Ako racuna da ce ta sirovina biti dostojna zamjena za Zirbesa,onda ce se gadno zajebati. On ne moze napadacki ni priblizno pruziti koliko Zirbes. A nije bas da Zvezda ima puno napadacki dobrih igraca,pa da bi mogli imati prvog centra koji igra samo dobru odbranu. Vise mi je on za back up-a. Ali mislim da bi on Zvezdi bio skup da bude back up centar.filip13 je napisao/la:http://supersport.rs/kosarka/aba/40671/ ... abija.html
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda
Ma to je blic objavio, nema od toga nista.
Al sad kad se sjetim Cirbesa kada je tek dosao.. kakva je on sirovina bio. Prvih par mjeseci je imao vise faulova u napadu nego poena po mecu, ispadao ko lud na iskakanju u odbrani.. i onda eksplozija pred kraj sezone i ove potpuna afirmacija.
U utorak pocinje serija sa CSKA.. sanse su mizerne, a nadam se da ce se Rusi previse opustiti.. gledam izjavu Voroncevica i cini mi se da pucaju od samopouzdanja. Naravno, imaju i kvalitet i razlog da budu puni samopouzdanja, ali nije ni Zvezda na lotu dobila top 8. Ja licno se nadam da nas nece pocistiti.. sve preko toga je bonus.
Al sad kad se sjetim Cirbesa kada je tek dosao.. kakva je on sirovina bio. Prvih par mjeseci je imao vise faulova u napadu nego poena po mecu, ispadao ko lud na iskakanju u odbrani.. i onda eksplozija pred kraj sezone i ove potpuna afirmacija.
U utorak pocinje serija sa CSKA.. sanse su mizerne, a nadam se da ce se Rusi previse opustiti.. gledam izjavu Voroncevica i cini mi se da pucaju od samopouzdanja. Naravno, imaju i kvalitet i razlog da budu puni samopouzdanja, ali nije ni Zvezda na lotu dobila top 8. Ja licno se nadam da nas nece pocistiti.. sve preko toga je bonus.
Inace nisam ljubitelj tipa centra kao sto je Mbakwe. Jer uz njega moras imati nekog napadacki dobrog centra. Npr.ok mi je Barcina kombinacija Dorsey-Tomic,iako Tomic igrao malo losiju sezonu. Ali Barca sebi to moze priustiti.
I ja sam napisao na EL temi da bi jedna pobjeda Zvezde bila uspjeh. CSKA je ipak prejak.
I ja sam napisao na EL temi da bi jedna pobjeda Zvezde bila uspjeh. CSKA je ipak prejak.
Malo bolja kontrola skoka da je bila, moglo je biti svasta, ali nema se sta zamjeriti svaka cast ekipi
Sasa Pukl

Sasa Pukl

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Zasluzeno smo izgubili.. ali brate, ono sudjenje je sramotno. Kakve su nam samo faulove svirali.. ne znam da li su me vise iznervirali oni ili Micic.
Pa ne mogu vjerovati da Jovic realizuje zadnji napad j*bem ti sto bogova i sve. U picku materinu dragu
Kakva je šansa propuštena u ovom meču.
Pa bolje da je Štimac završavao napad nego Jović.

