FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
uvjeren sam da zeba treba da igra u sredini...i da su prave tekme pred njim..on je naše pravo pojačanje i to će dokazati.
volio bih vidjeti čolića kako će se snaći kod nas...sa zebom i višćom on bi mogao biti prevaga u napadu
a "mali" čolić mi ne izgleda dobro i ne vjerujem da će biti nešto od njega
iamo 3 jaka stopera i nadam se da je taj marković dobar
volio bih vidjeti čolića kako će se snaći kod nas...sa zebom i višćom on bi mogao biti prevaga u napadu
a "mali" čolić mi ne izgleda dobro i ne vjerujem da će biti nešto od njega
iamo 3 jaka stopera i nadam se da je taj marković dobar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Dobar intervju 

- Drugi način
- Kontakt:
Želio bih samo reći da mi se svidjaju fotografije koje se objavljuju u vijestima na službenoj stranici fkz.com. Pohvale fotografu, ili je profesionalac ili je "samo" talentiran, u svakom slučaju impresioniran sam. 

Bolan,pa zar anonimus gancev nije otisao na probu u BARCELONU----Jes neko zeznuo BRKU za ovog nogometasa,no sada uskoro zim.pr,rok pa hajde iz ZELJEEsii TM87 je napisao/la:Ja ocekujem da bez problema mlatnemo Leotar i da smirimo tenzije u kuci pred pauzu..a onda poslije svim oruzijem napasti bodove na Pecari.Hocemo bodove,bodove sa Pecare![]()
@bistrikboy neznam jeli Zeba moze odgovoriti da i igra na mjestu Visce,nekako mi je on spor za to mjesto u timu,i nece moci dati 100% svojih mogucnosti...
Sto se tice desnog bocnog meni se dopao Gancev...ono sto je odigrao u Tel Avivu i na Kosevu je sasvim korektno odradio i bolji mi je defanzivno od malog Cole..
P.S lijepi Seyo Bucan (vodja navijaca u svlacionici)
-
- Kontakt:
haj pabizo reci koju drogu koristis da probam i ja da mi bude godra kao tebi 

ma htio je da kaze da se u ovoj drzavi i ligi ne gledaju postignuti rezultati nego nesto drugo 

