Nek to izvedu na čistac i imat će vječnu podršku realno. Dok se ne svede sve crno na bijelo niko neće ni marku uložiti u klub što je i razumljivoKANA je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:48Jeste brate , da se ide u konsolidaciju kluba , da nema prodaje pomocnog , da se izvede na cistac ko je sve ostetio klub ( nije im to strano da prijave sve tr necasne radnje) ma ukratko da se udarama nogom u guzicu.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:44Kakve su im ideje? Nisam par dana ulazio pa da ne listam ako je neko pisao. Živo me zanima fakat jer po vašoj priči što sam upratio ta postava ljudi koja treba ući u klub je realna i korektna. Ako je tako fakat onda hvala Bogu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Bravo odlicno si to opisao. Izlapili sa tim da je Stilic nekad bio neko i nesto. Lendric je bio nesto, a Sinisa je uvijek bio nista.samoposmatram je napisao/la: ↑23 apr 2021, 13:13Ispast ce ovo poslije Amara, Amar.
Sustina problema ekipe:
Izlapili: Stilic, Lendric, Stevanovic.
Ubudjali: Bekric, Kosoric.
Znaci ubaci u igru jednog od ovih sa 100% padas na 95% snage.
Za ove ubudjane si 100% u pravu, samo dodaj tu i Fejzu, starog budj majstora.
Mozda Blaz proba sa Ikic-Vrhovac stoperima, iza njih neka proba Bendera a Milicevic na klupu. Desno su dva zla, pa biraj manje ili daj nekog juniora tu.
Lijevo svejedno jer su obojica van forme, ali eto zbog posudbe daj Sehu.
Bojo, Subasic sa Stilicem ispred sredina,uz mozda Gasala i u napadu Lendric i Zec.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Amin da izvedu na cistac. Od 2016 preko krsenja Zeljinih miliona i izgubljene evrope, preko autobusa igraca, trenera, izgubljene licence i potrosenog igrackog kadra i prekobrojnog strucnog staba.KANA je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:48Jeste brate , da se ide u konsolidaciju kluba , da nema prodaje pomocnog , da se izvede na cistac ko je sve ostetio klub ( nije im to strano da prijave sve tr necasne radnje) ma ukratko da se udarama nogom u guzicu.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:44Kakve su im ideje? Nisam par dana ulazio pa da ne listam ako je neko pisao. Živo me zanima fakat jer po vašoj priči što sam upratio ta postava ljudi koja treba ući u klub je realna i korektna. Ako je tako fakat onda hvala Bogu
Svi mrs od kluba.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
@Kana mali ispravak, nisam rekao da nema boljih ljudi, nego da će vrijedno raditi(uz još neke članove skupštine), i da će biti transparentni, kao da im je jedan od glavnih ciljeva uraditi analizu situacije, dugova, tužbi, i kao dodatak da su pošteni i transparentni momci. To je u ovom momentu nešto što mi odavno nismo imali.KANA je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:48Jeste brate , da se ide u konsolidaciju kluba , da nema prodaje pomocnog , da se izvede na cistac ko je sve ostetio klub ( nije im to strano da prijave sve tr necasne radnje) ma ukratko da se udarama nogom u guzicu.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:44Kakve su im ideje? Nisam par dana ulazio pa da ne listam ako je neko pisao. Živo me zanima fakat jer po vašoj priči što sam upratio ta postava ljudi koja treba ući u klub je realna i korektna. Ako je tako fakat onda hvala Bogu
- dibidus1921
- Kontakt:
Ne znam sto ga niko ne spominje al Eldar Sehic je bek u rangu sa husicem kockarom, nijednom nije centrirao kako treba, defanzivno tanji nego naprijed...
S JUGA SE PJESMA ORI, BORI SE ŽELJO BORI !
- MocMahale444
Nema potrebe prodavati pomocni samo kako cemo isplatiti dugove?
Klub nazaduje iz dana u dan zbog supackih uprava.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A šta treba, prodati pomoćni, vratiti dugove, i onda kada budemo na nuli ponovo se početi zaduživati? To kao rješenje?MocMahale444 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:03Nema potrebe prodavati pomocni samo kako cemo isplatiti dugove?
- MocMahale444
Rekoh nema potrebe prodavatiVeteranSA je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:13A šta treba, prodati pomoćni, vratiti dugove, i onda kada budemo na nuli ponovo se početi zaduživati? To kao rješenje?MocMahale444 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:03Nema potrebe prodavati pomocni samo kako cemo isplatiti dugove?

