NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

anonymous001
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la anonymous001 » 12 mar 2014, 23:40

staragarda je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Sloboda ima bolji teren, nemoj Ice pricati, ovaj teren se nije mijenjao 30-40 god, i teren je tad izgledao sa tribina dobar a kad sidjes na teren onda vidis kakav je zaista, da se ne lazemo jest bio dobar ali ipak Slobodin je bolji realno ;)
ma do mene je..ja zaboravio koliko ledeni ima godina...jedinstvo ima najbolji teren na balkanu :roll: :roll: ...ja sa njim fino ko sa normalnim djetetom al on vazda u kontru :D :D...ako ga babo dovede u tz na utakmicu vidjet ce sta je dobar teren
veće si ti dijete od njega !
samo provociraš i protiv Jedinstva uvijek pišeš ... koji ti je vrag više?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2014, 23:41

U Bihacu je nekada teren bio zaista u puno boljem stanju kao i u Tuzli, godine cine svoje.
🔴⚫️

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 12 mar 2014, 23:44

odlican teren,ali bogu fala pa mi odosmo u PL da ne moramo tako daleko putovati.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 12 mar 2014, 23:45

Ma u utakmici protiv Radničkog, teren će biti predobar. Oporaviće ga skroz, pa prvi dio sezone teren predobar bio. Samo nas je kiša ubijala ovdje. I protiv Mladosti ja očekujem da ga poprave, ali ako bude kiša teško.
Prvi dio sezone, čak nam i reprezentacija ragbija dolazila, ljudi se posrali na teren, pa su ga uspjeli osposobiti malo da dodje sebi, da ga ne osposobe sad, biće on dobar, samo da je sunce.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 12 mar 2014, 23:55

NKJ je napisao/la:Ma u utakmici protiv Radničkog, teren će biti predobar. Oporaviće ga skroz, pa prvi dio sezone teren predobar bio. Samo nas je kiša ubijala ovdje. I protiv Mladosti ja očekujem da ga poprave, ali ako bude kiša teško.
Prvi dio sezone, čak nam i reprezentacija ragbija dolazila, ljudi se posrali na teren, pa su ga uspjeli osposobiti malo da dodje sebi, da ga ne osposobe sad, biće on dobar, samo da je sunce.
svejedno kakav teren,valja dugove vracati Radnickom

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 mar 2014, 23:56

HerLutwoII je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Ma u utakmici protiv Radničkog, teren će biti predobar. Oporaviće ga skroz, pa prvi dio sezone teren predobar bio. Samo nas je kiša ubijala ovdje. I protiv Mladosti ja očekujem da ga poprave, ali ako bude kiša teško.
svejedno kakav teren,valja dugove vracati Radnickom
Joj covjece ti si dosadan sa tim dugovima, ajd razguli sa teme ako nemas sta pametno napisati
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 12 mar 2014, 23:59

HerLutwoII --- wienultras Jesi to ti? Isti si mi, registrovao si se na forum ima dva dana, i samo provociraš. Smiri se malo.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 13 mar 2014, 00:03

HerLutwoII je napisao/la:odlican teren,ali bogu fala pa mi odosmo u PL da ne moramo tako daleko putovati.
jel to onaj Milan tarot iza tvog profila?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2014, 08:59

Pogledao sam neke snimke sa utakmice iz Bihaca protiv Igmana, jeste da su mobitelom snimani, ali moglo se vidjeti.
Takticki ste vrlo lose odigrali utakmicu. Vidi se da ste dosta bolji tim i nije mi jasno kako niste natrpali njihovu mrezu.
Cudno je da nemate neku formaciju, previse se kamarate na jedno mjesto. Mislim da nije trava krivac vaseg neuspjeha, nego taktika, formacija i indolentno ponasanje nekih igraca prema igri. Ne mogu da skontam koji su, ali dvojica igraca meni se cini na desnoj strani i jedan u vezi kao da im nije bilo do igre. Jasmin je odigrao odlicno i nije mi jasno zasto ga je izveo onaj vas trener. Golman par puta intervenisao kao pocetnik. Jos cudnije sto je Igman stvarao sanse i mozete biti zahvalni sto nisu jos koju iskoristili, jer ruku na srce imali su bolje sanse.
Gledao sam onu u Srebreniku i ovo sto sam sada pogledao je nebo i zemlja razlika.
SN koliko sam vidio kao i uvijek dobri.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 mar 2014, 10:21

Ljudi moji šta ćete dobiti pričom o tome čiji je teren bolji, i kako ćete to utvrditi :lol:

de da zakačim i ja jedan video pa da se počnem prepucavati s vama da je u Srebreniku ipak najbolji , nema šta :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false; eto vam tepih još jedan lol
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 13 mar 2014, 10:35

