upravoultrasstyle_tz je napisao/la:ako je prezivjelo i u posjedu grupe 7-8 zastava i 7-8 stendarda od tad evo moja glava...znam ja odlicno kad smo mi radili tu akciju, skupljali u kavezu pare svake sedmice, ti isto tako poslao znacajnu lovu...uradilo se 30-ak zastava i 15-ak stendarda (mozda i vise)..ali znamo i sta se desilo na toj tekmi...da smo se tad i raspali kao grupa u tom periodu..i do jucer se vise nikad nismo pojavili ni u priblizno tom broju..to je bila prva tekma proljetnog dijela prvenstva...a ove velike zastave na koje ja mislim su radjene kasnije.SaltCityAttack je napisao/la:pa imamo mi barjake bili su u PL samo treba ih skupiti...bilo je onih bar zastava ja mislim cak i 30tak kad smo pred kup 2008 sa Zeljom ih odradili ali narod je to zasteko sebi kuci napravio posteljinu ****ultrasstyle_tz je napisao/la:uh odlicna karta![]()
a koja gotiva su one velike zastave na sjeveru ..treba da ih uraditi ili sakupiti bar 5-6..ove manje se nekako gube u masi ali velika zastava bas daje ton onoj tribini
kako god momci sto su sad tu bi trebali iskoristiti ovaj momentum , skupiti pare, uraditi samo one velike zastave za sjever i jos stendarda...i naucit na nasim greskama pa biti pametniji kome dati da mase s njima na stadionu i kome ih dati kuci da nosi...ali je vrlo bitno iskoristiti ovaj trenutak da se odrade takve stvari koje ce trajati godinama i kad ekipa i grupa ne budu na ovom nivou.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.