Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 maj 2010, 11:21

sta mislite o Arteti iz Evertona i Mikelu iz Chelsea??Spekulise se da bi oni mogli doci :D
Rođen s tobom da budem

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 maj 2010, 11:30

citao sam na Arsenalovoj stranici za Artetu , on je takodjer potekao u Barcinoj skoli , odlican igrac , lako bi se uklopio u Arsenalu u zamjenu za Cesca , a Mikel je kvalitetan igrac ali mislim da bi se tesko uklopio u vas stil igre , ali vama i treba malo cvrsci igrac a to je Mikel , ...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 maj 2010, 12:25

Romariooo je napisao/la:Paja i njegova razmisljanja su zaista nevjerovatna, meni je simpaticno kako covjek neke sulude teze brani, bas nevjerovatno, prica nesto o Fabregasu, veli da navija za Arsenal za koji kaze da dominira itd. Pa sta je trebala Barca, da tada najbolje svjetske igrace Ronaldinja, Deka itd ostavi na klupi, da bi provjerali talenat tada djecaka od 16 godina. Barca je puno jaci klub od Arsenala, nema tu puno experimentisanja, mi smo tada imali najbolje svjetske igrace koji su pruzali nevjerovatne partije, najnormalnije da nije bilo mjesta za neko talentovano dijete, mladi igraci dobijaju svoju sansu, ali polako, a samo supertalenti kao Messi mogu jos kao maloljetnici igrati. I kakav mu je to ugovor trebalo ponuditi i sta je kontao tada djecak od 16 godina. Nije on otisao, nego su ga odveli, Fabregas u tim godinama nije nista odlucivao nego otac mu vjerovatno, pa on tada sam ne bi moga ni granicu preci. Jednostavno momak je bio talentovan, prosao je jednu od najbolih fudbalskih skola, njegova talenat je bio poznat i u Barci, samo nije bilo mjesta da zaigra tako mlad u prvom timu, na toj poziciji. Arsenalovi skauti su ga zapazili vjerovatno zato sto je bio dobar, a ne zato sto je imao lijepe oci, pa ga zbog tih okica odveli u Arsenal i tek ga onda tu naucili igrati lopte. Mislim Pajo, stvarno nema smisla, valjas tu neke smijurije. POstavljas se kao da si upucen u sve zivo, ko da si direktor Arsenala, kako bolan ti znas sta su istine a sta spekulacije novinarske, a vidimo da i najjednostavnije fudbalske stvari ne kontas. Mi obicni smrtnici i navijaci tu spekulisemo sta bi se moglo desiti, ko ce gdje preci, a ti to legendo pises ko da svim tim igracima i trenerima ti u misli mozes uci, i kao da si vidovit. Al neka, samo ti nastavi, neka i toga, driblaj sine boli te racku.
Barca je puno jaci klub od Arsenala sto se tice homoseksualizma eto to je ta prednost gdje su puno jaci. Momak je bio talentovan ali smijesan igrac za Premiership sta ti mislis da je njega Wenger forsirao onako nazor, ne vec je kroz akademiju stekao znanje i trenirajuci sa prvim timom polako dobijao sansu dok su smijesni skauti barcelone procjenili da je antitalenat. U Englesku igrac moze doci sam u toj dobi i moze potpisati ugovor.
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 maj 2010, 12:28

Romariooo je napisao/la:Sve je to dio fudbala, krize dolaze i prolaze, danas je era dominacje Barce, sjecamo se naravno i era kad se nije nista nije osvajalo, tako je to i s Arsenalom ,sad ne osvajate jer jos uvijek nemte top ekipu, a nemate ni srece sa povredama, nemate onako jako ekipu kakvu ste imali kad niste poraza imali, nadam se da je sledeca sezona vasa, bez obzira sta ce biti sa Cescom, puno ljepse igrate od ostalih u Engleskoj, sad jedino da Venger nadje neku dobitnu kombinaciju da lijepo postane i ucinkovito, to nije nemoguce, samo da nema puno povreda i da se malo pojacate s dva tri iskusnija vrhunska igraca.
Era dominacije sudaca koji guraju Barcelonu je zavrsena posto ocigledno danas tom levatskom klubu ni to ne pomaze zato nemoj da siris neistine na ovoj temi i spominjes svoj klub koji jako smrdi!

Samo je jedna dominacija

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 maj 2010, 12:30

Dobro Pajo, sve si u pravu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 15 maj 2010, 12:48

Zamolio bih sve navijace naseg voljenog kluba da vise ne spominju ovaj smrdljivi klub iz Spanije jer nas samo provociraju, a sta drugo da i rade kada su ljubomorni na nase znanje i nasu ljepotu.

