Olimpik Sarajevo

nime_tm87
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la nime_tm87 » 19 nov 2011, 18:43

centarfor je napisao/la:ma tko to kaze da je danas sudija navlacio za sarajevo,a pogotovu kod 0-2 kad je gospodin arbitar vidjeo u kojem smjeru ce utakmica da ode,iste sekunde je poceo da navlaci tj. posao da svira svaki dodir nad sarajevskim igracima a na zvijezdi ni jace faulove ne svira,za sarajevo pa onda par auta diskutabilni,pa ponisten gol zvijezde,i na kraju ne dozvoljava zvijezdi ni centra da predje a za sarajevo svira faulove oko 16 met. kao i neke kornere koji nisu cak ni bili,daj ba sarajlije nemoj te molim vas pricat gluposti svi dobro znamo kakva nam je liga i kako se sudi pojedinim ekipama,jadni vi bili i ta vasa pobjeda i vase sarajevo,jad i cemer,sramota,stidite se :oops: cccc....
temu si fulo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 nov 2011, 18:48

centarfor je napisao/la:ma tko to kaze da je danas sudija navlacio za sarajevo,a pogotovu kod 0-2 kad je gospodin arbitar vidjeo u kojem smjeru ce utakmica da ode,iste sekunde je poceo da navlaci tj. posao da svira svaki dodir nad sarajevskim igracima a na zvijezdi ni jace faulove ne svira,za sarajevo pa onda par auta diskutabilni,pa ponisten gol zvijezde,i na kraju ne dozvoljava zvijezdi ni centra da predje a za sarajevo svira faulove oko 16 met. kao i neke kornere koji nisu cak ni bili,daj ba sarajlije nemoj te molim vas pricat gluposti svi dobro znamo kakva nam je liga i kako se sudi pojedinim ekipama,jadni vi bili i ta vasa pobjeda i vase sarajevo,jad i cemer,sramota,stidite se :oops: cccc....
jesi malo ofulo temu osini ovo na temu fk sarajevo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 nov 2011, 18:50

tepsija je napisao/la:E lude ekipe...sve redom potamani po Hercegovini...i Zrinjski,i Velež,danas Leotar :)
steta sto za ovako dobru ekipu nema ko da navija ;) :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

centarfor
Kontakt:

Post Postao/la centarfor » 19 nov 2011, 18:55

astra1922 je napisao/la:
jesi malo ofulo temu osini ovo na temu fk sarajevo
ma jbg tolko sam iznervira u pm. da nisam ni videjo gore da pise sarajevo olimpik,sorry evo idem tamo da ima zalijepim

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 nov 2011, 18:58

astra1922 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:E lude ekipe...sve redom potamani po Hercegovini...i Zrinjski,i Velež,danas Leotar :)
Ima,ja navijam! :D
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 nov 2011, 19:22

Mancini je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
:D dobar si cetizke na pobjedi :)

Nova sezona nova nafaka

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 19 nov 2011, 19:24

Komsije svaka cast,haj' i slijedece kolo poludite i pobjedite na Otoci :mrgreen:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 19 nov 2011, 22:52

Mancini je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Bice nas sve vise i vise samo polako,,,,,NE ŠTELAMO,NE VARAMO I CASNI SMO I POŠTENI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 nov 2011, 22:55

Vidim počeli ste po gradu i grafite pisati, ima i među vama huligana :P :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 19 nov 2011, 23:01

Bianconeri1988 je napisao/la:Vidim počeli ste po gradu i grafite pisati, ima i među vama huligana :P :lol:
Nek si mi jarane ovo napisao--------SUTRA U PODNE HITAN SASTANAK NAVIJACA OLIMPICA da ih malo mi stariji edukujemo da ne budu huligani i da ne pišu grafite po gradu,,,,,,,,JEDAN JE JEDINI GOSPODIN NIJAZ GRACIC,,,,

