FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 11 jan 2012, 21:34

shvatam sta @dirk hoce da kaze u vezi istocne tribine al nije to bas tako lose kao sto on misli ...
sto se tice Hadzica dobra volja naseg kluba je bila da mu ponude bilo kakav ugovor ili posao.....nas klub nazalost nije u mogucnosti da daje covjeku dvogodisnji ugovor a frajer ne moze dati ni 80 posto sebe...
pa nisu ni u upravi budale ljudi ,sta vam je...F.K. Sarajevo nije u mogucnosti trenutno da ispunjava zelje i zavrsena prica...Hadzija je slobodan igrac i zdravo..nek mu je sa srecom..
ja fkt ne znam koji je vise ovom modu @aci..pa covjece sta si navalio vise svaki dan nas smaras bukvalno s tom pricom da nam zamazuju oci itd itd..pa covjece eto zamazuju nam oci ,nas boli briga i zavrsena prica...
mozda tebi Amar maze oci supljom na kafi.. :mrgreen: :mrgreen:
fkt ozbiljno ,ostavi nas u zabludi i gotovo...dao si sve od sebe da nam otvoris oci al jbg preglupi smo pa sta.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 21:36

Dirk je napisao/la:
cikac je napisao/la:evo prvi put sad sam se iznervirao. našao se slino da me uči da su Pitari smeće.
Ko ti je klub bodrio kad smo protiv Manchestera igrali? a ko kad smo bili prvaci Juge? ili se svega toga odričeš, jer je to PITARLUK?

balavac jedan, misliš da je svijet od tebe nastao i ti se našao ovdje standarde da postavljaš.
Pasa kuci pa balavcima nazivaj koga zelis, nigdje te licno nisam prozvao to sto si ti horan da glumis neku silu takodjer po kuci potrazi slicne sebi.
Lično si me prozvao kad si mi se posrao na istoriju kluba. Kod vas je sad nešto drugo ispred toga, očigledno. I još sebe zoveš navijačem Sarajeva. Nisi zaslužio ni da te po cigare neko pošalje.

ti se našao pametan mene da otjeraš sa foruma, a vidim i sa stadiona bi htio... e druže, to ni sa tenkovima nisu uspjeli, prije nego što si se ti rodio.

alibi

Post Postao/la alibi » 11 jan 2012, 21:37

Sta vam je.Ovaj sto je ispratio gro UO ne mora da znaci da si uvijek upravu i da imas iskljucivo pravo da uvijek budes upravu.Vremena se mjenjaju pa tako i koncepti uprava i sistema uredjivanja kluba.Treba gledati naprijed i u tom smjeru raditi.Par "DUSEBRIZNIKA" se naklatilo na hadjijin "slucaj".DOSTA vise SENTIMENTALNOSI,ubi nas vise ta sentimintalnost.Uprava radi prave stvari i svaka im cast.Svaki istinski i pravi navijac naseg kluba ce stati na stranu uprave i poteza koje cine.Ovo je samo jedna od nizu odluka i poteza koji se cine za radi podizanja kluba na visi i rentabilniji nivo.To je svakome valjda jasno(samo nije dusmanima i ublehama).LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.HZ.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 21:40

aleksandar_veliki je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Ja sa njim uzimam lovu od kluba i to nam je glavno zanimanje. Djemo povoda vama na forumu da se pojedete od muke.
Meni se cini da se ti, on i bratija mnogo vise jedete od muke. Jbg, ima medija, a i foruma koji nisu pod kontrolom, pa nekad naprave i kakav intervju sa legendama kluba. Dok pak na forumu nadje se i ljudi koji za razliku od mnogih imaju svoje misljenje. Mozda bi i njima isto trebao oblikovati slobodni umjetnik :lol:
Jarane ti kako si na temi Zeljeznicara prestao piti kafu sa Osimom, sad izgleda presao ovdje pa sa Jovicem dogovaras kafice i slicno, pa cak si nacuo od njega da ne racuna na Dzafica.

