RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Sreća u nesreći pa su s druge strane bili ovi garibi iz Viteza.Dugo nam ostali u ligi,dobro nam dodju 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- Crveni_1922
Nesto kontam da nam je vratiti Brkovica...lik skoro svaku tekmu zabija za Olimpic.
Nismo ga trebali pustiti da ode u Zelju...nego uloziti u onakvog igraca mladog, a ne dovoditi svake godine neke anonimuse.
Nismo ga trebali pustiti da ode u Zelju...nego uloziti u onakvog igraca mladog, a ne dovoditi svake godine neke anonimuse.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
-
- Kontakt:
Ha sad, Brkovic je gledajuci Popa do sada, i Mirzu danas, Zlatan Ibrahimovic glavom i nosom. Nikad ga necu prezaliti onako brz spic bi u nasem stilu igre zabio golova koliko i Wagner.Crveni_1922 je napisao/la:Nesto kontam da nam je vratiti Brkovica...lik skoro svaku tekmu zabija za Olimpic.
Dobar bi bio sigurno al' sam je odlucio preci u Zelju za saku maraka.drakensang je napisao/la:Ha sad, Brkovic je gledajuci Popa do sada, i Mirzu danas, Zlatan Ibrahimovic glavom i nosom. Nikad ga necu prezaliti onako brz spic bi u nasem stilu igre zabio golova koliko i Wagner.Crveni_1922 je napisao/la:Nesto kontam da nam je vratiti Brkovica...lik skoro svaku tekmu zabija za Olimpic.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Mozda ja i ti ne bi, ali on je trazio sigurnu egzistenciju. Zeljo tada mu je to obezbijedio - ko jaci, taj kvaci.emil02in je napisao/la:Dobar bi bio sigurno al' sam je odlucio preci u Zelju za saku maraka.drakensang je napisao/la:Ha sad, Brkovic je gledajuci Popa do sada, i Mirzu danas, Zlatan Ibrahimovic glavom i nosom. Nikad ga necu prezaliti onako brz spic bi u nasem stilu igre zabio golova koliko i Wagner.Crveni_1922 je napisao/la:Nesto kontam da nam je vratiti Brkovica...lik skoro svaku tekmu zabija za Olimpic.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Hoce li nas pomazit sreca da u 1/4 izvucemo neki od ovih parova Zvijezda-Mladost ili Obarska-Jajce 

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
daj bože...RezervniGolman je napisao/la:Hoce li nas pomazit sreca da u 1/4 izvucemo neki od ovih parova Zvijezda-Mladost ili Obarska-Jajce
Mozda ja i ti ne bi, ali on je trazio sigurnu egzistenciju. Zeljo tada mu je to obezbijedio - ko jaci, taj kvaci.[/quote]
Znam al to je poenta tad nismo bili finansijski stabilni kao sad,nije prvi a bogami ni zadnji koji je to uradio.Ne kaže narod džaba:para biši gdje burgija neće!
Hoce li nas pomazit sreca da u 1/4 izvucemo neki od ovih parova Zvijezda-Mladost ili Obarska-Jajce
Nismo mi te sreće druže ali nadat se.
Znam al to je poenta tad nismo bili finansijski stabilni kao sad,nije prvi a bogami ni zadnji koji je to uradio.Ne kaže narod džaba:para biši gdje burgija neće!

- RezervniGolman
- Kontakt:
Znam al to je poenta tad nismo bili finansijski stabilni kao sad,nije prvi a bogami ni zadnji koji je to uradio.Ne kaže narod džaba:para biši gdje burgija neće!emil02in je napisao/la:Mozda ja i ti ne bi, ali on je trazio sigurnu egzistenciju. Zeljo tada mu je to obezbijedio - ko jaci, taj kvaci.

Nismo mi te sreće druže ali nadat se.[/quote]
Babe moj ko da gledam onaj crni Siroki ako prodje Zelju

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Babe moj ko da gledam onaj crni Siroki ako prodje ZeljuRezervniGolman je napisao/la:Znam al to je poenta tad nismo bili finansijski stabilni kao sad,nije prvi a bogami ni zadnji koji je to uradio.Ne kaže narod džaba:para biši gdje burgija neće!emil02in je napisao/la:Mozda ja i ti ne bi, ali on je trazio sigurnu egzistenciju. Zeljo tada mu je to obezbijedio - ko jaci, taj kvaci.

