Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Dosta je neizvjestno kako ce se Hoffenheim razviti u blizkoj buducnosti. Bilo je price o tome, da ce doci do nekih promjena, pa da ce i Ba prodati i jos nekoliko igraca. Tu treba biti pametan i prave odluke dovesti. Sto se tice Rangnicka, sam neznam sta da kazem, cas mislim da ga se trebaju rijesiti, a onda pomislim da im moze gore doci, jer on nije bas ni najlosiji trener u BL. Kada bih mogli zaposliti Magatha to bi bilo nesto drugo. Ovako uvjek moze doci Veh broj 2.
Danas su tek tako prosli, sa malo srece i Vedinim golom. Ali nije to to. Tu se mora jos mnogo promjeniti da se vrate bar u onu formu od pocetka ove sezone. Sto se tice Vedada ovo je danas mozda cak bilo bolje za njega. Sad su mozda i najgluplji navijaci shvatili da Prince nije nikakva zamjena za njega, a i da jeste, ne bi mnogo koristio bez pravih lopti. Ako im Eduardo ode trebat ce im stvarno dobra zamjena, iako i ovaj trci za svojom formom i motivacijom.
Sto se tice Vede, mislim da ce on u buducim igrama reprezentacije pokazati sta moze.
Danas su tek tako prosli, sa malo srece i Vedinim golom. Ali nije to to. Tu se mora jos mnogo promjeniti da se vrate bar u onu formu od pocetka ove sezone. Sto se tice Vedada ovo je danas mozda cak bilo bolje za njega. Sad su mozda i najgluplji navijaci shvatili da Prince nije nikakva zamjena za njega, a i da jeste, ne bi mnogo koristio bez pravih lopti. Ako im Eduardo ode trebat ce im stvarno dobra zamjena, iako i ovaj trci za svojom formom i motivacijom.
Sto se tice Vede, mislim da ce on u buducim igrama reprezentacije pokazati sta moze.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 18 apr 2010, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hmmm ma nije Vedo tako ni los gledam tabelu strijelaca i on i Olic imaju 10 golova
a Olica hvale na veliko lol a gdje igra Ibisevic a gdje Ivica , stvarno neznamo cjeniti ono sto imamo prvi ja sam nesto balio protiv Vede ....

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
ma Vedo nema sa kim da igra.. pa vidite samo one seljake u Hoffenheimu.. pogotovo onaj Eduardo.. on nesto glumi, nekakvu zvijezdicu.. niko ne gleda da igra timski, osim naravno Vede.. i pored toga sto je sezonu poceo u strahu, jer jos jedna povreda slicna bi mu skroz unistila karijeru on je dao 10 golova u glupavom Hoffenheimu gdje sam sebi mora sve stvoriti.. sto prije ode, to bolje..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Mandrak je napisao/la:Hummels jeste digao nogu ali Ibišević je zabio gol lobanjom.

vOluMme je napisao/la:Ja mislim da je Hummelsu prepisan pogodak. Jer da je Ibišević dao gol bio bi offside.
Pogledajte na 2:37

Hummels je zakacio loptu ali je zadnji igrao Vedo.
- Principatus
- Kontakt:
Hummels sam kaze za Bild da nije dodirnuo loptu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nemojte se svadjati dudlas je zabio gol .
ceka sad da sam sbe od jucer citiram a vedinim kriticarima treba labrnju zasiti za sva vremena.

- el_fenomeno
- Kontakt:
Obori me Hoffenheim kako se vec pise na 2 listica 

Razlog vise da volis Vedadael_fenomeno je napisao/la:Obori me Hoffenheim kako se vec pise na 2 listica

Tracy McGrady!!!
dudlas74 je napisao/la:Vedo zabija dva gola dortmundu , kaze mi neko a ja cu vam reci ko,ali kad se utakmica zavrsi.
E sad cu vam reci ko mi je isaret dao da ce Vedo zabiti.Da da bas Edina, samo nije rekla dva gola to sam ja dodao, al da sam znao da ce poceti sa klupe nebih ni ja rekao da ce dva zabiti.Kako god ovaj hoffe bi bio jos veca nula i vjerujem da bi iz BL ispali da im nije Vede .Svi ko nesto malo pa malo pa vedu kritikuju haj sto ga mrze i kritikuje svabe pa cak i trener ( mrzitelj bosanac jos od bajramovica) nego cak i nasi dragi bosanci i hercegovci i to i pored toga sto je vedo evo vec 10 zabio ove sezone, toliko ga kritikuju da bi covjek pomislio da taj igrac pojma nema da nije ni za nase premijer lige.Sram nek vas bude.Stidite se svi koji ste i pomislili lose o vedi a kamoli napisali tako nesto.Taj je covjek najzasluznije za sve sto se hoffenheimu lijepo desavalo u prvom djelu prosle sezone i najzasluzniji je sto nisu ispali ove sezone.Sa ovakvim sebicnim klocevima igrati i zabiti 10 golova moze samo vedo.
- Principatus
- Kontakt:
Sahbaz is back. 
Da Rangnick bas mrzi Bosance ne bih rekao, inace ne pase sto je extra dolazio za Zenicu da vidi Bosnu protiv Turske. Bez Vedada Hoffenheim bi se nadao sada najvise mjestu za relegaciju.

