BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Fognini jeste budala ali je barem tri puta bolji teniser od damira tako da nema potrebe da se nerviramo.
Svi koji misle da je damir ovdje imao neku sansu, varaju se. Deset meceva da odigraju, pobjednik bi bio isti.
A damir ko damir, zaista je tesko svim srcem navijati za njega, momak bas iritira svojim ponasanjem i covjeka dovodi do ludila.
A ona njegova na tribinama jos gora, ta ako zna pravila ove igre, cisto sumnjam.
Svi koji misle da je damir ovdje imao neku sansu, varaju se. Deset meceva da odigraju, pobjednik bi bio isti.
A damir ko damir, zaista je tesko svim srcem navijati za njega, momak bas iritira svojim ponasanjem i covjeka dovodi do ludila.
A ona njegova na tribinama jos gora, ta ako zna pravila ove igre, cisto sumnjam.
Ma ok los mec fonini je isao na taktiku udri pa kako bude u prvom setu je masao dosta kasnije poceo pogadjati , damirova igra nikakva sasvim dovoljno za prolaz talijana. Mene je ove godine jedino razacarao na sljaci prakticno sem MC nema neki rezultat ove sezone na sljaci... Nista Idemo dalje vidit cemo pocijne sezona harda nadam se da ce izbjegavati najjace turnire nema potrebe za nekim dokazivanjem bolje je sabirati bodove i imati ranking za pocetak godine i sljaku u J.americi...
Kakav mentalni mentol je ovaj mali Dzumhur. To je nevjerovatno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzmi ti Damire Jelenu pod ruku pa na SFF, da se malo nagradite.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Ma najbitnije da je ona dosla u Umag da izbacuje gole slike po instagramu, kad sam vidio kakve slike izbacuje, majko mila... Mogla se malo vise skinut, previse je obucena ovo na tribinama. Damir mene iritira kao covjek prvenstveno. Djeluje mi skroz prgav, kao da samo drugi imaju srece, da samo njima ulazi, a s druge strane, samo je on sposoban pogoditi i odigrati nesto dobro. Opet, nas je pa ga "moram" voljeti. A smijem se kladit da igra za bilo koju drzavu, bio bi mi jedan od najomrazenijih. 
Moli ti Boga za top 50, kakvi top 10 i vragovi.

Moli ti Boga za top 50, kakvi top 10 i vragovi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne bi niko ni a rekao da Fabio igra kako zna jer realno jest klasa za Damira ali Fabio igra loše i pobjeđuje samo zato što je Damir još gori od njega. Mislim nema kad igrat jer se mora svađat.babino je napisao/la:Fognini jeste budala ali je barem tri puta bolji teniser od damira tako da nema potrebe da se nerviramo.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Bice da je odradio 1.set za kladionicu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- RafaGarros9
- Kontakt:
Na pocetku majstor sad ne zna drzati reket
pa jel dobar ili los na kraju jbt

Eno ga još se svađa sam sa sobom
Bravo Damire ponosu naš! Kako je lijepo vidjeti našu zastavu gore na vrhu, odma do talijanske i hrvatske. Do prije 2,3 godine o tom smo samo sanjali. Tako sam ponosan što te imamo!! Liči to ponekad na igru top 30 igrača, ali ovo je trenutno realnost... nažalost. Kada bi se približio top 50 do kraja sezone bilo bi stvarno lijepo...
i da btw. nije Damir kriv što je Bosanac i što posjeduje takav mentalitet :/
Kamo sreće da ti je još Mirzin servis, ili forhend ali šta je tu je
Kamo sreće da ti je još Mirzin servis, ili forhend ali šta je tu je
remA1 je napisao/la:

Jao, price. Sto Mirza Teletovic, Dzeko, Tuka nisu ovakvi? Naveo sam ti njih jer su eto najpoznatiji nasi u tim sportovima. Pravi profesionalci, koji ce u svakom slucaju cestitati protivniku i priznati poraz. Damir cesto u svemu krivicu vidi osim u samome sebi. On je takav i tesko tu pomaze milion doktora. Lijepo je svakako sto i njega imamo, ali kritiku ne fali upititi nikome, ako je osnovana. Ove svakako jesu.
-
- Kontakt:
Nije Damir kriv koliko su neki ovdje maloumni. U tenisu je tesko naci igraca kojeg se voli. Niste ni prvi ni posljednji koji navijate za igraca samo zato sto je zemljak, a kao teniser vam nikako nelezi. Zato bolje vam je zaobidjite njegove meceve, ako vam se kao teniser nesvidja.
Jeste li svjesni koliko amerikanaca u svoje vrijeme nisu mogli smisliti Pete Samprasa? Ili sada Serenu Williams? Pratite tenisere koji vam se svidjaju, a na skupovima partija se dicite patriotizmom.
Jeste li svjesni koliko amerikanaca u svoje vrijeme nisu mogli smisliti Pete Samprasa? Ili sada Serenu Williams? Pratite tenisere koji vam se svidjaju, a na skupovima partija se dicite patriotizmom.
Nakon ovog meca bar je otklonjena dilema ko je od njih dvojice veca dijabola. A mozda i ko je najveca budala na touru! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Paire ne bum složil s tim.Effenberg je napisao/la:Nakon ovog meca bar je otklonjena dilema ko je od njih dvojice veca dijabola. A mozda i ko je najveca budala na touru!

