temu si fulocentarfor je napisao/la:ma tko to kaze da je danas sudija navlacio za sarajevo,a pogotovu kod 0-2 kad je gospodin arbitar vidjeo u kojem smjeru ce utakmica da ode,iste sekunde je poceo da navlaci tj. posao da svira svaki dodir nad sarajevskim igracima a na zvijezdi ni jace faulove ne svira,za sarajevo pa onda par auta diskutabilni,pa ponisten gol zvijezde,i na kraju ne dozvoljava zvijezdi ni centra da predje a za sarajevo svira faulove oko 16 met. kao i neke kornere koji nisu cak ni bili,daj ba sarajlije nemoj te molim vas pricat gluposti svi dobro znamo kakva nam je liga i kako se sudi pojedinim ekipama,jadni vi bili i ta vasa pobjeda i vase sarajevo,jad i cemer,sramota,stidite secccc....
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
jesi malo ofulo temu osini ovo na temu fk sarajevocentarfor je napisao/la:ma tko to kaze da je danas sudija navlacio za sarajevo,a pogotovu kod 0-2 kad je gospodin arbitar vidjeo u kojem smjeru ce utakmica da ode,iste sekunde je poceo da navlaci tj. posao da svira svaki dodir nad sarajevskim igracima a na zvijezdi ni jace faulove ne svira,za sarajevo pa onda par auta diskutabilni,pa ponisten gol zvijezde,i na kraju ne dozvoljava zvijezdi ni centra da predje a za sarajevo svira faulove oko 16 met. kao i neke kornere koji nisu cak ni bili,daj ba sarajlije nemoj te molim vas pricat gluposti svi dobro znamo kakva nam je liga i kako se sudi pojedinim ekipama,jadni vi bili i ta vasa pobjeda i vase sarajevo,jad i cemer,sramota,stidite secccc....
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
steta sto za ovako dobru ekipu nema ko da navijatepsija je napisao/la:E lude ekipe...sve redom potamani po Hercegovini...i Zrinjski,i Velež,danas Leotar

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma jbg tolko sam iznervira u pm. da nisam ni videjo gore da pise sarajevo olimpik,sorry evo idem tamo da ima zalijepimastra1922 je napisao/la:jesi malo ofulo temu osini ovo na temu fk sarajevocentarfor je napisao/la:ma tko to kaze da je danas sudija navlacio za sarajevo,a pogotovu kod 0-2 kad je gospodin arbitar vidjeo u kojem smjeru ce utakmica da ode,iste sekunde je poceo da navlaci tj. posao da svira svaki dodir nad sarajevskim igracima a na zvijezdi ni jace faulove ne svira,za sarajevo pa onda par auta diskutabilni,pa ponisten gol zvijezde,i na kraju ne dozvoljava zvijezdi ni centra da predje a za sarajevo svira faulove oko 16 met. kao i neke kornere koji nisu cak ni bili,daj ba sarajlije nemoj te molim vas pricat gluposti svi dobro znamo kakva nam je liga i kako se sudi pojedinim ekipama,jadni vi bili i ta vasa pobjeda i vase sarajevo,jad i cemer,sramota,stidite secccc....
Ima,ja navijam!astra1922 je napisao/la:steta sto za ovako dobru ekipu nema ko da navijatepsija je napisao/la:E lude ekipe...sve redom potamani po Hercegovini...i Zrinjski,i Velež,danas Leotar![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la:Ima,ja navijam!astra1922 je napisao/la:steta sto za ovako dobru ekipu nema ko da navijatepsija je napisao/la:E lude ekipe...sve redom potamani po Hercegovini...i Zrinjski,i Velež,danas Leotar![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Komsije svaka cast,haj' i slijedece kolo poludite i pobjedite na Otoci 

Bice nas sve vise i vise samo polako,,,,,NE ŠTELAMO,NE VARAMO I CASNI SMO I POŠTENIMancini je napisao/la:Ima,ja navijam!astra1922 je napisao/la:steta sto za ovako dobru ekipu nema ko da navijatepsija je napisao/la:E lude ekipe...sve redom potamani po Hercegovini...i Zrinjski,i Velež,danas Leotar![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidim počeli ste po gradu i grafite pisati, ima i među vama huligana