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Jedva čekam kraj sezone da vidim ove šminkere koji se prave pametni poslje četvrtog kola premijer lige.
Ne znam zbog čega se prepirati sa nekim čiji tim prošle godine nije ostvario nikakav uspjeh?
Ne znam zbog čega se prepirati sa nekim čiji tim prošle godine nije ostvario nikakav uspjeh?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Da mi je samo znati o kakvim vrijednostima Osim prica? O tome da su u Travniku imali igraca vise cijelo poluvrijeme a nisu prismrdili golu? O tome da fulaju prazan go sa par metara?
O tome da su uzeli pare od LP i nisu doveli pravog napadaca? O tome da nije doveo purketa nego cemo i dalje gledati Lazara? O tome da ponajbolji igraci sampiona drzave prelaze u redove novopecenog hravatskog prvoligasa da zarade? Koliko nam Bucan znaci kao i Pedja tek se sada vidi, na desnoj strani propuh, od onog malog Cole nikad igrac.
Pa Amare da si potego Zuju za novcanik i izvuko sta para od ozbiljnog biznismena za kojeg su 2 miliona p... dim dobio bi i posjetu ko prosle godine, da si dobio Slobodu dobio bi 10.000 posjete.
Pa bolan ti to najbolje znas kako to ide, imas rezultate imas i sve ostalo, nemas rezultate imas bolesnike koji ce vazda dolaziti. Ljudi vole novitete kao sto si i rekao, zato daj novog spica nosi tog kloca Lazara i ne brini za posjetu, zadnji koje trebas prozivati u Zelji su navijaci.
Prozovi malo predsjednika svog i ostale clanove uprave pa nek mrdnu chunom, nek daju ovim momcima sto rade stranicu pare, nek donesu kes za pojacanja, nece ti navijaci sponzorirati klub.
O tome da su uzeli pare od LP i nisu doveli pravog napadaca? O tome da nije doveo purketa nego cemo i dalje gledati Lazara? O tome da ponajbolji igraci sampiona drzave prelaze u redove novopecenog hravatskog prvoligasa da zarade? Koliko nam Bucan znaci kao i Pedja tek se sada vidi, na desnoj strani propuh, od onog malog Cole nikad igrac.
Pa Amare da si potego Zuju za novcanik i izvuko sta para od ozbiljnog biznismena za kojeg su 2 miliona p... dim dobio bi i posjetu ko prosle godine, da si dobio Slobodu dobio bi 10.000 posjete.
Pa bolan ti to najbolje znas kako to ide, imas rezultate imas i sve ostalo, nemas rezultate imas bolesnike koji ce vazda dolaziti. Ljudi vole novitete kao sto si i rekao, zato daj novog spica nosi tog kloca Lazara i ne brini za posjetu, zadnji koje trebas prozivati u Zelji su navijaci.
Prozovi malo predsjednika svog i ostale clanove uprave pa nek mrdnu chunom, nek daju ovim momcima sto rade stranicu pare, nek donesu kes za pojacanja, nece ti navijaci sponzorirati klub.
Cuva Bog Zelju svog!
Tacno je da Amar voli da okrece pilu naopako,ali u ovom interviju je to iskoristio i rekao nesto sto je sasvim tacno,a to je da F.K Sarajevo sa novom upravom pravi neku vrstu euforij, uvodi neke novine i to trenutno pali to se navijacima svida,i trenutno F.K Sarajevo ima vise navijaca na domacim tekmama nego Zeljo na Grbavici ,i nema potrebe za nekom ljutnjom jer su to cinjenice!
Sad ces doživjeti napada u serijama od raznih mislioca zbog te izjave.mirzza je napisao/la:Da mi je samo znati o kakvim vrijednostima Osim prica? O tome da su u Travniku imali igraca vise cijelo poluvrijeme a nisu prismrdili golu? O tome da fulaju prazan go sa par metara?
Mi (navijaci) smo stoka nelojalna i to glavni problem kluba, ostali problemi su minorni naspram ovog.
To što Lazar ne zna dati gola ili što odbrana prima golove je ništa u poređenju sa nelojalnom stokom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
januar je napisao/la:Tacno je da Amar voli da okrece pilu naopako,ali u ovom interviju je to iskoristio i rekao nesto sto je sasvim tacno,a to je da F.K Sarajevo sa novom upravom pravi neku vrstu euforij, uvodi neke novine i to trenutno pali to se navijacima svida,i trenutno F.K Sarajevo ima vise navijaca na domacim tekmama nego Zeljo na Grbavici ,i nema potrebe za nekom ljutnjom jer su to cinjenice!
zeljo je igro jednu tekmu na grbavici... tek poslije leotara se moze pricati.ali u svakom slucaju sumnjam da ce bit vise od 6-7 7000
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
apsolutno se slazem sa obojicom...drop je napisao/la:Sad ces doživjeti napada u serijama od raznih mislioca zbog te izjave.mirzza je napisao/la:Da mi je samo znati o kakvim vrijednostima Osim prica? O tome da su u Travniku imali igraca vise cijelo poluvrijeme a nisu prismrdili golu? O tome da fulaju prazan go sa par metara?
Mi (navijaci) smo stoka nelojalna i to glavni problem kluba, ostali problemi su minorni naspram ovog.
To što Lazar ne zna dati gola ili što odbrana prima golove je ništa u poređenju sa nelojalnom stokom.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
I tako je jednog lijepog dana pocelo da se po Amaru...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
Ma ja i to sto kazes! Od 4 utakmice odigrane mi smo odigrali 4 a grbavici i samo smo protiv Zvijezde imali navijace na stadionu, i to nekih 6-7 hiljada! Jesi ti bio ikad na utakmice Zelje ??? I na osnovu cega izvodis te zakljucke? Daj ba decko uozbilji se, nije ovo pijaca, jer i ptica na grani vise zna da smo od 4 utakmice igrali samo jednu na Grbavici i da nas je na Kosevu protiv olimpika bilo oko 6 hiljada koliko i hordi protiv slobode, protiv zvijezde ja tako nesto bilo hiljada gore, dole nebitno, pa u travniiku nas je bilo blizu hiljadu, a gdje je travnik ??? A u Tuzlu nas redovno ide 300 - 400. Ne znam na cemu ste vi pa ovakve gluposti valjate.januar je napisao/la:Tacno je da Amar voli da okrece pilu naopako,ali u ovom interviju je to iskoristio i rekao nesto sto je sasvim tacno,a to je da F.K Sarajevo sa novom upravom pravi neku vrstu euforij, uvodi neke novine i to trenutno pali to se navijacima svida,i trenutno F.K Sarajevo ima vise navijaca na domacim tekmama nego Zeljo na Grbavici ,i nema potrebe za nekom ljutnjom jer su to cinjenice!
Ma nije baš lijep dan.Seyo_TM je napisao/la:I tako je jednog lijepog dana pocelo da se po Amaru...

