Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Zanimljivo kako navijaci reprezentacije srbije pisu sada na ovom pdf-u. Inace ih nikada nema i ne zanima ih reprezentacija BiH.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Ognjen Vranješ
Ova slika Barbareza je photoshop, grb armije BiH je dodan. 
A o patriotizmu njegovom ne treba trositi mnogo rijeci, ne interesuje me ni previse kako se izjasnjava, sa ponosom je nosio dres BiH.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

A o patriotizmu njegovom ne treba trositi mnogo rijeci, ne interesuje me ni previse kako se izjasnjava, sa ponosom je nosio dres BiH.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
i mene njihova prisustnost ovdje bas cudi..Greivis je napisao/la:Zanimljivo kako navijaci reprezentacije srbije pisu sada na ovom pdf-u. Inace ih nikada nema i ne zanima ih reprezentacija BiH.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- alan_kardec
- Kontakt:
"Nama" je možda zabranjeno pisati ovdje, al je bitno da nije zabranjeno "onima" koji mu žele da slomije nogu ili "onima" koji "one" u bh reprezentaciji smatraju otpadom i koji svakodnevno pokazuju svoje licemjerje, između ostalog, i na ovoj temi.thulkazal je napisao/la:Zar "vama" nije zabranjeno ovdje pisati ? Čudno pa vas moderator/admin ne opominje za ban kako je najavio.
Jest vala baš, Barbarez je "Srbin" koliko je Pape "Bošnjak" a o uspjehu/neuspjehu Papeta ne želim sa tobom da raspravljam jer ne gledamo isto reprezentaciju BiH.
O Papetu nećemo jer ovo nije tema o njemu, njegov rezultat dovoljno govori.
Ne znam za tebe kako gledaš na reprezentaciju BiH, ja je recimo smatram svojom iz milion razloga i navijam za nju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nikom ne bi trebalo biti zabranjeno pisati pa ni Srbijanskim navijacima dok du konstuktivni i ne mrze ovu repku i njezine igrace. Uvijek je lijepo vidjeti i sta drugi pisu ako su u pitanju pristojni i pametni momci. Jos vise su dobrodosli oni koji navijaju za BiH repku pa taman im ona bila i druga u srcu. Ovo je ipak samo forum.alan_kardec je napisao/la:"Nama" je možda zabranjeno pisati ovdje, al je bitno da nije zabranjeno "onima" koji mu žele da slomije nogu ili "onima" koji "one" u bh reprezentaciji smatraju otpadom i koji svakodnevno pokazuju svoje licemjerje, između ostalog, i na ovoj temi.thulkazal je napisao/la:Zar "vama" nije zabranjeno ovdje pisati ? Čudno pa vas moderator/admin ne opominje za ban kako je najavio.
Jest vala baš, Barbarez je "Srbin" koliko je Pape "Bošnjak" a o uspjehu/neuspjehu Papeta ne želim sa tobom da raspravljam jer ne gledamo isto reprezentaciju BiH.
O Papetu nećemo jer ovo nije tema o njemu, njegov rezultat dovoljno govori.
Ne znam za tebe kako gledaš na reprezentaciju BiH, ja je recimo smatram svojom iz milion razloga i navijam za nju.
Ne mješaj kruške i jabuke.Argentina je napisao/la:Bičakčić ima istetovirane ljiljane a Seo (ne znam da li njega smiju) se slikao sa ratnom zastavom R BiH.
Ne upoređujem ovo dvoje, navodim kao primjer.
Sranješ ima slika sa Srbskom zastavom i niko mu ni a nije rekao zbog toga.
Drugo nije ratna zastava, nego zastava Republike BiH koja je bila zvanična zastava par godina poslije rata.
I treće i najvažnije prestavnici genocidaša ne mogu nama ništa uvjetovat.[/quote]
Prvo nauči citirat ako želiš da te se uzima za ozbiljnog sagovornika, iako količina gluposti koju si naškrabo me razuvjerilaTi nemas pojma o zivotu. To sto se slika sa srpskom zastavom je meni nula bodova, kao i sto je tvoj ostatak posta. Zastava s ljiljanima je priznata *92 nakon referenduma i ocjepljenja od Jugoslavije, a ne par godina prije (ovo znaju i djeca u 7 razredu osnovne skole). Genocidasi su i oni koji su je stvorili i potpisali nastanak RS-a, ako ne znas, a sigurno ne znas jer si lupio ovo za zastavu, nju su potpisali i srbi i hrvati i bosnjaci.

zabranjeno je pisati onima koji ne navijaju za BiH jer vode rasprave u isključivo pravcu politike obzirom da ih sportski aspekt naše reprezentacije ne interesuje.
također, zabranjeno pisati i onima koji navijaju za BiH ako su tu samo da bi diskutovali o politici.
Ljudi, završite već jednom ispraznu diskusiju o nastanku RS, armijama isl.
već sam upozorio pojedince, počeću banovati, a onda će biti "to je jer sam srbin, hrvat, bošnjak..."
također, zabranjeno pisati i onima koji navijaju za BiH ako su tu samo da bi diskutovali o politici.
već sam upozorio pojedince, počeću banovati, a onda će biti "to je jer sam srbin, hrvat, bošnjak..."
Da malo razbijemo monotoniju na temi...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- Nerminovic
- Kontakt:
admin je napisao/la:zabranjeno je pisati onima koji ne navijaju za BiH jer vode rasprave u isključivo pravcu politike obzirom da ih sportski aspekt naše reprezentacije ne interesuje.

shandrlike-tandrlike
Sad se tetoviraj slino šugava
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Najgori si igrac daleko daleko !!! Igras i klizis, pogubi yve lopte jare... mozel malo fudbala? Steta pa smo u bosni gdje se igra po nacionalnom kljucu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
sta serete, momak je odlican, osim tog gola, par puta je spasavao..
-
- Kontakt:
Ti ocigledno pojma nemas o fudbalu... kasni tri puta na lukakua glavom, dadne sebi for pa klize nezna loptu iznjet vani iz odbrane.. sta je dobar sto klize bezveze jer nezna se postavit. Ne rise molim te de gledaj pravilno utakmicu.risingforce je napisao/la:sta serete, momak je odlican, osim tog gola, par puta je spasavao..
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nije kriv Vranješ, već onaj ko mu je dao zaduženje da čuva Fellainija u prekidu. 

Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 03 sep 2015, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
bhfanaticos ne javljaj se, tvoje misljenje nije relevantno zbog mrznje prema Ogijubhfanatic14 je napisao/la:Ti ocigledno pojma nemas o fudbalu... kasni tri puta na lukakua glavom, dadne sebi for pa klize nezna loptu iznjet vani iz odbrane.. sta je dobar sto klize bezveze jer nezna se postavit. Ne rise molim te de gledaj pravilno utakmicu.risingforce je napisao/la:sta serete, momak je odlican, osim tog gola, par puta je spasavao..
Istetovira ga Felaini ko levata.. Moj Mesa cim ti njega jos zoves, nisi ti nikakav autoritet, nego neko ocigledno moraju igrati zbog nekih drugih stvari..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Kakva je ovo katastrofa ! Ciste lopte on izbije u aut haha... odbija se od bentekea ko djete malo.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Od Bentekea se može odbiti jedino Tino na tribinama.bhfanatic14 je napisao/la:Kakva je ovo katastrofa ! Ciste lopte on izbije u aut haha... odbija se od bentekea ko djete malo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.