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nek si mi jarane ovo napisao--------SUTRA U PODNE HITAN SASTANAK NAVIJACA OLIMPICA da ih malo mi stariji edukujemo da ne budu huligani i da ne pišu grafite po gradu,,,,,,,,JEDAN JE JEDINI GOSPODIN NIJAZ GRACIC,,,,Bianconeri1988 je napisao/la:Vidim počeli ste po gradu i grafite pisati, ima i među vama huligana![]()
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Olimpicu na pobjedi, rijetki su oni koji su iz Trebinja vratili uzdignute glave. Ovaj Kapic stvarno igra pravo dobro, mogao bi on brzo iz Olimpica.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nisam htio nista pisati ni komentarisati, ali sve se vidjelo na TV prenosu. Nadam se da cete sada prestati piskarati gluposti vezane za Zelju.herbion je napisao/la:
Neki su dobili vaspitne da im vise takve i slicne stvari ne padaju na pametSudija je sudio kao da je u Gradisci a cudnije da je vec dva kola za redom sudio Kozari u gostima.
Sasvim sam ubjedjen da ce Zelji biti tesko u Gradisci.
Koliko je bilo tesko pokazuje to da smo prelomili tekmu odmah na pocetku.
Cuva Bog Zelju svog!
Re:
Vi kad pobijedite javite seMancini je napisao/la:Prelomili su na početku zato što su igrali protiv slabe ekipe.

DRUG NEBI TI PUNCA
Re: Re:
Ja sam rekao onako kako je!Da imaju boljeg trenera možda bi pobijedili.Pabizo će vam objasniti kakav je trener Kozare!bagrcavi je napisao/la:Vi kad pobijedite javite seMancini je napisao/la:Prelomili su na početku zato što su igrali protiv slabe ekipe.Kako reče Gracić cilj nam je da makar gol Želji zabijemo

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa ti si baš tvrdoglav, ali Bože moj zato i navijaš za OlimpiC.Vlado Jagodić je profesor za onog "stručnjaka" koji sjedi na vašoj klupiMancini je napisao/la:Ja sam rekao onako kako je!Da imaju boljeg trenera možda bi pobijedili.Pabizo će vam objasniti kakav je trener Kozare!bagrcavi je napisao/la:Vi kad pobijedite javite seMancini je napisao/la:Prelomili su na početku zato što su igrali protiv slabe ekipe.Kako reče Gracić cilj nam je da makar gol Želji zabijemo

DRUG NEBI TI PUNCA
Trener Kozare je ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,00000000000000000,,,,,,,000000000000000,,Mancini je napisao/la:Ja sam rekao onako kako je!Da imaju boljeg trenera možda bi pobijedili.Pabizo će vam objasniti kakav je trener Kozare!bagrcavi je napisao/la:Vi kad pobijedite javite seMancini je napisao/la:Prelomili su na početku zato što su igrali protiv slabe ekipe.Kako reče Gracić cilj nam je da makar gol Želji zabijemo
Nekada cemo i pobedit ŽELJU-----treniramo ,zadovoljni smo radom naseg šefa g.Juke-----a taj da kažemo kvazi trener Kozare može da bude samo profesor za kojekakve igre na srecu nekima koji ga okružuju.GOSPODIN JUKA šef stručnog štaba OLIMPICA je jako obrazovan covjek koji govori dva strana jezika i prati najnovije metode iz oblasti nogometa i stalno se edukuje i uskoro celnik OLIMPICA planira da ga pošalje u Japan na jednu sedmicu kod g.Dragana Stojkovica-Piksija da isprati rad ovog cenjenog srbijanskog stručnjaka koji je sa FK NAGOJOM napravio bum,,,,,,,,G.Stojkovic i g.Nijaz Gracic su prijatelji i eto našeg JUKE kod PIKSIJA,,,,,,,,,bagrcavi je napisao/la:Vi kad pobijedite javite seMancini je napisao/la:Prelomili su na početku zato što su igrali protiv slabe ekipe.Kako reče Gracić cilj nam je da makar gol Želji zabijemo
necete nikad!pabizo je napisao/la:Nekada cemo i pobedit ŽELJU-----treniramo ,zadovoljni smo radom naseg šefa g.Juke-----a taj da kažemo kvazi trener Kozare može da bude samo profesor za kojekakve igre na srecu nekima koji ga okružuju.GOSPODIN JUKA šef stručnog štaba OLIMPICA je jako obrazovan covjek koji govori dva strana jezika i prati najnovije metode iz oblasti nogometa i stalno se edukuje i uskoro celnik OLIMPICA planira da ga pošalje u Japan na jednu sedmicu kod g.Dragana Stojkovica-Piksija da isprati rad ovog cenjenog srbijanskog stručnjaka koji je sa FK NAGOJOM napravio bum,,,,,,,,G.Stojkovic i g.Nijaz Gracic su prijatelji i eto našeg JUKE kod PIKSIJA,,,,,,,,,bagrcavi je napisao/la:Vi kad pobijedite javite seMancini je napisao/la:Prelomili su na početku zato što su igrali protiv slabe ekipe.Kako reče Gracić cilj nam je da makar gol Želji zabijemo

barem ne, dok sam ja ziv...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.