Nego jel iko razmislja kako da vratimo ogromne dugove??
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Muminović

- dibidus1921
- Kontakt:
onda si Bendera dzaba doveo a nije ni dobio priliku, ne vidim sto bi s ovim bilo drugacije..
e jeste se zaletioMocMahale444 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:18Rekoh nema potrebe prodavatiVeteranSA je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:13A šta treba, prodati pomoćni, vratiti dugove, i onda kada budemo na nuli ponovo se početi zaduživati? To kao rješenje?MocMahale444 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:03Nema potrebe prodavati pomocni samo kako cemo isplatiti dugove?
Klub nazaduje iz dana u dan zbog supackih uprava.citaj.
Nego jel iko razmislja kako da vratimo ogromne dugove??

-
- Kontakt:
ako se ne varam, Bender je stranac, samim time je dovesti Muminovica dobra opcija. Po meni je muminovic dobar golman, otjerase covjeka izgleda zbog kiksa u 2 utakmice... eeee Boze kad smo mi erica onda trebali otjerati...dibidus1921 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:22onda si Bendera dzaba doveo a nije ni dobio priliku, ne vidim sto bi s ovim bilo drugacije..

- StrikeWarzone
- Kontakt:
- dibidus1921
- Kontakt:
upravu si to za stranca, al ako na ljeto bude remont kakav bi trebao, vise stranaca u klubu nece ni bitizeljodogroba je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:28ako se ne varam, Bender je stranac, samim time je dovesti Muminovica dobra opcija. Po meni je muminovic dobar golman, otjerase covjeka izgleda zbog kiksa u 2 utakmice... eeee Boze kad smo mi erica onda trebali otjerati...dibidus1921 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:22onda si Bendera dzaba doveo a nije ni dobio priliku, ne vidim sto bi s ovim bilo drugacije..![]()
![]()

Naš Bender je porijeklom iz Čapljine ja mislim, baš kao i ex NBA košarkaš Dragan Bender
- dibidus1921
- Kontakt:
Ima i naše papire, potvrdio je i **
Dodatna dobra okolnost za Željezničar je činjenica da Bender ima i bh. državljanstvo, registrovan je kao domaći igrač i neće zauzimati mjesto stranca.
Sto se i Azmir Husic igra menadzera
koliko je covjek trenera i igraca promjenio

Voli Kana nadodati i napraviti senzacionalizam od svegaVeteranSA je napisao/la: ↑23 apr 2021, 15:48@Kana mali ispravak, nisam rekao da nema boljih ljudi, nego da će vrijedno raditi(uz još neke članove skupštine), i da će biti transparentni, kao da im je jedan od glavnih ciljeva uraditi analizu situacije, dugova, tužbi, i kao dodatak da su pošteni i transparentni momci. To je u ovom momentu nešto što mi odavno nismo imali.KANA je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:48Jeste brate , da se ide u konsolidaciju kluba , da nema prodaje pomocnog , da se izvede na cistac ko je sve ostetio klub ( nije im to strano da prijave sve tr necasne radnje) ma ukratko da se udarama nogom u guzicu.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:44
Kakve su im ideje? Nisam par dana ulazio pa da ne listam ako je neko pisao. Živo me zanima fakat jer po vašoj priči što sam upratio ta postava ljudi koja treba ući u klub je realna i korektna. Ako je tako fakat onda hvala Bogu

- StrikeWarzone
- Kontakt:
U Cometu saveza stoji da ima naše papire, nemoj gledati portal koji za naše tržište uređuje retard Škaljo !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, antibot, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Levin, Lynx, Paromlinac, Proximic, riki46, TefalTava i 56 gostiju.