A daj, k'o da smo jedini ne-britanci koji su učestvovali u tome. Kladim se da je najmanje 40-ak % ljudi van UKa.Carlo je napisao/la: Kažu da će nas vlada obavijestiti na mail. Ne znam o čemu se radiVala mi i nije svejedno, ne znam šta da očekujem, možda je i sreća što me dijeli par mjeseci od punoljetstva.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Istina da ih ima puno. Valjda nećemo fasovati...Bertrand je napisao/la:A daj, k'o da smo jedini ne-britanci koji su učestvovali u tome. Kladim se da je najmanje 40-ak % ljudi van UKa.Carlo je napisao/la: Kažu da će nas vlada obavijestiti na mail. Ne znam o čemu se radiVala mi i nije svejedno, ne znam šta da očekujem, možda je i sreća što me dijeli par mjeseci od punoljetstva.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Sretan rođendan slavljenicima!!!!
sta vam je ljudi ne bojte seCarlo je napisao/la:Kažu da će nas vlada obavijestiti na mail. Ne znam o čemu se radiBertrand je napisao/la:Jesam ja.Carlo je napisao/la:Je li slučajno neko od vas potpisao peticiju za hillsborough?![]()
Samo napišeš neku ulicu u Britaniji, te bubneš postcode i to je to. Uspije na kraju. Ali je pitanje da li će priznati mnogo nas koji su potpisali peticiju van Britanije.
Šta mi mogu uraditi?Vala mi i nije svejedno, ne znam šta da očekujem, možda je i sreća što me dijeli par mjeseci od punoljetstva.

You are someone else I am still right here
sretan rodjendan Rizahu i Glenu
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
OliverKayTimes
#LFC bid for Uruguay defender Sebastian Coates and tentative interest in ... Craig Bellamy
#LFC bid for Uruguay defender Sebastian Coates and tentative interest in ... Craig Bellamy
LIVERPOOL YNWA
http://www.skysports.com/story/0,,20876_7118818,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jose Enrique: "When you experience 'You'll Never Walk Alone' for the first time as a Liverpool player, you stand there and feel proud...it makes you feel stronger.
Milan je Liverpoolu navodno poslao ponudu po kojoj bi Aquilani stigao na jednogodišnju posudbu uz obvezu otkupa njegovog ugovora sljedećeg ljeta za iznos od osam milijuna eura u tri rate.
Jose Enrique: "When you experience 'You'll Never Walk Alone' for the first time as a Liverpool player, you stand there and feel proud...it makes you feel stronger.

EDIT:OTNYS_YNWA je napisao/la:Sretan rodjendan slavljenicima.
Milan je Liverpoolu navodno poslao ponudu po kojoj bi Aquilani stigao na jednogodišnju posudbu uz obvezu otkupa njegovog ugovora sljedećeg ljeta za iznos od osam milijuna eura u tri rate.

FK Pjetlovi
- Red Assassin
- Kontakt:
Ajd razumijem za Coates mlad,jak talentovan stoper ima buducnost i uklapa se u novu politiku kluba.. Al Belamija dovesti bi sega bilo. Pa za njega se bore klubovi tipa QPR i nizerazredni koji ce nama on dzavo i na klupi?? Cjenim ja njega i postujem al stvarno nisam za njegovo dovodjenje jer to bi bio samo korak nazad.. Zelim samo perspektivne i talentovane igraca da dovodimo kao sto smo do sad.. Nadam se da od toga nece biti nista YNWA
bellamy je igrac koji svoju formu i igru prilagodi velicini kluba za koji igra... 32 godine su mu i ako ce ga potpisivati nadam se da ce to biti posudba neka ili neki jednogodisnji ugovor dok se ne skupe pare za pravo pojacanje u napadu.
sto se coatesa tice on je veliki talent i ima sjajane fizicke predispozicije i radna dozvola ne bi trebala biti problej jer ima i spanski pasos valjda ali ja bi svejedno radije vidio Cahilla ili Sambu nema veze sto su malo stariji jer ipak to su centralni bekovi a za tu poziciju veliku ulogu igra iskustvo.
sto se coatesa tice on je veliki talent i ima sjajane fizicke predispozicije i radna dozvola ne bi trebala biti problej jer ima i spanski pasos valjda ali ja bi svejedno radije vidio Cahilla ili Sambu nema veze sto su malo stariji jer ipak to su centralni bekovi a za tu poziciju veliku ulogu igra iskustvo.
You are someone else I am still right here
fera je napisao/la:bellamy je igrac koji svoju formu i igru prilagodi velicini kluba za koji igra... 32 godine su mu i ako ce ga potpisivati nadam se da ce to biti posudba neka ili neki jednogodisnji ugovor dok se ne skupe pare za pravo pojacanje u napadu.
ma bellamy bi sigurno bilo dobro dovesti...nebi bio pojacanje , imao malu minutazu al doabr za klupe te u slucaju povrede da moze uskociti ...
mislim da bi bellamy bio dobro rješenje. prije svega zato što ima iskustvo godina i godina igranja u engleskoj ligi. uz to sigurno ne bi bio nezadovoljan klupom, a takav je profil igrača koji bi dobro došao liverpoolu u napadu. sigurno pametniji potez nego neki klinac kojem bi trebalo 2 godine da se privikne na ligu, klimu itd.
Nacional's vice-president has told Uruguayan radio that Coates "will" go to #LFC.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Najbolji ljudi su rođeni u augustu, to su oni to su bili novogodišnji poklon
Hvala na čestitkama, od mene i od Glena
On je malo zauzet, javiće se kasnije 

Hvala na čestitkama, od mene i od Glena

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Da se pridruzim cestitkama i pozelim sve najljepse ovdje momcima koji slave rodjendan....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Evo našeg (nadam se) novog pojačanja u akciji:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- kumkalesic
- Kontakt:
Ipak se nadam da cemo dovesti Cahilla u odbranu, neka ovog Coatesa jos u Urugvaju ili negdje drugdje
PS. Rizo neka je hairli i da ih docekas jos mnogo u zdravlju i rahatluku...

PS. Rizo neka je hairli i da ih docekas jos mnogo u zdravlju i rahatluku...
Joint_fc
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
arenasport 1
LFC TV Arsenal - Liverpool
LFC TV Arsenal - Liverpool
Ponos Torina je napisao/la:Da se pridruzim cestitkama i pozelim sve najljepse ovdje momcima koji slave rodjendan....
- the scouser
- Kontakt:
Kvota da ce Joe Cole preci u Tottenham pala sa 4/7 na 4/1. Nikad se nisam razumio u ove britanske kvote,tako da ne znam koliko je ovo znacajan pad. Ali eto nadajmo se 
Pridruzujem se cestitkama.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
4:7= 0,57the scouser je napisao/la:Kvota da ce Joe Cole preci u Tottenham pala sa 4/7 na 4/1. Nikad se nisam razumio u ove britanske kvote,tako da ne znam koliko je ovo znacajan pad. Ali eto nadajmo se
4:1= 4
Tako ti kod njih ide

btw.
Ben Smith
Nacional have accepted #LFC's offer for Coates
Samo još čekamo zvaničnu potvrdu.