Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Željooooo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Željooooo » 01 okt 2012, 00:41

High je napisao/la:slika
Željo bi trebao podnijeti tužbu protiv ovakvih novinskih članaka tj. novina koje blate Željino ime.. Željo je uz pomoć sudija pobijedio,nije razbio Čelika igrom,Čelik je stalno napadao stvarao šanse ali sudija nije dao igračima Čelika da daju gol,čak im je i par golova poništio.. Čelik je igrao samo prvih 20-tak minuta i to je sve,svi spominju start Svrake a niko ne kaže da je Horić trebao i u prvom poluvremenu dobiti crveni karton,imaš žuti i ti napraviš još bruku prekršaja,onda start Barača nad Vasilicem,direktni crveni,ne žuti crveni ko kuća,gdje ideš direktno u čovjeka ne na loptu.. ova prica oko penala je smiješna,simuliranja klasična,ako su ono penali onda je i penal nad Selimovićem jer ako obratite pažnju nakon šuta sa dvije mu noge lik ulijece i ide sa namjerom da ga povrijedi.. onaj ofsajd Čelika nije postojao,mada igrač koji je bio u ofsajdu je krenuo na loptu i onda stao, al da je uticao na igru i nije,i to nije greška glavnog sudije nego pomocnog, ofsajd Želje kod gola je veoma mali,i sudija je tu pogriješio al sudije nemaju ponovljeni snimak da vide.. također veceras na tekmi Sarajeva protiv Širokog sudije su puno griješile,na obje strane par greški kod ofsajda,i to je odraz njihovog (NE) kvaliteta a ne neke namjere da oštete nekoga..
p.s. da čestitam komšijama na pobjedi protiv Širokog,bice ovo zanimljiva sezona..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 01 okt 2012, 13:49

silenT je napisao/la:nema šanse da Zvijezda ispadne pored Gradine i Radnika...

sutra idemo na tri boda, I.Aničić daje gol 100%... i bod bi bio dobar, ali vrijeme je da i u Gradačcu prvu pobjedu upišemo... nadam se da će suđenje biti korektno i nek bolji pobjedi...

ps. valja napomenuti da sutra sudi Vukasović poznati as Želje pa koji crveni sutra na naš račun nebi začudio...
evo morao sam ovaj post izvuć davno sam ga napisao, radi se o sudiji koji šilji Želji gdje god stigne...
ovdje prije utakmice Zvijezda-Zrinjski sam govorio da će podijeliti nama koji žuti i crveni jer je iduća bila sa Željom :D srećom nije....

stvarno nekontam tko uvijek njega stavi da sudi Želji (a ako pomno pratite uvijek mu sudi na strani gdje je teško iščupat bodove) :?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 okt 2012, 20:39

http://www.balkandzije.net/index.php/wo ... o-zabrinut" onclick="window.open(this.href);return false;

evo nam šanse da kažemo u lice platiniju šta je problem, ako njega uopšte zanimaju problemi........ :lol:

Dzamonja
Kontakt:

Post Postao/la Dzamonja » 02 okt 2012, 10:36

Zel je napisao/la:@Dzamonja Nadam se da se tvoj nick ne odnosi na Darija Dzamonju - Dacu, jer je on navijao za Zelju, a pisao i zivio za grad Sarajevo a ne fudbalski klub pa si ti to mozda malo pogresno shvatio. :mrgreen:
Nek' si me prosvjetlio, o liku i djelu jednog velikog gospodina, pokoj mu dusi! Bas procith neki clanak na x-u o Daci, pise nesto kao, Daca je bio preurban za ovaj grad. E zbog takvih k'o ti je i bio preurban! Pozdrav!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 okt 2012, 10:42

Dzamonja je napisao/la:
Zel je napisao/la:@Dzamonja Nadam se da se tvoj nick ne odnosi na Darija Dzamonju - Dacu, jer je on navijao za Zelju, a pisao i zivio za grad Sarajevo a ne fudbalski klub pa si ti to mozda malo pogresno shvatio. :mrgreen:
Nek' si me prosvjetlio, o liku i djelu jednog velikog gospodina, pokoj mu dusi! Bas procith neki clanak na x-u o Daci, pise nesto kao, Daca je bio preurban za ovaj grad. E zbog takvih k'o ti je i bio preurban! Pozdrav!
Čovjek ti ništa ružno nije rekao, a ti mu uzvraćaš kao da ti je ne znam šta psovao. Toliko o tvojoj ''urbanosti''.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 okt 2012, 16:23

Pohvaljen rad Komiteta za normalizaciju
Platini: Stadione vam mora graditi država, a ne UEFA.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 02 okt 2012, 17:11

Sudeći po izvještajima medija, ovaj Platini je doveden samo da pokuša udovoljiti Želji i Sarajevu. Ni jedan drugi klub, a niti grad vidim nije pomenut. Nije lijepo.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 02 okt 2012, 23:29