Postedi nas mi zivimo u zabludi i ponosimo se time, nismo jos dostigli tvoj nivo da se Amalom pijemo kafe.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 11 jan 2012, 21:42

Dirk je napisao/la:Ja sa njim uzimam lovu od kluba i to nam je glavno zanimanje. Djemo povoda vama na forumu da se pojedete od muke.
Meni se cini da se ti, on i bratija mnogo vise jedete od muke. Jbg, ima medija, a i foruma koji nisu pod kontrolom, pa nekad naprave i kakav intervju sa legendama kluba. Dok pak na forumu nadje se i ljudi koji za razliku od mnogih imaju svoje misljenje. Mozda bi i njima isto trebao oblikovati slobodni umjetnik :lol:
Ma kakav brate slobodni umjetnik!? Eno Benje na budžetu grada u kabinetu Alije Behmena. Samo ne znam šta bi sa onim investitorima koje je pompezno najavljivao prije skoro 2 godine. Isparili u havi.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 jan 2012, 21:42

Dirk Ohladi malo komp. Visis bolan 24 sata, radis li ti sta u zivotu svom osim sto se zamaras tudjim problemima i guras taj svoj nos gdje ti nije mjesto !
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 11 jan 2012, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 21:42

Dirk, što si obrisao post u kojem kažeš kako ti pitarske titule ne trebaju?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 jan 2012, 21:44

Dirk je napisao/la:
Jarane ti kako si na temi Zeljeznicara prestao piti kafu sa Osimom, sad izgleda presao ovdje pa sa Jovicem dogovaras kafice i slicno, pa cak si nacuo od njega da ne racuna na Dzafica.

Postedi nas mi zivimo u zabludi i ponosimo se time, nismo jos dostigli tvoj nivo da se Amalom pijemo kafe.
brate,ovakve stvari su nepotrebne...nekom se rugati za neki problem nije ok..nikad ne znas kakvo ce ti dijete biti sutra aBd..ovo govorim bez imalo sarkazma ..ova vrijedzanja su glupost cista... i fk ne znam njihovu svrhu.. :? :?
FK SARAJEVO.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 21:46

cikac je napisao/la:Dirk, što si obrisao post u kojem kažeš kako ti pitarske titule ne trebaju?
Ja jos nisam cuo za te pitarske titule al stvarno nisam sta je to jel se to jede ili ???

Iskren slazem se sa tobom da Handzic nije kalibar za nas klub :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 jan 2012, 21:47

Dirk je napisao/la:
cikac je napisao/la:Dirk, što si obrisao post u kojem kažeš kako ti pitarske titule ne trebaju?
Ja jos nisam cuo za te pitarske titule al stvarno nisam sta je to jel se to jede ili ???

Kakve sada veze Handzic ima s tobom objasni ?! Sanjas li ga glupane ??? Nek je DAFIC KALIBAR U KAFANI !!!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 21:52

Dirk je napisao/la:

To su one koje je FK Sarajevo osvajalo kad je bilo ponos reći da si Pitar. ja sam mislio da je to i danas ponos.
Ti meni prvo reće da sam zbog toga zadnje smeće, a onda da ti te titule ne trebaju. pa si post obrisao?

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 jan 2012, 21:53

Ok nema frke osim sto ovaj DIRK pametnjakovic fakat zasluzuje trajni ban pa lik 24 sata visi na temi,vrijedja igrace ne sve al vecinom,vrijedja nas istinske i prave navijace koji vole,Koji zive za Fk Sarajevo ....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 jan 2012, 21:56

Iskren je napisao/la:Ok nema frke osim sto ovaj DIRK pametnjakovic fakat zasluzuje trajni ban pa lik 24 sata visi na temi,vrijedja igrace ne sve al vecinom,vrijedja nas istinske i prave navijace koji vole,Koji zive za Fk Sarajevo ....
za sta momak zasluzujue ban..sto od ovih provokatora brani FKS dok vecina pljuje po njemu i glumi neke old scool navijace koji se sjecaju nekih boljih vremena ..dajj ba,,
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 11 jan 2012, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 21:58

Šta brani FKS, maloprije pljuje po titulama?

