RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 01 okt 2014, 17:40

Sreća u nesreći pa su s druge strane bili ovi garibi iz Viteza.Dugo nam ostali u ligi,dobro nam dodju :thumbup:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 01 okt 2014, 18:04

Nesto kontam da nam je vratiti Brkovica...lik skoro svaku tekmu zabija za Olimpic.
Nismo ga trebali pustiti da ode u Zelju...nego uloziti u onakvog igraca mladog, a ne dovoditi svake godine neke anonimuse.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 01 okt 2014, 18:06

Crveni_1922 je napisao/la:Nesto kontam da nam je vratiti Brkovica...lik skoro svaku tekmu zabija za Olimpic.
Nismo ga trebali pustiti da ode u Zelju...nego uloziti u onakvog igraca mladog, a ne dovoditi svake godine neke anonimuse.
Ha sad, Brkovic je gledajuci Popa do sada, i Mirzu danas, Zlatan Ibrahimovic glavom i nosom. Nikad ga necu prezaliti onako brz spic bi u nasem stilu igre zabio golova koliko i Wagner.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 okt 2014, 18:09

drakensang je napisao/la:
Crveni_1922 je napisao/la:Nesto kontam da nam je vratiti Brkovica...lik skoro svaku tekmu zabija za Olimpic.
Ha sad, Brkovic je gledajuci Popa do sada, i Mirzu danas, Zlatan Ibrahimovic glavom i nosom. Nikad ga necu prezaliti onako brz spic bi u nasem stilu igre zabio golova koliko i Wagner.
Dobar bi bio sigurno al' sam je odlucio preci u Zelju za saku maraka.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 01 okt 2014, 18:12

emil02in je napisao/la:
drakensang je napisao/la:
Dobar bi bio sigurno al' sam je odlucio preci u Zelju za saku maraka.
Mozda ja i ti ne bi, ali on je trazio sigurnu egzistenciju. Zeljo tada mu je to obezbijedio - ko jaci, taj kvaci.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 01 okt 2014, 18:16

Hoce li nas pomazit sreca da u 1/4 izvucemo neki od ovih parova Zvijezda-Mladost ili Obarska-Jajce :njanjanja:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 okt 2014, 18:19

RezervniGolman je napisao/la:Hoce li nas pomazit sreca da u 1/4 izvucemo neki od ovih parova Zvijezda-Mladost ili Obarska-Jajce :njanjanja:
daj bože...

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 okt 2014, 18:22

Mozda ja i ti ne bi, ali on je trazio sigurnu egzistenciju. Zeljo tada mu je to obezbijedio - ko jaci, taj kvaci.[/quote]

Znam al to je poenta tad nismo bili finansijski stabilni kao sad,nije prvi a bogami ni zadnji koji je to uradio.Ne kaže narod džaba:para biši gdje burgija neće!

Hoce li nas pomazit sreca da u 1/4 izvucemo neki od ovih parova Zvijezda-Mladost ili Obarska-Jajce :njanjanja:
Nismo mi te sreće druže ali nadat se.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 01 okt 2014, 18:24

emil02in je napisao/la:Mozda ja i ti ne bi, ali on je trazio sigurnu egzistenciju. Zeljo tada mu je to obezbijedio - ko jaci, taj kvaci.
Znam al to je poenta tad nismo bili finansijski stabilni kao sad,nije prvi a bogami ni zadnji koji je to uradio.Ne kaže narod džaba:para biši gdje burgija neće!

Nismo mi te sreće druže ali nadat se.[/quote]
Babe moj ko da gledam onaj crni Siroki ako prodje Zelju :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 okt 2014, 18:27

RezervniGolman je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Mozda ja i ti ne bi, ali on je trazio sigurnu egzistenciju. Zeljo tada mu je to obezbijedio - ko jaci, taj kvaci.

Babe moj ko da gledam onaj crni Siroki ako prodje Zelju :urnebes: :urnebes:[/quote]
kuknjava kuknjava

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 okt 2014, 18:31

emil02in je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:

Babe moj ko da gledam onaj crni Siroki ako prodje Zelju :urnebes: :urnebes:
kuknjava kuknjava[/quote]

e ovo mene strašno ljuti :oops: :evil:

pa da su Mara, Duško i drugi razmišljali ovako kada su išli na noge Zvezdi ili Partizanu, nikada Velež ne bi postao velikan kakav je bio i kakav će ostati.