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 nov 2011, 23:01

Cestitke Olimpicu na pobjedi, rijetki su oni koji su iz Trebinja vratili uzdignute glave. Ovaj Kapic stvarno igra pravo dobro, mogao bi on brzo iz Olimpica.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 21 nov 2011, 12:08

herbion je napisao/la:
Neki su dobili vaspitne da im vise takve i slicne stvari ne padaju na pamet :D Sudija je sudio kao da je u Gradisci a cudnije da je vec dva kola za redom sudio Kozari u gostima.
Sasvim sam ubjedjen da ce Zelji biti tesko u Gradisci.
Nisam htio nista pisati ni komentarisati, ali sve se vidjelo na TV prenosu. Nadam se da cete sada prestati piskarati gluposti vezane za Zelju.
Koliko je bilo tesko pokazuje to da smo prelomili tekmu odmah na pocetku.
Cuva Bog Zelju svog!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 nov 2011, 12:45

Prelomili su na početku zato što su igrali protiv slabe ekipe.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

bagrcavi
Kontakt:

Re:

Post Postao/la bagrcavi » 21 nov 2011, 14:58

Mancini je napisao/la:Prelomili su na početku zato što su igrali protiv slabe ekipe.
Vi kad pobijedite javite se ;) Kako reče Gracić cilj nam je da makar gol Želji zabijemo
DRUG NEBI TI PUNCA

Mancini
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la Mancini » 21 nov 2011, 16:35

bagrcavi je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Prelomili su na početku zato što su igrali protiv slabe ekipe.
Vi kad pobijedite javite se ;) Kako reče Gracić cilj nam je da makar gol Želji zabijemo
Ja sam rekao onako kako je!Da imaju boljeg trenera možda bi pobijedili.Pabizo će vam objasniti kakav je trener Kozare! ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 nov 2011, 16:41

Mancini je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Ja sam rekao onako kako je!Da imaju boljeg trenera možda bi pobijedili.Pabizo će vam objasniti kakav je trener Kozare! ;)
Pa ti si baš tvrdoglav, ali Bože moj zato i navijaš za OlimpiC.Vlado Jagodić je profesor za onog "stručnjaka" koji sjedi na vašoj klupi :D
DRUG NEBI TI PUNCA

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 nov 2011, 17:12

Mancini je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Trener Kozare je ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,00000000000000000,,,,,,,000000000000000,,

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 nov 2011, 17:18

@bagrcavi Sad si me baš nasmijo pravo!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 nov 2011, 17:31

bagrcavi je napisao/la:
Nekada cemo i pobedit ŽELJU-----treniramo ,zadovoljni smo radom naseg šefa g.Juke-----a taj da kažemo kvazi trener Kozare može da bude samo profesor za kojekakve igre na srecu nekima koji ga okružuju.GOSPODIN JUKA šef stručnog štaba OLIMPICA je jako obrazovan covjek koji govori dva strana jezika i prati najnovije metode iz oblasti nogometa i stalno se edukuje i uskoro celnik OLIMPICA planira da ga pošalje u Japan na jednu sedmicu kod g.Dragana Stojkovica-Piksija da isprati rad ovog cenjenog srbijanskog stručnjaka koji je sa FK NAGOJOM napravio bum,,,,,,,,G.Stojkovic i g.Nijaz Gracic su prijatelji i eto našeg JUKE kod PIKSIJA,,,,,,,,,

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 nov 2011, 17:48

pabizo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Nekada cemo i pobedit ŽELJU-----treniramo ,zadovoljni smo radom naseg šefa g.Juke-----a taj da kažemo kvazi trener Kozare može da bude samo profesor za kojekakve igre na srecu nekima koji ga okružuju.GOSPODIN JUKA šef stručnog štaba OLIMPICA je jako obrazovan covjek koji govori dva strana jezika i prati najnovije metode iz oblasti nogometa i stalno se edukuje i uskoro celnik OLIMPICA planira da ga pošalje u Japan na jednu sedmicu kod g.Dragana Stojkovica-Piksija da isprati rad ovog cenjenog srbijanskog stručnjaka koji je sa FK NAGOJOM napravio bum,,,,,,,,G.Stojkovic i g.Nijaz Gracic su prijatelji i eto našeg JUKE kod PIKSIJA,,,,,,,,,
necete nikad! :roll:

barem ne, dok sam ja ziv... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.