Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 23 avg 2011, 02:46

Carlo je napisao/la: Kažu da će nas vlada obavijestiti na mail. Ne znam o čemu se radi :mrgreen: Vala mi i nije svejedno, ne znam šta da očekujem, možda je i sreća što me dijeli par mjeseci od punoljetstva. :mrgreen:
A daj, k'o da smo jedini ne-britanci koji su učestvovali u tome. Kladim se da je najmanje 40-ak % ljudi van UKa.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 avg 2011, 04:01

Bertrand je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Kažu da će nas vlada obavijestiti na mail. Ne znam o čemu se radi :mrgreen: Vala mi i nije svejedno, ne znam šta da očekujem, možda je i sreća što me dijeli par mjeseci od punoljetstva. :mrgreen:
A daj, k'o da smo jedini ne-britanci koji su učestvovali u tome. Kladim se da je najmanje 40-ak % ljudi van UKa.
Istina da ih ima puno. Valjda nećemo fasovati...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 avg 2011, 09:33

Sretan rođendan slavljenicima!!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 avg 2011, 10:07

Carlo je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Je li slučajno neko od vas potpisao peticiju za hillsborough? :mrgreen:
Jesam ja. :mrgreen:
Samo napišeš neku ulicu u Britaniji, te bubneš postcode i to je to. Uspije na kraju. Ali je pitanje da li će priznati mnogo nas koji su potpisali peticiju van Britanije.

Šta mi mogu uraditi? :mrgreen:
Kažu da će nas vlada obavijestiti na mail. Ne znam o čemu se radi :mrgreen: Vala mi i nije svejedno, ne znam šta da očekujem, možda je i sreća što me dijeli par mjeseci od punoljetstva. :mrgreen:
sta vam je ljudi ne bojte se :D ja sam milion puta na netu u raznim peticijama i registracijma koristio lazno ime i neke adrese iz engleske :D
You are someone else I am still right here

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 23 avg 2011, 11:11

sretan rodjendan Rizahu i Glenu
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 23 avg 2011, 11:38

OliverKayTimes
#LFC bid for Uruguay defender Sebastian Coates and tentative interest in ... Craig Bellamy
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 avg 2011, 12:03

http://www.skysports.com/story/0,,20876_7118818,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jose Enrique: "When you experience 'You'll Never Walk Alone' for the first time as a Liverpool player, you stand there and feel proud...it makes you feel stronger. 8-)
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sretan rodjendan slavljenicima. :)
EDIT:

Milan je Liverpoolu navodno poslao ponudu po kojoj bi Aquilani stigao na jednogodišnju posudbu uz obvezu otkupa njegovog ugovora sljedećeg ljeta za iznos od osam milijuna eura u tri rate. :roll:
FK Pjetlovi

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 23 avg 2011, 12:08

Ajd razumijem za Coates mlad,jak talentovan stoper ima buducnost i uklapa se u novu politiku kluba.. Al Belamija dovesti bi sega bilo. Pa za njega se bore klubovi tipa QPR i nizerazredni koji ce nama on dzavo i na klupi?? Cjenim ja njega i postujem al stvarno nisam za njegovo dovodjenje jer to bi bio samo korak nazad.. Zelim samo perspektivne i talentovane igraca da dovodimo kao sto smo do sad.. Nadam se da od toga nece biti nista YNWA

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 avg 2011, 12:24

bellamy je igrac koji svoju formu i igru prilagodi velicini kluba za koji igra... 32 godine su mu i ako ce ga potpisivati nadam se da ce to biti posudba neka ili neki jednogodisnji ugovor dok se ne skupe pare za pravo pojacanje u napadu.
sto se coatesa tice on je veliki talent i ima sjajane fizicke predispozicije i radna dozvola ne bi trebala biti problej jer ima i spanski pasos valjda ali ja bi svejedno radije vidio Cahilla ili Sambu nema veze sto su malo stariji jer ipak to su centralni bekovi a za tu poziciju veliku ulogu igra iskustvo.
You are someone else I am still right here

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 23 avg 2011, 12:28

fera je napisao/la:bellamy je igrac koji svoju formu i igru prilagodi velicini kluba za koji igra... 32 godine su mu i ako ce ga potpisivati nadam se da ce to biti posudba neka ili neki jednogodisnji ugovor dok se ne skupe pare za pravo pojacanje u napadu.
sto se coatesa tice on je veliki talent i ima sjajane fizicke predispozicije i radna dozvola ne bi trebala biti problej jer ima i spanski pasos valjda ali ja bi svejedno radije vidio Cahilla ili Sambu nema veze sto su malo stariji jer ipak to su centralni bekovi a za tu poziciju veliku ulogu igra iskustvo.

ma bellamy bi sigurno bilo dobro dovesti...nebi bio pojacanje , imao malu minutazu al doabr za klupe te u slucaju povrede da moze uskociti ...

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 23 avg 2011, 13:45

mislim da bi bellamy bio dobro rješenje. prije svega zato što ima iskustvo godina i godina igranja u engleskoj ligi. uz to sigurno ne bi bio nezadovoljan klupom, a takav je profil igrača koji bi dobro došao liverpoolu u napadu. sigurno pametniji potez nego neki klinac kojem bi trebalo 2 godine da se privikne na ligu, klimu itd.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 23 avg 2011, 15:01

Nacional's vice-president has told Uruguayan radio that Coates "will" go to #LFC.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 avg 2011, 15:11

Najbolji ljudi su rođeni u augustu, to su oni to su bili novogodišnji poklon :mrgreen:
Hvala na čestitkama, od mene i od Glena :mrgreen: On je malo zauzet, javiće se kasnije :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 avg 2011, 15:17

Da se pridruzim cestitkama i pozelim sve najljepse ovdje momcima koji slave rodjendan....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 avg 2011, 15:25

Evo našeg (nadam se) novog pojačanja u akciji:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 23 avg 2011, 15:27

Ipak se nadam da cemo dovesti Cahilla u odbranu, neka ovog Coatesa jos u Urugvaju ili negdje drugdje :)

PS. Rizo neka je hairli i da ih docekas jos mnogo u zdravlju i rahatluku...
Joint_fc

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 avg 2011, 15:31

arenasport 1
LFC TV Arsenal - Liverpool

Huleee
Kontakt:

Post Postao/la Huleee » 23 avg 2011, 15:47

Ponos Torina je napisao/la:Da se pridruzim cestitkama i pozelim sve najljepse ovdje momcima koji slave rodjendan....

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 avg 2011, 16:14

Kvota da ce Joe Cole preci u Tottenham pala sa 4/7 na 4/1. Nikad se nisam razumio u ove britanske kvote,tako da ne znam koliko je ovo znacajan pad. Ali eto nadajmo se :D
Pridruzujem se cestitkama.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 avg 2011, 16:40

the scouser je napisao/la:Kvota da ce Joe Cole preci u Tottenham pala sa 4/7 na 4/1. Nikad se nisam razumio u ove britanske kvote,tako da ne znam koliko je ovo znacajan pad. Ali eto nadajmo se :D
Pridruzujem se cestitkama.
4:7= 0,57
4:1= 4

Tako ti kod njih ide :D

btw.
Ben Smith
Nacional have accepted #LFC's offer for Coates

Samo još čekamo zvaničnu potvrdu.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 11 gostiju.