Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

bistrikboy
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la bistrikboy » 08 jun 2014, 16:14

Ekipa je napravila cudo!Svaka cast! :tokralju:

posjeta losa a marketing za tekmu jos losiji...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2014, 16:25

thulkazal je napisao/la:[
pinoglavi je napisao/la: Reci da se šališ ? :facepalm:
Pa ne govorim u fazonu kako vas nije sramota Acu slušat,nego imate i para i vremena i svega kad treba Aca doć,a kad treba reprezentaciju podržat onda vas nema.
:facepalm:
Nemam ja veze sa Sarajevom i osuđujem to sve jer sramota je velika a glume sve neke online, facebook patriote a kad treba nema nikoga ... Bit bitka ( :mrgreen: ) Tuzlanski kanton bi napunio Mejdan a ne grad Tuzla.

Uostalom glupa rasprava...
Šta sad trebamo branit onom ko nije iz Tuzle da udje? Što sarajevski kanton nije napunio dvoranu? Ovo da bi TK napunio Mejdan ti je stvarno preglupo.
Nad tobom sunce najljepše sja

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 jun 2014, 16:26

Igrala je mlada u Tuzli pa se likovalo himni Srbije i **** glavni grad.Ukratko primitivci koji ne zasluzuju dobiti skolsku priredbu da organizuju.
1946

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 08 jun 2014, 16:36

Head je napisao/la:Igrala je mlada u Tuzli pa se likovalo himni Srbije i **** glavni grad.Ukratko primitivci koji ne zasluzuju dobiti skolsku priredbu da organizuju.
Najvise mi je drago sto su se vratili u Premier Ligu, samo da mogu opet ispast'. :lol:

Nista neobicno, papcima je uvijek Sarajevo bilo krivo za sve. :)
FK Željezničar
Chelsea FC

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 08 jun 2014, 16:46

Keenan.- je napisao/la:
Head je napisao/la:Igrala je mlada u Tuzli pa se likovalo himni Srbije i **** glavni grad.Ukratko primitivci koji ne zasluzuju dobiti skolsku priredbu da organizuju.
Najvise mi je drago sto su se vratili u Premier Ligu, samo da mogu opet ispast'. :lol:

Nista neobicno, papcima je uvijek Sarajevo bilo krivo za sve. :)
Sinoc se vidjelo ko su papci. U najtezim trenutcima kada treba podrzat NAJBOLJU SELEKCIJU SVOJE DRZAVE, Sarajlijice nisu mogle da se odvoje od svojih mjesta u klubovima.

Vi ste se sinoc pokazali i zato :shh:

Plus na to sve i da je repka igrala neki bezvezni mec, kao recimo nogometna u Gradaccu, vi ste trebali napunit dupke punu Skenderiju, radi onih ljudi koji su izgubili sve u proteklim poplavama i onom uzasu koji nas je zatekao.

I tu ste pali!

Zato, mojne price bezvezne i prepucavanja, ocekujemo od vas ovdje da se pokrijete debelom dekom po glavi! :shh:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 08 jun 2014, 16:52

IronMany je napisao/la:Plus na to sve i da je repka igrala neki bezvezni mec, kao recimo nogometna u Gradaccu, vi ste trebali napunit dupke punu Skenderiju, radi onih ljudi koji su izgubili sve u proteklim poplavama i onom uzasu koji nas je zatekao.

I tu ste pali!

Zato, mojne price bezvezne i prepucavanja, ocekujemo od vas ovdje da se pokrijete debelom dekom po glavi! :shh:
Ma ja, vi ste bas fini i kulturni ljudi a kad ste psovali Sarajevo i aplaudirali himnoj Srbije niste mislili na uzas koji nas je zatekao prije 20-tak godina. Papak, pusti se suplje i moralisanja majke ti, vidis da ti ne ide.
FK Željezničar
Chelsea FC

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jun 2014, 16:56

" onclick="window.open(this.href);return false; Tuzlaci ovako se navija za drzavu..lekcija broj 1

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2014, 17:04

halo ne kvarite temu,svakako ne pisete na ovom dijelu foruma.
Idite na premijer ligu pa se svadjajte.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2014, 17:13