Probisvjet je napisao/la:Pogledao sam neke snimke sa utakmice iz Bihaca protiv Igmana, jeste da su mobitelom snimani, ali moglo se vidjeti.
Takticki ste vrlo lose odigrali utakmicu. Vidi se da ste dosta bolji tim i nije mi jasno kako niste natrpali njihovu mrezu.
Cudno je da nemate neku formaciju, previse se kamarate na jedno mjesto. Mislim da nije trava krivac vaseg neuspjeha, nego taktika, formacija i indolentno ponasanje nekih igraca prema igri. Ne mogu da skontam koji su, ali dvojica igraca meni se cini na desnoj strani i jedan u vezi kao da im nije bilo do igre. Jasmin je odigrao odlicno i nije mi jasno zasto ga je izveo onaj vas trener. Golman par puta intervenisao kao pocetnik. Jos cudnije sto je Igman stvarao sanse i mozete biti zahvalni sto nisu jos koju iskoristili, jer ruku na srce imali su bolje sanse.
Gledao sam onu u Srebreniku i ovo sto sam sada pogledao je nebo i zemlja razlika.
I ti si na osnovu snimke od 2 minute utvrdio kako mi igramo svaka cast tebe treba u skaute, one prilike Igmana sto kazes da su bolje to je jedini put kad su presli na nasu stranu terena (to je bilo 3-4 puta), sto se tice taktike odlicno smo odiglrali 90% je lopta bila u nasim nogama i 1000 suteva prema golu...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 mar 2014, 10:49

Iceplayer je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Pogledao sam neke snimke sa utakmice iz Bihaca protiv Igmana, jeste da su mobitelom snimani, ali moglo se vidjeti.
I ti si na osnovu snimke od 2 minute utvrdio kako mi igramo svaka cast tebe treba u skaute, one prilike Igmana sto kazes da su bolje to je jedini put kad su presli na nasu stranu terena (to je bilo 3-4 puta), sto se tice taktike odlicno smo odiglrali 90% je lopta bila u nasim nogama i 1000 suteva prema golu...
Odlično taktički, al 2-2. Na osnovu 2 minute, ljudi više šansi stvorili i prilika za postizanje gola. Šta je vrednije, šanse za gol il 1000 dodavanja koja nisu ni za šta?

Izvinite, nije provokacija, ovo bila nikakva, al ovaj lik je skroz nerealan. Pozdrav
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 13 mar 2014, 10:53

jeste igman imao te dvije prilike na pocetku kad je kareli odbranio i kad su masili zicer u drugom poluvremenu...al jel benjo ti moras sve i jedan svoj komentar usmjeriti protiv nas,pusti nas da igramo pa ako gradina tvoja bude prvak cestitacemo ti,ako sloboda bude prvak isto cestitati pojedincima koji su realni iz tuzle...eto nove utakmice za dva dana,kod nas sastav manje vise isti,samo benjo je povrijedjen i nezz oce li igrati...nadam se da ce durakovic dobiti svoju priliku sad da nam momak pokaze koliko vrijedi
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 13 mar 2014, 11:52

bihacusrcu1 je napisao/la:jeste igman imao te dvije prilike na pocetku kad je kareli odbranio i kad su masili zicer u drugom poluvremenu...al jel benjo ti moras sve i jedan svoj komentar usmjeriti protiv nas,pusti nas da igramo pa ako gradina tvoja bude prvak cestitacemo ti,ako sloboda bude prvak isto cestitati pojedincima koji su realni iz tuzle...eto nove utakmice za dva dana,kod nas sastav manje vise isti,samo benjo je povrijedjen i nezz oce li igrati...nadam se da ce durakovic dobiti svoju priliku sad da nam momak pokaze koliko vrijedi
Ne obraćaj pažnju na njega, postao je Slobodin advokat. Ima funkciju pa mu prolazi da provocira.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2014, 11:56

Iceplayer je napisao/la:
Snimak je gotov citave utakmice, samo nije neki kvalitet jbg. Ako neko zeli da pogleda od vasih neka se javi na PP. Moram postaviti negdje na tubeto.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 13 mar 2014, 14:04

Jednostavno smo podcijenili Igman, to je mala greška trenera. Rano je upisao pobjedu. I na utakmici je izbacio igrače koje nije trebao. Zbog toga se i desilo ovo. Ali ovo nam je i trebalo jer do kraja nećemo podcijeniti nikog, od sada igramo kako treba, barem bi tako trebali razmišljati.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 mar 2014, 15:44

Gdje je sada Kecalovic, mislim da je on bio bolje rjesenje od sadasnjeg trenera, ipak se vi borite za ulazak u PL, a dali ste priliku ipak neiskusnom treneru.
🔴⚫️

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 13 mar 2014, 16:15

Skver je napisao/la:Gdje je sada Kecalovic, mislim da je on bio bolje rjesenje od sadasnjeg trenera, ipak se vi borite za ulazak u PL, a dali ste priliku ipak neiskusnom treneru.
Trener juniora Jedinstva !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 14 mar 2014, 17:44

Skver je napisao/la:Gdje je sada Kecalovic, mislim da je on bio bolje rjesenje od sadasnjeg trenera, ipak se vi borite za ulazak u PL, a dali ste priliku ipak neiskusnom treneru.
Boli te k. za našim trenerom. I mi se ne borimo za Premier Ligu, nemamo sa kim.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 mar 2014, 18:03

NKJ je napisao/la:
Boli te k. za našim trenerom. I mi se ne borimo za Premier Ligu, nemamo sa kim.
+1 :D
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.