Da Rangnick bas mrzi Bosance ne bih rekao, inace ne pase sto je extra dolazio za Zenicu da vidi Bosnu protiv Turske. Bez Vedada Hoffenheim bi se nadao sada najvise mjestu za relegaciju.
Uostalom pod patronatom Ragne dovedeni su i Salihovic i Vedo.Principatus je napisao/la:Sahbaz is back.
A cisto sumnjam da bi i Bosnji bilo krivo da Vedo recimo potopi Francuze.
To su price za male djecu.
Bez Seje oni ni druge lige nebi ni sad vidjeli.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
samo da cestitam Vedi na pogotku,ljepo je utisao Dortmundove navijace 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Sada kada gledam snjimak i fakat je ocigledno da je Vedo dao gol...vidi se kako je trznuo glavom kada ga je lopta pogodila...cak i Humels priznao da nije ni taknuo loptu...ali sta ti je ljudska psiha...ne vjerujes svojim ocima. Eto kako je ljude lako izmanipulisati. Ali najjaci su mi pojedinci "zlobnici" sto su se obradovali kada Vedi nije pripisan gol...kakvi bolesnici 

evo dokaz da je vedo dao gol , hm.. kad je onaj sa strane ubacioo vedo je dao gol a ovi su dortmundovi igraci trazi offsajd a sto bi ga trazili da je autogol bioo jer su oni vidjeli da je vedo dao gol i uz to su mislili da je offsajd gotova prica a kad dodje sudnji dan nek onda vedo kaze dali je dao il nije 

Koja bi budala priznala autogol, i da bude direktni krivac za gubitak bodova koji ih moze kostati LS i jos pogotovo kad se vazu milimetri ko je prvi dotakao.Necromacer je napisao/la:Sada kada gledam snjimak i fakat je ocigledno da je Vedo dao gol...vidi se kako je trznuo glavom kada ga je lopta pogodila...cak i Humels priznao da nije ni taknuo loptu...ali sta ti je ljudska psiha...ne vjerujes svojim ocima. Eto kako je ljude lako izmanipulisati. Ali najjaci su mi pojedinci "zlobnici" sto su se obradovali kada Vedi nije pripisan gol...kakvi bolesnici
Ovako svi zadovoljni.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa nema on sta priznavati, vidjeli su i njgvi suigrac koji su podizali ruku trazeci offside Vede.Sto bi onda trazili offside ako su eventualno vidjeli da je njihov suigrac sam sebi dao gol.E moj boze na koji nacin ti harise razmisljas i onda ti treba povjerovati da ti je drago kad vedo zabije pa makar i protiv francuza.Takav utisak uopste ne dajes,naprotiv.Al eto kao sto neko rece nek je vedo zacepio usta dortmundovim navijacima al ne samo njima nego i svim ostalim svojim kriticarima pa tako i tebi koji se sad trudis da nekim svojim vidjenjem dokazes da je to ipak bio autogol.harishp je napisao/la:Koja bi budala priznala autogol, i da bude direktni krivac za gubitak bodova koji ih moze kostati LS i jos pogotovo kad se vazu milimetri ko je prvi dotakao.Necromacer je napisao/la:Sada kada gledam snjimak i fakat je ocigledno da je Vedo dao gol...vidi se kako je trznuo glavom kada ga je lopta pogodila...cak i Humels priznao da nije ni taknuo loptu...ali sta ti je ljudska psiha...ne vjerujes svojim ocima. Eto kako je ljude lako izmanipulisati. Ali najjaci su mi pojedinci "zlobnici" sto su se obradovali kada Vedi nije pripisan gol...kakvi bolesnici
Ovako svi zadovoljni.
Ma haris je stojao tamo u odbrani dortmunda negdje blizu vede pa je covjek sve vidio i objasnio nam ovdje kako je to biloBoSna_pLayA je napisao/la:AKO JE NEKO JUCER GLEDAO NA **** (prije DSF) VEDO JE ZABIO GOL. SA POVECALOM SE PRAVO VIDI DA JE VEDO DAO GOL. !

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Krivo mi je samo što je onaj mamlaz asistirao, to će mu baš podići popularnost kod navijača i trenera Ragnicka. Mislim na Eduarda. Ne znam čemu ovo napadanje na Ibiševića i pričanje o autogolu. Pa i da je Hummels ubacio loptu na mrežu, mi trebamo govoriti da je to učinio Vedo, a ne obratno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Merhabenzi @Sahbaz eno Dzasmin spremio oriDJinal viski djast for jududlas74 je napisao/la:Ma haris je stojao tamo u odbrani dortmunda negdje blizu vede pa je covjek sve vidio i objasnio nam ovdje kako je to biloBoSna_pLayA je napisao/la:AKO JE NEKO JUCER GLEDAO NA **** (prije DSF) VEDO JE ZABIO GOL. SA POVECALOM SE PRAVO VIDI DA JE VEDO DAO GOL. !Zato nemeres ti jrane znati bbolje od hareta a ocekuj da ce to haretovo vidjenje uskoro potvrditi i bezimeni
Oni su ti naime veliki haveri cak igraju i istu poziciju u odbrani dortmunda

BTW sad ce HSV da zabije cetiri autogola i sve se prepisuje na Vedu.A onda ces morati diskutovati sa @amerosm posto je on veliki fan.

Pa naravno da je Vedo dao gol, nece valjda Sime prestupna za Sinunica je bila prije neko kolo kad ga je uvalio.
Jedino ako ga dido Hoop ne uvali svima i ne rasformira klub.

To sto za Humelsa bacam udice jedino je razlog da se i ti @sahbo ukljucis u ''transdikciju''

Bude dosadno svake nedelje osijecaji prije tekme i razocaranja poslije tekme,ovako je makar vesela hefta.

P.S Nego Vedo nam bas nema srece da se ''normalno''ocjeni.Sad kad je zabio,ostao neocjenjen.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.