- alan_kardec
- Kontakt:
Jović izgleda specijaliziro idiotizme u završnicama utakmica. Ali ne treba zaboraviti ni dvije njegove trice bez kojih ne bi bilo ni egal završnice. Odličan otpor najmoćnijem timu Evrolige.
Cijenim da ih možemo klepiti u ponedjeljak.
Cijenim da ih možemo klepiti u ponedjeljak.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma odigrao je Jovic koliko-toliko dobru partiju, ali brate dragi gdje ce njemu lopta u zadnjem napadu? Pa niti je suter, niti moze koga izbaciti driblingom.. ne ulazi mi u glavu kako neko moze izabrati njega prije Kinzija ili Milera za odlucujuci napad.. popizdio sam dobro, ovo je bila nasa sansa i treballa je biti nasa pobjeda.
Zadnji napad je morala biti neka izrađena akcija jer je bilo samo -1. Par finih kretnji i blokova pa čak i da se spustila lopta pod koš. Nije bilo logike da Jović onako odigrava akciju.
arelinho je napisao/la:Zadnji napad je morala biti neka izrađena akcija jer je bilo samo -1. Par finih kretnji i blokova pa čak i da se spustila lopta pod koš. Nije bilo logike da Jović onako odigrava akciju.
zbog ovog je i izgubio tekmu,jebu mu Zirbes majku najmanje 7,8 puta su ga zalijepili.
Zvezda hrabro, muski, svaka im cast, nema im se sta zamjerit, i vise nego zasluzeno u TOP8. Radonjic je razbio Itudisa u ove dvije tekme, malo je srece vam falilo, zasuzili su bar produzetak ako nista drugo, nadam se samo da ih ovo nece psihicki slomit.
1946
Sad kad sam se malo ohladio da kazem da sam apsolutno zadovoljan sa pristupom i igrom u ova dva meca. Naravno, nisam zadovoljan odlukom da Jovic dobije loptu u zadnjem napadu, ali nije on kriv za to.. momci su se borili koliko su mogli, Radonja je u potpunosti zatvorio Nanda u obje i Tea u drugoj.. u prvoj tekmi su nas dobili na domacinsko sudjenje i Teovu nenormalnu partiju, u drugoj su se izvukli zahvaljujuci koracima Jovica. Al ajd, nije ni pretjerano realno da dobijemo ekipu koja je bukvalno 10x skuplja, kojoj je rezervni plej Teodosic (a nama Micic kamikaza), koja ima samo jedan poraz na domacem terenu ove sezone..
Vjerujem da u ponedeljak uz ovakav pristup i prepunu Arenu mozemo do cetvrte tekme.. samo treba vjerovati. Nadam se da igraci nece klonuti duhom nakon ove utakmice..
Vjerujem da u ponedeljak uz ovakav pristup i prepunu Arenu mozemo do cetvrte tekme.. samo treba vjerovati. Nadam se da igraci nece klonuti duhom nakon ove utakmice..
Nema tu realno ili ne, imaš -1 i zadnji napad u kojem su ti sve opcije otvorene, a ti tipično balkanski izabereš ubjedljivo najgoru. Imaš dva amera u ekipi kojima je urođeno da rješavaju ovakve situacije u kojima moraš ići pod koš, a ti daješ loptu nekom Joviću. Strašno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa treneri sa ovih prostora baš namjerno forsiraju takve opcije. da domaći završavaju. to je dobro kad u timu imaš kecmana, đorđevića, bogdanovića, bjelicu ili kikanovićaVirtu4l je napisao/la:Nema tu realno ili ne, imaš -1 i zadnji napad u kojem su ti sve opcije otvorene, a ti tipično balkanski izabereš ubjedljivo najgoru. Imaš dva amera u ekipi kojima je urođeno da rješavaju ovakve situacije u kojima moraš ići pod koš, a ti daješ loptu nekom Joviću. Strašno.

što se zvezde tiče sjajno izdanje daleko iznad očekivanja, vidjela se psihološka rasterećenost. treća u beogradu će biti teža, pritisak jer je treća, pritisak jer je malo falilo u moskvi, a ove sezone zvezda i pritisak ne idu zajedno.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- BenjooJutub
- Kontakt:
Jel ovo Pantelić na tribini iza koša CSKA? Odmah do parketa, malte ne pod košem, skače ko malo dijete na svaki poen. 

BenjooJutub je napisao/la:Jel ovo Pantelić na tribini iza koša CSKA? Odmah do parketa, malte ne pod košem, skače ko malo dijete na svaki poen.
da,Marko

Tesko je kada nemas Shutera u ekipi...
Koliko Radonjić smara sa spuštanjem lopte na Zirbesa i Štimca kao da ima Shaqa u ekipi a ne njih dvojicu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Gledas li ti utakmicu?Kakvo spustanje lopti Zirbes se ubi za poziciju niko mu lopte ne da ccccccKawhi je napisao/la:Koliko Radonjić smara sa spuštanjem lopte na Zirbesa i Štimca kao da ima Shaqa u ekipi a ne njih dvojicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.