posjeta losa a marketing za tekmu jos losiji...
Moderator/ica: Pasha
Šta sad trebamo branit onom ko nije iz Tuzle da udje? Što sarajevski kanton nije napunio dvoranu? Ovo da bi TK napunio Mejdan ti je stvarno preglupo.thulkazal je napisao/la:[Nemam ja veze sa Sarajevom i osuđujem to sve jer sramota je velika a glume sve neke online, facebook patriote a kad treba nema nikoga ... Bit bitka (pinoglavi je napisao/la: Reci da se šališ ?![]()
Pa ne govorim u fazonu kako vas nije sramota Acu slušat,nego imate i para i vremena i svega kad treba Aca doć,a kad treba reprezentaciju podržat onda vas nema.
![]()
) Tuzlanski kanton bi napunio Mejdan a ne grad Tuzla.
Uostalom glupa rasprava...
Najvise mi je drago sto su se vratili u Premier Ligu, samo da mogu opet ispast'.Head je napisao/la:Igrala je mlada u Tuzli pa se likovalo himni Srbije i **** glavni grad.Ukratko primitivci koji ne zasluzuju dobiti skolsku priredbu da organizuju.
Sinoc se vidjelo ko su papci. U najtezim trenutcima kada treba podrzat NAJBOLJU SELEKCIJU SVOJE DRZAVE, Sarajlijice nisu mogle da se odvoje od svojih mjesta u klubovima.Keenan.- je napisao/la:Najvise mi je drago sto su se vratili u Premier Ligu, samo da mogu opet ispast'.Head je napisao/la:Igrala je mlada u Tuzli pa se likovalo himni Srbije i **** glavni grad.Ukratko primitivci koji ne zasluzuju dobiti skolsku priredbu da organizuju.![]()
Nista neobicno, papcima je uvijek Sarajevo bilo krivo za sve.
Ma ja, vi ste bas fini i kulturni ljudi a kad ste psovali Sarajevo i aplaudirali himnoj Srbije niste mislili na uzas koji nas je zatekao prije 20-tak godina. Papak, pusti se suplje i moralisanja majke ti, vidis da ti ne ide.IronMany je napisao/la:Plus na to sve i da je repka igrala neki bezvezni mec, kao recimo nogometna u Gradaccu, vi ste trebali napunit dupke punu Skenderiju, radi onih ljudi koji su izgubili sve u proteklim poplavama i onom uzasu koji nas je zatekao.
I tu ste pali!
Zato, mojne price bezvezne i prepucavanja, ocekujemo od vas ovdje da se pokrijete debelom dekom po glavi!
" onclick="window.open(this.href);return false;TMmanija2012 je napisao/la: Tuzlaci ovako se navija za drzavu..lekcija broj 1
Likovalo himni SrbijeHead je napisao/la:Igrala je mlada u Tuzli pa se likovalo himni Srbije i **** glavni grad.Ukratko primitivci koji ne zasluzuju dobiti skolsku priredbu da organizuju.
Objasnio, nemamo vise sta pricat' o ovoj temi.Head je napisao/la:Poenta je sto aplaudiras onome ko te ubijo 4 godine a yebes onoga ko te branio.Sram vas biloguber_90 je napisao/la:Likovalo himni SrbijeHead je napisao/la:Igrala je mlada u Tuzli pa se likovalo himni Srbije i **** glavni grad.Ukratko primitivci koji ne zasluzuju dobiti skolsku priredbu da organizuju., ako je aplauz himni jedne drzavane likovanje e onda jeste, likovalo se himni Srbije. Vjerovatno bi po vama najbolje bilo da se zvizdalo, da su se srbijanski igraci gadjali flasama, upaljacima i ostalim predmetima koji se nadju pri ruci, a opet to govori o vama, koji bi ste volili da je tako bilo, a ne o onima koji su aplaudirali srbijanskoj himnoj.
I kakve to veze ima sa tim sto svaki sarajlija i sarajka vise vole da ih se slika da su bili u carsiji pa da se kasnije taguju nego reprezentaciju??Head je napisao/la:Poenta je sto aplaudiras onome ko te ubijo 4 godine a yebes onoga ko te branio.Sram vas biloguber_90 je napisao/la:Likovalo himni SrbijeHead je napisao/la:Igrala je mlada u Tuzli pa se likovalo himni Srbije i **** glavni grad.Ukratko primitivci koji ne zasluzuju dobiti skolsku priredbu da organizuju., ako je aplauz himni jedne drzavane likovanje e onda jeste, likovalo se himni Srbije. Vjerovatno bi po vama najbolje bilo da se zvizdalo, da su se srbijanski igraci gadjali flasama, upaljacima i ostalim predmetima koji se nadju pri ruci, a opet to govori o vama, koji bi ste volili da je tako bilo, a ne o onima koji su aplaudirali srbijanskoj himnoj.
Head objasnioHead je napisao/la:Poenta je sto aplaudiras onome ko te ubijo 4 godine a yebes onoga ko te branio.Sram vas biloguber_90 je napisao/la:Likovalo himni SrbijeHead je napisao/la:Igrala je mlada u Tuzli pa se likovalo himni Srbije i **** glavni grad.Ukratko primitivci koji ne zasluzuju dobiti skolsku priredbu da organizuju., ako je aplauz himni jedne drzavane likovanje e onda jeste, likovalo se himni Srbije. Vjerovatno bi po vama najbolje bilo da se zvizdalo, da su se srbijanski igraci gadjali flasama, upaljacima i ostalim predmetima koji se nadju pri ruci, a opet to govori o vama, koji bi ste volili da je tako bilo, a ne o onima koji su aplaudirali srbijanskoj himnoj.
Bravo, rezonovanje za petHead je napisao/la:Poenta je sto aplaudiras onome ko te ubijo 4 godine a yebes onoga ko te branio.Sram vas biloguber_90 je napisao/la:Likovalo himni SrbijeHead je napisao/la:Igrala je mlada u Tuzli pa se likovalo himni Srbije i **** glavni grad.Ukratko primitivci koji ne zasluzuju dobiti skolsku priredbu da organizuju., ako je aplauz himni jedne drzavane likovanje e onda jeste, likovalo se himni Srbije. Vjerovatno bi po vama najbolje bilo da se zvizdalo, da su se srbijanski igraci gadjali flasama, upaljacima i ostalim predmetima koji se nadju pri ruci, a opet to govori o vama, koji bi ste volili da je tako bilo, a ne o onima koji su aplaudirali srbijanskoj himnoj.
guber_90 je napisao/la:Tuzlu i Tuzlake sigurno Sarajevo nije branilo, bit ce prije obrnuto...
Ti meni navedi jedan kontra argument toj tezi i ja povucem to sto sam rekao.Keenan.- je napisao/la:guber_90 je napisao/la:Tuzlu i Tuzlake sigurno Sarajevo nije branilo, bit ce prije obrnuto...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.