FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

vlado lesinar
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 19:51

Dragomir Vukobratovic 21-godisnji clan fk Indjija...nastupao je za crvenu zvezdu,vosu,vozdovac..inace je veznjak

lešinar

Post Postao/la lešinar » 14 jan 2010, 20:42

Istina je da se situacija ne odvija onako kako smo očekivali ali ja mislim da će na kraju ipak sve dobro da ispadne i mislim da nam evropa ovaj put neće i ne može izmaći.Nebojte se ljudi bar ćemo kup osvojiti.

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 20:54

lešinar je napisao/la:Istina je da se situacija ne odvija onako kako smo očekivali ali ja mislim da će na kraju ipak sve dobro da ispadne i mislim da nam evropa ovaj put neće i ne može izmaći.Nebojte se ljudi bar ćemo kup osvojiti.
Slazem se

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 14 jan 2010, 20:57

lešinar je napisao/la:Istina je da se situacija ne odvija onako kako smo očekivali ali ja mislim da će na kraju ipak sve dobro da ispadne i mislim da nam evropa ovaj put neće i ne može izmaći.Nebojte se ljudi bar ćemo kup osvojiti.
iz tvojih usta u bozije usi

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 14 jan 2010, 20:59

:shock: ma otkud sad vukelja i vukobratovic.da to nije dado vukelja kad je vec i smanja dosao

lešinar

Post Postao/la lešinar » 14 jan 2010, 21:01

zeljko78 je napisao/la::shock: ma otkud sad vukelja i vukobratovic.da to nije dado vukelja kad je vec i smanja dosao
Nije, neki Ljubiša Vukelja, iz Srbije, bio je već jednom ali se nije pokazao kako treba, pa ga zovu na popravni.

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 21:03

lešinar je napisao/la:
zeljko78 je napisao/la::shock: ma otkud sad vukelja i vukobratovic.da to nije dado vukelja kad je vec i smanja dosao
Nije, neki Ljubiša Vukelja, iz Srbije, bio je već jednom ali se nije pokazao kako treba, pa ga zovu na popravni.
Vukelja trenutno igra negdje u Madjarskoj a Vukobratovic je iz Srbije iz Indjije

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 14 jan 2010, 21:09

ma neznam vise nista nit mi je sta jasno.ovoliko spomenutih imena od strane uprave neznam mozda sipovac igra menadzer.jb lud zbunjenog

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 14 jan 2010, 21:12

i ja to msm...dobri su i vukelja i vukobratovic moglo bi nesto biti od borca...ajoj sta bi dao da dodje grujic i trivunovic :D
TREĆI PUT ČASTIMO

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 21:13

borac_sampion je napisao/la:
i ja to msm...dobri su i vukelja i vukobratovic moglo bi nesto biti od borca...ajoj sta bi dao da dodje grujic i trivunovic :D
Otkud sad Grujic

lešinar

Post Postao/la lešinar » 14 jan 2010, 21:13

zeljko78 je napisao/la:ma neznam vise nista nit mi je sta jasno.ovoliko spomenutih imena od strane uprave neznam mozda sipovac igra menadzer.jb lud zbunjenog
hahahahaha moguće da igra mada nevjerujem hahaha čuj Šipovac i menager

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 14 jan 2010, 21:16

lešinar je napisao/la:
zeljko78 je napisao/la:ma neznam vise nista nit mi je sta jasno.ovoliko spomenutih imena od strane uprave neznam mozda sipovac igra menadzer.jb lud zbunjenog
hahahahaha moguće da igra mada nevjerujem hahaha čuj Šipovac i menager
ma reko vidis da licitira sa imenima kao lud

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 14 jan 2010, 21:16

vlado lesinar je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:
Otkud sad Grujic
to su moje zelje :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 21:19