Dominantna dominacija dominantnih Topnika!
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 15 maj 2010, 13:26

Vjeruj! je napisao/la:Zamolio bih sve navijace naseg voljenog kluba da vise ne spominju ovaj smrdljivi klub iz Spanije jer nas samo provociraju, a sta drugo da i rade kada su ljubomorni na nase znanje i nasu ljepotu.

Ciki is back! :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 13:57

lejla je napisao/la:
Vjeruj! je napisao/la:Zamolio bih sve navijace naseg voljenog kluba da vise ne spominju ovaj smrdljivi klub iz Spanije jer nas samo provociraju, a sta drugo da i rade kada su ljubomorni na nase znanje i nasu ljepotu.

Ciki is back! :mrgreen:
hajde nek si ti ovamo svratila cini mi se svi vole ovu nasu temu o najjjjjjjjjdominannnttttnijeeeeemmm klubu XD

volio bih da ne ode cesc tako da necu uopste da komentarisem artetu ili mikela (koji bi bolje igrao u arsenalu nego u chelskom ali to za neku drugu priliku)
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 15 maj 2010, 14:19

Kakav Mikel, glup je to igrac i nije nikad povezan sa nama, vjerovatno je neko procitao Mikel Arteta pa pomislio na onog iz Chelskog.
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 15 maj 2010, 14:26

sin3x je napisao/la:hajde nek si ti ovamo svratila cini mi se svi vole ovu nasu temu o najjjjjjjjjdominannnttttnijeeeeemmm klubu XD
: smajli koji zali sto se rodio na ovom lokalitetu :

Kakve su ovo price da sa Gallasom ne prica pola tima ?? :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 maj 2010, 14:28

Koliko se sjecam Arteta se i proslo ljeto spominjao. Nije los igrac, al je sklon povredama, uz to bi bio ionako samo zamjena Cescu i sprjecavao bi razvoj Ramseya. Nije nam bas nesto potreban...
Mikel? :lol: Jedino da cisti kopacke Songu. Nije taj za Arsenala...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 15 maj 2010, 14:56

Ne ide Arteta nigdje iz Evertona, ne morate glavu razbijati s tim vjerujte mi. ;)
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 15:22

lejla je napisao/la:
sin3x je napisao/la:hajde nek si ti ovamo svratila cini mi se svi vole ovu nasu temu o najjjjjjjjjdominannnttttnijeeeeemmm klubu XD
: smajli koji zali sto se rodio na ovom lokalitetu :

Kakve su ovo price da sa Gallasom ne prica pola tima ?? :lol:
ahahhahaha ma gallas ko gallas ili prijeti da ce sebi davati golove ili se sa nekim svadja... ma i on samo ceka da mu istekne ugovor i ode ali najsmjesnije mi povezuju ga sa chelskim XD

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 15 maj 2010, 15:26

Da on sta valja, zna se kojeg bi kluba danas clan bio.
Didier Drogba

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 15:27

lejla je napisao/la:Da on sta valja, zna se kojeg bi kluba danas clan bio.
mozda ipak vise voli tradiciju ko zna... :D :D

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 maj 2010, 15:36

:roll: :roll: :roll:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 15 maj 2010, 16:56

CollegeGunner je napisao/la:
:roll: :roll: :roll:
Cescinho, ne javljaj se. Nakon 5965394 banova ti jos uvijek imas obraza glumit neki autoritet :lol:

slika
Didier Drogba

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 maj 2010, 16:58

To se doduse isto moze reci iza Ashley Colea.
Dio Arsenala

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 20:04

lejla je napisao/la: slika
lejla znamo mi da ti nas volis mnogo ipak smo mi komsije volimo i mi tebe i temu tvoga kluba ali dosta spama XD

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ates-pitch
ahahahha kampirali na emirates-u XD bas cool

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 maj 2010, 20:12

Kapetan Arsenala Cesc Fabregas neizvjesnost oko svoje sudbine želi riješiti prije početka Svjetskog prvenstva. Priznaje da bi se volio vratiti u Barcelonu u kojoj je bio član juniorske momčadi...

Fabregasu nije pošlo za rukom u proteklih pet godina u dresu Topnika osvojiti niti jedan trofej i iako je cijelo vrijeme isticao kako se osjeća zadovoljnim na Otoku sve izgledniji je oproštaj od njega.

"Odem li iz Arsenala bit će to u Barcelonu. Želim da sve bude poznato prije reprezentativne akcije u Južnoj Africi. U protivnom, teško ću se moći u potpunosti koncentrirati na SP."

23-godišnji Španjolac idućeg će tjedna požuriti na razgovor s Arsenom Wengerom nakon kojeg će se znati više. Bez obzira što je jasno kako bi sretniji bio odlaskom Fabregas si nije želio zalupiti vrata sadašnjeg kluba: "Sretan sam u Arsenalu i nije mi potreba žuriti s odlaskom."
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.