TMmanija2012 je napisao/la: Tuzlaci ovako se navija za drzavu..lekcija broj 1
" onclick="window.open(this.href);return false;

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 08 jun 2014, 17:13

Jel moze neko da postavi snimak od sinocnje utakkmice ak nije problem moram jos jednom pogledat
joj hamo vidi mu glave

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 08 jun 2014, 17:30

Likovalo himni Srbije :lolno: , ako je aplauz himni jedne drzavane likovanje e onda jeste, likovalo se himni Srbije. Vjerovatno bi po vama najbolje bilo da se zvizdalo, da su se srbijanski igraci gadjali flasama, upaljacima i ostalim predmetima koji se nadju pri ruci, a opet to govori o vama, koji bi ste volili da je tako bilo, a ne o onima koji su aplaudirali srbijanskoj himnoj.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 08 jun 2014, 17:37

Head je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:
Likovalo himni Srbije :lolno: , ako je aplauz himni jedne drzavane likovanje e onda jeste, likovalo se himni Srbije. Vjerovatno bi po vama najbolje bilo da se zvizdalo, da su se srbijanski igraci gadjali flasama, upaljacima i ostalim predmetima koji se nadju pri ruci, a opet to govori o vama, koji bi ste volili da je tako bilo, a ne o onima koji su aplaudirali srbijanskoj himnoj.
Poenta je sto aplaudiras onome ko te ubijo 4 godine a yebes onoga ko te branio.Sram vas bilo
Objasnio, nemamo vise sta pricat' o ovoj temi.
FK Željezničar
Chelsea FC

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 08 jun 2014, 17:40

Head je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:
Poenta je sto aplaudiras onome ko te ubijo 4 godine a yebes onoga ko te branio.Sram vas bilo
I kakve to veze ima sa tim sto svaki sarajlija i sarajka vise vole da ih se slika da su bili u carsiji pa da se kasnije taguju nego reprezentaciju??
Isto ovako je Sarajevo otjeralo i fudbalsku repku pa bi je sad nazad. Izvizdali cijelu repku na Kosevu pa i Spahu kada je uzeo mikrofon. Ma neka je vas stid. Najprepotentniji grad i stanovnistvo u drzavi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 jun 2014, 17:40

Head je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:
Head objasnio :tokralju:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2014, 17:40

Samo pokazujete da ste iste seljačine kao oni koji su dočekali naše navijače na Marakani. :kafa:

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 08 jun 2014, 17:41

Head je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:
Bravo, rezonovanje za pet :clap: .
Oni momci od 20-ak godina sigurno nisu napadali nas, ne mogu nositi to breme na svojim ledjima, ne mogu da ispastaju tudje grijehe.
Tuzlu i Tuzlake sigurno Sarajevo nije branilo, bit ce prije obrnuto, medjutim to je jedna druga tema o kojoj ne treba ni da se prica.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 jun 2014, 17:42

Pa nema opravdanja za sinocnju posjetu, ne pokusavam ga naci jer je sramota.
Samo sam se morao ukljuciti u diskusiju i reci svoje misljenje o ovim lokalpatriotima iz Tuzle koji podrzavaju agresora a yebu domace.
Toliko od mene.
1946

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 08 jun 2014, 17:44

guber_90 je napisao/la:Tuzlu i Tuzlake sigurno Sarajevo nije branilo, bit ce prije obrnuto...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FK Željezničar
Chelsea FC

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 08 jun 2014, 17:46

Keenan.- je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:Tuzlu i Tuzlake sigurno Sarajevo nije branilo, bit ce prije obrnuto...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti meni navedi jedan kontra argument toj tezi i ja povucem to sto sam rekao.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 17:47

Jucer u ova doba nije bilo 5 postova vezano za reprezentaciju, a sada su se raspisali oni koji nikad nisu bili na ovoj temi. I ti postovi opet nemaju veze sa rukometom nego ko je veći patriota i ko bi bolje napunio dvoranu i što jedni ne zvižde a drugi zvižde himni Srbije.

Ne znam šta rade moderatori. :roll:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.