Armageddon2012 je napisao/la:sve je veci spisak onih koji govore "u pravu su oni u banjaluci kad prekidaju svaku utakmicu protiv zeljeznicara" :D :D

ipak mi se ne svidja ovo pljuvanje po ivici osimu,a pogotovo zelje da sto prije umre :( :( ...mozda sam ja naivan,ali ubjedjen sam da on nema veze sa ovim sto se radi,vec da je to sve maslo onog isprdka od njegovog sina...ne znam,tesko mi zamisliti ivicu osima da sjedi sa ovim sudijskim anonimusima i nagovara tomislava cuica ili vukasovica da poklanjaju golove zeljeznicaru...
Mislim prijatelju da si u potpunosti upravu jer nije ni on svemoguc!Previse je kriminalna nasa sudacka organizacija u kojoj zna se vec koji klub ima koristi nisu svi budale a oni pametni! Al nebitno, gledamo i gledat ce mo to i dalje dok se ne izvrse korjenite promjene:a sto svi znamo da od toga nema nista jer je politika duboko usla u pore nase pl!
Uostalom vidimo to sve kad se izadje u evropu :oops: :oops: :oops: :oops: !Bogu plakati al to je nasa hebena stvarnost!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 02 okt 2012, 23:50

ekran je napisao/la:Sudeći po izvještajima medija, ovaj Platini je doveden samo da pokuša udovoljiti Želji i Sarajevu. Ni jedan drugi klub, a niti grad vidim nije pomenut. Nije lijepo.
Ma Osim kupio Platinija ;)
NAPRIJED NARODE!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 okt 2012, 00:27

Zeman je napisao/la:
ekran je napisao/la:Sudeći po izvještajima medija, ovaj Platini je doveden samo da pokuša udovoljiti Želji i Sarajevu. Ni jedan drugi klub, a niti grad vidim nije pomenut. Nije lijepo.
Amar sredio preko Ivice.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 03 okt 2012, 01:13

Ma u prevodu covjek nam na kulturan nacin rekao koliki smo mi primitivci.Eto doveli ga i mislimo sada ce nam oni napraviti bar tri stadiona( po nasoj logici za svaki narod po jedan zbog etnicke ujednacnosti),ali kada je covjek vidio kakav nam je najbolji stadion u GLAVNOM GRADU,koji j I JEDINI GLAVNI GRAD NA SVJETU koji nema adekvatan stadion da reprezantacija tu igra,odyebao nas je i to je to.
Nemojte pograsno shvatiti ali tako je... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 okt 2012, 09:03

pile87 je napisao/la:
Zeman je napisao/la:
Amar sredio preko Ivice.
'ta ce brko , Platini drk'o na Papeta.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 okt 2012, 09:28

HZ_ilidzaa je napisao/la: 'ta ce brko , Platini drk'o na Papeta.
Vidio sam :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 03 okt 2012, 13:13

Joj treba nam tribina, joj treba nam stadion, joj kažnjeni smo... Pa dokle više plač. Najveći, a samo plaču. A Platini sve lijepo izignoriše :lol: :lol: :lol:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 okt 2012, 18:52

Ja ljepseg stadiona a goreg kluba od Celika u zivotu vidio nisam.20 godina evrope vidjeli nisu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 okt 2012, 19:35

ekran je napisao/la:Joj treba nam tribina, joj treba nam stadion, joj kažnjeni smo... Pa dokle više plač. Najveći, a samo plaču. A Platini sve lijepo izignoriše :lol: :lol: :lol:
Jedini koji plaču u zadnje vrijeme su smogovci i ovi pitari.
DRUG NEBI TI PUNCA

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 03 okt 2012, 19:46

Alipasino je napisao/la:Ja ljepseg stadiona a goreg kluba od Celika u zivotu vidio nisam.20 godina evrope vidjeli nisu.
Sta si ti imao iz matematike :D ?

Prije 20 godine je bila 1992. godina.

Evo ti kratki tecaj(obrati paznju na 2001/2002 g, a i na 2008/2009, koja u nasem slucaju nije za pohvaliti :mrgreen: ):
http://www.bihsoccer.com/BiH-klubovi-u- ... ovima.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sto se tice ozbiljnjih evropskih takmicenja, Celik nikada nije nastupio.

Sto se stadiona tice, ja nisam zloban, zelim da Zeljo izgradi sto ljepsi stadion, jer ova Grbavica je ruglo od stadiona. Pustite se emocija, tipa Grbavica ima dusu ovo ono, imao je i Hajduk stadion Marjan za kojeg su takodje emotivno vezani, ali izgradise Poljud, po meni najljepsi i naluksuzniji stadion bez premca na prostorima bivsje Jugoslavije. A taj stadion je sagradilo neko sarajevsko gradjevinsko preduzece.
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 04 okt 2012, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 04 okt 2012, 10:50

imao je i Hajduk stadion Marjan za kojeg su takodje emotivno vezani, ali izgradise Poljud, po meni najljepsi i naluksuzniji stadion bez premca na prostorima bivsje Jugoslavije.
samo mala ispravka, stari Hajdukov stadin se ne zove Marjan (brdo iznad Splita), nego Plinara a novi stadion Poljud je podno Marjana

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 04 okt 2012, 18:14

seven je napisao/la:
imao je i Hajduk stadion Marjan za kojeg su takodje emotivno vezani, ali izgradise Poljud, po meni najljepsi i naluksuzniji stadion bez premca na prostorima bivsje Jugoslavije.
samo mala ispravka, stari Hajdukov stadin se ne zove Marjan (brdo iznad Splita), nego Plinara a novi stadion Poljud je podno Marjana
Tacno ;-)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 okt 2012, 19:00

Hebali li im izbori sve po spisku. Hebote ko da se bira najmocniji covjek na svijetu, a ne lokalne vlasti.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-izb ... enda/89121
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.