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 jan 2012, 21:58

Dirk je napisao/la:Obrati se svom moderatoru za taj post, valjda znas kad na nesto odgovoris da ne mozes obrisati, ali sta je tu je pitanje za tebe koliko FKS ima pitarski pobjeda kojima su se osvajala pitarske titule :mrgreen:

E cuj pitarske titule :lol:

@Iskren

Hajde da ne idemo dalje necu vise pljuvati po Harisu i tako svi znamo da nema pojma 8-)
Hajde dijete idi spavaj a ja cu podrzavati i Harisa i svih 22,- 25 igraca jer oni nose sveti BORDO dres a ne ti,ne mogu vise s tobom se nervirati osim sto bi te volio vrlo rado gdje sresti u gradu pa da se ko ljudi onako ljudski upoznamo jer volis FK SARAJEVO kao i ja sigurno to vidim !!!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 22:03

Pljuješ po igračima, pljuješ po istoriji... kakav si ti jad!
Još ima nekih da te ovdje podržavaju, to ne mogu da vjerujem.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 22:04

cikac je napisao/la:Pljuješ po igračima, pljuješ po istoriji... kakav si ti jad!
Još ima nekih da te ovdje podržavaju, to ne mogu da vjerujem.
Jedini ne pljujem po PITARSKIM TITULAMA jer jos nisam skontao sta znaci to i koliko imamo isti :mrgreen:

Jos se nisi smirio, steta po tebe i tvoje zdravlje, sad svi sveci a na utakmicama FKS nema tog igraca kojem se konstantno ne psuje i vrijedja.
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 11 jan 2012, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 jan 2012, 22:05

cikac je napisao/la:Šta brani FKS, maloprije pljuje po titulama?
ma to ne vjerujem da iko moze misliti ozbiljno niti ista slicno...ili pljuvati po pitarima kad je i on sam pitar htjeo to priznati ili ne...za mene pitar ili hz je manje vise isto..ponavljam ZA mene...
al da zasluzuje nesto poput bana je cista glupost...
sto se tice Harisa Handzica meni je dobar igrac i nadam se da ce dobiti vise prilike u drugom djelu jer teror koji je on prosao u poljskoj i u kakvim je problemima psihickim itd itd bio momak to malo ljudi zna i malo bi se ljudi vratilo nakon svega kao sto se on vratio..
ljudi ne mrzite momka sto ima para,sto ima dobar motor :mrgreen: ,sto ima dobru trebu..gledajte malo sire od toga ...mojne nase sarajevske suplje ..jedino u sarajevu se ne vole sarajlije...
FK SARAJEVO.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 22:06

mma_hz je napisao/la:
cikac je napisao/la:Šta brani FKS, maloprije pljuje po titulama?
ma to ne vjerujem da iko moze misliti ozbiljno niti ista slicno...ili pljuvati po pitarima kad je i on sam pitar htjeo to priznati ili ne...za mene pitar ili hz je manje vise isto..ponavljam ZA mene...
al da zasluzuje nesto poput bana je cista glupost...
sto se tice Harisa Handzica meni je dobar igrac i nadam se da ce dobiti vise prilike u drugom djelu jer teror koji je on prosao u poljskoj i u kakvim je problemima psihickim itd itd bio momak to malo ljudi zna i malo bi se ljudi vratilo nakon svega kao sto se on vratio..
ljudi ne mrzite momka sto ima para,sto ima dobar motor :mrgreen: ,sto ima dobru trebu..gledajte malo sire od toga ...mojne nase sarajevske suplje ..jedino u sarajevu se ne vole sarajlije...
Jarane kunem se mrtvim i zivim da nisam napisao nista gdje pljujem po titualama, pa to nikome nije logicno osim cicku koji je to izvukao iz pljuvanja po pitarluku a to sto on titule smatra pitarskim njegov problem.

Cuj pitarske titule :lol:
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 11 jan 2012, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 jan 2012, 22:07

:shock:

...i šefa i stanicu.
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.