Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
borac-celik na bht-u i bh areni

A kako će davati izjave na poluvremenu i na kraju objema televizijama 

- Armageddon2012
- Kontakt:
jel to sutra dobijamo pare i od arene i od bht?
ili ce ipak negdje biti zrinjski-sarajevo?

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Arena prenosi utakmicu iz Mostara.Armageddon2012 je napisao/la:jel to sutra dobijamo pare i od arene i od bht?![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Ima li iko link za Zrinjski- Sarajevo
- diplomatija
- Kontakt:
Ovi Sad u emisiji o ligi ne rekose sta ce prenositi sledece sedmice, ne budu Li prenosili travnik-zeljo od mene su zavrsili sto se tice pretplate, pa majku im **** lesinarsku, nisu nas od borca prenosili, a smogovce gledam svako drugo kolo
Utakmica iz Travnika ide na Mojatv,BHT radi Rudar-Zrinjski subota 12:55diplomatija je napisao/la:Ovi Sad u emisiji o ligi ne rekose sta ce prenositi sledece sedmice, ne budu Li prenosili travnik-zeljo od mene su zavrsili sto se tice pretplate, pa majku im **** lesinarsku, nisu nas od borca prenosili, a smogovce gledam svako drugo kolo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Golemo ne prenose iz Vrapčića, definitivno najatraktivniji meč kola.
Šeme su uhodane već prije i protiv toga se ne može.
Šeme su uhodane već prije i protiv toga se ne može.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Kad vec prozivas Čelik, molim te navedi mi sve prenose utakmica na TVu otkako postoji liga i vidjet ces da je Čelik najmanje puta prenosen. Dovoljno je reci da do prije god dana Čelik jedini nije bio ni u uvodnoj spici premijer lige.diplomatija je napisao/la:Ovi Sad u emisiji o ligi ne rekose sta ce prenositi sledece sedmice, ne budu Li prenosili travnik-zeljo od mene su zavrsili sto se tice pretplate, pa majku im **** lesinarsku, nisu nas od borca prenosili, a smogovce gledam svako drugo kolo
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Arena ,nedelja

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Sarajevo je na Areni u nedjelju. Koje su jos utakmice ovaj vikend na TV ekranima?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Leotar-Velez.AdiRajvosa je napisao/la:Sarajevo je na Areni u nedjelju. Koje su jos utakmice ovaj vikend na TV ekranima?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- AdiRajvosa
- Kontakt:
A Borac-Olimpik nece biti???
Steta.
Steta.
BHT sutra prenosi utakmicu Leotar - Velez 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
[quote="Prijedor"]BHT sutra prenosi utakmicu Leotar - Velez
[/quote
Pa dobro Leotara treba prenositi ipak su oni prvi šampioni zajedničke lige samo su to možda trebali uraditi u utakmici sa nekim klubom iz grada a ne predgrađa
.

Pa dobro Leotara treba prenositi ipak su oni prvi šampioni zajedničke lige samo su to možda trebali uraditi u utakmici sa nekim klubom iz grada a ne predgrađa

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- samo_lijevo
- Kontakt:
kako su ovi majorizirani duhoviti.zrinja05 je napisao/la:Prijedor je napisao/la:BHT sutra prenosi utakmicu Leotar - Velez[/quote
Pa dobro Leotara treba prenositi ipak su oni prvi šampioni zajedničke lige samo su to možda trebali uraditi u utakmici sa nekim klubom iz grada a ne predgrađa![]()
.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tako ti je druze kad momak iz kiseljaka pokusava glumit mostarcasamo_lijevo je napisao/la:kako su ovi majorizirani duhoviti.zrinja05 je napisao/la:Prijedor je napisao/la:BHT sutra prenosi utakmicu Leotar - Velez[/quote
Pa dobro Leotara treba prenositi ipak su oni prvi šampioni zajedničke lige samo su to možda trebali uraditi u utakmici sa nekim klubom iz grada a ne predgrađa![]()
.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Nema potrebe da odgovarate na takve stvari uopšte.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
.[/quote][/quote]
kako su ovi majorizirani duhoviti.[/quote]
Tako ti je druze kad momak iz kiseljaka pokusava glumit mostarca
neznam bili mu se smijao ili zaplakao od tuge na sta stavijarmo dodje[/quote]
O pastrmka ,od kada tebe interesuje šta pišu "bjeločarapaši".Zar sam nešto pogriješio ,koliko ja znam , Vrapčići su uvijek bili predgrađe Mostara. Doduše ja bolje poznajem uži centar grada gdje sam rođen ali znam i ova predgrađa.I da ne zaboravim slažem se pastrmka sa tobom ,na šta Mostar dođe ali mane zeve , biće bolje,ali oko mog
.

kako su ovi majorizirani duhoviti.[/quote]
Tako ti je druze kad momak iz kiseljaka pokusava glumit mostarca

O pastrmka ,od kada tebe interesuje šta pišu "bjeločarapaši".Zar sam nešto pogriješio ,koliko ja znam , Vrapčići su uvijek bili predgrađe Mostara. Doduše ja bolje poznajem uži centar grada gdje sam rođen ali znam i ova predgrađa.I da ne zaboravim slažem se pastrmka sa tobom ,na šta Mostar dođe ali mane zeve , biće bolje,ali oko mog

zizu1991 je napisao/la:Nema potrebe da odgovarate na takve stvari uopšte.
Zašto ne Zizu, ovo je samo dobra zajebancija kako vi kažete ništa osobno a i nisam došao na vašu temu , ja tamo ne idem,ne godi mi hava

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, MostarReds22, Zigazaga i 17 gostiju.