E jbg sad i ja bi zelio da dodje ETO u Borac al

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 14 jan 2010, 21:20

Da li Markic ipak ostaje u Borcu

Ljubiša Vukelja, igrač koji je ime stekao u novosadskoj Vojvodini, te beogradskom Partizanu, po drugi put obući će dres Borca. Poslije neuspješne odiseje u jesenjem dijelu 2008. godine, koja je bila začinjena povredama, Vukelja će ponovo pokušati da se nametne Stručnom štabu Banjolučana, ovaj put treneru Zoranu Mariću, koga poznaje vrlo doboro i izbori se za crveno-plavi dres.
Zajedno s njim u Banju Luku doputovaće i Dragomir Vukobratović, koji je jedno vrijeme bio i u Crvenoj zvezdi. Riječ je o mladom igraču, rođenom 1988. godine, a igra na poziciji centralnog veznog.
Prema riječima direktora Radmila Šipovca dolazak najavljenih pojačanja Dragana Kapčevića i Saše Bogunovića još uvijek je pod upitnikom, kao i sudbina starosjedilaca Stojana Vranješa i Bojana Petrića, koji imaju primamljive ponude iz Rumunije, odnosno Belgije.
- Radimo danonoćno i siguran sam da ćemo do polaska u Antaliju imati na raspolaganju respektabilan tim. Zavisimo od avio-prevoznika i još uvijek ne može tačno reći kada se putuje u Tursku, ali okvirno to je početkom sljedećeg mjeseca - poručio je Šipovac.
Mnoge navijače iznenadila je vijest da su sporazumni raskid ugovora dobili Marko Sušac, Josip Crnjac i Toni Markić.
- Nije to baš tako. Crnjac jeste dobio papire, Sušac je samostalno napustio treninge i slijedi mu kazna zbog kršenja klupske discipline, a Markić je ovdje s nama. U svemu ovome prepoznajemo rukopis onih od kojih se tome ne bismo nadali, ali istjeraćemo i to na čistac - dodao je Radmilo Šipovac.
Podsjećanja radi, Borac su do sada zvanično pojačali Mladen Bojić (Modriča Maksima) i Bojan Puzigaća (Čelik), a klub je napustio Darko Ljubojević i prešao u Kroaciju Sesvete.

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 21:24

subzero81 je napisao/la:Da li Markic ipak ostaje u Borcu

Ljubiša Vukelja, igrač koji je ime stekao u novosadskoj Vojvodini, te beogradskom Partizanu, po drugi put obući će dres Borca. Poslije neuspješne odiseje u jesenjem dijelu 2008. godine, koja je bila začinjena povredama, Vukelja će ponovo pokušati da se nametne Stručnom štabu Banjolučana, ovaj put treneru Zoranu Mariću, koga poznaje vrlo doboro i izbori se za crveno-plavi dres.
Zajedno s njim u Banju Luku doputovaće i Dragomir Vukobratović, koji je jedno vrijeme bio i u Crvenoj zvezdi. Riječ je o mladom igraču, rođenom 1988. godine, a igra na poziciji centralnog veznog.
Prema riječima direktora Radmila Šipovca dolazak najavljenih pojačanja Dragana Kapčevića i Saše Bogunovića još uvijek je pod upitnikom, kao i sudbina starosjedilaca Stojana Vranješa i Bojana Petrića, koji imaju primamljive ponude iz Rumunije, odnosno Belgije.
- Radimo danonoćno i siguran sam da ćemo do polaska u Antaliju imati na raspolaganju respektabilan tim. Zavisimo od avio-prevoznika i još uvijek ne može tačno reći kada se putuje u Tursku, ali okvirno to je početkom sljedećeg mjeseca - poručio je Šipovac.
Mnoge navijače iznenadila je vijest da su sporazumni raskid ugovora dobili Marko Sušac, Josip Crnjac i Toni Markić.
- Nije to baš tako. Crnjac jeste dobio papire, Sušac je samostalno napustio treninge i slijedi mu kazna zbog kršenja klupske discipline, a Markić je ovdje s nama. U svemu ovome prepoznajemo rukopis onih od kojih se tome ne bismo nadali, ali istjeraćemo i to na čistac - dodao je Radmilo Šipovac.
Podsjećanja radi, Borac su do sada zvanično pojačali Mladen Bojić (Modriča Maksima) i Bojan Puzigaća (Čelik), a klub je napustio Darko Ljubojević i prešao u Kroaciju Sesvete.
Za sad je dobro

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 14 jan 2010, 21:25

subzero81 je napisao/la:Da li Markic ipak ostaje u Borcu

e moj radmilo mutan si kao danasnji vrbas

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 jan 2010, 21:38

U Glasu pise da Markica trazi Zagreb, ali da nasi nisu voljni da ga puste.

Nacitacemo i naslusacemo se mi svega do odlaska ekipe u Antaliju. :mrgreen:
HAJ FAJV

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 21:41

Simpatizer je napisao/la:U Glasu pise da Markica trazi Zagreb, ali da nasi nisu voljni da ga puste.

Sta ce u Zagrebu oni su trenutno gora ekipa od Borca

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 14 jan 2010, 21:46

vlado lesinar je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:U Glasu pise da Markica trazi Zagreb, ali da nasi nisu voljni da ga puste.

Sta ce u Zagrebu oni su trenutno gora ekipa od Borca
borac ih uzeo 3:0 u pripremnoj tekmi...razvalio ih,al znas kako je hrvatska liga :evil:
TREĆI PUT ČASTIMO

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.