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nek si nas prosvijetlio.samoposmatram je napisao/la:Nije Damir kriv koliko su neki ovdje maloumni. U tenisu je tesko naci igraca kojeg se voli. Niste ni prvi ni posljednji koji navijate za igraca samo zato sto je zemljak, a kao teniser vam nikako nelezi. Zato bolje vam je zaobidjite njegove meceve, ako vam se kao teniser nesvidja.

Da uvedemo mjernu jedinicu za dijabolizam - 1 Gulbis.
Fognini = 1.2 Gulbisa
Damir = 1.6 Gulbisa

Fognini = 1.2 Gulbisa
Damir = 1.6 Gulbisa

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Gefufna je napisao/la:Da uvedemo mjernu jedinicu za dijabolizam - 1 Gulbis.
Fognini = 1.2 Gulbisa
Damir = 1.6 Gulbisa

Šalu na stranu, Damir je puno popravio svoju igru u odnosu kada sam ga pratio zadnji puta. Vidim sada je puno sigurniji na loptici, zna i viner opaliti ali je glava glavni problem. Posto je dobar sa Noklicom mislim da bi mu sevap bio posuditi svog psihića jer bi tu imao podosta posla uraditi. Kada bi sredio glavu mogao bi on i do top 20...
-
- Kontakt:
Ako mislis da se svima svidja Federer I Messi glup si ko tocak.Federer17 je napisao/la:Nek si nas prosvijetlio.samoposmatram je napisao/la:Nije Damir kriv koliko su neki ovdje maloumni. U tenisu je tesko naci igraca kojeg se voli. Niste ni prvi ni posljednji koji navijate za igraca samo zato sto je zemljak, a kao teniser vam nikako nelezi. Zato bolje vam je zaobidjite njegove meceve, ako vam se kao teniser nesvidja.
Jeste li svjesni koliko amerikanaca u svoje vrijeme nisu mogli smisliti Pete Samprasa? Ili sada Serenu Williams? Pratite tenisere koji vam se svidjaju, a na skupovima partija se dicite patriotizmom.Gdje pise da se ne trebaju glesati teniseri koji ti se ne svidjaju, ili cija igra ti se ne svidja? To tako kad bi se gledalo u svim sportovima, pojedinci bi gledali samo Federera i Messija. Dobra teorija, nema sta.
Hajd ti prvo malo u skolu, da se naucis ponasanju, ako ikako bude moglo (mada sumnjam). Ako vec to ne bude islo, mozda naucis citati, uz to svakako nadji neke naocale. Onda rjecnik u ruke i uci rijeci koje ne razumijes i ne poznajes. Nadjes tamo pod "p" sta znaci rijec "pojedinac", u ovom slucaju je napisana mnozina. Ako vec i tada ne budes skontao, javi se na pp da ti ja pokusam objasniti. Gramatika/pravopis je vec pojam, dovoljno je procitati dvije tvoje recenice da bi se shvatilo.samoposmatram je napisao/la:Ako mislis da se svima svidja Federer I Messi glup si ko tocak.Federer17 je napisao/la:Nek si nas prosvijetlio.samoposmatram je napisao/la:Nije Damir kriv koliko su neki ovdje maloumni. U tenisu je tesko naci igraca kojeg se voli. Niste ni prvi ni posljednji koji navijate za igraca samo zato sto je zemljak, a kao teniser vam nikako nelezi. Zato bolje vam je zaobidjite njegove meceve, ako vam se kao teniser nesvidja.
Jeste li svjesni koliko amerikanaca u svoje vrijeme nisu mogli smisliti Pete Samprasa? Ili sada Serenu Williams? Pratite tenisere koji vam se svidjaju, a na skupovima partija se dicite patriotizmom.Gdje pise da se ne trebaju glesati teniseri koji ti se ne svidjaju, ili cija igra ti se ne svidja? To tako kad bi se gledalo u svim sportovima, pojedinci bi gledali samo Federera i Messija. Dobra teorija, nema sta.
Naveo sam to k'o najbezvezniji primjer, mogao je biti bilo koji popularni sportista, kojeg dosta ljudi voli. Ali, dzaba je tebi.

http://elitedaily.com/sports/tennis-pla ... s/1201997/
Nije ova Kata nikad igrala stoni tenis, sto to moze covjeku psihu poremetit, losa konekcija je mila majka.
Nije ova Kata nikad igrala stoni tenis, sto to moze covjeku psihu poremetit, losa konekcija je mila majka.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.