al imamo Dzeku koji daje nadu

Kad će taj petak 11.11. nekako sam turbo optimistična,ali nisam ništa sanjala ko neki tu forumaši

A euforija tek koja dolazi ludilo.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sta ce sad jadan, ti mu nisi halalioSaurman je napisao/la:Džeko je kod promašaja 1 na 1 kad ga je Pjanić izbacio kompenzirao nešto kasnije euro golom pa prema tome nema mu se šta prigovoriti.*p!p!t@* je napisao/la:Da je Džeko zabio jednu od one 3 šanse, ti ne bi tako pričao o Spahiću zato, psssssssst
Dok je Spahić poništio sve ono što je urađeno do 78' i to mu nikad neću oprostiti.
Onda se Spahi Dzehenem veseliiiedo3majka je napisao/la:Sta ce sad jadan, ti mu nisi halalioSaurman je napisao/la:Džeko je kod promašaja 1 na 1 kad ga je Pjanić izbacio kompenzirao nešto kasnije euro golom pa prema tome nema mu se šta prigovoriti.*p!p!t@* je napisao/la:Da je Džeko zabio jednu od one 3 šanse, ti ne bi tako pričao o Spahiću zato, psssssssst
Dok je Spahić poništio sve ono što je urađeno do 78' i to mu nikad neću oprostiti.![]()
![]()
Yebo ja sve ako nije zasluzio. Ocito je u boljoj formi od Zeca, a o Muslimovicu da ne pricam.Number1 je napisao/la:Opet Dialiba zabio![]()
![]()
treba ga probat na nekoj prijateljskoj bgm
pisao sam ja već o tome..Cartman je napisao/la:Yebo ja sve ako nije zasluzio. Ocito je u boljoj formi od Zeca, a o Muslimovicu da ne pricam.Number1 je napisao/la:Opet Dialiba zabio![]()
![]()
treba ga probat na nekoj prijateljskoj bgm
Evo nek drugi zenicani potvrde, znaju oni koji su veceras izlazili u carsijuszlaja je napisao/la:Zezas?
Ako ces da te usrecim onda vec sad u ovom trenutku (posto sam blizu) ima dosta raje, sigurno oko 100 do 200. tu su stolice, dekeszlaja je napisao/la:Jbt ja jednom malcu tamo rekao da porani ujutro u red da mi uzme ulaznice. Haman nista od toga... Opet valja se svadjat sa onim hebenim šugavim tapkarošima.
pradimo i mi trendove u svijetu dobro je pa makar u tome postajemo dio svijetaadom je napisao/la:Ako ces da te usrecim onda vec sad u ovom trenutku (posto sam blizu) ima dosta raje, sigurno oko 100 do 200. tu su stolice, dekeszlaja je napisao/la:Jbt ja jednom malcu tamo rekao da porani ujutro u red da mi uzme ulaznice. Haman nista od toga... Opet valja se svadjat sa onim hebenim šugavim tapkarošima.![]()
Postajemo ko ameri i japanci kad navru u shopping na nova snizenja.
deni_23 je napisao/la:pratimo i mi trendove u svijetu dobro je pa makar u tome postajemo dio svijetaadom je napisao/la:Ako ces da te usrecim onda vec sad u ovom trenutku (posto sam blizu) ima dosta raje, sigurno oko 100 do 200. tu su stolice, dekeszlaja je napisao/la:Jbt ja jednom malcu tamo rekao da porani ujutro u red da mi uzme ulaznice. Haman nista od toga... Opet valja se svadjat sa onim hebenim šugavim tapkarošima.![]()
Postajemo ko ameri i japanci kad navru u shopping na nova snizenja.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.