Uh kakva borba za playoff na fantasyu. Bukvalno svi se bore za sesti spot (osim jeste i BlahBlaha koji se grcevito cijele sezone bore za prvi pick).
Sve oci uprte na mec Elmedina i superfreaka obojica su 6-6, superfreak pobjedom rijesava sve, jer tesko da neko moze imati 50-70 bodova vise od Elmedina, ali ako Elmedin pobijedi a prema projekcijama je favorit onda cak 4 igraca sa 5-7 imaju sanse. Mig i kad kako imaju 5-7 i 15tak bodova vise od superfreaka i oni s pobjedom imaju dobre sanse ali moraju biti bolji jedan od drugog bodovno. Problem sto su i oni underdogs u svojim mecevima, jer idu na Gorana i Tuzlaka pobjednike svojih divizija. Isto tako Dado i ja imamo 5-7 i igramo medjusobno, s tim da ja imam 15tak bodova manje od superfreaka i 30tak od miga i kad kako. Dakle meni treba ili da razvalim kolo sa 130 bodova ili da ova trojica izgube i imam 15 vise od superfreaka. Dado ima sanse kao Bearsi da osvoje SB sa Trubom, zbog nedovoljnog broja bodova, treba mu neki rekord fantasya svih vremena
Pored toga, tuzlak ima najbolju regular season kako igramo fantasy vjerovatno... Covjek ima sansu da zavrsi sa 12-1 ako uzme zadnju. Mislim da je neko bio davno sa 11-2 ali ne mogu se sjetit napamet, uglavnom strasan skor, ali u playoffu se nikad ne zna.
Bit ce zanimljivo