Sarajevo nema, a da ih i ima vjerovatno bi to spriječili najutjecajniji ljudi u klubu, tipa Rizvanović, Redžepagić, Talović i drugi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 jan 2012, 11:35

Jel istina ovo sto kaze @Inkognito da Torlak, Dupovac, Čomor idu na probu u Azerbejdzan ? Sta je ovo ostat cete bez pola ekipe do nastavka sezone ?

Za nevjerovat ove igrace iz PL traze samo ove zemlje gdje je fudbal u usponu, a oni jedva cekadju da odu da imaju redovnu platu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 12 jan 2012, 11:41

Svi oni koji su bili na jucerasnjem treningu su otisli jako zadovoljni.U razgovoru sa igracima nema vise kukanja za plate i premije, koje su bojka u svim nasim sportskim kolektivima.Atmosfera je radna,vec se zna gdje ce mo na pripreme koje ce biti kvalitetno odradjene.Jedina mana na treningu je bila sto su dosli svi u svojim nekim trenerkama,ali stim da ima dosta neke djece i igraca na probi nije zamjeriti.Ono sto je bitno i pored toga sta se pise po portalima u ovoj sezoni ce mo uci jaci nego jesenas.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 12 jan 2012, 12:03

A zasto se komsinice sekiraju za nas?

Hoce da nam pomognu. :lol:

Od tih svih igraca jedino ce nam Torlak falit a ovi ostali nebi mogli igrat u Famosu. Jovic je rekao da pojacanja nikakvih sigurno nece biti do 20. Zna nasa uprava sta radi ne boj'te se strumfovi.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 jan 2012, 13:36

Iz Vrbanjuše? Što da ne.Torlak je došao iz SAŠK-a...dečko danas slavi 27 rođendan.Sretno Sedine.
F.K.SARAJEVO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jan 2012, 13:39

odlicno..bolje otpustiti ove sto puno uzimaju i ove s velikim platama sve prodati ...
jer prvi put ne gomilamo igrace i ne dovodimo ih a znamo da ih ne mozemo platiti kao sto smo to prije radili...
sad radimo dosta pametnije i sigurno bolje stvari,stvari koje vode ka stabilizaciji kluba na finansijskom planu...
bolje da svi igraci imaju svoje zaradzene plate i premije,a ne da imamo dosta dobrih igraca koji uzimaju velike pare a od kojih ni titula niti radosti hehhe to mozemo i sa losijim igracima.. ;) ;)
upotpunosti podrzavam ovu upravu u ovoj prodaji preskupih igraca za nas klub u ovom trenutku.. :D
Sedina koliko god da gotivim,zelim da ode covjek negdje da zaradi koju pravu paru i da sebi bar malo obezbjedi egzistenciju..toliko je zasluzio od nas navijaca..postovanje kako god odlucio..
FK SARAJEVO.

DANDY
Kontakt:

...?

Post Postao/la DANDY » 12 jan 2012, 13:53

Kakva ba stabilizacija kluba,svoju nesposobnost da namaknu pare kriju iza priče o stabilizaciji kluba.I večina Vas to podržava.Ovim pričama kako nema para samo Vam prodaju muda pod bubrege.Isto kao što je i nama Faruk T. godinama bacao ublehe o dugovima a mi to sve tako prihvatali i govorili da je sve dobro jer za ime Boga,EL PREZIDENTE se javlja svaki dan na "org-u" i diskutuje sa navijačima.Rastjerajte tu BAGRU iz kluba,porazgovarajte sa Husrefom sa kim bi on od ljudi u upravi radio,dovedite te ljude dok ne bude Kasno.

mma_hz
Kontakt:

Re: ...?

Post Postao/la mma_hz » 12 jan 2012, 14:03

DANDY je napisao/la:Kakva ba stabilizacija kluba,svoju nesposobnost da namaknu pare kriju iza priče o stabilizaciji kluba.I večina Vas to podržava.Ovim pričama kako nema para samo Vam prodaju muda pod bubrege.Isto kao što je i nama Faruk T. godinama bacao ublehe o dugovima a mi to sve tako prihvatali i govorili da je sve dobro jer za ime Boga,EL PREZIDENTE se javlja svaki dan na "org-u" i diskutuje sa navijačima.Rastjerajte tu BAGRU iz kluba,porazgovarajte sa Husrefom sa kim bi on od ljudi u upravi radio,dovedite te ljude dok ne bude Kasno.
ok hvala,al sad za sad cemo s ovima probat .. ;)
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, fks74, Haksss, MaroonBjelave, napoleon72, OsmanhodzicBuco i 46 gostiju.