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
Ma pusti ba seyo, to su navijaci od prosle godine. Navikli na Zeljinu masineriju koja je gazila sve pred sobom i kod kuce i na strani pa sada ocekuju isto. E pa nije vise isti pristup, jer danas sve te ekipice protiv Zelje igraju onako kako se igra protiv SAMPIONA, sa 150 % svojih mogucnosti tako da se tu vidi osnovni razlog nezadovoljstva. Ma doci ce i oni na svoje.Seyo_TM je napisao/la:I tako je jednog lijepog dana pocelo da se po Amaru...

pa mislim da bi broj od 7.000 ljudi bio sasvim pristojan i to protiv ovakvog leotara.nick je napisao/la:januar je napisao/la:Tacno je da Amar voli da okrece pilu naopako,ali u ovom interviju je to iskoristio i rekao nesto sto je sasvim tacno,a to je da F.K Sarajevo sa novom upravom pravi neku vrstu euforij, uvodi neke novine i to trenutno pali to se navijacima svida,i trenutno F.K Sarajevo ima vise navijaca na domacim tekmama nego Zeljo na Grbavici ,i nema potrebe za nekom ljutnjom jer su to cinjenice!
zeljo je igro jednu tekmu na grbavici... tek poslije leotara se moze pricati.ali u svakom slucaju sumnjam da ce bit vise od 6-7 7000
Kako ljudi odmah to tumace kao napad na Osima
Šta god da se kritikuje ,to automatski znaci napad na Osima i njegov integritet.
Covjek piše o Lazarovoj "sposobnosti" da trese protivnicke mreže kao napadac, ovi odmah to tumace kao žestoki napad na Osima

Šta god da se kritikuje ,to automatski znaci napad na Osima i njegov integritet.
Covjek piše o Lazarovoj "sposobnosti" da trese protivnicke mreže kao napadac, ovi odmah to tumace kao žestoki napad na Osima

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Kad si tako bezobratan volio bih da citiraš tačno to gore što si istakao, gdje sam ja to napisao, pošto sam jedini iskoristio sintagmu "nelojalna stoka"?drop je napisao/la:Sad ces doživjeti napada u serijama od raznih mislioca zbog te izjave.mirzza je napisao/la:Da mi je samo znati o kakvim vrijednostima Osim prica? O tome da su u Travniku imali igraca vise cijelo poluvrijeme a nisu prismrdili golu? O tome da fulaju prazan go sa par metara?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.