Dalje, nakon 15. kola se treba zahvaliti pojedinim igračima, a siguran sam da i Feja slično razmišlja, jer je ovaj prelazni rok odrađen jako loše.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 01 okt 2014, 18:36

Moj Aleme da imamo samo Duska Vahu ili Kulju u ovoj ekipi udarili bi na NATO. Ova ekipa nema bas neki potencijal da se hrve s Širokim. Mozda na proljeće s dobrim pripremama i dva-tri igraca na polusezoni ali sada ne. Realno
KLUB SVIH NAS.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 okt 2014, 18:54

RezervniGolman je napisao/la:Moj Aleme da imamo samo Duska Vahu ili Kulju u ovoj ekipi udarili bi na NATO. Ova ekipa nema bas neki potencijal da se hrve s Širokim. Mozda na proljeće s dobrim pripremama i dva-tri igraca na polusezoni ali sada ne. Realno
Realno nama fale samo dva igraca i to ista dva igraca koja su falila i prosle sezone! brz igrac poteza ala sto je bio okic da rastereti blagojevica i malo korpulentnij ali brz i pokretan centarfor! za mene bi to bilo to, ekipa bi bila kompletna i dobro izbalansirana sa opcijama da se igra mjenja izmjenama iz ofanzivne u defanzivnu zaviseci od protivnika i toka utakmice..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 okt 2014, 19:17

mikki21 je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Moj Aleme da imamo samo Duska Vahu ili Kulju u ovoj ekipi udarili bi na NATO. Ova ekipa nema bas neki potencijal da se hrve s Širokim. Mozda na proljeće s dobrim pripremama i dva-tri igraca na polusezoni ali sada ne. Realno
Realno nama fale samo dva igraca i to ista dva igraca koja su falila i prosle sezone! brz igrac poteza ala sto je bio okic da rastereti blagojevica i malo korpulentnij ali brz i pokretan centarfor! za mene bi to bilo to, ekipa bi bila kompletna i dobro izbalansirana sa opcijama da se igra mjenja izmjenama iz ofanzivne u defanzivnu zaviseci od protivnika i toka utakmice..
:clap: To svi znamo ali mi nije jasno ako uprava nije našla pravog napadača zašto se dovode neki koji ne mogu gola dati.Svaka čast Popu borben je,vraća se po loptu i puno se troši,ali njegov osnovni zadatak je postizanje golova,a toga nema a nije ni bilo u NP gdje je igrao.Zar nije bolje da igra Mace ili Janičijević kad već nemamo pravog napadača,ovako dovoditi samo da bi imali napadača na papiru nema smisla.Valjda će to Feja posložiti,možda bi i Pop bolji bio sa još jednim igračem tipa Blagojević bilo bi više šansi za postizanje golova.
Ima li ko info kako je Dino?

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 okt 2014, 19:38

**** je osjećaj kad se vratiš sa tekme koju smo dobili totalno nezadovoljan.Pa šta je ono braćo mila?Kakva je ono igra?Hem što nemamo igre, hem su nam igrači ko prebijene mačke.Sramota je da živiš od fudbala i onako se ponašaš na terenu.Bojim se da je Feja pogubio konce i da će bit neminovna njegova smjena.Može on bit neznam kakav stručnjak ali on ove klošare nezna vodit, tj objasnit im neke stvari.Izuzet ću Vladavića, Maletića, Asima i možda Pejića, ostalo fuj!Za šta oni primaju pare????Nek puše **** svi do jednog a pogotovo **** Merzić koji je namjerno dobio žuti karton da nebi igrao pod BB, to već radi drugi ili treći put u karijeri.Takva **** nesmije bit kapiten Veleža!!!

P.S. Ako ovo čita naša Đavolica nek mi oprosti na psovkama, drugačije ih nemožeš opisati.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 01 okt 2014, 20:08

Juniori popusili 4:0 od Čelika . Imali dva crvena :facepalm:
KLUB SVIH NAS.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 01 okt 2014, 20:48

Zna li iko sta se dogadja sa ovim igracima sto smo nedavno potpisali?
Barisic i Tolic... nema ih cak ni na oficijelnoj stranici medju igracima.
Jeli onaj Mace uopste u Velezu?? Lik nije tekme odigrao. Ne kontam sto bezze gomilamo tolike igrace ako ce truhnut na klupi.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 okt 2014, 20:58

RezervniGolman je napisao/la:Juniori popusili 4:0 od Čelika . Imali dva crvena :facepalm:
Trener dao ostavku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 okt 2014, 21:15

I juniori nervozni?
Ne treba nama napadač,ni golman,ni veznjak,psiholog treba pod hitno.Pa red treninga,red psihologije.Nisu ovi naši dobri u glavi.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 01 okt 2014, 21:19

tepsija je napisao/la:I juniori nervozni?
Ne treba nama napadač,ni golman,ni veznjak,psiholog treba pod hitno.Pa red treninga,red psihologije.Nisu ovi naši dobri u glavi.
Psihologija između dva svakodnevna istrčavanja na vrh fortice
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.