PapeSusic je napisao/la:moram priznati da su me tuzlaci iznenadili, oko 7.000 ljudi, nova sjeverna tribina izgleda odlicno ovako puna a ni travnjak nije los.
za prvu ligu federacije, odlicno"
oko 9-9500

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
PapeSusic je napisao/la:moram priznati da su me tuzlaci iznenadili, oko 7.000 ljudi, nova sjeverna tribina izgleda odlicno ovako puna a ni travnjak nije los.
Slobodas je napisao/la: Navijanje je za 10 samo niko nije ispostovao AZMIRA HUSICA !!!!
jeste culo se cka i na TV kad su ispostovali covjeka.. vjherovatno o Slobodas jos nije usao na stadion vidim da se tad popunjavao jos uvjek sjeverGorki je napisao/la:Slobodas je napisao/la: Navijanje je za 10 samo niko nije ispostovao AZMIRA HUSICA !!!!
Jeste na početku tekme,ali svakako da ga slabo spominjemo.Ja sam za to da se transparent/zastava sa njegovim likom uradi
Ne znam dal' su Fukare svoj video izbacile ? Bio je momak koji je snimao ispred Fukara, sad koliko vidim jos taj nije izbacen i vjerovatno bi se on i najvise trebao vrtiti po Tifo stranicama i to. Mozete mi vjerovati al ja se ne sjecam kad smo skandirali Azmir Husic, a od 12 na sjeveru bio. Udarilo me sunce sigurnoSlobodas je napisao/la:Treba ovo navijanje "staviti" na tifoTV yt channel evo vec ima jedan od fukarasamo ja ne znam kako to ide jel se mora poslati ili oni to odaberu sami
Navijanje je za 10 samo niko nije ispostovao AZMIRA HUSICA !!!!
Nije lose ni za prve kantonalne.PapeSusic je napisao/la:moram priznati da su me tuzlaci iznenadili, oko 7.000 ljudi, nova sjeverna tribina izgleda odlicno ovako puna a ni travnjak nije los.
Daj ba ljudi ne precherujete,pitajte covjeka jel zeli to na taj nacin ili je zadovoljan punim stadionom i stabilnom Slobodom.Gorki je napisao/la:Slobodas je napisao/la: Navijanje je za 10 samo niko nije ispostovao AZMIRA HUSICA !!!!
Jeste na početku tekme,ali svakako da ga slabo spominjemo.Ja sam za to da se transparent/zastava sa njegovim likom uradi
sta li su oni dogovarali,ha dusmani???Gorki je napisao/la:Pobjedničko druženje (foto)
Pobjedničkoj večeri, kao specijalni gosti, prisustvovali su Elvedin Begić, predsjednik Nogometnog/fudbalskog saveza BiH i Jasmin Imamović, načelnik općine Tuzla.
fksloboda.ba
HerLutwoII je napisao/la: sta li su oni dogovarali,ha dusmani???![]()
![]()
![]()
![]()
odo i ja ovo pogleda tjuce sam rastresen sav gledao ovo na nogama sam bio gledao ebiga...ja uz pojesmu sa sjevera preko tv navijao kao da sma na stadionu..sad cu leci ljepo i gledat i pogadjati kad cemo postici pogodak bas kao i ovi sinoc na forumu sto su gledali snimak tekmefukara1919 je napisao/la:http://www.rtvtk.ba/index.php?option=co ... Itemid=181
Desna strana u uglu, ima snimak tekme za one koji zele da pogledaju .
3KMLik je napisao/la:Koliko vam je ulaz bio na sjeveru juče ?
Hahaha i ja sam jos 2X gledao, da utvrdimSaltCityAttack je napisao/la:odo i ja ovo pogleda tjuce sam rastresen sav gledao ovo na nogama sam bio gledao ebiga...ja uz pojesmu sa sjevera preko tv navijao kao da sma na stadionu..sad cu leci ljepo i gledat i pogadjati kad cemo postici pogodak bas kao i ovi sinoc na forumu sto su gledali snimak tekmefukara1919 je napisao/la:http://www.rtvtk.ba/index.php?option=co ... Itemid=181
Desna strana u uglu, ima snimak tekme za one koji zele da pogledaju .
Objavit ce al njonjo jer oni furaju neki svoj fazon da znas.apach1986 je napisao/la:Poslao sam nekoliko slika sjevera na FB stranicu http://www.ultras-tifo.net" onclick="window.open(this.href);return false; kao i video onaj od 8-9 minuta
Valjda objave nešto od toga
Ne furaju oni brate nikakav svoj fazonfukara87 je napisao/la:Objavit ce al njonjo jer oni furaju neki svoj fazon da znas.apach1986 je napisao/la:Poslao sam nekoliko slika sjevera na FB stranicu http://www.ultras-tifo.net" onclick="window.open(this.href);return false; kao i video onaj od 8-9 minuta
Valjda objave nešto od toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.