kuknjava kuknjava
kuknjava kuknjava[/quote]emil02in je napisao/la:Babe moj ko da gledam onaj crni Siroki ako prodje ZeljuRezervniGolman je napisao/la:Znam al to je poenta tad nismo bili finansijski stabilni kao sad,nije prvi a bogami ni zadnji koji je to uradio.Ne kaže narod džaba:para biši gdje burgija neće!emil02in je napisao/la:Mozda ja i ti ne bi, ali on je trazio sigurnu egzistenciju. Zeljo tada mu je to obezbijedio - ko jaci, taj kvaci.
Nismo mi te sreće druže ali nadat se.![]()
e ovo mene strašno ljuti

pa da su Mara, Duško i drugi razmišljali ovako kada su išli na noge Zvezdi ili Partizanu, nikada Velež ne bi postao velikan kakav je bio i kakav će ostati.
Dalje, nakon 15. kola se treba zahvaliti pojedinim igračima, a siguran sam da i Feja slično razmišlja, jer je ovaj prelazni rok odrađen jako loše.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Moj Aleme da imamo samo Duska Vahu ili Kulju u ovoj ekipi udarili bi na NATO. Ova ekipa nema bas neki potencijal da se hrve s Širokim. Mozda na proljeće s dobrim pripremama i dva-tri igraca na polusezoni ali sada ne. Realno
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Realno nama fale samo dva igraca i to ista dva igraca koja su falila i prosle sezone! brz igrac poteza ala sto je bio okic da rastereti blagojevica i malo korpulentnij ali brz i pokretan centarfor! za mene bi to bilo to, ekipa bi bila kompletna i dobro izbalansirana sa opcijama da se igra mjenja izmjenama iz ofanzivne u defanzivnu zaviseci od protivnika i toka utakmice..RezervniGolman je napisao/la:Moj Aleme da imamo samo Duska Vahu ili Kulju u ovoj ekipi udarili bi na NATO. Ova ekipa nema bas neki potencijal da se hrve s Širokim. Mozda na proljeće s dobrim pripremama i dva-tri igraca na polusezoni ali sada ne. Realno
mikki21 je napisao/la:Realno nama fale samo dva igraca i to ista dva igraca koja su falila i prosle sezone! brz igrac poteza ala sto je bio okic da rastereti blagojevica i malo korpulentnij ali brz i pokretan centarfor! za mene bi to bilo to, ekipa bi bila kompletna i dobro izbalansirana sa opcijama da se igra mjenja izmjenama iz ofanzivne u defanzivnu zaviseci od protivnika i toka utakmice..RezervniGolman je napisao/la:Moj Aleme da imamo samo Duska Vahu ili Kulju u ovoj ekipi udarili bi na NATO. Ova ekipa nema bas neki potencijal da se hrve s Širokim. Mozda na proljeće s dobrim pripremama i dva-tri igraca na polusezoni ali sada ne. Realno

Ima li ko info kako je Dino?
**** je osjećaj kad se vratiš sa tekme koju smo dobili totalno nezadovoljan.Pa šta je ono braćo mila?Kakva je ono igra?Hem što nemamo igre, hem su nam igrači ko prebijene mačke.Sramota je da živiš od fudbala i onako se ponašaš na terenu.Bojim se da je Feja pogubio konce i da će bit neminovna njegova smjena.Može on bit neznam kakav stručnjak ali on ove klošare nezna vodit, tj objasnit im neke stvari.Izuzet ću Vladavića, Maletića, Asima i možda Pejića, ostalo fuj!Za šta oni primaju pare????Nek puše **** svi do jednog a pogotovo **** Merzić koji je namjerno dobio žuti karton da nebi igrao pod BB, to već radi drugi ili treći put u karijeri.Takva **** nesmije bit kapiten Veleža!!!
P.S. Ako ovo čita naša Đavolica nek mi oprosti na psovkama, drugačije ih nemožeš opisati.
P.S. Ako ovo čita naša Đavolica nek mi oprosti na psovkama, drugačije ih nemožeš opisati.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Juniori popusili 4:0 od Čelika . Imali dva crvena 

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- Crveni_1922
Zna li iko sta se dogadja sa ovim igracima sto smo nedavno potpisali?
Barisic i Tolic... nema ih cak ni na oficijelnoj stranici medju igracima.
Jeli onaj Mace uopste u Velezu?? Lik nije tekme odigrao. Ne kontam sto bezze gomilamo tolike igrace ako ce truhnut na klupi.
Barisic i Tolic... nema ih cak ni na oficijelnoj stranici medju igracima.
Jeli onaj Mace uopste u Velezu?? Lik nije tekme odigrao. Ne kontam sto bezze gomilamo tolike igrace ako ce truhnut na klupi.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Trener dao ostavkuRezervniGolman je napisao/la:Juniori popusili 4:0 od Čelika . Imali dva crvena
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
I juniori nervozni?
Ne treba nama napadač,ni golman,ni veznjak,psiholog treba pod hitno.Pa red treninga,red psihologije.Nisu ovi naši dobri u glavi.
Ne treba nama napadač,ni golman,ni veznjak,psiholog treba pod hitno.Pa red treninga,red psihologije.Nisu ovi naši dobri u glavi.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Psihologija između dva svakodnevna istrčavanja na vrh forticetepsija je napisao/la:I juniori nervozni?
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.